Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμφωνω με φατσακι

καταρχην ειρηνουλα να χαιρεσαι την κορακλα σου. να ειναι παντα υγιης στη ζωη της

Πωλινακι οπως τα λεει το φατσακι ειναι. εμενα στο γαμο (που νομιζω οτι δινεις και περισσοτερη σημασια σε ολα αυτα) δεν ηρθαν στο τραπεζι 30 ατομα απο αυτους που ειχαν επιβεβαιωσει οτι θα ερθουν. καταλαβαινεις νευρα ε? αλλα ειχα πει, σημερα ειναι η μερα μου, δεν θα αφησω κανεναν να μου το χαλασει. και ετσι εκανα.

εμενα η μικρη παλι ξυπνησε με 38,5 σημερα, τωρα ευτυχως της εχει πεσει αφου της εδωσα πονσταν. ειναι ανησυχητικο που δεν πεφτει 2 μερες τωρα? ή καλο ειναι να δω μετα τις 48 ωρες που θελει η αντιβιωση για να πιασει (ετσι ξερω τουλαχιστον)

4Rnfp3.png

Και τώρα για να μη παρεξηγηθώ...

Για το τραπέζωμα που έγραψα στη Στάχυ ... παντού νομίζω υπάρχει αυτό το έθιμο που ο κουμπάρος καλεί όποιον θέλει. Κι εμένα στο γάμο που τον έκανα πολύυυυυ ανοιχτό, ο κουμπάρος κάλεσε όποιον γούσταρε. Θα πρέπει να είχε καλέσει γύρω στα 25 άτομα. Δεν με πείραξε καθόλου!

Όταν όμως θέλεις να κάνεις κάτι σε κλειστό κύκλο όπως η Στάχυ στην προκειμένη περίπτωση, ε όχι δεν νομίζω ότι ο κουμπάρος καλεί όποιον γουστάρει! Δηλαδή κόβεις εσύ άτομα δικά σου, για να φέρει ο κουμπάρος τους άσχετους? Μάλλον δεν είναι τόσο δίκαιο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Smouts καλημέρα!

Μήπως πρέπει να κάνει τον κύκλο της η ίωση? Το καλό είναι ότι την πιάνει το πονσταν ε? Κάντε και κανένα χλιαρό ντους! Κάνει πολύ καλό στον πυρετό! Περαστικά σας!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

μωρε και ντουζακια κανουμε (οχι σημερα) αλλα ναι το πονσταν την πιανει. οποτε κι εγω πιστευω οτι σημερα οτι κανουμε απο πυρετο. το περιεργο ειναι οτι ειναι ευδιαθετη, δεν γκρινιαζει. λιγο ανορεκτη ομως ειναι

4Rnfp3.png

Χρόνια πολλά στην μικρή Αγγελική:D

Ειρήνη να την χαρείς όπως επιθυμείς...και με το καλό και η νέα μικρή:D

Πόλα είναι μεγάλη ατυχία αλλά χαλάρωσε...όλα θα πάνε καλά:D

Εγώ υπολογίζω τουλάχιστον 40 άτομα λιγότερα λόγω του ξαδερφού μου...ακόμα και η μαμά μου δεν θα έρθει στο τραπέζι δήλωσε:shock: το σόι του άντρα μου δυσανασχετεί που δεν θα υπάρχει μουσική και χορός...και εγώ στην μέση με διάθεση μηδέν. Τα προσκλητήρια είναι έτοιμα και αρνούμαι να τα μοιράσω...γμτ το θεωρώ ντροπή ο ξαδελφός μου να πεθαίνει και εγώ να καλώ σε βαπτίσια και τραπέζια:cry: αλλά δεν μπορούσα και να τα αναβάλω ο πιτσιποπάκος μεγάλωσε ήδη αρκετά:|

Καλημέρα!!!!

Ειρηνάκι,να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!Να είναι πάντα χαρούμενη,γεμάτη υγεία και να σας χαρίζει πάντα όμορφες και χαρούμενες στιγμές!!!Να σας ζήσει!!!!

Βατραχάκι,πήραμε καρότσι της chicco,το lite way top http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=650&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=240

και είμαι όχι απλά ευχαριστημένη..ενθουσιασμένη!!Καταρχήν είναι τρέλα στην οδήγηση..πάει πολύ άνετα...η πλάτη ξαπλώνει τελείως και ρίχνει η μικρή κάτι ύπνους!!Είναι και ελαφρύ και πιάνει λίγο χώρο στο πορτ μπαγκάζ...το συστήνω ανεπιφύλακτα...το πήρα 135 ευρώ αλλά υπάρχει κι αυτό http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=245&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=240 που είναι κατά την άποψή μου το ίδιο αλλά πιό φτηνό...νομίζω γύρω στα 100 ευρώ έχει...

Πόλα,αν θυμάσαι ακριβώς το ίδιο είχαμε πάθει κι εμείς 2 βδομάδες πριν την βάπτιση με την μαμά της κουμπάρας μου...δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι απλά θα συνεχίσεις κανονικά το θέμα της βάπτισης...αν ο νονός αποφασίσει να μην έρθει τελικά υπάρχει άλλος να βαφτίσει το παιδί??Τα συλληπητήριά μου....

Ειρήνη,καλή επιτυχία στην επεμβασούλα σας....εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Θα κάνουμε μια προσευχούλα για την μικρούλα σου...

Δεν θυμάμαι τώρα τί άλλο ήθελα να γράψω..ας πω τα δικά μας....

Λοιπόν,ξεκινήσαμε και τρώμε (επιτέλους!!)...χτες ειδικά ήταν από τις καλύτερες μέρες..έφαγε το πρωί κουάκερ,το μεσημέρι με το που δοκίμασε την σούπα της (κοτόπουλο-γλυκοπατάτα-καροτάκι-κολοκυθάκι-σπανάκι και λίγο ρύζι) έκανε με το κεφάλι "μμμμ,νόστιμο" και την τσάκισε!!!και το απόγευμα φάγαμε και φρουτόκρεμα!!!τέλεια!!!!!Να ρωτήσω λίγο όσες θηλάζετε ακόμα....φοράω ακόμα σουτιέν θηλασμού μέσα στο σπίτι και στον ύπνο...σκέφτομαι μήπως το βράδυ το φοράω τσάμπα???αλλά φοβάμαι μην λερώσω με γάλα τα σεντόνια και την φανέλα..εσείς φοράτε??Χαζή ερώτηση,αλλά το σκεφτόμουν χτες...

Αυτά από'μας...θα επανέλθω όταν θυμηθώ και τα υπόλοιπα....Φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Και στα δικα μου μερη τα ιδια με γαμους και βαφτιση.Ο κουμπαρος καλει οποιον θελει και μαλιστα πρεπει οι καλεσμενοι του πρεπει να καθονται και στο ιδιο τραπεζι ή εστω στο καλυτερο μπροστα.Αλλα οι δικοι μου κουμπαροι που ειναι πολυ φιλοι, επειδη ειναι της νεας και οχι της παλιας σχολης που λεει ξηλωσου, εχεις δεν εχεις, μονο γονεις ειχαν φερει.Μαλιστα ο νονος της μικρης τωρα εφερε μονο μια ξαδερφη του, ουτε οι γονεις του δεν ηρθαν.Αν δεν καταλαβαινει μονος του ο αλλος και θελει να εκμεταλλευεται καταστασεις...Παντως κι εγω που παντρεψα και βαφτιζω τον Ιουλιο μονο τους γονεις και τα αδερφια μας θα καλεσουμε σαν κουμπαροι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Ειρηνάκι,να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!!Να είναι πάντα χαρούμενη,γεμάτη υγεία και να σας χαρίζει πάντα όμορφες και χαρούμενες στιγμές!!!Να σας ζήσει!!!!

Βατραχάκι,πήραμε καρότσι της chicco,το lite way top http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=650&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=240

και είμαι όχι απλά ευχαριστημένη..ενθουσιασμένη!!Καταρχήν είναι τρέλα στην οδήγηση..πάει πολύ άνετα...η πλάτη ξαπλώνει τελείως και ρίχνει η μικρή κάτι ύπνους!!Είναι και ελαφρύ και πιάνει λίγο χώρο στο πορτ μπαγκάζ...το συστήνω ανεπιφύλακτα...το πήρα 135 ευρώ αλλά υπάρχει κι αυτό http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=245&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=240 που είναι κατά την άποψή μου το ίδιο αλλά πιό φτηνό...νομίζω γύρω στα 100 ευρώ έχει...

Πόλα,αν θυμάσαι ακριβώς το ίδιο είχαμε πάθει κι εμείς 2 βδομάδες πριν την βάπτιση με την μαμά της κουμπάρας μου...δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι απλά θα συνεχίσεις κανονικά το θέμα της βάπτισης...αν ο νονός αποφασίσει να μην έρθει τελικά υπάρχει άλλος να βαφτίσει το παιδί??Τα συλληπητήριά μου....

Ειρήνη,καλή επιτυχία στην επεμβασούλα σας....εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!Θα κάνουμε μια προσευχούλα για την μικρούλα σου...

Δεν θυμάμαι τώρα τί άλλο ήθελα να γράψω..ας πω τα δικά μας....

Λοιπόν,ξεκινήσαμε και τρώμε (επιτέλους!!)...χτες ειδικά ήταν από τις καλύτερες μέρες..έφαγε το πρωί κουάκερ,το μεσημέρι με το που δοκίμασε την σούπα της (κοτόπουλο-γλυκοπατάτα-καροτάκι-κολοκυθάκι-σπανάκι και λίγο ρύζι) έκανε με το κεφάλι "μμμμ,νόστιμο" και την τσάκισε!!!και το απόγευμα φάγαμε και φρουτόκρεμα!!!τέλεια!!!!!Να ρωτήσω λίγο όσες θηλάζετε ακόμα....φοράω ακόμα σουτιέν θηλασμού μέσα στο σπίτι και στον ύπνο...σκέφτομαι μήπως το βράδυ το φοράω τσάμπα???αλλά φοβάμαι μην λερώσω με γάλα τα σεντόνια και την φανέλα..εσείς φοράτε??Χαζή ερώτηση,αλλά το σκεφτόμουν χτες...

Αυτά από'μας...θα επανέλθω όταν θυμηθώ και τα υπόλοιπα....Φιλιά!!

Κοίτα εγώ έβγαλα το σουτιέν θηλασμού την προηγούμενη βδομάδα, αλλά εμείς πια θηλάζουμε μόνο το πρωί οπότε δεν είχα καθόλου πρόβλημα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

τί κάνετε? λίγο σας διάβασα, θα συνεχίσω πιο μετά! χρόνια πολλά στα πρώτα παιδάκια που έχουν γενέθλια! και του γιαννάκη πλησιάζουν, στις 16 Ιουνίου. πως μεγάλωσαν έτσι τα παιδάκια μας? πέρασε γρήγορα ο καιρός. στην εγκυμοσύνη νομίζω περνούσε βασανιστικά αργά. εμένα ο μικρός μου είναι λίγο κρυωμένος. μυξούλα και βήχας. είναι και κακοδιάθετος και το βράδι δεν κοιμάται καλά. έχει τώρα δυο συνεχόμενα βράδια ξυπνάει με κλάμματα και μας ψάχνει.

καλή επιτυχία ειρήνη και στην επεμβασούλα σας! όλα καλά να πάνε!

staxioforina, πιστεύω οτι έχεις δίκιο. αυτό πια με τα τραπεζώματα είναι μεγάλο θέμα.νομίζω οτι σε τέτοιες στιγμές μπλέκουμε το θέλω με το πρέπει και δεν το ευχαριστιόμαστε. κάνε ο,τι γουστάρεις και μην ακους κανέναν.500 άτομα, 10 άτομα, κανέναν???όσους θέλεις και όποιους θέλεις να καλέσεις. και αν ο κουμπάρος θέλει να μοιραστει κάποια πράγματα με τους φίλους του θα πρέπει να περιμένει τις δικές του χαρές.και τελοσπάντων, ένα είναι πάντα σίγουρο. σε τέτοιες εκδηλώσεις γάμους, βαφτίσεις, συνεστιάσεις, οτι και αν κάνεις, όπως και να το κάνεις, και να οργανώνεσαι τρια χρόνια και να είναι όλα τέλεια ΠΑΝΤΑ θα βρουν κάτι να πουν.

εγώ στο γάμο μου μάλωνα με τους γονείς μου γιατί ήθελαν να καλέσουν κάποιους μακρινούς συγγενείς.τελικά τους κάλεσαν, πλήρωσα το τραπέζι τους κανονικά, αυτοί φυσικά δεν ήρθαν και σχολίασαν κιόλας γιατί δεν κάλεσα κάποιους άλλους γνωστούς τους!!στο τραπέζι του γαμου είχα 250 άτομα. δεν ήθελα παραπάνω, δεν μου αρέσουν οι μεγάλοι γάμοι. επέλεξα όμως το πιο ακριβό μενού, που σημαίνει οτι πλήρωσα για 500 άτομα και σε κάποιους φάνηκε φτωχικός ο γάμος!!!άσχετα βέβαια αν οι σερβιτόροι δεν προλάβαιναν να ξαναγεμίζουν τα πιάτα τους.

όσο για τον κουμπάρο? του είπα κάλεσε όσους θέλεις, μου έδωσε ονόματα , έκλεισα τραπέζια και τελικά από μόνος του αποφάσισε να μην τους καλέσει χωρίς να με ενημερώσει! αποτέλεσμα??πλήρωσα ατομα που δεν έιχαν καν ενημερωθεί. γι αυτό σου λέω....μη μασας.

HZBPp3.png

pola τα συλληπητήρια μου. λυπάμαι πολύ! δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή και η χαρά μαζί με την λύπη. θα είστε λίγο μουδιασμένοι βέβαια, αλλά πώς αλλιώς? να το αναβάλεις? έχεις κάνει και εσύ τις ετοιμασίες σου. πριν 3-4 χρόνια είχα πάει στο γάμο μιας συμφοιτήτριας μου στην Αθήνα. ο πατέρας του γαμπρού έφυγε από την ζωή, εντελώς ξαφνικά , 3 μέρες πριν το μυστήριο! όλοι ήρθαν ντυμένοι στα μαύρα, ακυρώθηκε φυσικά το γλέντι και όπως καταλαβαίνεις ήταν κάπως. αλλά ο γάμος έγινε , γιατί είχαν όλα προγραμματιστεί.

HZBPp3.png

Και στα δικα μου μερη τα ιδια με γαμους και βαφτιση.Ο κουμπαρος καλει οποιον θελει και μαλιστα πρεπει οι καλεσμενοι του πρεπει να καθονται και στο ιδιο τραπεζι ή εστω στο καλυτερο μπροστα.Αλλα οι δικοι μου κουμπαροι που ειναι πολυ φιλοι, επειδη ειναι της νεας και οχι της παλιας σχολης που λεει ξηλωσου, εχεις δεν εχεις, μονο γονεις ειχαν φερει.Μαλιστα ο νονος της μικρης τωρα εφερε μονο μια ξαδερφη του, ουτε οι γονεις του δεν ηρθαν.Αν δεν καταλαβαινει μονος του ο αλλος και θελει να εκμεταλλευεται καταστασεις...Παντως κι εγω που παντρεψα και βαφτιζω τον Ιουλιο μονο τους γονεις και τα αδερφια μας θα καλεσουμε σαν κουμπαροι.

και σε μας αυτο ισχυει αλλα πλεον κανουμε κουμπαρους φιλους

οι κουμπαροι μας ειναι 2 γευγαρια κ στο γαμο καλεσαν μονο τους γονεις κ τα αδερφια τους αν και τους ειχαμε πει να καλεσουν κι αλλους δεν θελανε να μας επιβαρυνουν

και η νονα μας στο τραπεζι παραλιγο δεν θα καλουσε τις αδερφες της για να μην μην μας επιβαρυνει αλλα τελικα επεμεινα και ηρθαν!!!!

Κατερινα την μικρη σου την πηγες στον αλλεργιολογο?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κοριτσια μολις μου εφεραν 2 δωρα για το μωρο καποιοι που δεν ειχαν ερθει στη βαφτιση.Αυτα τα lapin και τα benetton εχουμε μαζεψει ολη τη συλλογη.Οσες δεν εχετε βαφτισει ακομα μην ψωνιζετε τιποτα προς το παρον.Το ενα εν τω μεταξυ ειναι ενα μπουφανακι ροζ DKNY (100 ευρω...) που μας εφερε αλλος το ιδιο σε ασπρο.Αντε τρεχα αλλαζε παλι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...