Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Marlen13 είπε:

Θα ήθελα τη βοήθεια σας, επειδή έχουν μπερδευτεί στο φαρμακείο. Μου έιπε ο γιατρός να πάρω gonal f 900 x 2 Πέννες. Σημαίνει 2 κουτια? 

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Εμείς πάντως κοντομάνικο φορμάκι με τα πόδια έξω και σεντονάκι το οποίο πετάει από πάνω της σε χρόνο dt:p:p:p:p Μας βγήκε θερμή γυναίκα το γοργονίδιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μια από τα ίδια κι εμείς! Καλοκαιρινό φορμάκι. Το μεσημέρι που κοιμάται με σεντονάκι και το βράδυ με μια ελαφριά κουβερτούλα... Και καλτσούλες φυσικά... Αλήθεια, εσείς τους φοράτε καλτσούλες?

Τις τελευταίες μέρες τα απογεύματα έχει πολύ γκρίνια... Έχω την εντύπωση πως ετοιμάζεται για τα πάνω δοντάκια... Έχουν φουσκώσει, άντε να δούμε πότε θα βγουν να ησυχάσει ο κακομοίρης...

Χθές πήγαμε και στο γιατρό για το εμβόλιο (το οποίο έπρεπε να είχε κάνει εδώ και ένα μήνα, αλλά ο άτιμος ο πυρετός δεν τον άφηνε σε ησυχία...) Επίσης η ωτίτιδα υποχώρησε αλλά όχι τελείως. Δεν συνεχίζουμε όμως την αντιβίωση, θα περάσει μόνο του είπε...

Ο Θάνος πάντως δεν μπουσουλάει κανονικά... Πάει αργά και σταθερά ακόμα... Σήμερα προσπαθούσε να πιάσει την μπάλα του και φυσικά αντί να την πιάνει την έσπρωχνε... Ξαφνικά τον έχασα, αλλά τελικά τον βρήκα κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού όπου είχε πάει και η μπάλα... :lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια τα χαλιά τα έχετε βγάλει? Εγώ τώρα λέω να τα βγάλω αλλά από την άλλη σκέφτομαι τον μικρό πως θα γυροφέρνει κάτω χωρίς τα χαλιά?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλησπερα κι απο μας

Ειρηνη μου περαστικα σου και ξαπλα οσο μπορεις.

Εμας ρε παιδια ξαναχτυπησε η ωτιτιδα, 38 ακατεβατο απο το μεσημερι, παρα τα αντιπυρετικα και τα μπανια. αντιβιωση ξεκινησε τωρα το βραδυ.

ελπιζω να την πιασει. Εχω σκασει.

Οταν με πηραν απο τον παιδικο το μεσημερι στη δουλεια, λες και μου επεσε κεραμιδι στο κεφαλι. αποσυντονιστηκα τελειως. και να φανταστειτε σημερα ειχα πει στους γονεις μου να πανε να την παρουν γιατι θα αργουσα στη δουλεια. Τελικά εφυγε η μαμα μου αρων αρων απο τη δουλεια (δημοσιος υπαλληλος ευτυχως και σχολαει νωρις) και πηγε και την πηρε το μεσημερι και γυρισαν σπιτι.

στο δε παιδικο, μου εγραψαν στο ενημερωτικο σημειωμα οτι παρολο τον πυρετο ηταν μεσα στην καλη χαρα. ειναι λεει υπεροχη (ετσι για να διασκεδασουμε και λιγο τις καταστασεις).

λετε να παω να τη δει κανενας ωρυλα? Δυο φορες ωτιτιδα σε ενα μηνα και μυξες ολο το Μαιο.

Και αυριο πρεπει να ειμαι στις 07:30 το πρωι στο χιλτον γιατι εχουμε συνεδριο και δεν εχω κουραγιο ουτε μπανιο να παω να κανω. Και μενω και στου διαολου τη μανα. Απο τις 06:00 θα πρεπει να σηκωθω.

4Rnfp3.png

γεια σας κοριτσαρες μου!!!

credo τι να κανω δεν ξερω μαλλον θα παω με προβληματιζει και η παιδιατρος μας που μου τονισε πως οταν θα χρονισει να παμε σε παιδογαστρεντερολογο?????

αλλα μαλλον θα παμε ετσι να μου φυγει το αγχος

καποια κοπελα ρωτησε για το γαλα το alfare

κι εμεις αυυτο πινουμε εκανε μια βδομαδα να το συνιθισει αλλα τωρα πια το πινει κανονικα

η ορεξη του εχει μειωθει 210 μλ και μερικες φορες δεν το πινει ολο ειδικα το απογευμα και το φαγητο του το μεσημερι δεν το τρωει ολο

η παιδιατρος μου ειπε οτι ισως ειναι απο την ζεστη αλλα κ οσο μεγαλωνουν δεν τρωνε τοσο πολυ

δοντακια εχουμε 4 και τωρα βγαινουν τα 2 πανω

τα πανω τα εβγαλε αναποδα πρωτα τα πλαινα και τωρα βγαζει τα 2 κεντρικα!!!! σαν δρακουλακος ειναι!!!

τα χαλια μας τα σηκωσαμε και ο Νικολας μπουσουλαει σε ολο το σπιτι!!!

εχει ερωτα με την ηλεκτρικη σκουπα!!! και το μικρο σκουπακι !!

στο χωριο που ειμασταν εκανε και τα πρωτα του βηματακια!!!!!!!!!!!!

σαν παπακι ηταν!!!:-P:razz:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ειρηνουλα μου περαστικα σου

να μην μου αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!

του χρονου θα γιορτασετα ολοι μαζι με τα δυο τα κοριτσακια σου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Μια από τα ίδια κι εμείς! Καλοκαιρινό φορμάκι. Το μεσημέρι που κοιμάται με σεντονάκι και το βράδυ με μια ελαφριά κουβερτούλα... Και καλτσούλες φυσικά... Αλήθεια, εσείς τους φοράτε καλτσούλες?

Τις τελευταίες μέρες τα απογεύματα έχει πολύ γκρίνια... Έχω την εντύπωση πως ετοιμάζεται για τα πάνω δοντάκια... Έχουν φουσκώσει, άντε να δούμε πότε θα βγουν να ησυχάσει ο κακομοίρης...

Χθές πήγαμε και στο γιατρό για το εμβόλιο (το οποίο έπρεπε να είχε κάνει εδώ και ένα μήνα, αλλά ο άτιμος ο πυρετός δεν τον άφηνε σε ησυχία...) Επίσης η ωτίτιδα υποχώρησε αλλά όχι τελείως. Δεν συνεχίζουμε όμως την αντιβίωση, θα περάσει μόνο του είπε...

Ο Θάνος πάντως δεν μπουσουλάει κανονικά... Πάει αργά και σταθερά ακόμα... Σήμερα προσπαθούσε να πιάσει την μπάλα του και φυσικά αντί να την πιάνει την έσπρωχνε... Ξαφνικά τον έχασα, αλλά τελικά τον βρήκα κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού όπου είχε πάει και η μπάλα... :lol:

την ημερα του φοραω καλτσες γιατι τριγυρναει στο πατωμα αλλα το βραδυ του φοραω ολοσωμο λεπτο φορμακι κ δεν του βαζω καλτσακι

τα χαλια τα μαζεψα γιατι ζεστη πολυ εχει

Καλημερα κοριτσια!!!(Πως εχω το κουραγιο και λεω καλημερα μετα απο τετοια νυχτα...)

Εχθες πηραμε τις φωτογραφιες και το dvd της βαφτισης.Θα βαλω καμια φωτο αυριο στο facebook να δειτε.

ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ εγω ειχα ρωτησει για το Alfare.Αληθεια ποσο το αγοραζεις στις Σερρες?

CREDO και το βαφτιστηρι μου εκανε εμετους συχνα,γενικα ειναι δυσκολος στο φαι, ο γιατρος δεν εδινε ιδιαιτερη σημασια και τελικα η κουμπαρα μου ανακαλυψε μονη της οτι το μωρο δε δεχεται το αυγο.Εμεις πανωτς με ιστορικο με υποψια αλλεργιας στο γαλα αγελαδος, πηγαμε και καναμε προληπτικα εξετασεις στην αλλεργιολογο και για το αυγο και για το ψαρι.Βεβαια ψαρι δεν εχουμε ξεκινησει ακομα.Γενικα ο γιατρος μας λεει οτι το θεμα με το αιμα που ειχε βγαλει το μωρο ειναι αλλεργικο και μονο σε αλλεργιολογο μας εχει στειλει, σε γαστρεντερολογο οχι.Γαστρεντερολογος ειχε δει το μωρο μονο στο παιδων 35 ημερων που νοσηλευτηκε.

2371449n3uiiu454h.jpg

Kαλημερα κοριτσια.

Χθες ειχαμε παιδιατρο. Απο δω και περα η Μαριαλενα θα τρωει τα παντα. Ψαρι, αυγο μελατο καθε μερα μεχρι να γινει 2 ετων, μελι κλπ. Του ειπα οτι δε θελει να τρωει δεκατιανο και απογευματινο, και μου ειπε να μην την πιεζω μεν, αλλα να μην αντικαθιστω αυτα τα γευματα με γαλα. Τις τελευταιες μερες της δινω χυμο πορτοκαλι αντι για φρουτοκρεμα, και για απογευμα θα δοκιμαζω διαφορα μηπως τη δελεασω. Γιαουρτι με μελι, ρυζογαλο, ρυζογκοφρετα, ψωμι και τυρι, και βλεπουμε.

Καλτσακια ποτε δεν της φορεσα στον υπνο. Τα ποδια πρεπει να ειναι ελευθερα τουλαχιστον το βραδυ. Τωρα φοραει καλοκαιρινα πιτζαμακια και μια ελαφρια ανοιξιατικη κουβερτουλα, η οποια, οπως βλεπω τον καιρο, συντομα θα αντικατασταθει απο σεντονακι.

Στο παρκο δεν την εβαλα καθολου. Μπουσουλαει ελευθερα σε ολο το σπιτι. Τα καλωδια του λαπτοπ τα εκρυβα ως τωρα κατω απο τα χαλια, τα ξεθαβε βεβαια, και τωρα που τα μαζεψαμε, περασε ο αντρας μου τα καλωδια μεσα απο καναλια στον τοιχο, και δεν υπαρχει τιποτα στο πατωμα.

Ο Αντωνης εχει πλατυποδια και πρεπει να κλεισω ραντεβου με παιδοορθοπεδικο. Για τον υπνο δε μπορουμε να κανουμε τιποτα. Απλα δε χρειαζεται περισσοτερο υπνο. Σημερα το πρωι ξυπνησε πριν απο μενα!:shock:

Για τα κουνουπια θα παρω βιολογικα προιοντα που εχουν κυκλοφορησει στα φαρμακεια απο βασιλικο, μυρτιλλο, και μπορω να βαζω στα παιδια ακομη και τη νυχτα στον υπνο τους.

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια! Γιωτα καλο κουραγιο σημερα!

age.png age.png

Καλημέρα μανούλες;);););)

Πολινάκι πώς πας με ετοιμασίες? Εγώ χτες αγχώθηκα λίγο ομολογώ όταν βάλαμε με τη μαμά μου όλες τις δουλειές που μας μένουν κάτω αλλά εντάξει νομίζω το έχουμε υπό έλεγχο... Τελικά για μετά μαζευόμαστε καμιά 80 για την ταράτσα και είχαμε ανέβει χθες πάνω να δούμε πώς θα τα φτιάξουμε. Νομίζω θα γίνει τέλεια!!!!!!! Πήραμε και φωτάκια να βάλουμε γύρω γύρω και φτιάξαμε και φαναράκια για τα τραπεζάκια. Αν είμαστε και τυχεροί και μείνει λίγο φεγγάρι από τη σημερινή Πανσέληνο θα είναι μαγευτικά:P:p:p:p:p:p:p

Κατά τα άλλα το γοργονίδιο πλέον σταθερά θηλάζει μόνο 5 λεπτά το πρωί και μετά την πέφτει στα κορν φλέικς. Της πήρα από μαγαζί με βιολογικά που δεν έχουν καθόλου ζάχαρη, οπότε έχει τα δικά της πια:tongue::tongue:Και την υπόλοιπη μέρα συνεχίζει απτόητη να τρώει ότι και αν της δώσεις:D:D:D

Γιώτα κουράγιο για σήμερα, καταλαβαίνω απόλυτα τι ζόρι σε περιμένει!!!! Περαστικά και στο smoutsaki:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Αυτές τις μέρες θα πάω κι εγώ να δω τι στολισμό θα κάνω τελικά για τη βάφτιση.

Σκεφτόμουν όλες αυτές τις μέρες ότι θα μπορούσα άνετα να κάνω κάτι μόνη μου, με κεριά φαναράκια και πεταλούδες ή νεραϊδούλες, αλλά ρε κορίτσια πότε και ποιος θα τα στολίσει όλα αυτά στην εκκλησία εκείνη τη μέρα και όχι μόνο αυτό, αλλά και ποιος θα τα μεζέψει μετά? Και είναι και το κέντρο μετά! Θέλει άτομα και βοήθεια για όλα αυτά, την οποία δεν έχω.Θα γλίτωνα πολλά λεφτά πάντως!

Γιώτα, περαστικά και σύντομα να είστε καλά!!!

Καλτσάκια ποτέ δεν τις βάζω στον ύπνο, ούτε και το χειμώνα. Έχω γνώμονα πάντα τον εαυτό μου για τέτοια θέματα! Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τα χεράκια της παγώνουν με το κοντομάνικο φανελάκι. Μήπως να τις βάλω μακρύ?

Όσο για γάλα ποτέ δεν έχουμε ξεπεράσει τα 200ML.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Fatsaki καλημερα!Κι εγω το ιδιο με τα καλτσακια πλεον, δεν της φοραω.Και το ιδιο σκεφτομαι για το κοντομανικο.Χθες της εβαλα κοντομανικη πυτζαμουλα με τιραντε φανελακι απο μεσα και σκεφτομαι μηπως κρυωνει αλλα απο την αλλη στο σωμα βγαζει δροτσιλες απο τη ζεστη.Δε στηριζεις την κουβερτουλα κατω απο το στρωμα να μην μπορει να ξεσκεπαστει?(βεβαια η δικια μου εχει βρει αλλο κολπο και βγαινει τελειως απο την κουβερτα οποτε ολα εξω ειναι)

Αληθεια, κοιμηθηκατε σημερα??Εμεις οχι!Παλι!

Μήπως είμαι η μόνη που την έχω όλη μέρα μόνο με το κοντομάνικο φανελάκι κ σορτσάκι κ το βράδυ την σκεπάζω με σεντόνι εδώ κ κανα μήνα κ αυτό το πετάει???? Κ πάλι ιδρώνει το παιδί....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!!!!

Ειμαστε 4 απο τα 6 μελη συναχωμενα!Παντου στο σπιτι κυκλοφορουν φυσιολογικοι οροι.....και ο αποφρακτηρας μυτης εχει παρει φωτια!:?μονο οι 2 μεγαλοι αντρες μου ειναι καλα!

Ο Μαριος εχθες βρηκε ενα μαρκαδορο μπλε παρακαλω και εκανε bodypainting επανω του!:evil:Θα μουλιαζει για ωρες σημερα στη μπανιερα!:?Αυτα ...σημερα δεν εχουν σχολειο τα μεγαλα και βλεπω να τρελαινομαι!!!!!!Τι αλλο μπορω να παθω αραγε;

1v0n7ypa5y9lur77.png

Μήπως είμαι η μόνη που την έχω όλη μέρα μόνο με το κοντομάνικο φανελάκι κ σορτσάκι κ το βράδυ την σκεπάζω με σεντόνι εδώ κ κανα μήνα κ αυτό το πετάει???? Κ πάλι ιδρώνει το παιδί....:rolleyes:

Αννούλα κι εγώ το ίδιο, έξω μπούτι έξω μπράτσο και το σεντόνι το πετάει το βράδυ στο πεντάλεπτο!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...