Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπιζελη

πεσ μου κι αλλα να με πορωσεις!!!!

τι περιλαμβανει το καροτσι? κουκουλα βροχης κλπ? ποδοσακκο?γιατι αν παρουμε τωρα ελαφρυ καροτσι σιγα τον χειμωνα μην ξαναβγαλουμε τα παλια!!!!

τα ειδα κι εγω τα 2 μοντελα και δεν καταλαβα τι διαφορα εχουν|

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινα την μικρη σου την πηγες στον αλλεργιολογο?

Η δικια μου ειχε βγαλει ελαχιστο αιμα στην πανα (οχι σε κακα) 5 ημερων (ηταν η πρωτη πανα που της αλλαξα μολις βγηκαμε απο το μαιευτηριο,καταλαβαινεις κλαμα και κακο (ο πατερας της) την πηγαμε το επομενο πρωι στο ιασω, μπηκε θερμοκοιτιδα 4 μερες, εγιναν εξετασεις κλπ (με το μωρο να μην το ταιζουν 3 μερες, να τα εχει ξηλωσει ολα απο το κλαμα), τις εξετασεις δεν μας τις εδωσαν φυσικα, τελος παντων να μην πω τιποτα για τη μενν του ιασω, δημοσιο και παλι δημοσιο...το πορισμα ηταν οτι μαλλον ηταν ψευδοπεριοδος αλλα να δινω και υποαλλεργικο γαλα (εγω ομως θηλαζα αποκλειστικα απο τη μερα που βγηκαμε απο το μαιευτηριο, μονο 2-3 φορες ειχα δωσει συμπληρωμα) και να κανω διατροφη πινοντας μονο κατσικιο η προβειο γαλα.

35 ημερων το μωρο ενω εκανε κακα και την επλενα αιμοραγουσε κανονικα και νοσηλευτηκε στο αγλαια κυριακου 4 μερες οποτε εκει ενω παλι δεν βρεθηκε αλλεργια αλλα προληπτικα οι οδηγιες ηταν σιτιση μονο με μ.θ. αν χρειαστει συμπληρωμα το Alfare, και εγω εκοψα γαλατα, τυρια, κοκκινιστα, ξηρους καρπους, πρασινα, σαλατες, λαχανικα....Άστα να πανε.Ξανακαναμε εξετασεις σε αλλεργιολο αλλα δεν εδειξαν παλι τιποτα και προσφατα καναμε για αυγο και ψαρι και παλι τιποτα.Εγω πιστευω οτι το μωρο το ειχε παει αιμα απο το πολυ γαλα απλά! Θηλαζα ολη μερα γιατι εκλαιγε συνεχεια, και στο τελος το προηγουμενο βραδυ πριν βγαλει το αιμα της ειχα δωσει και 200μλ Almiron.

Πειτε με τρελη, το πρωτο παιδι οπως λεει και ο αντρας μου ειναι πειραματοζωο...Τελος παντων απο τοτε δεν ξαναεμφανισε τιποτα και ο γιατρος μου ειπε οτι το κανονικο γαλα θα της το δωσω εγω σιγα σιγα για να μην ξαναπηγαινουμε για εξετασεις

kas μου ειχεσ κι εσυ crp ανεβασμενη?τα ειχα ελεγξει πριν μεινω εγκυοσ αλλα απο τοτε πολλα μπορουν να συμβουν στο θεμα αυτο...

με βαλατε σε υποψιεσ τωρα(μου φαινεται και η χριστινα ειχε ρωτησει αυτο..) γιατι καπου αλλου δεν ποναω και δεν νιωθω γενικα τιποτε αλλο...

Φυσικα ηταν ανεβασμενη γιατι υποδηλωνει λοιμωξη.

Οσο ηταν αυτο το ξυλαρακι μεσα στο ουλο μου, δημιουργουσε φλεγμονη και δεν επεφτε.

Να φανταστεις ουτε αντιβιωση δεν πηρα.

Μολις μου διορθωσε το δοντι, ολα εγιναν καλα.

Για τη Γερμανία(Χριστίνα δεν μιλάμε καθόλου γερμανικά-θα τα μάθουμε αν πάμε) χθες ο άντρας μου για πρώτη φορά έδειξε να πισογυρνάει για λίγο αφού του είπε ένας φίλος του που είχε πάει κ ο ίδιος για πολλά χρόνια Καναδά ότι η μάνα του είχε πεθάνει από τον καημό της όταν έφυγε....εγώ φοβάμαι κ τη μάνα μου που έχει μάθει καθε μέρα με τη μικρή κ έχει κ σοβαρά προβλήματα υγείας,κ τον πεθερό μου που έχε αδυναμία στον αντρα μου κ έχει περάσει έμφραγμα....δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά προφανώς ότι θέλει ο Θεός αφού ακόμα δεν υπάρχει ούτε δείγμα από σπίτια εκεί που θέλουμε κ ήμαστε σε αναμονή.....:rolleyes:

Μη συγκρινεις τον Καναδα (πατριδα μου) με τη Γερμανια.

Η γερμανια ειναι 3 ωρες πτηση, ερχεσαι και φευγεις οποτε θελεις.

Στον Καναδα μπορει να κανεις χρονια να ερθεις και ειναι και πολυ πιο δυσκολο για καποιον να σε επισκεφθει.

Δεν αντεχουν ολοι το υπερατλαντικο ταξιδι.

καλησπερα κι απο μας

Ειρηνη μου περαστικα σου και ξαπλα οσο μπορεις.

Εμας ρε παιδια ξαναχτυπησε η ωτιτιδα, 38 ακατεβατο απο το μεσημερι, παρα τα αντιπυρετικα και τα μπανια. αντιβιωση ξεκινησε τωρα το βραδυ.

ελπιζω να την πιασει. Εχω σκασει.

Οταν με πηραν απο τον παιδικο το μεσημερι στη δουλεια, λες και μου επεσε κεραμιδι στο κεφαλι. αποσυντονιστηκα τελειως. και να φανταστειτε σημερα ειχα πει στους γονεις μου να πανε να την παρουν γιατι θα αργουσα στη δουλεια. Τελικά εφυγε η μαμα μου αρων αρων απο τη δουλεια (δημοσιος υπαλληλος ευτυχως και σχολαει νωρις) και πηγε και την πηρε το μεσημερι και γυρισαν σπιτι.

στο δε παιδικο, μου εγραψαν στο ενημερωτικο σημειωμα οτι παρολο τον πυρετο ηταν μεσα στην καλη χαρα. ειναι λεει υπεροχη (ετσι για να διασκεδασουμε και λιγο τις καταστασεις).

λετε να παω να τη δει κανενας ωρυλα? Δυο φορες ωτιτιδα σε ενα μηνα και μυξες ολο το Μαιο.

Και αυριο πρεπει να ειμαι στις 07:30 το πρωι στο χιλτον γιατι εχουμε συνεδριο και δεν εχω κουραγιο ουτε μπανιο να παω να κανω. Και μενω και στου διαολου τη μανα. Απο τις 06:00 θα πρεπει να σηκωθω.

Ηθελα να σε ρωτησω, με ολη την καλη διαθεση, γιατι συμπερανες οτι ειναι παλι ωτιτιδα και εδωσες αντιβιωση?

Σε ρωταω γιατι μου φαινεται πολυ πρωτοτυπο να εχει ωτιτιδα με μολις 38 πυρετο (συνηθως χτυπαει 40ρι η ωτιτιδα) και τοσο καλη διαθεση (συνηθως υποφερει απο πονο το μωρο.

Εαν ομως προκειται για μεση εκκριτικη ωτιτιδα, ισως να μην επρεπε να παρει καν αντιβιωση. Εχουν αλλαξει αρκετα τα πρωτοκολλα με την ωτιτιδα.

Περαστικα σε καθε περιπτωση:D

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Μαριλού, αρχίζω και τα παίρνω λίγο, γιατί βλέπω ότι όλο και περισσότεροι δεν θα έρθουν...δεν καταλαβαίνω...όλοι θέλουν τραπέζωμα για να έρθουν σε μια βάπτιση???:evil::evil: Και να πει κανείς ότι θα έκανα και θα καλούσα τους μισούς, να το καταλάβω...

Το ποσο εχω στενοχωρηθει/τσαντιστει κι εγω γι αυτο δε λεγεται...

Το μονο που με παρηγορει ειναι οτι θα χαρει ο μπαμπας μου που θα γινει στο μερος του και θα εχει στο τραπεζι τους κολλητους του.

Με διαφορες (σοβαρες και μη δικαιολογιες) δεν ερχονται 3 απο τα 4 αδελφια του, τα παιδια τους, η αδελφη της μητερας μου :(

όσο για τις βαφτίσεις και τα τραπεζώματα είναι θέμαμεγάλο και έχω κι ένα ερώτημα εγώ η κακιά....οι νονοί ζήτησαν ένα προσκλητήριο για ένα φιλικό τους ζευγάρι,δυστυχώς δεν περίσσεψε και ο άντρας μου λέει πες τους προφορικά να έρθουν στην εκκλησία και ο κουμπάρος λέει τους ήθελα να είναι και στο τραπέζι......μπαρούτι έγινα ρε παιδιά!!!!!!!!!!το βρήκα ότι έχει πολύ θράσος..καταρχήν δεν είναι φίλοι δικοί μας,με έχει προσβάλλει ο τύπος μια φορά λόγω του επαγγέλματος μου,και τρίτον το τραπέζι το κάνουμε για φίλους και συγγενείς δικούς μας...(αυτό είπε και στον νονό)..ακούω γνώμες καλές μου κοπέλες..αα,ο νονός είπε θα σας δ΄ώσω τα λεφτά και ο άντρας μου λέει δεν είναι για τα λεφτά και του ξανατόνισε το παραπάνω...

ουφ!!!πολλές δουλειές και λογαριασμοί έξω,ήπια και καφεδάκι στα γρήγορα όμως...

Πόλα μαζί σου..να μην σε νοιάζουν τι θα πουν ή αν έρθουν...εγώ δήλωσα δεν θα μου την χαλάσει κανείς εκείνη την μέρα

Θα σου πω αυτο που εκανα εγω και στις 2 περιπτωσεις.

Αφησα τελειως ελευθερους τους νονους να παρουν ο,τι θελουν χωρις να ανακατευτω σε τιποτα, δεν ανακατευτηκαν ομως και εκεινοι σε ο,τι εγω εκανα.

Στο τραπεζι (οπου ειχα καλεσμενους ολους οσους ηταν στην εκκλησια) τους εδωσα το ελευθερο να φερουν οποιον θελουν.

Θεωρουσα λιγο αδικο να εχει δωσει η νονα πχ 1500 ευρω για να βαφτισει το παιδι μου κι εγω να μην δεχτω καλεσμενους της.

Στο κατω κατω το γεγονος της βαφτισης δεν ειναι σημαντικο μονο για τους γονεις, ειναι επισης για το νονο.

Απο εκει και περα ειναι και θεμα του νονου να ειναι κι αυτος καπως διακριτικος και να μην κουβαλησει ολο του το σοι.

Κορίτσια μου ένα θα σας πω: πέθανε η μαμά του κουμπάρου το μεσημέρι, ο δημήτρης το ήξερε, εγώ το έμαθα πριν από 2 ώρες. Τί να πω τώρα????....:(:(:

Τα μυστηρια της εκκλησιας ειναι ολα ιερα και ισαξια.

Πιστευω κι εγω οτι θα τον ξαλαφρωσει να βαφτισει, αλλα ειναι και δικο του θεμα αν δεν αντεχει να το κανει και θα πρεπει να το δεχτεις και να σου βαφτισει μονο η συζυγος.

Ειναι λυπηρο, αλλα ειναι η φυσιολογικη πορεια της ζωης.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κοριτσάκια μου, τί κάνετε;

Βλέπω ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια, να δω πότε θα σας διαβάσω..!

Ειρηνάκι μου, να χαίρεσαι την αγγελικούλα..!

Pola μου, τα συλλυπητήριά μου για την απώλεια.

Εμείς είμαστε καλά, τώρα κοιμάται ο μικρός (επιτέλους, λίγη ηρεμία..!)

Σε γενικές γραμμές, είναι ήσυχο παιδί, εκτός αν πονάνε τα δοντάκια του. Τρώει τα πάντα, γελάει συνέχεια, κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούριο..!

Το μόνο, που μου λείπει, είναι λίγος χρόνος για τον εαυτό μου, βρε αδερφέ, να χαλαρώσω λίγο. Ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος, να πάμε έστω και 3-4 μέρες μόνοι, με τον άντρα μου, οπουδήποτε...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Ηθελα να σε ρωτησω, με ολη την καλη διαθεση, γιατι συμπερανες οτι ειναι παλι ωτιτιδα και εδωσες αντιβιωση?

Σε ρωταω γιατι μου φαινεται πολυ πρωτοτυπο να εχει ωτιτιδα με μολις 38 πυρετο (συνηθως χτυπαει 40ρι η ωτιτιδα) και τοσο καλη διαθεση (συνηθως υποφερει απο πονο το μωρο.

Εαν ομως προκειται για μεση εκκριτικη ωτιτιδα, ισως να μην επρεπε να παρει καν αντιβιωση. Εχουν αλλαξει αρκετα τα πρωτοκολλα με την ωτιτιδα.

Περαστικα σε καθε περιπτωση:D

Δεν το συμπερανα εγω καλε, ο παιδιατρος που την ειδε. Τις προηγουμενες μερες επιανε και το αυτακι της αρκετα, κοιμοταν πολλες ωρες, ειχε γκρινιτσα, εκανε και βρωμερα κακα... Ολα τα καλα. Εχουμε φτασει και 39,5, αυτες τις μερες, αλλα το συνηθες ειναι 38,5. Αλλα οτι εχει γενικότερα καλη διαθεση, εχει. Ανορεκτη ειναι λιγο. Εχουμε και μυξες πολλεεεεςςςς μερες τωρα, ισως και απο αυτο να της ξαναγυρισε σε ωτιτιδα.

4Rnfp3.png

Smouts περαστικα σας..πωπω ψηνεται το καημενο στον πυρετο...καλα πως την αρπαξατε ετσι?και η δικια μου ειχε κατι δεκατα προχθες το βραδυ και πολυ μυξα και πρασινη (μπλιαχ)αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι ο γιατρος θα με βρισει στο τελος και μου εχει πει να μην ασχολουμαι και με τις μυξες της γιατι θα ειναι μονιμο αξεσουαρ του παιδιου απο δω και περα.Παντως πρεπει να καθαριζεται πολυ συχνα η μυτη για να αποφευγονται οι ωτιτιδες.Ο γιατρος μου το εχει πει κι αυτο.

μωρε το ξερω οτι πρεπει να καθαριζεται συνχα η μυτη, αλλα αντε να της την καθαρισεις, που οταν εχει μυξες με το που βλεπει την αμπουλα, γυρναει τουμπα και κοντευει καθε φορα να πεσει απο την αλαξιερα

4Rnfp3.png

Η δικια μου ειχε βγαλει ελαχιστο αιμα στην πανα (οχι σε κακα) 5 ημερων (ηταν η πρωτη πανα που της αλλαξα μολις βγηκαμε απο το μαιευτηριο,καταλαβαινεις κλαμα και κακο (ο πατερας της) την πηγαμε το επομενο πρωι στο ιασω, μπηκε θερμοκοιτιδα 4 μερες, εγιναν εξετασεις κλπ (με το μωρο να μην το ταιζουν 3 μερες, να τα εχει ξηλωσει ολα απο το κλαμα), τις εξετασεις δεν μας τις εδωσαν φυσικα, τελος παντων να μην πω τιποτα για τη μενν του ιασω, δημοσιο και παλι δημοσιο...το πορισμα ηταν οτι μαλλον ηταν ψευδοπεριοδος αλλα να δινω και υποαλλεργικο γαλα (εγω ομως θηλαζα αποκλειστικα απο τη μερα που βγηκαμε απο το μαιευτηριο, μονο 2-3 φορες ειχα δωσει συμπληρωμα) και να κανω διατροφη πινοντας μονο κατσικιο η προβειο γαλα.

35 ημερων το μωρο ενω εκανε κακα και την επλενα αιμοραγουσε κανονικα και νοσηλευτηκε στο αγλαια κυριακου 4 μερες οποτε εκει ενω παλι δεν βρεθηκε αλλεργια αλλα προληπτικα οι οδηγιες ηταν σιτιση μονο με μ.θ. αν χρειαστει συμπληρωμα το Alfare, και εγω εκοψα γαλατα, τυρια, κοκκινιστα, ξηρους καρπους, πρασινα, σαλατες, λαχανικα....Άστα να πανε.Ξανακαναμε εξετασεις σε αλλεργιολο αλλα δεν εδειξαν παλι τιποτα και προσφατα καναμε για αυγο και ψαρι και παλι τιποτα.Εγω πιστευω οτι το μωρο το ειχε παει αιμα απο το πολυ γαλα απλά! Θηλαζα ολη μερα γιατι εκλαιγε συνεχεια, και στο τελος το προηγουμενο βραδυ πριν βγαλει το αιμα της ειχα δωσει και 200μλ Almiron.

Πειτε με τρελη, το πρωτο παιδι οπως λεει και ο αντρας μου ειναι πειραματοζωο...Τελος παντων απο τοτε δεν ξαναεμφανισε τιποτα και ο γιατρος μου ειπε οτι το κανονικο γαλα θα της το δωσω εγω σιγα σιγα για να μην ξαναπηγαινουμε για εξετασεις

συμφωνω απολυτα με τον αντρα σου στο πρωτο παιδι μαθαινουμε....ποσες φορες μετνοιωσα γι αυτα που εκανα με τον μικρο και λεω στο επομενο θα το κανω αλλιως....ετσι ειναι τι να κανουμε πρωταρες ειμαστε!!

ο δικος μου εμφανισε την αλλεργια 6μηνων φουντωσε απο εξανθηματα μεσα σε ενα βραδυ απο 40 ημερων ομως μερικες φορες ειχε βλεννες στα κακα του

και μετα εκανε και ξηροδερμια

την αλλη εβδομαδα θα παμε στον αλλεργιολογο για να δουμε τι θα μας πει!!!

ευχομαι να μου πει "το παιδακι σου δεν εχει τιποτα μπορει να τρωει τα παντα!!!!!!!!!!"

ονειρα ε?!?!?!?!?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

μωρε το ξερω οτι πρεπει να καθαριζεται συνχα η μυτη, αλλα αντε να της την καθαρισεις, που οταν εχει μυξες με το που βλεπει την αμπουλα, γυρναει τουμπα και κοντευει καθε φορα να πεσει απο την αλαξιερα

α...μια απ'τα ιδια

Διαφημίσεις

Ηταν 1.5 μήνα στο νοσοκομείο, την περίμεναν, απλά έτυχε τώρα...η βάπτιση κανονικά μάλλον, το είχε πει και ο πάτερ στη νονά, ότι άλλο το ένα, άλλο το άλλο και μπορεί να του κάνει και καλό, να τον λυτρώσει, δεν ξέρω και πολλά από αυτά τα θρησκευτικά...τώρα εάν δε θέλει να έρθει ο ανθρωπος θα το καταλάβω...τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι αλλιώς θα ήμασταν όλοι εάν δεν είχε συμβεί αυτό...
Σίγουρα θα ήταν αλλιώς αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς, οπότε ακολουθάς το πρόγραμμά σας!
Χριστίνα με το καλό το brand new δοντάκι:D

Μήπως να το λέμε brad new? χαχαχα
εσεις το γαλα τους το δινετε ακομα αγκαλια ?

εγω του το δινω και το πινει μονος του με το μπιμπερο με τη λαβη!!!

του βαζω ενα μαξιλαρι να μην εινει τελειως ξαπλα ... το βουταει και βουρρρ!!!

Καθιστός πάνω μου, όχι ξαπλωτός. Και τις περισσότερες φορές το κρατάει αυτός, απλώς βοηθάω λίγο από κάτω για να μην πέσει
αλλα ψαχνω να βρω ενα της Chicco που μπαινει το χερακι στη μεση που εχει ανοιγμα και στα Ηρα που εχω στη γειτονια μου μου ειπαν οτι δε βγαινει πια. Κατα τ'αλλα νερο πινουμε λιγο και με το ποτηρι της μαμας..
Λητώ κοίταξες; Μήπως έχει μείνει κάνα στοκ. Κι εγώ αυτό της κίκο έχω, μόνο λίγο στο καθάρισμα είναι ζόρι αλλά πολύ ευκολόπιαστο κι ελαφρύ
Κορίτσια ξύπνησα σ*&%ά σήμερα!!! Κοιμήθηκα πολύ αργά και πολύ άσχημα...Εχω συνέχεια ακυρώσεις για τη βάπτιση (όλα αυτά τα γλυκά που παρήγγειλα τι θα τα κάνω????) :evil::evil::evil:, είναι η κηδεία το απόγευμα και γενικά θέλω να κλαίω συνέχεια και να μπω σ' ένα αεροπλάνο να εξαφανιστώ...
Γιατί να κλαις βρε L.A. girl? Μη στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε!
Τα γλυκά θα τα δώσω στον βαγγς να τα μοιράσει στην τάξη του!!!! :tongue::tongue:
Θα χαλάσουν τα δόντια τους, προτείνω να τα φέρεις στη συνάντηση :rolleyes:

Κορίτσια μίλησα με τον άντρα της Ειρήνης. Ολα πήγαν καλά, σε κάνα τετράωρο που θα φάει κι όλας, αν δεν κάνει και πυρετό θα ετοιμάζονται για το σπίτι τους! :D

WN6Op3.png

συμφωνω απολυτα με τον αντρα σου στο πρωτο παιδι μαθαινουμε....ποσες φορες μετνοιωσα γι αυτα που εκανα με τον μικρο και λεω στο επομενο θα το κανω αλλιως....ετσι ειναι τι να κανουμε πρωταρες ειμαστε!!

ο δικος μου εμφανισε την αλλεργια 6μηνων φουντωσε απο εξανθηματα μεσα σε ενα βραδυ απο 40 ημερων ομως μερικες φορες ειχε βλεννες στα κακα του

και μετα εκανε και ξηροδερμια

την αλλη εβδομαδα θα παμε στον αλλεργιολογο για να δουμε τι θα μας πει!!!

ευχομαι να μου πει "το παιδακι σου δεν εχει τιποτα μπορει να τρωει τα παντα!!!!!!!!!!"

ονειρα ε?!?!?!?!?

Σωπα βρε δεν εχουν τιποτα τα παιδια.Η δικια μου πως τα τρωει ολα, αν ειχε τιποτα θα τα ετρωγε?

γεια σας κοριτσακια!Βλεπω οτι πολλα μωρακια ταλαιπωρουνται!Περαστικα!Και εμεις μια απο τα ιδια ...μυξες 38 πυρετο τη νυχτα και πολλα σαλια!ουτε 6 μηνων δεν ειχε τοσα σαλια!

Ειρηνακι να τα χιλιασει η Αγγελικουλα και με το καλο να δεχτεις την μπουμπου σου!

βρε Κας ποτε ειναι η δικη σας βαπτιση γιατι εχω χασει τα αυγα με τα πασχαλια!

Διαβασατε για την Βαπτιση που θα κανει η bali στην Παρο?Καλε που εχει χαθει και αυτη;Επισης θα ηθελα να μαθω και νεα της Jeanne!Τι να κανει και αυτη με τα διδυμα;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Μπιζελη

πεσ μου κι αλλα να με πορωσεις!!!!

τι περιλαμβανει το καροτσι? κουκουλα βροχης κλπ? ποδοσακκο?γιατι αν παρουμε τωρα ελαφρυ καροτσι σιγα τον χειμωνα μην ξαναβγαλουμε τα παλια!!!!

τα ειδα κι εγω τα 2 μοντελα και δεν καταλαβα τι διαφορα εχουν|

Χαχαχα....εγώ να δεις πως πορώθηκα!!!Ο άντρας μου με κοροιδεύει και μου λέει "Σαν να πήρες καινούριο αυτοκίνητο κάνεις!!":tongue::tongue:

Λοιπόν,το καρότσι έχει κουκούλα βροχής,ποδόσακο που ή τον βάζεις μόνο του ή όταν κάνει πολύ κρύο έχει και ένα που το βάζεις στο κάθισμα (με κουκούλα),βάζεις το παιδί μέσα και από πάνω κουμπώνεις τον ποδόσακο (κάτι σαν φόρμα εξόδου που γίνεται 1 με το κάθισμα του καροτσιού)...έχει και σακίδιο που ή το βάζεις κάτω για καλαθάκι ή το κουβαλάς σαν τσάντα πλάτης....αυτά...εγώ πάντως για να συμπληρώσω την όλη εμφάνιση πήρα κι αυτά http://www.mothercare.com/UV-universal-clamp-parasol-Black/dp/B0030SF3RY/sr=1-1/qid=1275044022/ref=sr_1_1/277-1235891-5469100?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42768041&mcb=core (σε κόκκινο) και http://www.mothercare.com/Mothercare-Slouch-Bag-Red/dp/B002HN0EE0/sr=1-18/qid=1275044384/ref=sr_1_18/277-1235891-5469100?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42768041&mcb=core ...:D:D

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...