Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2371445szv74qprcs.jpg

αννα κ εμεις στις 6 θα κανουμε τα γενεθλια μας και τουρτα στις 8.:P

Kι εμεις το ιδιο!:D

Εγω παντως δεν το ακουω καθολου εγωιστικο.

Ευτυχως ο αντρας μου θελει και συμμετεχει ενεργα στο μεγαλωμα των παιδιων, αλλα δε θα δεχομουν και τιποτα διαφορετικο.

Η μητερα μου λεει οτι ειμαι τυχερη, αλλα εγω δε θεωρω οτι ειναι θεμα τυχης.

Επιλογη μου ηταν.

Οι αποψεις και οι διαθεσεις ενος ανθρωπου φαινονται απο την αρχη, πιστευω.

Μια απ΄τα ιδια. Συμφωνω απολυτως.

Κορίτσια,η μικρή την Παρασκευή 4/6 έχει επίσκεψη στον παιδίατρο μετά απο 3 μήνες και έχουμε να κάνουμε 2 εμβόλια.Εκ'των οποίων το ένα είναι το μαντού.Κάπου άκουσα οτι μπορεί να κάνει λίγο πυρετό αυτό το εμβόλιο.Εσείς το έχετε κάνει στα παιδάκια σας?Ανέβασαν πυρετό?Και ρωτάω πιο πολύ γιατί το Σάββατο έχουμε τα γενέθλεια και πως θα είναι το κοριτσάκι μου με πυρετό?Σκέφτηκα μήπως να έπαιρνα τον γιατρό να κάνω το ραντεβού μας 1 μέρα πριν?

Το μαντου δεν ειναι εμβολιο. Ειναι τεστ δερματικης αντιδρασης.

τι κανετε?εγω προσ το παρον ζω ενα δραμα...απο την τελευταια φορα που μπηκα (πανω απο μια εβδομαδα τωρα...)ημουν κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!εντελωσ...και συνεχιζω....

αφηστε η ψυχολογια μου πολυ χαλια...απο την μια νιωθω οτι δεν εχω οπωσ εωσ τωρα την αγγελικη,απο την αλλη μετα την σημερινη επισκεψη στο ντοκτορι νιωθω λεσ και απο στιγμη σε στιγμη θα μου σπασουν τα νερα.....

θα σασ κανω ενα copy απο το αλλο τοπικ για να δειτε πωσ εχει η κατασταση...το θεμα μασ ειναι οτι η crp ειναι στα υψη και παρολο τισ αντιβιωσεισ...

αυτα...

απο την αλλη εννοειτε οτι ακυρωνετε το παρτακι μασ...:(:(:(και ειναι κι αυτο ενασ λογοσ που ειμαι χαλια..

Ειρηνη δε γνωριζω τι ακριβως εχει συμβει, αλλα κανε υπομονη, και να σκεφτεσαι θετικα. Δεν εχει σημασια το παρτυ, σημασια εχει να πανε ολα καλα. Σε νιωθω απολυτα, γιατι ξερεις οτι εβγαλα 2 εγκυμοσυνες στο κρεβατι απο την αρχη ως το τελος. Σε καθε βημα που εκανα για την τουαλετα, σκεφτομουν οτι μπορει να σπασουν τα νερα. Για αλλο λογο βεβαια σε μενα, αλλα ηταν ενας εφιαλτης. Και φυσικα κι εγω στερηθηκα το παιδι μου. Ο Αντωνης ηταν απο το πρωι ως το βραδυ στη γιαγια. Πηγαν ολα κατ΄ευχην ομως, αυτο θα σκεφτεσαι κι εσυ. Να εισαι αισιοδοξη.

Καλημερα κοριτσια.

Εμεις συνεχιζουμε την εκπαιδευση στην τουαλετα. Μεσα στο σπιτι δεν εχουμε ατυχηματα, το απογευμα ομως που πηγαμε στη γιαγια και επαιξε στον κηπο με τους φιλους του ειχαμε, αλλα φυσιολογικο ειναι. Ειναι αρχη ακομα. Εγω βεβαια κουραστηκα παρα πολυ χθες ολη μερα στην τσιτα και με τα δυο, ο Αντωνης δεν κοιμηθηκε ουτε για μεσημερι, το βραδυ τον πηρε ο υπνος τα μεσανυχτα, ο αντρας μου γυρισε στις 10, κι εγω ημουν ενα πτωμα.

Σημερα εχουμε παιδιατρο και θα συζητησουμε το θεμα του υπνου, μηπως χρειαστει ομοιοπαθητικη. Δε γινεται 3 χρονων παιδι να κοιμαται 9-10 ωρες το πολυ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστίνα, δηλαδή από δω και στο εξής θα κυκλοφορείς συνέχεια βαμένη?

Αλήθεια τώρα τι φοράτε στα μωράκια σας? εμείς ξαναπέσαμε στα βαριά...2 φορμάκια με μακρυά μανίκια και μακρύ παντελόνι....και φυσικά υπνόσακο...χωρίς αυτόν συνέχεια φτερνιζόμαστε:shock:

Ναι, δεν θα ξεχάσω να βάφομαι καθημερινά κι αδιαλλείπτως τώρα!

Εμένα φορμάκι αμάνικο με πυζαμάκι από πάνω φοράει και ξεκάλτσωτος. Αν είναι πιο δροσερή η βραδιά του βάζω κι ένα ελαφρύ μακρυ ή κοντό μανίκι, μην είναι τελείως έξω τα μπρατσάκια.

Το γελιο ειναι που ο μπεμπης αρχιζει και κυνηγα μυρμηγκια στο μπαλκονι και αν πανε καπου που δεν μπορει να τα πιασει αρχιζει και φωναζει , εγω φοβαμαι μη τα φαει και ο αντρας μου λεει δεν πειραζει και να φαει κανενα full πρωτεινη εχει:tongue:
Καλά, κλώνος Μάριου :D

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια! Εγω παλι πτωμα, ορθιοι απο τις 5 που μας ξυπνησε ο παλιοσκουπιδιαρης...Τι τα μαζευουν τετοια ωρα τα σκουπιδια οι χριστιανοι?Κι εκει που ελεγες ολη μερα δεν εχει κοιμηθει το μπουμπουνι θα πεσει ξερο, 6 ωρες κοιμηθηκε παλι.

Εχθες την πηγαμε και βολτα και βαραγε παλαμακια, γελαγε το χαζουλι στο δρομο μονο του,φωναζε,χαιρεταγε τον κοσμο, την κοιτουσαν κι οι περαστικοι και γελουσαν κι αυτοι.

ΤΑΡΑ ποσο θα επρεπε να κοιμαται 10 χρονων παιδι?Πανω απο 10 ωρες?

Ειρηνη μην αγχωνεσαι με τα γενεθλια.Θα τα κανετε αργοτερα!Να εισαι καλα εσυ και τα μωρα σου εχει σημασια.Περαστικα!

Kαλημερα!

Σημερα ξυπνησα και υπεφερα απο τη μεση μου!Εχω βαλει μια θερμοφορα και βλεπουμε!Η μικρη ξανακοιμηθηκε και εγω πρεπει να παω και λαικη!Ουφ!Πως θα τα προλαβω ολα γμτ;Επισης και τα δυο μικρα μου εχουν συμπτωματα συναχιου!απο εχθες ξεκινησα με ορο ,τη μικρη γιατι ο μαριος ουτε να το βλεπει δεν θελει!Αυτος ο παλιοκαιρος μια ζεστη μια κρυο αυτα εχει!

Την Κυριακη γιορταζει και αντρας μου και δεν ξερω πως θα ειμαστε...και να σας πω δεν εχω και ορεξη για πολλα πολλα ......αλλα καθε χρονο ετσι λεω και μετα 30 ατομα τραπεζωνω...γιατι ειμαστε και μεγαλο σοι,το σοι μου μεσα!:tongue:

φιλακια!!!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Χριστίνα για μια φορά ήταν το σεμινάριο? Και ήταν όντως καλό?

Ειρήνη όλα θα πάνε καλά, αυτό να σκέφτεσαι και σε λίγο καιρό που θα έχεις ξεχάσει όλα αυτά που τώρα σε ταλαιπωρούν, θα έχεις και τα 2 μπουμπούκια μαζί σου! Το ένα αγκαλιά και το άλλο να περιφέρεται στο σπίτι και να κάνει ζημιές!:tongue: :tongue: :D

Κατερίνα εμάς μας πάει μία-μία. Εχθές κοιμηθήκαμε σαν άνθρωποι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!:D

Και μιας και λέτε για τα πυζαμάκια...Σκέφτομαι ότι εχθές την είχα με κοντομάνικο φορμάκι και παντελονάκι πυζάμας από κάτω μακρύ! Λέτε το μακρυμάνικο φορμάκι να την ενοχλούσε τόσο καιρό, εκτός από τα δόντια βέβαια?

Όλες αυτό το ΣΚ έχετε γενέθλια? Μωρέ μπράβο συγχρονισμός!!!!!!!:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ειδες ρε Φατσακι?Δεν ξερω ολες τα περνανε και δεν μιλανε και ειμαστε εμεις οι κλαψες η οντως μονο εμεις ξενυχταμε?

Εγω παντως την κοιμιζω με μακρυμανικη λεπτη πυτζαμα και τιραντε φανελακι απο μεσα, χωρις καλτσες και μια λεπτη κουβερτουλα φλις.

ΥΓ:πειναωωωωω αλλα πρεπει να κανω διαιτα γμτ!

1020821sgbozsti3f.gif

Καλημέρα!

Σήμερα κατέβασα στον μπέμπη παλαιότερα παιχνίδια της Σοφίας (τα μικρά ανθρωπάκια της Fischer price) και παίζει μια χαρά!! Βέβαια ελεύθερος εκτός πάρκου. Προκειμένου να είναι χαμογελαστός τον αφήνω πια ελεύθερο με όποιες συνέπειες... Κατά καιρούς τρώει διάφορα, από χαρτάκια έως ψίχουλα και ότι άλλο καλό βρει.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ειδες ρε Φατσακι?Δεν ξερω ολες τα περνανε και δεν μιλανε και ειμαστε εμεις οι κλαψες η οντως μονο εμεις ξενυχταμε?

Εγω παντως την κοιμιζω με μακρυμανικη λεπτη πυτζαμα και τιραντε φανελακι απο μεσα, χωρις καλτσες και μια λεπτη κουβερτουλα φλις.

ΥΓ:πειναωωωωω αλλα πρεπει να κανω διαιτα γμτ!

Κοίτα, γενικώς είμαι πολύ υπναρού (γονίδιο από τον μπαμπά μου) και άμα δεν κοιμηθώ, τα ''παίζω''! Έλα, σήμερα είναι η σειρά σας, κοιμηθήτε κι εσείς λίγο!:tongue:

Υ.Γ. Κι εγώ πεινάω & τρώω μπισκοτάκια. Σιγά μην αφήσω να χάθεί καμιά θερμίδα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Elle καλημέρα!

Δηλαδή εσείς μπουσουλάτε κανονικότατα ε? Μονο η δικιά μου είναι τεμπέλα? Δεν έχει ιδέα πως να μποσουλήσει ρε παιδιά! Στέκεται για δευτερόλεπτα, ταλαντεύεται και μετά πέφτει με τα μούτρα κάτω. Κι έτσι φοβάμαι να την αφήσω κάτω γιατί θα χτυπήσει σε χρόνο dt! Στέκεται μόνο στο πάρκο όρθια και πάει γύρω γύρω!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Σωπα βρε, των Αγιων Παντων γιορταζει κανεις?Ολοι ετσι την περνανε αυτη τη γιορτη.Τουλαχιστον ετσι νομιζα.

εγω εχω και 2 θειες που γιορταζουν τετοια μερα και ναι τον θυμουνται τον αντρα μου και δεν τη γλιτωνω!Το γιορταζω το μωρο μου και σου λεω γονεις αδελφια και κανα 2 κουμπαροι 30 μαζευομαστε....δεν με πειραζει μου αρεσει να κανω γιορτες και να εχω κοσμο αλλα φετος ειδικα δεν ξερω...βαριεμαι πολυ!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Elle καλημέρα!

Δηλαδή εσείς μπουσουλάτε κανονικότατα ε? Μονο η δικιά μου είναι τεμπέλα? Δεν έχει ιδέα πως να μποσουλήσει ρε παιδιά! Στέκεται για δευτερόλεπτα, ταλαντεύεται και μετά πέφτει με τα μούτρα κάτω. Κι έτσι φοβάμαι να την αφήσω κάτω γιατί θα χτυπήσει σε χρόνο dt! Στέκεται μόνο στο πάρκο όρθια και πάει γύρω γύρω!!!

μαλλον το φατσακι θα περπατησει κατ ευθειαν!:P

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ρε κοριτσια τα αφηνετε ελευθερα στο σπιτι να μπουσουλανε?Εγω φοβαμαι γιατι εχει και μαρμαρο το σαλονι ειναι και κρυο,ε και τοσα ποδια πατανε, πιανεται κι αυτο αποπου να ναι και σηκωνεται, μονο στο δωματιο της την αφηνω λιγο αλλιως στον καναπε.Τη βαζω και στη στρατα να πηγαινει περα δωθε μονη της να κανουμε καμια δουλεια

Εγώ την αφήνω παντού, απλά είμαι συνέχεια πάνω από το κεφάλι της. Έχει πολύ πλάκα είναι πολύ γρήγορη πια και όλο την κυνηγάω :) Στη Τζιά δε να δείτε που την είχα έξω στην αυλή να σουλατσάρει και μάζευε πέτρες, χώματα και ό,τι άλλο έβρισκε αλλά ήταν τόοσο χαρούμενη!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...