Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

558376rd44q06xag.gif

Κοιμήθηκε λίγο ο μικρός και σας γράφω μια καλημέρα να σας πω...

Τί θα τον κάνω, ούτε λεπτό δεν κάθεται σε ένα σημείο ο μικρός εξερευνητής, θέλει ελεύθερο το πεδίο εξερεύνησης σε όλο το σπίτι. Είχα βρει μια λύση να τον αφήνω στο δωμάτιο της Σοφίας να παίζει έχοντας όλο το χώρο δικό του με ένα "φράγμα" στην πόρτα ώστε να μη βγαίνει έξω αλλά τώρα ουρλιάζει σαν φυλακισμένο λιονταράκι για να βγει έξω και να αλωνίζει. Έτσι όμως ούτε μια δουλειά δε γίνεται. Μετά το Σαββατοκύριακο πάντως το σπίτι μοιάζει σα να ετοιμαζόμαστε για μετακόμιση.

Απο χθες αρχισαμε την εκπαιδευση για την τουαλετα στον Αντωνη, και εχουμε κωμικοτραγικες καταστασεις! Τωρα το απογευμα ομως θα παμε μια βολτιτσα, οποτε η εκπαιδευση θα συνεχιστει αυριο. Εβαλα και τη μικρη στο γιογιο, και εκανε τσισα, πηρε αστερακι και ζηλεψε ο αδερφος της! Η πλακα ειναι οτι καταφερνει και σηκωνεται απο το γιογιο! Δινει ωθηση και πεφτει μπροστα και φευγει σφαιρα μπουσουλωντας!!!:lol:

Πολύ αστεία εικόνα!!!

Να σας πω...παρήγγειλα από στεργίου μισά εκμεκάκια, μισά προφιτερολάκια...έχω αγχωθεί για το εάν θα είναι καλά..ποια καλή κοπέλα θα διασκεδάσει το άγχος μου???

Μόνο τέτοιου είδους άγχος να έχεις, δηλαδή για χαρούμενα πράγματα. Όπως και να 'ναι τα γλυκάκια είναι μικρά, οι περισσότεροι τρώνε μια μπουκίτσα μόνο, η σύνθεσή τους απλή, θέλει δηλαδή πολύ προσπάθεια για να μην είναι πετυχημένα. Μια χαρά θα απολαύσουν όλοι τη βάπτιση και μόνο τη μπουμπού να βλέπουν θα είναι το ωραιότερο γλύκισμα - κέρασμα!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

To Σάββατο????:confused: Και τώρα κοιτούσες για το τραπέζι? Τώρα με άγχωσες κι εμένα που δεν ιδρώνει κι εύκολα το αφτί μου!!!:rolleyes::rolleyes:

Θες να το κάνεις οικογενειακό το τραπέζι? Γιατί αν είναι έτσι κάτι θα βρεις αλλά αν έχεις πολλά άτομα μάλλον είναι λίγο μπέρδεμα!

Αν δεν σου αρέσει το φόρεμα, βάλε αυτά που πήρε η νονά της βρε, σιγά τώρα! Δεν το είχες δει πριν το αγοράσεις?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Pola ίσος να είναι γραφτό να βάλετε της νονάς! :tongue:

Ελένη δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω....πλέον δεν μου μένει καθόλου χρόνος στο σπίτι ολη την ώρα κυνηγάω τη μικρή που καλόμαθε στη Γερμανία να αλωνίζει κ τώρα δεν θέλει να κάθετε μόνο στο δωμάτιό της πέρα από κανα μισάωρο .... :?

Κορίτσια τα γενέθλια μας θα γίνουν 6/6 Κυριακή στις 6 η ώρα ξεκινάμε να μαζευόμαστε(19:40 την ώρα που γεννήθηκε θα κόψουμε την τούρτα) θα έχω κάμποσο κόσμο(αν κ όχι μεγάλο σπίτι) αλλά όλοι οι καλοί χωράνε....αν κάποια θελήσει να μας τιμήσει θα χαρώ πολύ! Σας το λέω από τώρα γιατί μυαλό δεν μου έχει μείνει .....:oops:

Επίσης να σας πω ότι το πιθανότερο είναι ίσος κ μέσα στο καλοκαίρι να φύγουμε Γερμανία....κοιτάμε αρχικά για σπίτι γιατί είναι δύσκολο να βρεις κ υπάρχει κ έτοιμη δουλειά για τον άντρα μου....αν βρούμε σπίτι κ εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά για δουλειά θα φύγουμε σε χρόνο μηδέν! :shock::( Στεναχωριέμαι κ χαίρομαι μαζί.....

Αυτά τώρα που λάσκαρα λίγο να σας πω τα νέα μας.....:|

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν επρεπε να το παραγγειλεις απτο internet Πολα.Δε βγαινεις μια βολτα στα μαγαζια να βρεις κατι καλυτερο?Μηπως εβαλε το χερακι της η νονα για να φορεσετε αυτο που σας εφερε???

Λες ε????? Το πιθανότερο είναι!!!:tongue::tongue:

Το θέμα είναι ότι το παρήγγειλα από Αγγλία στη μισή τιμή απ' ότι το έχει εδώ το Lapin. Δε θέλω να πληρώνω κερατιάτικα, αν έχω και άλλη επιλογή. Θα το βάλω στο φέις να μου πείτε...της το δοκίμασα και νομίζω ότι φορεμένο φαίνεται καλύτερο!!!:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα!!!

Αχ,ετοιμαζόμαστε κι εμείς σιγά σιγά για τα πρώτα μας γενέθλια!!!!Πήγαμε χτες jumbo και πήραμε πλαστικά πιατάκια,ποτηράκια,χαρτοπετσέτες,τραπεζομάντηλο,καπελάκια,μπαλόνια ένα σωρό και δυο αφισούλες "Happy Birthday" και "Party's Here"...Θα δέσω μπαλόνια γύρω γύρω στην βεράντα και με τον υπόλοιπο στολισμό θα γίνει πολύ όμορφη και παιδική η βεράντα μας...Για φαγητό πήρα να φτιάξω ρολό κοτόπουλο γεμιστό με τυρί-μπέικον-καρότο,ρολό χοιρινό (το οποίο έχω την εντύπωση ότι δεν είναι γεμιστό αλλά δεν μας πειράζει),πατατούλες μικρές στρόγγυλες για να τις κάνω λεμονάτες στο φούρνο και μικρά baby carots...και μετά τούρτα...αυτά...καλά δεν είναι???

Την Κυριακή είχαμε κι εμείς το πρώτο μας ατυχηματάκι...ενώ είμασταν κι οι δυό από πάνω της έπεσε και χτύπησε με το χειλάκι κάτω στο μάρμαρο και μάτωσε...στην αρχή τρόμαξα για τα δοντάκια της γιατί έβγαζε πολύ αίμα αλλά τελικά είχε σπάσει το χειλάκι από μέσα και πρήστηκε λίγο αλλά την επόμενη μέρα ήταν πάλι εντάξει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω απο΄πανω τους πρεπει να ειμαστε συνεχεια.Κι η δικια μου θελει να πιανεται απο παντου να σηκωνεται, εγω δεν κανω τιποτα οταν ειμαι σπιτι, μονο αν κατσει λιγο στο παρκο.Ολο το βραδυ οργιαζει, απο πισω τρεχω...

Κι εχω κι εγω μαρμαρο το μισο σπιτι και πως το φοβαμαι...

γεια σας κοριτσια!

Σημερα εχει πολλη ζεστη εδω!Βλεπω μιλατε για τα παιδακια σας που προσπαθειτε να τους κοψετε τα παμπερς!Ο μαριος εδω και 1 μηνα περοπου δεν φοραει πανα ουτε και το βραδυ!Βεβαια με βοηθησε πολυ και η πεθερα μου που εχει επιρροη επανω του!Σε εμενα δεν ηθελε στην αρχη να τον βαλω στη λεκανη!Οταν ομως του ειπε η γιαγια του αμεσως το κ@λ@παιδο πηγε!Ειχα καταλαβει οτι ηρθε η ωρα οταν το πρωι η πανα του ηταν στεγνη!Τωρα πλεον ολα καλα!Την πιπιλα την κοψαμε εδω και 3 μηνες!Η μπεμπα δεν την εχει παρει καθολου!Θα δουμε αν θα την παρει αργοτερα!Εχει κανει πιπιλα το βυζι!:confused:

Πηγα να δηλωσω και τα κινητα μου σημερα γιατι ως γνησια ελληνιδα τα αφησα για τελευταια ωρα!:tongue:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Αυτο το πραγμα να σου λενε οι παιδιατροι "μη δωσεις πιπιλα στο μωρο, δε θα θηλαζει" εγω δεν το καταλαβαινω.Γιατι?Για να κανει πιπιλα το στηθος και να τρελαθουμε εμεις δηλαδη?Εγω δεν αντεξα και μολις σαραντησε της την εδωσα.Αλλα οπως τα περισσοτερα που θηλαζουν δεν την πηρε απο μονη της.

Αυτο το πραγμα να σου λενε οι παιδιατροι "μη δωσεις πιπιλα στο μωρο, δε θα θηλαζει" εγω δεν το καταλαβαινω.Γιατι?Για να κανει πιπιλα το στηθος και να τρελαθουμε εμεις δηλαδη?Εγω δεν αντεξα και μολις σαραντησε της την εδωσα.Αλλα οπως τα περισσοτερα που θηλαζουν δεν την πηρε απο μονη της.
μωρε και εγω θελω να την παρει αλλα που!3 παιδια και κανενα δεν μου ειχε κανει τετοιο καψονι!Ηρθε η κοκο να μας κανει οτι θελει!Εμενα ο παιδιατρος δεν μου ειχε πει τετοιο πραγμα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Για πιπίλες λέτε ε? Εμένα έχει από την αρχή μια συγκεκριμένη μάρκα! Δεν είναι εξαρτημένη όμως από την πιπίλα τελικά. Εχθές την πήρε ο ύπνος χωρίς αυτή!Περίεργο μου φαίνεται αφού έως τώρα μόνο με πιπίλα κοιμόταν!Καλύτερα πάντως, θα προσπαθήσω κι εγώ να την αποφεύγω να της την βάζω με το παραμικρό μπας και την κόψει σιγά σιγά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω αναγκαστικα προσπαθω να της δινω την πιπιλα μπας και κιψει το δαχτυλο...

Ωχ το δάχτυλο είναι λίγο μπέρδεμα! Της αδερφής μου ο μικρός, το έκοψε στο δημοτικό σχεδόν.Ότι και να του κάναμε αυτός εκεί!!! Δεν θέλω να σου πω για την οδοντοστοιχία που έχει σήμερα! Θέλει προσοχή, κάνε ότι μπορείς να το κόψει νωρίς.Είναι δύσκολο το ξέρω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

γεια σας!!!

οπως εσεις κ εμεις μπουσουλαμε σε ολο το σπιτι και ανεβαινουμε τις σκαλες!

αννα κ εμεις στις 6 θα κανουμε τα γενεθλια μας και τουρτα στις 8.:P

αποφασισατε να φυγετε ε?αν εκει θα ειστε καλυτερα ουτε να το σκεφτεσαι!

ταρα τι πλακα που εχουν!πρεπει να περνατε τελεια με τα δυο ζουζουνια σας!

βλεπω οτι ετοιμαζεστε για βαφτηση κι ζηλευω.εμεις αποφασισαμε να κανουμε μικρη βαφτηση,κουμπαροι και γονεις,μαλλον τον σεπτεμβριο.να σας πω την αληθεια με πειραζει που δεν θα καλεσουμε φιλους και δεν θα εχουμε παιδακια αλλα δεν γινεται γιατι μαζευονται πολλα ατομα. αυτααα.η μικρη κοιμαται κ εγω λεω να παω να λουστω.φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...