Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμπεθέρα μου να σου πω οτι και ο Μαριος μεχρι τα 3 κοιμοταν τουλαχιστον 2-3 ωρες το μεσημερι και το βραδυ απο τις 10 μεχρι τις 9 το πρωι , ξαφνικα ολα αλλαξαν και σταματησε να κοιμαται τα μεσημερια και τωρα παει 11 τη νυχτα για να κοιμηθει και σηκωνεται 8 το πρωι και ολη μερα ειναι duracel και με μια φιλη που το συζητουσα και εχει ενα αγορι γυρω στα 7 μου ειπε οτι και το δικο της γυρω στα 3 -4 χρονια αλλαξε το προγραμμα του,ισως επειδη καλοκαιριαζει και η ημερα ειναι μεγαλυτερη να τα εχει επηρεασει τι να πω

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειρηνάκι μου γλυκό εύχομαι να περάσει κ αυτό....άσε τα πάρτυ τώρα πρέπει να προσέχεις τη ψυχούλα που κουβαλάς!!!

Κορίτσια να σας πω χθες το βράδυ είδα ότι έχει πρηστεί λιγάκι το δεξί στηθάκι της μικρής....ο άντρας μου λέει ότι την έχει δει να τα τραβάει:shock::shock::shock::shock::shock::shock: κ μου το πες χθες....τι ναι πάλι τούτο?:cry::?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Elle καλημέρα!

Δηλαδή εσείς μπουσουλάτε κανονικότατα ε? Μονο η δικιά μου είναι τεμπέλα? Δεν έχει ιδέα πως να μποσουλήσει ρε παιδιά! Στέκεται για δευτερόλεπτα, ταλαντεύεται και μετά πέφτει με τα μούτρα κάτω. Κι έτσι φοβάμαι να την αφήσω κάτω γιατί θα χτυπήσει σε χρόνο dt! Στέκεται μόνο στο πάρκο όρθια και πάει γύρω γύρω!!!

H Σοφία δεν είχε μπουσουλήσει καθόλου, έκανε όπως και η δικιά σου και περπάτησε κατευθείαν αφού έκλεισε τον πρώτο χρόνο.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εγώ την αφήνω παντού, απλά είμαι συνέχεια πάνω από το κεφάλι της. Έχει πολύ πλάκα είναι πολύ γρήγορη πια και όλο την κυνηγάω :) Στη Τζιά δε να δείτε που την είχα έξω στην αυλή να σουλατσάρει και μάζευε πέτρες, χώματα και ό,τι άλλο έβρισκε αλλά ήταν τόοσο χαρούμενη!!!!!!

Καλα κανεις!Να σου πω κι εγω αποφασισα να κατσω αυτες τις μερες να σφουγγαρισω παλι ολο το σπιτι γιατι στη γιορτη του αντρα μου οσο να'ναι πατησαν πολλοι και να την αμολυσω κατω.Φαντασου οτι το μπουμπουνι εχει σηκωθει ορθιο απο 7,5 μηνων και ο γιατρος μου ειπε οτι θα περπατησει οπου να΄ναι οποτε...δεν το γλυτωνω το κυνηγητο απο'δω και περα.

Διαφημίσεις

H Σοφία δεν είχε μπουσουλήσει καθόλου, έκανε όπως και η δικιά σου και περπάτησε κατευθείαν αφού έκλεισε τον πρώτο χρόνο.

Ε κι ο αντρας μου 10 μηνων περπατησε πριν δε μπουσουλουσε, πηγαινε με τον κωλο και προς τα πισω...

Συμπεθέρα μου να σου πω οτι και ο Μαριος μεχρι τα 3 κοιμοταν τουλαχιστον 2-3 ωρες το μεσημερι και το βραδυ απο τις 10 μεχρι τις 9 το πρωι , ξαφνικα ολα αλλαξαν και σταματησε να κοιμαται τα μεσημερια και τωρα παει 11 τη νυχτα για να κοιμηθει και σηκωνεται 8 το πρωι και ολη μερα ειναι duracel και με μια φιλη που το συζητουσα και εχει ενα αγορι γυρω στα 7 μου ειπε οτι και το δικο της γυρω στα 3 -4 χρονια αλλαξε το προγραμμα του,ισως επειδη καλοκαιριαζει και η ημερα ειναι μεγαλυτερη να τα εχει επηρεασει τι να πω

Ο δικος μου κοιμαται μετα τα μεσανυχτα, και ξυπναει 8-8,30. Τελευταια δεν κοιμαται μεσημερι. Μιλαμε δηλαδη για 8 ωρες, και στην καλυτερη 10 αν κοιμηθει μεσημερι. Το θεμα ειναι οτι συμβαινει μηνες αυτη η κατασταση. Πολυ πριν κλεισει τα 3, δεν ειναι θεμα ηλικιας ή εποχης.

age.png age.png

Αχ μαλλον ειναι στο παιδι.Εγω ποτε δεν κοιμομουν μεσημερι και δε ναφηνα και τους αλλους να κοιμουνται και το βραδυ μετα τις 12 μεχρι τις 7 το πρωι...

Xα ... αυτά πληρώνεις τώρα, με αυτά που σου κάνει η μικρή ...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα πολυ για τισ ευχεσ!!!απο χτεσ σασ ειπα οτι θα σασ βαλω paste απο το αλλο τοπικ αλλα μεχρι να σασ διαβασω και να σασ γραψω το μηνυμα αρχισε να πετρωνει η κοιλουμπιτσα και πηγα στα λημερια μου...βλ.καναπεσ!!!

θα σασ ζαλισω λιγο ομωσ ε?

****αυτο το ειχα γραψει μαλλον το σαββατο στισ γκαστρουλεσ,γιατι πιο πριν δεν ειχα και νετ...******

λοιπον απο την αρχη τησ εβδομαδασ που σασ εγραψα ακολουθησε μεγαλο δραμα....η crp που περιμεναμε να βγει (η τιμη που δειχνει αν υπαρχει καποια λοιμωξη ή κατι τετοιο στον οργανισμο μασ )ηταν στα υψη!!!!!!!!!!!!!!!επρεπε να εχω λιγοτερο απο 6 και εγω ειχα 22,7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μυαλο του γιατρου μου κατευθειαν πηγε στο οτι υπαρχει λοιμωξη ή κατι τετοιο στον σακο και συνεπωσ στο υγρο!!!!!!!!2 μερεσ εκλαιγα απο την στεναχωρια μου!!το ντοκτορι με αφηνε να σηκωθω μονο για τουαλετα κ φαγητο..την τεταρτη εκανα επαναληπτικη crp και αντι να μειωθει με τισ αντιβιωσεισ που επαιρνα ανεβηκε και αλλο!!!!!!!!!!!ευτυχωσ με καθυσηχασε το ντοκτορι γιατι δεν ειχαν ανεβει καθολου τα ερυθρα...

αυτα!!!!!!!!υπερηχο επαναλειπτικο δεν μπορεσα να κανω αφου δεν με αφησε να σηκωθω...

***αυτο ειναι το μηνυμα τησ δευτερασ******

πηγα πρωι πρωι για τισ αναλυσεισ μεσα στην αγωνια και τελικα με την αγωνια εμεινα.....

το γιατι?πηγα στην γιατρο που ειχα κανει και τισ αλλεσ 2 μετρησεισ και ηταν κλειστα,προφανωσ λογω ημερασ...

επειτα πηγα σε εναν αλλον και πριν λιγο βγηκε το αποτελεσμα...το θεμα ομωσ ειναι οτι εχουν τελειωσ διαφορετικεσ τιμεσ μετρησησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επομενω σ το ντοκτορι δεν μπορει να συγκρινει!!!!!!!στην πρωτη ειχα 22,7 κ επειτα 23,4 με βαση το 6(δηλαδη μικροτερο του 6) και τωρα εχω 2,74 με βαση 0,50!!!!!!λιγο καλυτερο σαν να μου φαινεται αλλα ακρη δεν βγαζει το ντοκτορι αλλα ουτε κ εγω!!!!αλλη μια μερα αγωνιασ λοιπον...

*****και αυτο το σημερινο*****

λοιπον χτεσ δεν μπηκα γιατι απο τισ 8 το πρωι ελειπα σε ντοκτορια και γυρισα 4!!!!!!:confused:

εκανα επαναλειπτικη crp και η ατιμη παλι δεν κατεβηκε!!μετα απο τοσα κουτια αντιβιωσεων....:confused:επεσε ελαχιστα...απο 22,7 ειχε παει 23,40 και τωρα μετα απο 1 εβδομαδα 21,7(τουλαχιστον επεσε!!)

μετα πηγα στον υπερηχογραφιστη για υπερηχο..το αμνιακο απο 13,10 πηγε 14,40...αυξηθηκε.

μετα πηγα στον γιατρο μουκαι μετα απο πολλεσ πολλεσ ωρεσ αναμονησ μπηκα μεσα...μου ειπε λοιπον οτι για να αυξηθει το αμνιακο σημαινει οτι υπηρχε ρηξη και η παναγια μασ βοηθησε και την προλαβαμε!!!!

παρολα αυτα συνεχιζω ξαπλαααα!!!!!!!!!!το αγγελικακι στον αυτοματο κ εγω τανασκελα!!:tongue:συνεχιζω και τισ αντιβιωσεισ...(αλλο αγχοσ κ αυτο..)

αλλα βρε κοριτσια απο οτι εχω διαβασει τοσο καιρο μπορει να κανεισ 10 μετρησεισ αμνιακου μεσα στην ιδια μερα και να αλλαξει 10 φορεσ!!!!αρα τι μου λεει για ρηξη κ τωρα που γεμισε με την ξαπλα?:confused:

τι να πω ειμαι πολυ μα παρα πολυ μπερδεμενη!!!αν δεν ειχα 4/6 το β επιπεδου θα σηκωνομουν χτεσ κιολασ και θα εφευγα για αθηνα να κλειστω σε ενα νοσοκομειο να μου πουν τι γινετε!!!!!

αυτα...τωρα μαθατε οτι εγινε 1,5 εβδομασ τωρα...η αγωνια ακομα στο φουλ αφου φοβαμαι πολυ για τα νερα..

δημητρουλα ,μηπωσ θυμασαι ποσο ηταν η crp σου?και τι εβδομαδα ησουν?

DnfMp3.pngqTarp3.png

ψαχντοντας βρηκα αυτο

1-3 ετών: Τα παιδιά αυτής της ηλικίας κοιμούνται κατά μέσο όρο 11 ώρες το βράδυ, ενώ δεν είναι υποχρεωτικό να κοιμούνται και το μεσημέρι. Αυτό εξαρτάται από τις δραστηριότητές τους γι' αυτό και δεν πρέπει να ασκείτε ιδιαίτερη πίεση να κοιμηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα προβλήματα που συνήθως διαταράσσουν ή διακόπτουν τον ύπνο είναι η εμφάνιση των πρώτων δοντιών ή εφιάλτες που τα κάνουν να ξυπνάνε με κλάματα. Οι εφιάλτες συχνά είναι αποτέλεσμα εικόνων που το παιδί παίρνει από τις καθημερινές του δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα όταν βλέπει τηλεόραση.

Η σωστή τακτική για να έχει το παιδί σας ένα καλό ύπνο, είναι να φροντίζετε να κοιμάται πάντα συγκεκριμένη ώρα, ενώ βοηθά πολύ αν του διαβάσετε ένα παραμύθι, το κάνετε ένα μπάνιο ή του βάλετε κάποιο μουσικό κομμάτι που θα το ηρεμήσει.

3-6 ετών: Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία κοιμούνται 10 έως 12 ώρες ανάλογα με τις ημερήσιες δραστηριότητες τους. Κοινό χαρακτηριστικό των παιδιών αυτής της ηλικίας είναι η απέχθεια προς την ιδέα του ύπνου.

Ο ύπνος στο τέλος της ημέρας σημαίνει μοναξιά και απομόνωση από τις οικογενειακές δραστηριότητες. Με διάφορα τεχνάσματα προσπαθεί να δηλώσει ότι δεν θέλει να κοιμηθεί. Καλό είναι να σέβεστε γενικά τις επιθυμίες του. Αφήστε το λοιπόν να σηκωθεί από το κρεβατάκι του αν δεν θέλει να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή θα εξαντληθεί και θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια κόπωσης. Τότε κάντε του ένα ζεστό μπάνιο, διαβάστε του ένα παραμύθι, μείνετε για λίγο μαζί του και σίγουρα θα αποκοιμηθεί.

Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία εκδηλώνουν εκτός από άρνηση και συναίσθημα φόβου. Φοβούνται να κοιμηθούν μόνα και ζητάνε να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι με τους γονείς τους. Η στάση σας απέναντί του πρέπει να είναι σταθερή. Σε καμιά περίπτωση μην υποκύψετε στις απαιτήσεις του.

Το παιδί πρέπει να μάθει να διαχωρίζει τον προσωπικό του χώρο από το δικό σας. Τα νυχτερινά ξυπνήματά του σημαίνουν απλά ότι έχει ανάγκη να επιβεβαιώσει ότι είστε παρόντες ή κάποιο άσχημο όνειρο το τρόμαξε. Πηγαίνετε για λίγο στο δωμάτιο του ώστε να καταλάβει την παρουσία σας. Αυτό αρκεί για να ξανακοιμηθεί χωρίς διακοπές μέχρι το πρωί.

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Τώρα πήρα τη μάνα μου να δω τι κάνει το φατσόνι.

Είναι στη βεράντα και κάνει κούνια. Λοιπόν της πήραμε μια κούνια και ένα ποδήλατο τρίκυκλο (αυτά που τα κουνάει ο γονιός). Στην αρχή με το που την έβαζες μέσα έκλαιγε.Την τελευταία εβδομάδα έχει ξετρελαθεί και κάνει ποδήλατο όρθια παρακαλω και στην κούνια κουνιέται και μόνη της και ξεκαρδίζετε στα γέλια :lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...