Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αυτή γιατί πετάγεται συνέχεια; Είστε μάρτυρες υπεράσπισης όταν θα την πνίξω, έτσι;;; :evil::tongue:

Αν κανονίσεις το ουζάκι που λέγαμε κάτι θα γίνει για την περίπτωσή σου ;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια;)

Μάλλον πρέπει να αρχίσω πάλι τα καλοκαιρινά ρούχα στον πιτσιποπάκο...ή αλλιώς θα τον βράσω με τα μακρυά μανίκια:tongue:

Ο δικός μου δεν κάθεται ούτε 5 λεπτά στο πάρκο...θέλει έξω και να μπουσουλάει σε όλο το σπίτι. Το σπίτι όλο έχει μάρμαρο και το σκουπίζω-σφουγγαρίζω κάθε μέρα για να είναι καθαρό για τον πιτσιποπάκο. Περιττό να σας πω ότι όλη μέρα τρέχω πίσω από τον μικρό...αδυναμίες του τα καλώδια της τηλεόρασης και τα συρτάρια της κουζίνας. Πιάνεται από όπου βρει και σηκώνεται και στέκεται για πολύ λίγο όρθιος χωρίς να κρατιέται.

Αυτό που με απασχολεί είναι ότι όσο και να τον προσέχω χτυπάει και είναι γεμάτος μελανιές μικρές...βέβαια είναι και υπερβολικά άσπρος και μελανιάζει με το παραμικρό:rolleyes: μάλιστα έχει και δερμογραφία...γράφεις επάνω του με το δάκτυλο:rolleyes: τόσο άσπρος είναι:oops:

Από δοντάκια εχουμε 7 και εδώ και καιρό δεν έχουμε βγάλει κανένα...αλλά τα σάλια μας πνίγουν:tongue:

Άννα μήπως η μικρή αγανακτεί...και τραβάει τα βυζιά της?:tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη περαστικά μικρή μου και υπομονή:D

Κασσιανή...διαβάζω αυτά που γράφεις και στεναχωριέμαι...τα μικρούλια θέλουν μωρέ την μανούλα τους:D όταν θα γυρίσω στην δουλειά να δω τι θα γίνει με τον πιτσιποπάκο...με βλέπω να κλαίω με μαύρο δάκρυ...

Κλείνω (επιτέλους) γιατί ο πιτσιποπάκος έχει διαλύσει όλο το δωμάτιό του...ακούω περίεργους θορύβους...

Staxioforina τι εννοεις η μαμα του μωρου δεν ηρθε στη βαφτιση?????

όχι βρε η μαμά του μωρού.....η γιαγιά της,η μαμά του μπαμπά της,λάθος το έγραψα;

Pola ίσος να είναι γραφτό να βάλετε της νονάς! :tongue:

Ελένη δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω....πλέον δεν μου μένει καθόλου χρόνος στο σπίτι ολη την ώρα κυνηγάω τη μικρή που καλόμαθε στη Γερμανία να αλωνίζει κ τώρα δεν θέλει να κάθετε μόνο στο δωμάτιό της πέρα από κανα μισάωρο .... :?

Κορίτσια τα γενέθλια μας θα γίνουν 6/6 Κυριακή στις 6 η ώρα ξεκινάμε να μαζευόμαστε(19:40 την ώρα που γεννήθηκε θα κόψουμε την τούρτα) θα έχω κάμποσο κόσμο(αν κ όχι μεγάλο σπίτι) αλλά όλοι οι καλοί χωράνε....αν κάποια θελήσει να μας τιμήσει θα χαρώ πολύ! Σας το λέω από τώρα γιατί μυαλό δεν μου έχει μείνει .....:oops:

Επίσης να σας πω ότι το πιθανότερο είναι ίσος κ μέσα στο καλοκαίρι να φύγουμε Γερμανία....κοιτάμε αρχικά για σπίτι γιατί είναι δύσκολο να βρεις κ υπάρχει κ έτοιμη δουλειά για τον άντρα μου....αν βρούμε σπίτι κ εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά για δουλειά θα φύγουμε σε χρόνο μηδέν! :shock::( Στεναχωριέμαι κ χαίρομαι μαζί.....

Αυτά τώρα που λάσκαρα λίγο να σας πω τα νέα μας.....:|

Άννα μακάρι να πάτε και να βολευτείτε εκέι μια χαρά,ένας φίλος που είναι Γερμανία είπε πως πριν 3-4 χρόνια περνούσαν τα ίδια με Ελλάδα αλλά τα πράγματα έφτιαξαν πλέον προς το καλύτερο

με το καλό τα γεννέθλια!!!

Κορίτσια,η μικρή την Παρασκευή 4/6 έχει επίσκεψη στον παιδίατρο μετά απο 3 μήνες και έχουμε να κάνουμε 2 εμβόλια.Εκ'των οποίων το ένα είναι το μαντού.Κάπου άκουσα οτι μπορεί να κάνει λίγο πυρετό αυτό το εμβόλιο.Εσείς το έχετε κάνει στα παιδάκια σας?Ανέβασαν πυρετό?Και ρωτάω πιο πολύ γιατί το Σάββατο έχουμε τα γενέθλεια και πως θα είναι το κοριτσάκι μου με πυρετό?Σκέφτηκα μήπως να έπαιρνα τον γιατρό να κάνω το ραντεβού μας 1 μέρα πριν?

μετά από την βάφτιση πάνε

καλημέρα και από μένα,ακόμη δεν αδιαθέτησα με έστειλε ο γιατρός για χοριακή,ευτυχώς αρνητική άρα διαταραχή του κύκλου,οπότε αναμένω,με τόνισε να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό για να μην τρέχω συνέχεια μέχρι να σταθεροποιηθεί,

Ειρήνη κορίτσι μου υπομονή,ξεκούραση,κι εμένα στην εγκυμοσύνη κατευθείαν χάλασε δόντι και έτρεχα...τι να πω...όλα καλά κοριτσάρα θα πάνε,μην σκέφτεσαι αρνητικά όσο μπορείς...

το κοριτσάκι μου κοιμάται,όλη την ώρα βολτάρουμε δεν μπορώνα κάτσω σπίτι,βαριέμαι πολύ,πιπίλα παίρνουμε από τότε που έκοψα τον θηλασμό και τώρα δεν την βγάζει με τπτ,τρίβει και τα ούλα της οπότε δεν μπορώ να της την στερήσω

Μαριάννα μου δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχείς για τον ύπνο του Αντώνη μπορεί να είναι έτσι η φύση του,πως να πιέσεις ένα παιδί να κοιμηθεί;τομυαλό του είναι στο παιχνίδι μάλλον!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Mantinop με εγχωσες τωρα και λεω να μη γυρισω σπιτι μετα τη δουλεια.Τα ιδια τραβαω κι εγω με τη μικρη.Ρε τι θηρια ειναι αυτα?Ξυλο τρωτε απο τα μικρα σας?Γιατι εγω τις τρωω κανονικα και μαλιστα εχει αδυναμια με τα μαλλια του πατερα της (αυτα τα λιγα που του εχουν μεινει) και τη μυτη του

Oυφ....είχε έρθει ένας προμηθευτής και με έπρηξε μια ώρα σχεδόν. Είπα αμάν να φύγει!

Καλά από ξύλο τρώμε κι εμείς κάτι σφαλιάρες ξεγυρισμένες. Επίσης όταν νανουρίζεται στην αγκαλιά μας θέλει να μας σφίγγει-τραβάει τη μύτη και σε μένα και στον πατέρα της!Και επίσης να βάζει τα δαχτυλάκια μέσα στα ρουθούνια μας.:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: Δεν μπορούμε να ανασάνουμε πολλές φορές.:rolleyes: Παλιόπαιδο!!! :? Άσε και το άλλο καθόμαστε στο κρεβάτι και ανεβάζει τα πόδια της και τα κατεβάζει με δύναμη πάνω μας, πολύ κλωτσιά μιλάμε! :P

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πεστε ολες τα περιεργα που κανουν τα μωρακια σας.Εχουν πολυ πλακα!

Η δικια μας π.χ. κανει πως ξεροβηχει (κοινως μας κοροιδευει) μολις βηξει ή φτερνιστει καποιος!Επισης εμενα μου στριβει το στηθος (που το βρισκει μεσα απο τη μπλουζα...) και του πατερα της του παταει τα...

Βρε και πρωινη βολτα στην παιδικη χαρα πηγαινει, και το απογευμα ξεσαλωνει με την πιτσιρικαρια της γειτονιας, τιποτα δεν καταλαβαινει! Μαλλον εμοιασε στον μπαμπα του που δε χρειαζεται πολλες ωρες υπνου για να ειναι καλα!

Το παιδί είναι υπερκινητικο από ότι κατάλαβα! Απλά θα παιδευτείς λίγο παραπάνω από το κανονικό! Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι !:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μετά κλαίει στο σχολείο; Κι εμένα έτσι κάνει όταν τον πηγαίνω στη μαμά μου και με βλέπει. Άμα φύγω κάτι θα βρει να ασχοληθεί και θα σταματήσει. Το θέμα είναι να μη με βλέπει, γιατί με θυμάται κι αρχίζει το νάζι πάλι και δώστου κλάμα!

Μολις στριβουν τη γωνια σταματαει και γελαει με τη δεσποινα και τα αλλα παιδακια.

Στο σχολειο (απ' ο,τι μου λενε οι δασκαλες και η δεσποινα) ολο γελαει.

Εγω κλαιω παντως:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Τράβηγμα μύτης-μαλλιών-ζυζιού, δάχτυλα στα ρουθούνια, σφαλιάρες και κλωτσίδια στο κρεββάτι και στα αχαμνά μπαμπά, μάλλον τελικά είναι κοινό μυστικό τους!

Ο μπραντης όταν είναι στο πάρκο και δεν του δίνω σημασία, αρχίζει να γελάει ψεύτικα και δυνατά για να τον προσέξω. Επίσης έχει συνδυάσει το "γεια σου" που κάνει με τον πατέρα του που φεύγει το πρωί, οπότε όταν χαιρετάει λέει "μπα, μπα" κι όλοι νομίζουν ότι λέει μπάι μπάι :D

Δύο φορές συνάντησε τον γκάμι, μια στο πανηγύρι της φιλαδέλφειας και μια σε ένα παιδικό πάρτυ και τρελλάθηκε, με παράτησε κι έτρεξε στην αγκαλιά του :|

Θέλει να πίνει νερό από το ποτήρι ή το πλαστικό εμφιαλωμένο μπουκαλάκι (όποτε έχω). Κι όταν τον μαλώνω και του λέω "όοοοοχι αυτό, κακό" κάνει πέρα δώθε το κεφάλι του (και καλά όχι), γελάει και το ξανακάνει καπάκια. Δε μπορώ να τον μαλώσω, πάντα ξεκαρδίζεται :rolleyes:

WN6Op3.png

Να πω κι αυτό, ως κουκουβάγια μάνα...

Τον τελευταίο καιρό της έχω βάλει ένα βραχιολάκι στο χέρι. Όταν της λέμε ''τι ωραίο βραχιόλι!!!'' σηκώνει το χεράκι και μας το δείχνει με καμάρι.:D

Αυτό με το βήχα το κάνει κι εμένα και μετά γελάει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χριστίνα κ εγώ τρόμαξα με το στηθάκι της μικρής αν κ τώρα που το είδα έχει ξεπρηστεί λίγο θα πάρω την γιατρό το απόγευμα μηπως πάμε να τη δει.....τι να πω....Πιτσιπομαμά :lol::lol::lol::lol: εγώ είμαι αυτή που θα έπρεπε να τα τραβάει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Προχθές τη μάλωσα τη δικιά μου γιατί προσπαθεί συνέχεια να μου παίρνει τα γυαλιά της γκαβομάρας(κ κάνουν κ 300ευρώ) κ μου έσκασε κανονικότατη σφαλιάρα μόλις της τα άρπαξα κ της φώναξα κ άναψε το μαγουλό μου!!!!:oops::oops::oops: Επίσης μισοκλείνει τα μάτια κ καλά θυμωμένα όταν θέλει να της δώσουμε σημασία....αλωνίζει όοοοολο το σπίτι μπουσουλώντας ή στηριζόμενη τοίχο-επιπλο-τοίχο και δεν κάθετε ποτέ σε κανέναν αν την πάρουν αγκαλιά,ανοιγει όσα ντουλαπια κ συρτάρια δεν έχουν ασφάλειες κ βγάζει τα πάντα έξω....ξέρει σε ποιο συρτάρι της κουζίνας είναι τα ταψιά κ πάει εκεί κατευθείαν μόλις μπει στη κουζίνα,ανοίγω το ψυγείο κ προσπαθεί ναμε κλείσει μέσα:shock: αυτά μου έρχονται τώρα.....:-P

Για τη Γερμανία(Χριστίνα δεν μιλάμε καθόλου γερμανικά-θα τα μάθουμε αν πάμε) χθες ο άντρας μου για πρώτη φορά έδειξε να πισογυρνάει για λίγο αφού του είπε ένας φίλος του που είχε πάει κ ο ίδιος για πολλά χρόνια Καναδά ότι η μάνα του είχε πεθάνει από τον καημό της όταν έφυγε....εγώ φοβάμαι κ τη μάνα μου που έχει μάθει καθε μέρα με τη μικρή κ έχει κ σοβαρά προβλήματα υγείας,κ τον πεθερό μου που έχε αδυναμία στον αντρα μου κ έχει περάσει έμφραγμα....δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά προφανώς ότι θέλει ο Θεός αφού ακόμα δεν υπάρχει ούτε δείγμα από σπίτια εκεί που θέλουμε κ ήμαστε σε αναμονή.....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα!

βατραχακι,αν θες τη γνωμη μου να πατε.δεν χανετε τιποτα να τον δει αλλεργιολογος.εμεις τοσους μηνες πηγαιναμε σε γαστρεντερολογο,καναμε εισαγωγη στο νοσοκομειο και προκληση στο μωρο χωρις λογο!αφου ξεραμε οτι εχει αλλεργια στο γαλα! ενω η μικρη εχει αλλεργια στο αυγο(κατι που το καταλαβα μονη μου και το εξακριβωσε η αλλεργιολογος) ο γαστρεντερολογος μου ελεγε οτι ειναι πολυ σπανιο να περναει το αυγο στο γαλα και οτι κανω λαθος! μου ειπε να αρχισω το αυγο,το μωρο εκανε ξηροδερμια και εξανθημα.αυτος οταν την ειδε μου ειπε να κοψω το αυγο και να μην της βαζω κρεμα!το εξανθημα χειροτερεψε.με τις κρεμες που μας εδωσε η αλλεργιολογος το δερματακι του μωρου εγινε πεντακαθαρο μεσα σε 1 εβδομαδα!δεν ξερω,μπορει και να κανω λαθος αλλα νιωθω οτι αδικα πηγαιναμε στον γαστρεντερολογο.επισης ο παιδιατρος μας μου εδωσε το τηλ της αλλεργιολογου αφου εγω τον ρωτησα μηπως ειναι καλυτερα να παμε σε αλλεργιολογο.μου ειπε,ναι να πατε θα σ'το ελεγα κ εγω.ΠΟΤΕ?

σε επρηξα ε?

ειρηνακι να προσεχεις και να μην σκεφτεσαι το παρτυ! θα κανεις μεγαλο παρτυ με τις κορουλες σου!

η δικια μου κανει πως γελαει οταν ακουει καποιον να γελαει.οταν της λεω ''τι ομορφη που ειναι η μαρινα'' χαιδευει το προσωπακι της! οταν περναμε απ'το παρκο με τις κουνιες φωναζει αν βλεπει οτι δεν στριβω!:P

μπιζελακι κ η δικια μου ξυπναει πολλες φορες τη νυχτα και ζηταει στηθος.δεν θελει να το αφησει με αποτελεσμα να με περνει κ εμενα ο υπνος.μαλλον βγαζει δοντακι.2 εχουμε.

τι αλλο να σας πω?α!ο αντρας μου κερδισε επιταγη 200 ευρω για ψωνια στον μασουτη! θα παμε σημερα να ψωνισουμε και για το παρτυ μας!!!:D

φιλακια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...