Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια..!

Σήμερα ο μπέμπης δε μ' αφήνει να κάνω τίποτα, για 1η φορά έκλαιγε γοερά στο άκουσμα της ηλετρικής σκούπας, άκυρο το σκούπισμα για σήμερα. Μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει και κακομαθαίνει, δεν κοιμάται αν δεν τον έχω αγκαλιά ή δεν είμαι δίπλα του, τσιρίζει όταν καταλαβαίνει όταν αντιληφθεί ότι πάω σε άλλο δωμάτιο, να δω πώς θα του το κόψω, είναι σύμπτωμα των τελευταίων ημερών..

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα καλή εβδομάδα!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!

Τί γιορτή είναι σήμερα.....????

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να σταματήσω να τον κοιμίζω στην αγκαλιά μου. Να τον βάζω στο κρεββατάκι του κι ας κλαίει... :( Να τον αφήνω 1 ώρα να κλαίει και μετά να τον αλλάζω και πάλι κρεββατάκι. Στον ενδιάμεσο πιπίλα.... Για να δούμε...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ωχ κι εμένα στο κρεββατάκι δεν κοιμάται...θέλει να κοιμάται αγκαλιά μου και μετά κρεββατάκι.Αν όμως τη βάλω στο δικό μου κρεββάτι κοιμάται αμέσως...τι παλιόπαιδο που είναι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εκμετελλευτές, τι περιμένεις!!!!! :)

Το πρώτο βράδυ έκλαιγε πολύ, αλλά μπορεί να φταίει και το ότι έκανε και το εμβόλιο. Αφού ούτε στην αγκαλιά μου κοιμόταν... Το δεύτερο βράδυ κοιμήθηκε κατευθείαν στην αγκαλιά μου που τον είχα να ρευτεί και το τρίτο είχε απλά γλαρώσει μετά το φαί και κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως. Θα δείξει...

Διαφημίσεις

Γυρισα λοιπον απο Βολο και ενα εχω να πω:

Φαγωθηκατε ολες πιες ενα τσιπουρακι και για μενα και το εκανα...

Ποσα τσιπουρα ηπια θεε μου? Ηταν και πολυ ωραιος ο καιρος και ολο στα τσιπουραδικα μας τραβουσε (κατα το τραβατε με κι ας κλαιω...).

Ωραια περασαμε, καναμε πολλες βολτες στην παραλια, στις κουνιες και οι γονεις μου ξαναμυησαν τη Δεσποινα σε ολες τις κακες συνηθειες..

m4ril0u Κι εμενα με προετοιμαζε για μαχες με το κουταλι ο γιατρος και τελικα τα ειχε καταβροχθισει ολα η μικρη μου. Να δουμε τι θα κανει και ο γιος τον Ιανουαριο που αρχιζουμε στερεες.

Χαιρομαι που δεν πηρες πλαστικα.

Φοβερο το προγραμμα στην ακτη πειραιως? δεν ξερεις ποσο ζηλεψα...

Που να το ξερα κι εγω τοτε με τη βαφτιση και τα γενεθλια τι ρουχα μαζευεις...

Τα πρωτα 3 χρονια του παιδιου δεν ειναι να ψωνιζεις τοσα που σου φερνουν.

Εχει βρεθει τωρα η Δεσποινα με μια ντουλαπα ρουχα.

Πρεπει να με περνανε για μεγαλο ψωνιο στον παιδικο με τοσα που της φοραω.

Αλλα τι να τα κανω κι εγω αφου τωρα τα εχω..

Αφηστε που 3 χρονων κοριτσια και "πανε κοντρα" απο τωρα ποια φοραει τι.

Να τραβας τις κοτσιδες σου λεμε!

lisa παρτε το παιδακι σας και καντε και καμμια βολτα γιατι συνεχεια με τις δουλειες θα τα παιξεις και δεν κανει.

gogga η κληρονομικοτητα ΝΑΙ παιζει και στο θεμα των δοντιων.

anna_ath τα κακα που ειναι κιτρινοπρασινα με βλεννα μπορει να σημαινουν ιωση, μπορει απλα να αλλαζουν οι συνηθειες του εντερου. Αυτο ειναι κατι που ακομα και μεχρι 2 χρονων ειναι φυσιολογικο να συμβαινει.

Παντα βεβαια πρεπει να συμβουλευεσαι το γιατρο γιατι η καθε περιπτωση μπορει να διαφερει.

irene77 περαστικα με τη μεση σου.

fatsaki την αναλογια της κρεμας τη γραφει επανω το κουτι. Εγω οποτε εδινα, την εκανα ελαφρως πιο αραιη, δηλαδη εβαζα 10-20μλ παραπανω απ' οσο λενε.

credo εμενα παιδακι μου ειναι ετσι η μανα μου, που δεν ειναι και πεθερα για να εχω να λεω και κατι.

Τι να κανεις... Μονο υπομονη. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος και ειδικα σε αυτην την ηλικια.Ποσο μαλλον απο τη στιγμη που θεωρει οτι εχει δικιο και δεν της το βγαζεις απο το μυαλο με τιποτα.

roulaki71 τα δοντακια ανεβαζουν λιγο τη θερμοκρασια, αντε δηλ κατι δεκατα. Δεν κανουν κανονικο πυρετο πανω απο 38. Παντως κι εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να δινεις ντεπον αν δεν παει 38,5. Δεν ειναι νεογεννητο πλεον και ο πυρετος (οσο και να ακουγεται περιεργο) ειναι και καλο πραγμα, που πρεπει και λιγο να το αφηνουμε να εξελισσεται.

EviP που εισαι καλε εσυ? χαθηκες. Στειλτε βρε κοριτσια μια προσκληση και στην Ευη για το event να τη δουμε απο κοντα.

m4ril0u Η πρωτη περιοδος μετα τη γεννα ηταν και σ' εμενα πολυ "αιματηρη"

Γενικα θελει κανα δυο περιοδους για να στρωσει το πραγμα.

Καλα κανεις και μιλας στο μωρο σου για ολα. Θα δεις αργοτερα τα αποτελεσματα.

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να σταματήσω να τον κοιμίζω στην αγκαλιά μου. Να τον βάζω στο κρεββατάκι του κι ας κλαίει... :( Να τον αφήνω 1 ώρα να κλαίει και μετά να τον αλλάζω και πάλι κρεββατάκι. Στον ενδιάμεσο πιπίλα.... Για να δούμε...

Μια ωρα να κλαιει????

Σιγουρα καλε ειναι παιδιατρος ή λοχαγος στα ΟΥΚ?

Πιστευω οτι το μονο που θα καταφερεις με αυτο ειναι να σου γινει πιο γκρινιαρικο το μωρο, αφου οταν δεν ανταποκρινεσαι στο κλαμα του, που ειναι ο μονος τροπος επικοινωνιας που εχει, του δημιουργειται ανασφαλεια και απλως κλαιει πιο πολυ.

Παντως οι παιδιατροι δεν ειναι και παιδοψυχολογοι και πιστευω οτι πολλες συμβουλες τις δινουν απλως για να ληγουν ευκολα καποια θεματα και να μην τους πρηζουν οι μαναδες με ατελειωτα τηλεφωνηματα για ψυλλου πηδημα.

Ειναι φυσιολογικο να κλαψει λιγο το μωρο για να κοιμηθει, να γκρινιαξει λιγο. Και οι μεγαλοι το κανουμε, αν παρατηρησετε, πριν κοιμηθουμε.

Αλλα οταν κλαιει σπαρακτικα πανω απο πεντε λεπτα (για τα μωρα ειναι πολυ ωρα αυτο), καλο ειναι να το αγκαλιασεις. Κατι θελει. Και η αγκαλια αναγκη ειναι για τα μωρα.

Εδω ειναι για τους μεγαλους.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι Κασσιανή δίκιο έχεις κι εγώ το βρήκα υπερβολικό, θέλω να τον κοιμίζω αγκαλίτσα αλλά όσο βαραίνει είναι πιο δύσκολο. Και δεν μπορώ να τον ακούω να κλαίει, σπαράζει η καρδιά μου... :( Προς το παρόν φαίνεται καλά να πηγαίνει το πράγμα. Το πρώτο βράδυ δεν το υπολογίζω καθόλου λόγω του εμβολίου. Θα δούμε.

Ρε κορίτσια, σήμερα όλο πτώσεις τάσης έχω... Και δεν καταλαβαίνω γιατί... γκρρρρρρ.... Πάλι καλά που έχω το ups και είμαι μια χαρά!!!! :D

Το ωραίο είναι ότι 4 μήνες ΔΕΝ κοιμόταν στην αγκαλιά μου, τώρα τον έπιασε.....!!

Καλημέρα, κορίτσια..!

Σήμερα ο μπέμπης δε μ' αφήνει να κάνω τίποτα, για 1η φορά έκλαιγε γοερά στο άκουσμα της ηλετρικής σκούπας, άκυρο το σκούπισμα για σήμερα. Μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει και κακομαθαίνει, δεν κοιμάται αν δεν τον έχω αγκαλιά ή δεν είμαι δίπλα του, τσιρίζει όταν καταλαβαίνει όταν αντιληφθεί ότι πάω σε άλλο δωμάτιο, να δω πώς θα του το κόψω, είναι σύμπτωμα των τελευταίων ημερών..

Εμενα αυτο το σκηνικο παιζει καθημερινα εδω και δυο εβδομαδες. Τα εχω παρει γιατι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα με ηρεμια. Το μαγειρεμα οταν γινεται κανω το σταυρο μου που το καταφερνω. Δεν καθεται ΠΟΥΘΕΝΑ ομως, μονο βολτα στην αγκαλια. Κοριτσια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας, ελπιζω την επομενη φορα που θα αποφασισω να παω καπου εξω να ειναι ησυχος και να το απολαυσει. Οχι τιποτα αλλο τη Κυριακη δινει λογο ο αδελφος μου και δεν θελω να τους το βγαλω ξινο.

BdN1p3.png

Καλημέρα, κορίτσια..!

Δεν κοβεται, ισως μαλιστα "χειροτερεψει" κιολας. Μεγαλωνει και αρχιζει να ξεχωριζει πια εντονα και να προτιμαει τη μαμα του.

Φυσιολογικο ειναι. Μωρο ειναι τη μαμα θελει.

Τριων χρονων φυσιολογικα αρχιζουν να ανεξαρτητοποιουνται και να παιρνανε χρονο μονα τους παιζοντας.

Μεχρι τοτε και στο παιχνιδι θελουν την παρεα μας.

Ας μη γινουν μωρε και ολες οι δουλειες. Και τι εγινε?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια που πατε για καφε με τα ζουζουνια σας?

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει σε πια μαγαζια δεν καπνιζουν αραγε υπαρχουν?

αν και καπνιστρια το μετρο με το τσιγαρο μου αρεσε πολυ γιατι σε ορισμενα μαγαζια η κατασταση ηταν ανυποφορη

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια που πατε για καφε με τα ζουζουνια σας?

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει σε πια μαγαζια δεν καπνιζουν αραγε υπαρχουν?

αν και καπνιστρια το μετρο με το τσιγαρο μου αρεσε πολυ γιατι σε ορισμενα μαγαζια η κατασταση ηταν ανυποφορη

Κ εγώ καπνίστρια αλλά είμαι της ίδιας γνώμης καπνίζουμε που καπνίζουμε δεν χρειάζεται να καπνίζουμε κ παθητικά!Εγώ πάντως προς το παρόν δεν έχω κάτσει μέσα σε μαγαζί...μόνο σε μία ταβέρνα στο γαλάτσι κ εκεί δεν καπνίζανε ευτυχώς γιατί αλλιώς φυσικά κ δεν θα καθόμουν με το μωρό....α κ εχθες που πήγαμε στην χασιά παρόλο που κάτσαμε έξω μέσα δεν καπνίζανε έβλεπα κόσμο που έβγαινε έξω....πάντως μόλις χειμωνιάσει για τα καλά βλέπω να αρχίζω τις καταγγελίες αν καπνίζουν παντού κ δεν μπορούμε να κάτσουμε πουθενά!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπιζελάκι αν ήταν η πρώτη φορά μετά την γέννα, ναι είναι φυσιολογικός λίγος πόνος, σιγά σιγά θα είναι όλο και καλύτερα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η προφύλαξη στον πόνο, γιατί εμείς δεν βάζουμε, εφόσον θέλουμε δεύτερο παιδάκι σχετικά γρήγορα. Κοινώς, βαράμε ελεύθερα!!! Χαχαχαχαχαχ....

Χαρας στο κουραγιο σου. Εγω πρωτα ο θεος λεω σε μια διετια να βαλω μπρος, εξαλλου δεν υπαρχει χρονος να βρεθω με τον αντρα σε ιδιαιτερες...στιγμες.

Μπιζελακι και εγω στις 3 προσπαθειες σε 4μιση μηνες μια ιδια παλιοκατασταση, λετε να φταινε τα ραμματα και ο καθετηρας;. Ο αντρας μου λεει να παρω το γυναικολογο να του πω οτι με ενοχλει το οτιδηποτε στη συγκεκριμενη περιοχη, αλλα ντρεπομαι να του πω του ανθρωπου τα καθεκαστα. Και πως να περιγραψω την κατασταση; Αυτοι οι αντρες λαθος κεφαλι χρησιμοποιουν καποιες φορες για να σκεφτουν!

BdN1p3.png

Κ εγώ καπνίστρια αλλά είμαι της ίδιας γνώμης καπνίζουμε που καπνίζουμε δεν χρειάζεται να καπνίζουμε κ παθητικά!Εγώ πάντως προς το παρόν δεν έχω κάτσει μέσα σε μαγαζί...μόνο σε μία ταβέρνα στο γαλάτσι κ εκεί δεν καπνίζανε ευτυχώς γιατί αλλιώς φυσικά κ δεν θα καθόμουν με το μωρό....α κ εχθες που πήγαμε στην χασιά παρόλο που κάτσαμε έξω μέσα δεν καπνίζανε έβλεπα κόσμο που έβγαινε έξω....πάντως μόλις χειμωνιάσει για τα καλά βλέπω να αρχίζω τις καταγγελίες αν καπνίζουν παντού κ δεν μπορούμε να κάτσουμε πουθενά!

σε ταβερνουλα πηγαμε κι εμεις το Σαββατο το βραδακι φυσικα και δεν καπνιζανε αλλα δεν ειχε κοσμο γιατι πηγαμε νωρις. Ωραια ηταν!

αυτο με την απαγορευση του τσιγαρου ισχυει για ολα τα καταστηματα η μπορουν καποια να δηλωσουν οτι ειναι μονο για καπνιστες?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...