Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κασσιανή περαστικά. Τώρα κατάλαβα γιατί ο γυναικολόγος μου είχε απαγορεύσει να βάψω τα μαλλιά μου με όλες τις μάρκες ακόμα και με την συγκεκριμένη (νόμιζα κι εγώ ότι ήταν φυτική):rolleyes:

Θα ελεγα τι φυτικη ειναι, αλλα δε μου επιτρεπει η ανατροφη μου:rolleyes:

Ευτυχως ειμαι πολυ καλα σημερα, οποτε δε θα ειμαι σαν το αλιεν στη βαφτιση του παιδιου μου.

Ευχαριστω ολες για τις ευχες.

Κορίτσια καλημέρα!!!

Σχετικά με το θέμα που ανοίξατε, μπορώ να πω ότι από τον δημήτρη δεν έχω παράπονο, όσον αφορά στη βοήθειά του με το μωρό και τον βαγγέλη...Κάνει τα πάντα (εντάξει ίσως να χρειάζεται κάποιες οδηγίες που και που)...εμείς δεν έχουμε και την παραμικρή βοήθεια από κανέναν, οπότε δεν γίνεται και διαφορετικά (νομίζω όμως ότι θέλει να συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών του). Εξάλλου, δεν θέλω να ακουστεί εγωιστικό αυτό που θα πω, εάν δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας, δεν θα παντρευόμουν...έχω μεγαλώσει σε αρκετά προοδευτική οικογένεια, όπου ο γάμος ίσως να μην ήταν απολύτως απαραίτος...

Εγω παντως δεν το ακουω καθολου εγωιστικο.

Ευτυχως ο αντρας μου θελει και συμμετεχει ενεργα στο μεγαλωμα των παιδιων, αλλα δε θα δεχομουν και τιποτα διαφορετικο.

Η μητερα μου λεει οτι ειμαι τυχερη, αλλα εγω δε θεωρω οτι ειναι θεμα τυχης.

Επιλογη μου ηταν.

Οι αποψεις και οι διαθεσεις ενος ανθρωπου φαινονται απο την αρχη, πιστευω.

Ο αντρας μου απο τοτε που τον γνωρισα και ζουσε μονος του ηταν πολυ καθαρος και νοικοκυρης και αυτο ηταν ενα σημειο που θαυμασα σε εκεινον και επαιξε το ρολο του στην αποφαση μου να ζησω μαζι του.

Με δεδομενο οτι πλεον η γυναικα δεν καθεται μονο στο σπιτι μεγαλωνοντας παιδια, αλλα ειναι υποχρεωμενη να εργαζεται και να συνεισφερει και οικονομικα στο σπιτι, ειναι εντελως λογικο να πρεπει να μοιραζονται και οι ευθυνες του σπιτιου και των παιδιων.

Δεν ειμαι και με το υποδεκαμετρο, να τα χωριζουμε ακριβως στη μεση, αλλα οχι και ολα δικα μου τα ζορια.

Πριν δεν μπορουσα να το αντιληφθω σε ολο του το μεγεθος.

Τωρα που εχω παιδια, ειλικρινα απορω πως αποφασιζει καποια να κανει παιδι μονη της.

Προφανως λογω αγνοιας κινδυνου:D

Η μικρη ολο το Μαιο, εχει μυξες για 10 μερες, σταματανε για κανα δυο μερες, και ξαναπαμε απο την αρχη δεκαημερο. Τωρα ειμαστε στο τριτο δεκαημερο παλι μετα απο διακοπη δυο ημερων. Επισης κανει και διαρροιες (δεν ξερω και πως γραφεται) αρκετα συχνα. Και εχει και αρκετη γκρινια που ειναι παιδι που δεν γκρινιαζει. Φανταστειτε οτι ειχαμε κοψει τελειως την πιπιλα και τωρα την ξαναθελει. Επειδη μολις εσκασε μυτη το πρωτο δοντι και φανταζομαι λιαν συντομως θα επακολουθησουν και αλλα, υπαρχει περιπτωση η συνεχής καταροη και οι διαρροιες να σχετιζονται με τα δοντια? Εχω ακουσει οτι μπορει, αλλα μονο στη θεωρια. Εσας τα μωρακια σας ειχαν τετοια συμπτωματα οταν βγαζανε δοντια?

Η οδοντοφυια μπορει να προκαλει και καταρροη και διαρροια και ελαφρυ πυρετο.

Ασχετα ομως με τα δοντια, τον πρωτο χρονο στον παιδικο η κορη μου ελαχιστες μερες ηταν χωρις τα παραπανω συμπτωματα, τα οποια εφυγαν εντελως καπου μεσα στον Ιουνιο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια,η μικρή την Παρασκευή 4/6 έχει επίσκεψη στον παιδίατρο μετά απο 3 μήνες και έχουμε να κάνουμε 2 εμβόλια.Εκ'των οποίων το ένα είναι το μαντού.Κάπου άκουσα οτι μπορεί να κάνει λίγο πυρετό αυτό το εμβόλιο.Εσείς το έχετε κάνει στα παιδάκια σας?Ανέβασαν πυρετό?Και ρωτάω πιο πολύ γιατί το Σάββατο έχουμε τα γενέθλεια και πως θα είναι το κοριτσάκι μου με πυρετό?Σκέφτηκα μήπως να έπαιρνα τον γιατρό να κάνω το ραντεβού μας 1 μέρα πριν?

SI5Yp3.png

βατραχακι που χαθηκες?πηγατε στην αλλεργιολογο?

EΔΩ EIMAI CREDO MOU! Δen EXΩ LAPTOP K ΓPAΦΩ AΠO KINHTO K APΓΩ.. AΠO BΔOMAΔA ΠOU ΘA EXEI O ANTPAS MOU AΔEIA ΛEME NA ΠAME.ΣHMEPA MIΛIΣA ME THN ΠAIΔIATPO ΓIATI O MIKPOΣ META TO APNI EKANE ΞHPOΔEPMIA MOU EIΠE OTI O AΛΛEPΓIOΛOΓOΣ ΔEN MΠOPEI NA ΔEI ΣE TI EXEI AΛΛEPΓIA ΓIATI EINAI MIKPOΣ K OTAN XPONIΣEI NA TON ΠAΩ ΣE ΠAIΔOΓAΣT. ΔEN ΞEPΩ TI NA KANΩ. AΠo TH MIA ΠPEΠEI NA ΠAME ΣE KAΠOION EIΔIKO K AΠO THN AΛΛH H ΠAIΔIATPOΣ MAΣ ΦPENAPEI K ΛEEI ΔEN XPEIAZETAI...EΠIΣHΣ ΣKEΦTOMAI NA ΠAΩ K ΣE KANENAN AΛΛO ΠAIΔIATPO H ΔIKIA MAΣ EXEI ΠOΛΛH KOΣMO K MAΣ TEΛEIΩNEI TΣAKA TΣAKA K ΣTO THΛ TA IΔIA OΛO BIAΣTIKA.AX TI NA KANΩ? ΔenΞEPΩ!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Πήραμε χθες τηλ να κλείσουμε τραπέζι για μετά σ' ένα εστιατόριο που πάμε εδώ κοντά, και δυστυχώς είχε άλλη βάπτιση....στεναχωρήθηκα γιατί το είχα σιγουράκι και είναι πολύ ωραίο. Αντε να βρω άλλο τώρα!!!
Πάρε ρε Παρασκευή απόγευμα τηλ :tongue:

Μ'αρέσεις που είσαι σταθερή πάντως :cool:

Επίσης να σας πω ότι το πιθανότερο είναι ίσος κ μέσα στο καλοκαίρι να φύγουμε Γερμανία....κοιτάμε αρχικά για σπίτι γιατί είναι δύσκολο να βρεις κ υπάρχει κ έτοιμη δουλειά για τον άντρα μου....αν βρούμε σπίτι κ εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά για δουλειά θα φύγουμε σε χρόνο μηδέν! :shock::( Στεναχωριέμαι κ χαίρομαι μαζί.....
Αν μιλάτε κι οι δύο την γλώσσα θα είστε καλά πιστεύω, καλύτερο βιοτικό επίπεδο ρε παιδί μου! Ο καιρός είναι λίγο βαρύς βέβαια... Αλλά θα ήθελα κι εγώ να πάω αν αν αν....

Πήγα στο σεμινάριο σεβεντιν που σας έλεγα, μια χαρά όλα!

WN6Op3.png

Γειά σας κοριτσάρες!!!!

Πωλινάκι καλά λέει η Χριστίνα καλά που είσαι σταθερή στις απόψεις σου;););););)

Αχ κορίτσια περάσαμε ένα τριήμερο χάρμα.... Ξεκουράστηκα απίστευτα, το γοργονίδιο όπως είδατε έκανε και την πρώτη του βουτιά και γενικά ήταν σούπερ!!!!!!

Και τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη βάφτιση κι έχω αρχίσει να έχω αγωνία......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες!!!!

Πωλινάκι καλά λέει η Χριστίνα καλά που είσαι σταθερή στις απόψεις σου;););););)

Αχ κορίτσια περάσαμε ένα τριήμερο χάρμα.... Ξεκουράστηκα απίστευτα, το γοργονίδιο όπως είδατε έκανε και την πρώτη του βουτιά και γενικά ήταν σούπερ!!!!!!

Και τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη βάφτιση κι έχω αρχίσει να έχω αγωνία......

Xαχαχαχαχα!!! Γιατί με κοροιδεύετε???? Αφού είμαι των άκρων, τί να κάνω??? :tongue::tongue::tongue:Τα καταφέρνω πάντα όμως στο τέλος!!! Οσον αφορά στο τραπέζι, ε, 13 ενήλικες και 7 παιδάκια θα είμαστε!!! Δε θα βρω κάτι decent λέτε???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Βγάλαμε κι άλλο δοντάκι!!!!Το 7ο κατά σειρά...το είδα τώρα το απόγευμα και ξαφνικά μου λύθηκε η απορία γιατί δεν έτρωγε τις τελευταίες μέρες...πάντως έχει 2-3 μέρες που άρχισε να τρώει πάλι...επιτέλους!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Xαχαχαχαχα!!! Γιατί με κοροιδεύετε???? Αφού είμαι των άκρων, τί να κάνω??? :tongue::tongue::tongue:Τα καταφέρνω πάντα όμως στο τέλος!!! Οσον αφορά στο τραπέζι, ε, 13 ενήλικες και 7 παιδάκια θα είμαστε!!! Δε θα βρω κάτι decent λέτε???
Θες και ντίσεντ, αλλιώς θα σου πρότεινα τα σουβλάκια της Φιλοθέης :D

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια.Ακόμα πεδεύομαι με τα κουταλάκια να βγάλω την κόλλα απο πίσω.Αλλά κάτι γίνεται και με το λάδι που είπε η Tara.Τα πέρασα με λάδι εχθες το βράδυ και τα άφησα και σήμερα με τρίψιμο κάτι γίνεται.

Χριστίνα έκανα και τις δικές σου συμβουλές.Τα δοκίμασα όλα εκτός απο το ασετόν.Τωρά τελικά με τι βγαίνει δεν κατάλαβα αλλά το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει γιατί θα πήγαινα να πάρω άλλα στο τέλος μιας και την άλλη βδομάδα είναι τα γενέθλεια της μπουμπούς και θα τα χρειαστώ.Σας αφήνω να πάω να ετοιμαστώ να πάμε να ψωνίσουμε τα του πάρτυ,να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά.

να δοκιμασεις με λεμονι. Κανει θαυματα με την κολλα..

γεια σας! το θεμα δοντια μου εχει τσακισει τα νευρα. Δεν κοιμουνται καλα, γκρινιαζουν παρα πολυ και εχουν χαλασει το προγραμμα τους γενικα. Περιμενουμε τα 5α τους δοντια..

Πολα μην μασας και γω χθες εκλεισα παστακια για την βαφτιση με γευση σοκολατα πορτοκαλι μεσα σε ενα διαφανο κουτακι που επανω εχουν 2 κεραμικα μωρακια αγκαλια..μου αρεσαν πολυ γιατι τα διδυμα ειναι δυσκολα σε θεματα επιλογων με μπομπονιερες παστακια και τα συναφη.

Λοιπον την κυριακη και γω σας περιμενω στην βαφτιση των διδυμων μου γιατι θα χορτασετε βαφτιση 2 στη συσκευασια της μιας..στη θεσσαλονικη στην περιοχη της ευκαρπιας οποια ενδιαφερεται θα χαρω πολυ.. Καλο βραδυ!!

CYMFp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!καλη εβδομαδα!!!

μα καμια να μην αναζητησει την εγκυουλα σασ????μια την εχετε!!!!!!:tongue:

τι κανετε?εγω προσ το παρον ζω ενα δραμα...απο την τελευταια φορα που μπηκα (πανω απο μια εβδομαδα τωρα...)ημουν κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!εντελωσ...και συνεχιζω....

αφηστε η ψυχολογια μου πολυ χαλια...απο την μια νιωθω οτι δεν εχω οπωσ εωσ τωρα την αγγελικη,απο την αλλη μετα την σημερινη επισκεψη στο ντοκτορι νιωθω λεσ και απο στιγμη σε στιγμη θα μου σπασουν τα νερα.....

θα σασ κανω ενα copy απο το αλλο τοπικ για να δειτε πωσ εχει η κατασταση...το θεμα μασ ειναι οτι η crp ειναι στα υψη και παρολο τισ αντιβιωσεισ...

αυτα...

απο την αλλη εννοειτε οτι ακυρωνετε το παρτακι μασ...:(:(:(και ειναι κι αυτο ενασ λογοσ που ειμαι χαλια..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε?εγω προσ το παρον ζω ενα δραμα...απο την τελευταια φορα που μπηκα (πανω απο μια εβδομαδα τωρα...)ημουν κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!εντελωσ...και συνεχιζω....

αφηστε η ψυχολογια μου πολυ χαλια...απο την μια νιωθω οτι δεν εχω οπωσ εωσ τωρα την αγγελικη,απο την αλλη μετα την σημερινη επισκεψη στο ντοκτορι νιωθω λεσ και απο στιγμη σε στιγμη θα μου σπασουν τα νερα.....

θα σασ κανω ενα copy απο το αλλο τοπικ για να δειτε πωσ εχει η κατασταση...το θεμα μασ ειναι οτι η crp ειναι στα υψη και παρολο τισ αντιβιωσεισ...

αυτα...

απο την αλλη εννοειτε οτι ακυρωνετε το παρτακι μασ...:(:(:(και ειναι κι αυτο ενασ λογοσ που ειμαι χαλια..

Ειρήνη καλησπέρα.Ετυχε κι'εγώ να εχω ανβασμένη crp σε όλη την εγκυμοσύνη και την έβγαλα κι'εγώ μέχρι το τέλος με αντιβιώσεις.Το άγχος μου ήταν αν όλη αυτή η αντιβίωση που έπαιρνα επηρέζε το έμβρυο αλλά με διαβεβαίωσε ο γιατρός πως οχι.Είχα κάνει όλες τις εξετάσεις να δούμε που κρύβεται αυτή η λοίμωξη αλλα τίποτα.Μέχρι και σε ειδικό παθολόγο είχα πάει και στην οδοντίατρο με είχε στείλει μη τυχόν και είχα κάποιο δόντι χαλασμένο αλλα δεν βρίσκανε τίποτα.Μην ανυσηχείς και όλα θα πάνε μια χαρά.

SI5Yp3.png

αυτα...

Κατ'αρχάς εσύ να είσαι καλά και πάρτι θα κάνετε άλλη μέρα, δεν χάλασε ο κόσμος! Πήγα και σε διάβασα για να δω τι έγινε. Αισθάνεσαι κάτι ή λόγω της εξέτασης σε έστειλε κρεββάτι; Τα δόντια είναι άτιμο πράγμα πάντως. Τα έχεις τσεκάρει μετά την Αγγελική, μήπως έχεις κάτι; Μη μου στεναχωριέσαι ρε Ειρηνάκι, θα τα βγάλεις πέρα, είμαι σίγουρη... πες μας και καμιά παραπάνω λεπτομέρεια, τι λέει ο γιατρός, θα κάνεις εξετάσεις για διάφορα για να βρεις από τι ενδεχομένως ανεβαίνει η crp; Βλέπεις κι η Δήμητρα τα ίδια πέρασε μωρέ. Περιμένουμε νέα σου!

WN6Op3.png

Αχ βρε Ειρήνη περαστικά και μην στεναχωριέσαι...κάνε ότι σου λένε οι γιατροί και γενέθλια κανονίζεις και αργότερα...έτσι κι αλλιώς η Αγγελικούλα είναι τόσο μικρή που δεν θα της λείψουν;) αφού ακόμα δεν καταλαβαίνει;)

Χριστίνα, δηλαδή από δω και στο εξής θα κυκλοφορείς συνέχεια βαμένη?:tongue:...α βρε μπράντυ τυχερούλη...όλοι θα κοιτάζουν την μαμά σου:tongue:

Κορίτσια όλα καλά? εμείς μόλις κάναμε το μπανάκι μας και ήπιαμε το βραδυνό γάλα...περιμένουμε να ρευτούμε και μετά....ύπνος μέχρι το πρωί;)

Αλήθεια τώρα τι φοράτε στα μωράκια σας? εμείς ξαναπέσαμε στα βαριά...2 φορμάκια με μακρυά μανίκια και μακρύ παντελόνι....και φυσικά υπνόσακο...χωρίς αυτόν συνέχεια φτερνιζόμαστε:shock:

αυτα...

Ειρηνάκι μου όλα καλά θα πάνε, είμαστε όλες εδώ και σε σκεφτόμαστε. Να ξεκουράζεσαι πολύ, να κάνεις όλες τις εξετάσεις σου και πάνω απ' όλα να σκέφτεσαι θετικά;););););)

Αλήθεια τώρα τι φοράτε στα μωράκια σας? εμείς ξαναπέσαμε στα βαριά...2 φορμάκια με μακρυά μανίκια και μακρύ παντελόνι....και φυσικά υπνόσακο...χωρίς αυτόν συνέχεια φτερνιζόμαστε:shock:

Εμείς πάντως κοντομάνικο φορμάκι με τα πόδια έξω και σεντονάκι το οποίο πετάει από πάνω της σε χρόνο dt:p:p:p:p Μας βγήκε θερμή γυναίκα το γοργονίδιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα

Ειρηνακι μου μη στεναχωριεσαι ολα γινονται τον εαυτο κοιταξε πανω απο ολα και το νεο μωρακι

Εμεις κοιμομαστε με λεπτο πυτζαμακι και ελαφρυ παπλωματακι το οποιο μονο κατω απο τη κουνια δεν το εχω βρει ακομα

Το γελιο ειναι που ο μπεμπης αρχιζει και κυνηγα μυρμηγκια στο μπαλκονι και αν πανε καπου που δεν μπορει να τα πιασει αρχιζει και φωναζει , εγω φοβαμαι μη τα φαει και ο αντρας μου λεει δεν πειραζει και να φαει κανενα full πρωτεινη εχει:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...