Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Ειρηνάκι μου,φαντάζομαι το άγχος που έχεις αυτήν την στιγμή....κοίτα να ηρεμήσεις και κάτσε ξάπλα όσο περισσότερο μπορείς...άσε τα πάρτυ και τα λοιπά,θα τα κάνετε αργότερα,δεν χάθηκε ο κόσμος!!!Ελπίζω να είναι όλα περαστικά και σύντομα να είσαι και πάλι καλά...

Αχ,κι εμείς χτες δεν κοιμηθήκαμε καλά....η μικρή όλη την ώρα ξυπνούσε κι ήθελε στήθος για να κοιμηθεί...σαν κοντοσούβλι στριφογυρνούσα στο κρεβάτι για να την βάζω σε διαφορετικό στήθος κάθε φορά...ζήτημα να κοιμήθηκα και 15'!!!Την ημέρα πάντως κοιμάται κατά μέσο όρο 3 φορές από 30'-40'...και το βράδυ σίγουρα το χτυπάει το 10ωρο και βάλε...Έλεγα κι εγώ,θα περπατήσει και θα κουράζεται οπότε θα κοιμάται πιο καλά....χαχαχαχαχα.....γελάσαμε!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες αυτο με το χερουλι το μακρυ πισω που το πηγαινει ο γονιος ε?Κι εγω θελω τετοιο!Θα της παρω μολις μου δωσουν το δωρο του Πασχα....

Ναι είναι πολύ καλό και δεν σε κουράζει καθόλου! Και το μωρό τρελένετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Η μητερα μου επιμενει οτι το μωρο ξυπναει πολυ νωρις το πρωι γιατι πειναει.Να ρωτησω, ποσο γαλα τους δινετε?Εγω 210.Μηπως να δοκιμαζα παραπανω?Μηπως ειναι και πιο εελαφρυ απο τα αλλα γιατι ειναι υποαλλεργικο?

Καλημερα Μανουλες.

Η φιλη Χριστινα (christinagrz)με παρεπεμψε σε εσας για να ρωτησω το εξης..

Την αδεια εξαμηνου του Οαεδ ειναι υποχρεωμενος να στην δωσει ο εργοδοτης αν την θελεις,σωστα;;;Δεν εχει δικαιωμα να την αρνηθει;;;;Για το νομιμο λεω..γιατι με εκβιαστικους τροπους ξερω οτι γινεται ,αν και στην εταιρεια μου δεν τιθεται τετοιο θεμα, γι αυτο και θελω να ξερω αν μπορει να πατησει στο νομο και να πει οχι.

Ευχαριστω!!

Καλημερα Μανουλες.

Η φιλη Χριστινα (christinagrz)με παρεπεμψε σε εσας για να ρωτησω το εξης..

Την αδεια εξαμηνου του Οαεδ ειναι υποχρεωμενος να στην δωσει ο εργοδοτης αν την θελεις,σωστα;;;Δεν εχει δικαιωμα να την αρνηθει;;;;Για το νομιμο λεω..γιατι με εκβιαστικους τροπους ξερω οτι γινεται ,αν και στην εταιρεια μου δεν τιθεται τετοιο θεμα, γι αυτο και θελω να ξερω αν μπορει να πατησει στο νομο και να πει οχι.

Ευχαριστω!!

Δεν μπορεί να σου αρνηθεί να στη δώσει(δεν είσαι με σύμβαση ορισμένου χρόνου που λήγει πριν το εξάμηνο έτσι?) αλλά κάνε κ αυτό για να είσαι καλυμένη και κράτα αντίγραφο για πάρτη σου με υπογραφή του ότι το παρέλαβε-----> 6. Η ανωτέρω άδεια χορηγείται στην εργαζόμενη, έπειτα από αίτησή της στον εργοδότη, τον οποίο οφείλει να προειδοποιήσει εγγράφως ένα μήνα πριν την έναρξη της εν λόγω αδείας.

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Η μητερα μου επιμενει οτι το μωρο ξυπναει πολυ νωρις το πρωι γιατι πειναει.Να ρωτησω, ποσο γαλα τους δινετε?Εγω 210.Μηπως να δοκιμαζα παραπανω?Μηπως ειναι και πιο εελαφρυ απο τα αλλα γιατι ειναι υποαλλεργικο?

Η δικιά μου πίνει 160-180 κ κοιμάται 09:30-08:30...δεν πεινάει αυτό το παιδί???Αν αδειάζει τα 210 να της φτιάχνεις παραπάνω αλλά μάλλον ξυπνάει επειδή χορταίνει τον ύπνο της....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Elle καλημέρα!

Δηλαδή εσείς μπουσουλάτε κανονικότατα ε? Μονο η δικιά μου είναι τεμπέλα? Δεν έχει ιδέα πως να μποσουλήσει ρε παιδιά! Στέκεται για δευτερόλεπτα, ταλαντεύεται και μετά πέφτει με τα μούτρα κάτω. Κι έτσι φοβάμαι να την αφήσω κάτω γιατί θα χτυπήσει σε χρόνο dt! Στέκεται μόνο στο πάρκο όρθια και πάει γύρω γύρω!!!

Ετσι εκανε εμενα η Δεσποινα και 10,5 περπατησε κατευθειαν.

Ο μικρος τα συνδυαζει. Οταν ειναι κοντα σε επιπλα περπαταει, για να φτασει ομως καπου μακρυτερα, πεφτει κατω και μπουσουλαει.

Δοντια εχουμε μονο 4, δεν εχει βγαλει αλλο.

Σημερα που τον εβαλα στο σχολικο εκλαιγε με μαυρο δακρυ το καημενο.

Τι να κανω ρε γμτ???

Ολο σκεφτομαι τι θα μπορουσα να κανω και λυση δεν υπαρχει.

Τουλαχιστον θα παρω 2 μηνες αδεια το καλοκαιρι και θα ειμαστε συνεχεια μαζι.

Ειρηνη τα δοντια τα εχεις ελεγξει?

Εχω περασει κι εγω παρομοια κατασταση στην 1η εγκυμοσυνη και ηταν απο δοντι τελικα. Μαλιστα δεν ηταν χαλασμενο. Ειχε εισχωρησει κομματακι απο οδοντογλυφιδα και ειχε κανει τη ζημια. Μολις μου το αφαιρεσε ο οδοντιατρος, ολα εγιναν καλα.

yey2p2.png BN4cp2.png

kas μου ειχεσ κι εσυ crp ανεβασμενη?τα ειχα ελεγξει πριν μεινω εγκυοσ αλλα απο τοτε πολλα μπορουν να συμβουν στο θεμα αυτο...

με βαλατε σε υποψιεσ τωρα(μου φαινεται και η χριστινα ειχε ρωτησει αυτο..) γιατι καπου αλλου δεν ποναω και δεν νιωθω γενικα τιποτε αλλο...

ειδα κι εγω την renah και ψαχνομουν σε ποιο καφε γραφω!!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue:συνειδητοποιησα αφου ειδα τι σασ ρωτουσε..:rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ο δικος μου κοιμαται μετα τα μεσανυχτα, και ξυπναει 8-8,30. Τελευταια δεν κοιμαται μεσημερι. Μιλαμε δηλαδη για 8 ωρες, και στην καλυτερη 10 αν κοιμηθει μεσημερι. Το θεμα ειναι οτι συμβαινει μηνες αυτη η κατασταση. Πολυ πριν κλεισει τα 3, δεν ειναι θεμα ηλικιας ή εποχης.

Μήπως μια απογευματινή βόλτα στην παιδική χαρά τον κούραζε κάπως ώστε να κοιμηθεί νωρίτερα;

Τι να κανω ρε γμτ???

Ολο σκεφτομαι τι θα μπορουσα να κανω και λυση δεν υπαρχει.

Τουλαχιστον θα παρω 2 μηνες αδεια το καλοκαιρι και θα ειμαστε συνεχεια μαζι.

Αχ, τον καλό μου, αυτός ο αποχωρισμός όντως ματώνει την καρδιά. Τουλάχιστον όμως πηγαίνει σε καλό περιβάλλον και την υπόλοιπη μέρα σας έχει αποκλειστικά.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ρε κοριτσια τα αφηνετε ελευθερα στο σπιτι να μπουσουλανε?Εγω φοβαμαι γιατι εχει και μαρμαρο το σαλονι ειναι και κρυο,ε και τοσα ποδια πατανε, πιανεται κι αυτο αποπου να ναι και σηκωνεται, μονο στο δωματιο της την αφηνω λιγο αλλιως στον καναπε.Τη βαζω και στη στρατα να πηγαινει περα δωθε μονη της να κανουμε καμια δουλεια
Kι εγώ όλο πλακάκια, και στης μάνας μου τα ίδια. Χτες τον άφησα ελάχιστα κάτω γιατί ήθελε να ψευτομπουσουλίσει αλλά καπάκια έφαγε τα μούτρα του :rolleyes:
Kαλημερα!

Σημερα ξυπνησα και υπεφερα απο τη μεση μου!Εχω βαλει μια θερμοφορα και βλεπουμε!

Οχι απλά υποφέρω, ακουμπάω απλώς με το δάχτυλο στο σημείο και πονάει... Επίσης με έχει χτυπήσει στα πόδια και γενικώς είμαι ρημάδι :|
Χριστίνα για μια φορά ήταν το σεμινάριο? Και ήταν όντως καλό?
Ναι καλά ήταν. Καθόμαστε γύρω γύρω σ'ένα στρογγυλό τραπέζι με περιοδικά ανοιγμένα σε διάφορες σελίδες (της εταιρίας) και επιλέγουμε look. Μπροστά μας είναι τα αντίστοιχα χρώματα μακιγιάζ και καθρέφτης. Έδειξε πάνω σε μια κοπέλα το πρωινό μακιγιάζ, μετά μας είπε για τον καθαρισμό-peeling-ενυδάτωση (το οποίο έκανε σε άλλη), τα κάναμε κι οι υπόλοιπες επιτόπου και μετά μας είπε για το ολοκληρωμένο μακιγιάζ το οποίο έδειξε πάνω μου και έκαναν μετά κι οι άλλες.
Κορίτσια να σας πω χθες το βράδυ είδα ότι έχει πρηστεί λιγάκι το δεξί στηθάκι της μικρής....ο άντρας μου λέει ότι την έχει δει να τα τραβάει:shock::shock::shock::shock::shock::shock: κ μου το πες χθες....τι ναι πάλι τούτο?:cry::?
Δεν ξέρω αλλά με τρόμαξες, να το δείτε καλύτερα άμεσα
τι να πω ειμαι πολυ μα παρα πολυ μπερδεμενη!!!αν δεν ειχα 4/6 το β επιπεδου θα σηκωνομουν χτεσ κιολασ και θα εφευγα για αθηνα να κλειστω σε ενα νοσοκομειο να μου πουν τι γινετε!!!!!
Και δεν κάνεις την Β επιπέδου ρε συ στο νοσοκομείο; Αν μπορείς φύγε καλύτερα! Πάντως κοίτα και τα δόντια! Εγώ που γενικά δεν έχω πρόβλημα, μου έβγαλαν την πίστη κατά την εγκυμοσύνη, κάθε εβδομάδα στον οδοντογιατρό ήμουν!
1-3 ετών: Η σωστή τακτική για να έχει το παιδί σας ένα καλό ύπνο, είναι να φροντίζετε να κοιμάται πάντα συγκεκριμένη ώρα, ενώ βοηθά πολύ αν του διαβάσετε ένα παραμύθι, το κάνετε ένα μπάνιο ή του βάλετε κάποιο μουσικό κομμάτι που θα το ηρεμήσει
Το τι 3 γουρουνάκια έχει ακούσει, στο τέλος θα με βρίσει! Πάντως για το ξύπνημα το βράδυ, μου το έχει κόψει. Ξυπνάει όμως μερικές φορές νωρίτερα από την ώρα που είναι να φάει και δεν ξανακοιμάται αν δεν τον πάρω αγκαλιά. Και τι να κάνω 5μιση το πρωί ρε παιδιά; Κουτουλάω! Οπότε έρχεται κρεββάτι μαζί μας.
Λες αυτο με το χερουλι το μακρυ πισω που το πηγαινει ο γονιος ε?Κι εγω θελω τετοιο!Θα της παρω μολις μου δωσουν το δωρο του Πασχα....
Να κοιτάξεις κάτι βασικό. Να μπορείς να το γυρνάς κι εσύ από το χερούλι, να το οδηγείς. Τα πιο φτηνά μοντέλα δεν το έχουν αυτό και δυσκολεύεσαι να το κινήσεις
Εμένα πίνει 250 πρωί και βράδυ. Το βράδυ παίζει να μην το τελειώσει μερικές φορές. Αλλά δεν ξυπνάει νωρίτερα.
Δοντια εχουμε μονο 4, δεν εχει βγαλει αλλο.

Το μόνο μου άρεσε. Εμένα ακόμα κανένα χαχαχαχα

Τι να κανω ρε γμτ???

Μετά κλαίει στο σχολείο; Κι εμένα έτσι κάνει όταν τον πηγαίνω στη μαμά μου και με βλέπει. Άμα φύγω κάτι θα βρει να ασχοληθεί και θα σταματήσει. Το θέμα είναι να μη με βλέπει, γιατί με θυμάται κι αρχίζει το νάζι πάλι και δώστου κλάμα!

WN6Op3.png

Μήπως μια απογευματινή βόλτα στην παιδική χαρά τον κούραζε κάπως ώστε να κοιμηθεί νωρίτερα;

Βρε και πρωινη βολτα στην παιδικη χαρα πηγαινει, και το απογευμα ξεσαλωνει με την πιτσιρικαρια της γειτονιας, τιποτα δεν καταλαβαινει! Μαλλον εμοιασε στον μπαμπα του που δε χρειαζεται πολλες ωρες υπνου για να ειναι καλα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...