Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!Επιστρεψατε ή ακομα τρεχετε στις εξοχες?Εμεις κλαψουριζαμε τη νυχτα στον υπνο μας αλλα ευτυχως κοιμηθηκαμε.Υποψιαζομαι 5ο δοντι...

Σχετικα με την πιπιλα, η δικια μου γενικα ποτε δεν την ηθελε.Μαλιστα στην πετουσε στη μουρη κι εκλαιγε οταν της εβγαζες το δαχτυλο απο το στομα.Με τα δοντια ομως τη θελει και την παραθελει γιατι ανακουφιζετε και γλυτωνω κι εγω τη γκρινια!

Pola ο Στεργιου ειναι εγγυηση το εχουμε ξαναπει!Μην ανησυχεις ολα θα ειναι τελεια!Κι οσο λιγοτερο αγχος εχετε τοσο καλυτερα θα περασετε εκεινη τη μερα!

Staxioforina τι εννοεις η μαμα του μωρου δεν ηρθε στη βαφτιση?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα

Μου ανοιξατε την ορεξη ολες σας με αυτα που γραφετε πρωι κοιταζω την οθονη και αντι για τα αρχεια βλεπω , προφιτερολ και γλυκακια να πετιουνται αμαν πια

Εμεις ακομα εχουμε θεμα με τη πανα και τον Μαριο το μεσημερι ενταξει ξυπναει και παει τουαλετα αλλα τη νυχτα δεν σηκωνεται , προσπαθησα να το κανω εγω να τον σηκωνω ανα 3 ωρες αλλα αυτος νευριαζει , φωναζει (και λογικο ειναι) και μου ξυπναει το μωρο οποτε τον αφησα αλλα μεχρι ποτε ειναι 4 ετων και ακομα βαζουμε πανα το βραδυ ......τι κανουμε , καμμια ιδεα?

απο οσο ξερω ισως και να κανω λαθος οταν ενα παιδι αρχιζει να ανεβοκατεβαινει σκαλια μονο του ειναι και ετοιμο να ελενξει τους σφιγκτηρες

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Xanthi η πεθερα μου μου ελεγε οτι για να κοψει ο αντρας μου το κατουρημα τη νυχτα, καθε φορα που θα πηγαινε τουαλετα και δεν τα εκανε πανω του του επαιρναν ενα playmobill.Δεν το δοκιμαζετε κι αυτο?

Καλημερούδια!

Πωλίνα πάλι τα ίδια? Γλυκά είναι ρε παιδί μου. Στο φινάλε πήγαινε στο μαγαζί σήμερα και δοκίμασε τα. Πάντως θα τους γλυκάνεις, αυτό είναι το σίγουρο ;)

Κατερίνα οι κόρες μας είναι συννενοημένες μάλλον! Κι εμένα άρχισε πάλι τα ίδια.Δυο βράδια κοιμάται στο κρεβάτι μου, αλλά όχι ότι το απολαμβάνει κιόλας :rolleyes: Μάλλον εμάς είναι το τέταρτο δόντι, γιατί ξυπνάμε και κλαίμε!Σήμερα νομίζω ότι με έχουν δείρει!Κοιμάται και άτσαλα ρε παιδί μου, πιάνει όλο το κρεβάτι ένα τόσο δα ανθρωπάκι :o

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ποτε δεν την εχω κοιμησει στο κρεβατι μου.Δε θελει κιολας.Προτιμαει το δωματιο της.Αλλα ξερεις, η δικια μου να κουτουλαει απο τη νυστα, αν δεν την παρεις αγκαλια να τη νανουρισεις εστω για 2 λεπτα δεν κοιμαται.Αν τη βαλω στο κρεβατι της, πτωμα να ειναι, θα σηκωθει ορθια και θα χοροπηδαει...Παντως αποψε μπορει και να ζεσταινοταν η καημενη γιατι προσπαθουσε να βγει απο την κουβερτα κι εφερνε βολτες γυρω γυρω στο κρεβατι..

Xanthi η πεθερα μου μου ελεγε οτι για να κοψει ο αντρας μου το κατουρημα τη νυχτα, καθε φορα που θα πηγαινε τουαλετα και δεν τα εκανε πανω του του επαιρναν ενα playmobill.Δεν το δοκιμαζετε κι αυτο?

του εχω ταξει τον ουρανο με τα αστρα και επειδη το πρωι εγω φευγω πριν ξυπνησει ο μαριος παει και πεταει τη πανα μονος του και καλα οτι δεν κατουρησε τη νυχτα για να του παρω δωρο:tongue: αλλα κατι πρεπει να γινει γιατι εχει βολευτει και δεν κανει καμμια προσπαθεια:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια.Ακόμα πεδεύομαι με τα κουταλάκια να βγάλω την κόλλα απο πίσω.Αλλά κάτι γίνεται και με το λάδι που είπε η Tara.Τα πέρασα με λάδι εχθες το βράδυ και τα άφησα και σήμερα με τρίψιμο κάτι γίνεται.

Χριστίνα έκανα και τις δικές σου συμβουλές.Τα δοκίμασα όλα εκτός απο το ασετόν.Τωρά τελικά με τι βγαίνει δεν κατάλαβα αλλά το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει γιατί θα πήγαινα να πάρω άλλα στο τέλος μιας και την άλλη βδομάδα είναι τα γενέθλεια της μπουμπούς και θα τα χρειαστώ.Σας αφήνω να πάω να ετοιμαστώ να πάμε να ψωνίσουμε τα του πάρτυ,να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολίνα εγώ Στεργίου θα πάω κ για αλμυρά μπουφέ κ για τη τούρτα των γενεθλίων μας!!! Καλές τιμές κ ότι έχω δοκιμάσει είναι άψογο! ;)

Demykoo καθαρή βενζίνη εγγύηση για τις κόλες....μετά φυσικά πολύ καλό πλύσιμο κ είσαι οκ!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας!!! Εντάξει, δε σας πρήξω άλλο με τα γλυκά....κάτι άλλο θα βρω όμως!!!:tongue::tongue::tongue:

Εφη, το zuccerhino έχει πράγματι πολύ ωραία γλυκά - μένει μια φίλη μου κοντά και όποτε έρχεται μου φέρνει από εκεί.

Πήραμε χθες τηλ να κλείσουμε τραπέζι για μετά σ' ένα εστιατόριο που πάμε εδώ κοντά, και δυστυχώς είχε άλλη βάπτιση....στεναχωρήθηκα γιατί το είχα σιγουράκι και είναι πολύ ωραίο. Αντε να βρω άλλο τώρα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δεν επρεπε να το παραγγειλεις απτο internet Πολα.Δε βγαινεις μια βολτα στα μαγαζια να βρεις κατι καλυτερο?Μηπως εβαλε το χερακι της η νονα για να φορεσετε αυτο που σας εφερε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...