Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη Πειραιώτισα καλή επιτυχία....όλα καλά θα πάνε και περιμένουμε τα νέα σας....για το θέμα νάρκωσης μην αγχώνεσαι αλλιώς τη βιώνει καθένας...εγώ ας πούμε όταν είχα εγχειριστεί ξύπνησα χασκογελώντας λες κ δεν ξέρω κ εγώ τι μου δώσανε(αν ήταν μέθη θα με δικαιολογούσα κάπως):P:p:p

Για το θέμα κούνιας....απλό....από τη στιγμή που άρχισε να σηκώνεται δεν την αφήνω στο κρεβάτι κ να περιμένω να κοιμηθεί....την βάζω ή στο κρεβάτι μου ή στον καναπέ κ μόλις κοιμηθεί την πάω στο κρεβάτι της κ χαμπάρι δεν παίρνει!;)

Βατραχάκι μπούτια έξω εσείς????Μπούτια έξω κ εμείς τα σέξυ κορίτσια.... χωρίς κάλτσες όμως:tongue:

Eurovision το Σάββατο θα δω εγώ βαριέμαι 3 μέρες πια να βλέπω τα ίδια!;)

Μπετυ εσύ μήπως????Και να είναι κ κόρη!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χα χα καλά έκανες και έβαλες τις φατσούλες που ξεκαρδίζονται!!!Αν μου το υπέγραφαν πως θα είναι κόρη ίσως... είπαμε γερά να είναι αλλά άλλον άντρα εν αντέχωωωωωω!!!:?

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα ο sexy μπράντυ έβγαλε δοντάκι?

Χτες που ψαχούλεψα στον καθημερινό έλεγχο το ούλο γρατζουνίστηκα ελαφρώς :D:D:D:D Σήμερα ήταν πιο έντονο! Λέτε μέχρι το γεννέθλιο να φανεί κι όλας; :cool:
Αχ πως πέρασε ο καιρός πέρισυ τέτοια εποχή ήμασταν στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης μας!!
Είσαι η τελευταία που μίλησα καθώς πέρναγα την πόρτα του ιασώ σαν σήμερα (28 Μαιου, είναι περασμένες 12 τώρα!) :-P

Ειρήνη γκαστρούδι, να σου ζήσει η ψιψίνα!!!!

WN6Op3.png

Κορίτσια μου ένα θα σας πω: πέθανε η μαμά του κουμπάρου το μεσημέρι, ο δημήτρης το ήξερε, εγώ το έμαθα πριν από 2 ώρες. Τί να πω τώρα????....:(:(:
Ωχουυυ.... Αναπάντεχα;

Μη με πείτε γαϊδούρα... Η βάφτιση;;;

WN6Op3.png

Ωχουυυ.... Αναπάντεχα;

Μη με πείτε γαϊδούρα... Η βάφτιση;;;

Ηταν 1.5 μήνα στο νοσοκομείο, την περίμεναν, απλά έτυχε τώρα...η βάπτιση κανονικά μάλλον, το είχε πει και ο πάτερ στη νονά, ότι άλλο το ένα, άλλο το άλλο και μπορεί να του κάνει και καλό, να τον λυτρώσει, δεν ξέρω και πολλά από αυτά τα θρησκευτικά...τώρα εάν δε θέλει να έρθει ο ανθρωπος θα το καταλάβω...τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι αλλιώς θα ήμασταν όλοι εάν δεν είχε συμβεί αυτό...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια;)

Αχ Πόλα τι κακό νέο...πολλές φορές αλλιώς τα κανονίζουμε και αλλιώς γίνονται...έτσι και εγώ με τον ξαδελφό μου...είναι ακόμα στην εντατική πολύ σοβαρά, δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Να σας πω την αλήθεια από τότε που αρρώστησε μου κόπηκε η όρεξη για τα βαπτίσια και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου....και είναι σε ένα μήνα:shock:

Χριστίνα με το καλό το brand new δοντάκι:D

Ο πιτσιποπάκος ακόμα...ροχαλίζει:tongue:

Καλημερα και απο εμενα

Διαβαζω τα νεα σας απο το πρωι

Ειρηνακι μου ολα καλα θα πανε

Λιζακι το ιδιο και σε εσενα αν και το θεμα ναρκωση ειναι κατι που παντα μας φοβιζει ποσο μαλλον σε μωρακια

το θεμα βαπτιση ακομα δεν το εχω αγγιξει , λεμε τελος Αυγουστου και ο αντρας μου θελει να κανουμε και θρησκευτικο αλλα ακομα δεν ξερουμε τι θα κανουμε με το τραπεζι αλλα λεω εγω αλλα αυτος .Εγω δεν θελω πολλα πολλα , δεν εχουμε επιλογες απο μαγαζια εδω ειναι ενα ενα ομως μικρο εκκλησακι κοντα στο σπιτι μου και εχει και ενα ωραιο ταβερνακι εξω με πλατανους , πηγη απο το βουνο και μια μικρη παιδικη χαρα οποτε σκεφτομουν να γινοταν το μυστηριο εκει και το τραπεζι μαζι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τον αφηνουν να βαλει μουσικη εξω (του κανουν καταγγελιες απο διπλανα σπιτια) οποτε μας λεει να το κανετε μεσα εχει μια μεγαλη αιθουσα που την εχει διαμορφωσει για γαμους και βαπτισεις αλλα εγω δεν θελω μεσα αν ηταν να κανω κατι σε εσωτερικο χωρο δεν θα περιμενα το καλοκαιρι θα το ειχα κανει χειμωνα , ο αντρας μου θελει μουσικη και μεσα εγω λεω εξω ...δεν τα βρισκουμε:oops:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημερα κοριτσια!!!

Ειρηνακι... ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ η κορακλα σου!!!! Να την καμαρωνεις παντα χαρουμενη υγιη και ευτυχισμενη και με το καλο να υποδεχθειτε και την αδερφουλα της!!!!!!!!!!! :D

Ειρηνακι... με το καλο σημερα η επεμβαση, καλη επιτυχια και συντομα σπιτακι σας!!!! Σε σκεφτομαστε και περιμενουμε νεα σου!!!

Πολα... τι να πω τωρα...

Κριμα για τη γυναικα πανω απ΄ολα...

Τελικα αυτο που λενε οτι ο Θεος βλεπει τους ανθρωπους να κανουν σχεδια και γελαει... ισχυει!!

Οπως και να ΄χει με το καλο η βαπτιση σας αυριο!!!! :)

Οσο γι΄αυτο που σας εγραψα οτι αρχισε και σηκωνετε ορθιος στην κουνια... απο χθες το ξεκινησε!!!

Σηκωνοταν παντου... στο παρκο, στους καναπεδες... μονο στην κουνια του δεν το εκανε και ημουν ησυχη...

Εχθες τελικα, κοιμηθηκε στις 1 τα ξημερωματα, μεσ΄στην τρελλη χαρα και ξυπνησε σημερα απο τις 7...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξανθη μου... ο Αυγουστος ειναι και περιεργος μηνας οτι αφορα βροχες!!!

Προπερυσι πηγαμε σ΄ενα γαμο Αυγουστο, ολα ηταν τελεια (εξω) στολισμος, τραπεζια, και πανω που ανοιξανε το μπουφε και ειχαν βγαλει τα φαγητα... πιανει μια βροχη... μιλαμε γιναμε ολοι μουσκεμα!!!

μεχρι να μας μεταφερουν μεσα στην αιθουσα... ειχε φυγει και η διαθεση και ο γαμος διαλυθηκε λιγο μετα τις 12...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλημέρα κι από μένα κοριτσάρες!!!!! Έχω έρθει γραφείο σήμερα αν και κανονικά δε θα έπρεπε με τόσες δουλειές που έχω για αύριο... Αλλά ας όψεται η μιας βδομάδας απουσία που ακολουθεί λόγω της δουλειάς εκτός γραφείου.... Ευτυχώς που η βάφτιση είναι απόγευμα;)

Από χθες το μεσημέρι μαγειρεύουμε με τη μαμά μου σαν τις τρελές και ο αδερφός μου φτιάχνει γλυκά. Αύριο έχουμε να ανεβάσουμε τα τραπέζια στην ταράτσα, να βάλουμε φωτάκια, φαναράκια κλπ. το πρωί και παράλληλα κομμωτήριο από το χάραμα. Ευτυχώς θα μας βάψει ο αδερφός μου οπότε θα ρυθμίσουμε το χρόνο μας λίγο πιο άνετα!!!!

Ειρηνάκι να σου ζήσει η Αγγελικούλα!!!! Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη και πάνω απ'όλα γερή!!!!

Irene ψυχραιμία όλα μια χαρά θα πάνε!!!!

Πολινάκι τι να πω? Δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή και συνήθως πάντα οι χαρές πάνε μαζί με λύπες! Ελπίζω αυτή να ήταν η τελευταία αναποδιά και η βάφτιση σας να είναι υπέροχη!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

2371441x0fdiqi3bw.jpg

Καλημερα κοριτσια.

Ειρηνη, καλη επιτυχια σημερα με την επεμβαση. Περιμενουμε νεα.

Πολινα, τα συλλυπητηρια μου. Η βαπτιση ειναι μυστηριο και καλα σας ειπε ο ιερεας, αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Ετσι κι αλλιως δε θα κανετε πολλα νταβαντουρια, οποτε δε νομιζω να εχει προβλημα ο κουμπαρος. Φυσικα οπως νιωθει ο ανθρωπος...

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αγγελικούλα(της Ειρήνη ντε) να σαι πολύχρονη και ευτυχισμένη στη ζωή σου και να κάνεις ευτυχισμένους και περήφανους τους γονείς σου!:D:D:D Ειρηνάκι να τη χαίρεσαι και να της δώσεις ένα ρουφηχτό φιλί κ μένα!:D

Μπετυ σε καταλαβαίνω εδώ εγώ τον άντρα μου δεν μπορώ να κάνω καλά!:tongue:

Πολίνα δυστυχώς όλα μέσα στη ζωή είναι...ευχομαι όλα να πάνε τέλεια στη βάπτιση.....:)

Τι ωρα χειρουργείται η μικρή της Πειραιώτισας????Περιμένουμε νέα από όποια μιλήσει μαζί της!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

εχθες κοριτσια την ωρα που εφευγε ο Χαρης απο το γραφειο, με πηρε τηλεφωνο (ως συνηθως) αν χρειαζομαστε κατι να φερει...

ειχα λυσαξει για φυστικια!!!!

αφου δεν εβλεπα την ωρα να γυρισει σπιτι να μου τα φερει!!!

ορμηξα στο σακουλακι, λες και ειχε πεσει κατοχη...

τι ειν΄τουτο παλι ?? :confused:

να σας ρωτησω ??

εσεις το γαλα τους το δινετε ακομα αγκαλια ?

εγω του το δινω και το πινει μονος του με το μπιμπερο με τη λαβη!!!

του βαζω ενα μαξιλαρι να μην εινει τελειως ξαπλα ... το βουταει και βουρρρ!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...