Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2511717o3ltb6bn94.gif

Για φόρεμα που να πάω για πείτε καμιά ιδέα!

Ψαξε στα επωνυμα stock, και θα βρεις απιστευτα κομματια σε παρα πολυ καλες τιμες. Στο Χαλανδρι υπαρχει stock Lucille, και θυμαμαι οτι ειχε τουαλετες σε πολυ προσιτες τιμες.

Γεια σας κοριτσια. Εμεις ειμαστε σπιτι οικογενειακως και σημερα. Απο χθες αρχισαμε την εκπαιδευση για την τουαλετα στον Αντωνη, και εχουμε κωμικοτραγικες καταστασεις! Τωρα το απογευμα ομως θα παμε μια βολτιτσα, οποτε η εκπαιδευση θα συνεχιστει αυριο. Εβαλα και τη μικρη στο γιογιο, και εκανε τσισα, πηρε αστερακι και ζηλεψε ο αδερφος της! Η πλακα ειναι οτι καταφερνει και σηκωνεται απο το γιογιο! Δινει ωθηση και πεφτει μπροστα και φευγει σφαιρα μπουσουλωντας!!!:lol:

age.png age.png

καλησπέρα κορίτσια..δεν ήξερα ότι σήμερα κάποιοι δουλεύουν!!!!

κι εμείς οικογενειακά τα περάσαμε,πήγαμεβόλτα και καφεδάκι

σήμερα τα περάσαμε πολύ όμορφα!!!!!χτες είχα ένα θέμα εδώ..η πεθερά μου τίναξε χαλιά..μέσα στην σκόνη λογικό δεν είναι;και ο καλός μου ήθελε να κατεβάσει την μικρή και δεν άφησα άδικο είχα;;;είπα η μαμά σου δεν θα έκανε μπάνιο!!!!δεν θα πάρει την μικρή να παίξει,το πρωί την κατέβασε και κατέβηκα κι εγώ,το σπίτι μύριζε κλεισούρα τους την είπα και τους το τόνισα το έχω ξαναπει αυτό..κανένας δεν είπε τπτ...και μάλιστα η πεθερά κοτσίδα μα κατσιασμένο μαλλί,καλά μετά από δουλειές τέτοιες ρε γμτ δεν έπρεπε να κάνει μπάνιο;;αν είμαι τρελή πείτε το...

επίσης χτεςέπρεπε να έρθει περίοδος και ανησυχώ πολύ...δεν θέλω με τπτ να συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι..κατά τα άλλα όλα καλά

χτεςστην βάφτιση που πήγαμε ήταν καλούτσικα,όλοι ήταν χ΄ύμα,ο μπαμπάς του μωρού με σταράκια και η μαμά του δεν ήρθε,τάχα η μέση της είπε,δεν ξέρω τι έγινε αλλά το όλο κλίμα πολύ παράξενο..τέσπα

σας είπα πολλά

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλησπέρα κορίτσια..δεν ήξερα ότι σήμερα κάποιοι δουλεύουν!!!!

κι εμείς οικογενειακά τα περάσαμε,πήγαμεβόλτα και καφεδάκι

σήμερα τα περάσαμε πολύ όμορφα!!!!!χτες είχα ένα θέμα εδώ..η πεθερά μου τίναξε χαλιά..μέσα στην σκόνη λογικό δεν είναι;και ο καλός μου ήθελε να κατεβάσει την μικρή και δεν άφησα άδικο είχα;;;είπα η μαμά σου δεν θα έκανε μπάνιο!!!!δεν θα πάρει την μικρή να παίξει,το πρωί την κατέβασε και κατέβηκα κι εγώ,το σπίτι μύριζε κλεισούρα τους την είπα και τους το τόνισα το έχω ξαναπει αυτό..κανένας δεν είπε τπτ...και μάλιστα η πεθερά κοτσίδα μα κατσιασμένο μαλλί,καλά μετά από δουλειές τέτοιες ρε γμτ δεν έπρεπε να κάνει μπάνιο;;αν είμαι τρελή πείτε το...

επίσης χτεςέπρεπε να έρθει περίοδος και ανησυχώ πολύ...δεν θέλω με τπτ να συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι..κατά τα άλλα όλα καλά

χτεςστην βάφτιση που πήγαμε ήταν καλούτσικα,όλοι ήταν χ΄ύμα,ο μπαμπάς του μωρού με σταράκια και η μαμά του δεν ήρθε,τάχα η μέση της είπε,δεν ξέρω τι έγινε αλλά το όλο κλίμα πολύ παράξενο..τέσπα

σας είπα πολλά

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορ'ιτσια.Τι κάνετε?Μια ερώτηση sos.Πήρα κάτι κουταλάκια σήμερα απο το σούπερ μάρκετ και έβγαλα το αυτοκόλλητο απο πίσω αλλα έμειναν οι κόλλες και δεν βγαίνουν.Τα έβαλα σε καυτ΄νερό και τα άφησα και μετά προσπάθησα με το σφουγγαράκι απο τη χοντρή μεριά να τα τρίψω αλλα πάλι δεν φεύγει.Μετά τα έβαλα και στο πλυντήριο πιάτων και πάλι δεν έφυγαν.Τι να βάλω για να φύγουν?

SI5Yp3.png

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Πως περασατε το τριημερο?

Εμεις πολυ ωραια, αν και ο καιρος μας τα χαλασε λιγο, αλλα απο κυριακή εφτιαξε αρκετα, ωστε να λυσσαξουμε στις βολτες. Ο αντρας μου εντωμεταξυ ειχε ερθει με τη μηχανη, και επειδη το babysitting ηταν αμεσο, ολο εξω βγαιναμε τα βραδια, με τη μηχανη, σαν ζευγαρι μετα απο καιρο. Αχ τι ωραια.

Η μικρη μας ηρθε σε επαφη με το σκυλακι της αδελφης μου και ηταν μεσα στην τρελλη χαρα, δεν το φοβοταν καθολου και ολο του γελαγε. Πηγαμε και στη θαλασσα, δεν βουτηξε βεβαια οπως η γοργονιτσα μας, αλλα ειχε μια πολυ μεγαλη παιδικη χαρα εκει, και καθομασταν με τις ωρες...

Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα?

Η μικρη ολο το Μαιο, εχει μυξες για 10 μερες, σταματανε για κανα δυο μερες, και ξαναπαμε απο την αρχη δεκαημερο. Τωρα ειμαστε στο τριτο δεκαημερο παλι μετα απο διακοπη δυο ημερων. Επισης κανει και διαρροιες (δεν ξερω και πως γραφεται) αρκετα συχνα. Και εχει και αρκετη γκρινια που ειναι παιδι που δεν γκρινιαζει. Φανταστειτε οτι ειχαμε κοψει τελειως την πιπιλα και τωρα την ξαναθελει. Επειδη μολις εσκασε μυτη το πρωτο δοντι και φανταζομαι λιαν συντομως θα επακολουθησουν και αλλα, υπαρχει περιπτωση η συνεχής καταροη και οι διαρροιες να σχετιζονται με τα δοντια? Εχω ακουσει οτι μπορει, αλλα μονο στη θεωρια. Εσας τα μωρακια σας ειχαν τετοια συμπτωματα οταν βγαζανε δοντια?

4Rnfp3.png

Γεια σας κορ'ιτσια.Τι κάνετε?Μια ερώτηση sos.Πήρα κάτι κουταλάκια σήμερα απο το σούπερ μάρκετ και έβγαλα το αυτοκόλλητο απο πίσω αλλα έμειναν οι κόλλες και δεν βγαίνουν.Τα έβαλα σε καυτ΄νερό και τα άφησα και μετά προσπάθησα με το σφουγγαράκι απο τη χοντρή μεριά να τα τρίψω αλλα πάλι δεν φεύγει.Μετά τα έβαλα και στο πλυντήριο πιάτων και πάλι δεν έφυγαν.Τι να βάλω για να φύγουν?
Τι είναι, ίνοξ; Δοκίμασε με ασετόν, οινόπνευμα, άζαξ και την ξύστρα για τα μάτια της κουζίνας

WN6Op3.png

Γεια σας όμορφες!!!:)

Να σας πω...παρήγγειλα από στεργίου μισά εκμεκάκια, μισά προφιτερολάκια...έχω αγχωθεί για το εάν θα είναι καλά..ποια καλή κοπέλα θα διασκεδάσει το άγχος μου??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Χριστίναααααα!!! Μαριάννααααααα!!! Kατερίνα!!! Μαρία!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Τι κανετε? Πως περασατε το τριημερο?

Εμεις πολυ ωραια, αν και ο καιρος μας τα χαλασε λιγο, αλλα απο κυριακή εφτιαξε αρκετα, ωστε να λυσσαξουμε στις βολτες. Ο αντρας μου εντωμεταξυ ειχε ερθει με τη μηχανη, και επειδη το babysitting ηταν αμεσο, ολο εξω βγαιναμε τα βραδια, με τη μηχανη, σαν ζευγαρι μετα απο καιρο. Αχ τι ωραια.

Η μικρη μας ηρθε σε επαφη με το σκυλακι της αδελφης μου και ηταν μεσα στην τρελλη χαρα, δεν το φοβοταν καθολου και ολο του γελαγε. Πηγαμε και στη θαλασσα, δεν βουτηξε βεβαια οπως η γοργονιτσα μας, αλλα ειχε μια πολυ μεγαλη παιδικη χαρα εκει, και καθομασταν με τις ωρες...

Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα?

Η μικρη ολο το Μαιο, εχει μυξες για 10 μερες, σταματανε για κανα δυο μερες, και ξαναπαμε απο την αρχη δεκαημερο. Τωρα ειμαστε στο τριτο δεκαημερο παλι μετα απο διακοπη δυο ημερων. Επισης κανει και διαρροιες (δεν ξερω και πως γραφεται) αρκετα συχνα. Και εχει και αρκετη γκρινια που ειναι παιδι που δεν γκρινιαζει. Φανταστειτε οτι ειχαμε κοψει τελειως την πιπιλα και τωρα την ξαναθελει. Επειδη μολις εσκασε μυτη το πρωτο δοντι και φανταζομαι λιαν συντομως θα επακολουθησουν και αλλα, υπαρχει περιπτωση η συνεχής καταροη και οι διαρροιες να σχετιζονται με τα δοντια? Εχω ακουσει οτι μπορει, αλλα μονο στη θεωρια. Εσας τα μωρακια σας ειχαν τετοια συμπτωματα οταν βγαζανε δοντια?

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Πωλινάκι εγώ έκανα μιλφέιγ στη βάπτιση και ήταν πολύ ωραία!!Παρήγγειλα γύρω στα 50 κομμάτια παραπάνω!!2 ευρώ το ένα είχε!!

Smouts εμένα ο μικρός όταν έβγαζε δόντια είχε καταρροή απλά η ΄βλέννες ήταν διαφανής!!Είχε έναν ξερόβηχα και έκανε κακά αρκετές φορές την ημέρα!!Άλλα μωρά κάνουν διάρροια και δέκατα!!

Μαριάννα καλή επιτυχία με τον Αντωνάκη!!!

Εμένα ο Τάσος έκοψε τα τσίσα 2,5 χρονών και είχαμε ένα πρόβλημα με τα κακά είχαμε και το Γιώργο και αντιδρούσαμε ξεμπερδέψαμε 3 χρονών αλλά τα έκοψε όλα μαχαίρι και τα βραδινά!!Το Γιώργο τον άρχισα 3 ετών και τα κόψαμε όλα μαχαίρι,πάνα βραδινή βάλαμε μόνο 1 εβδομάδα!!Ώριμα ήταν σε αυτή την ηλικία!!:rolleyes:

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Γεια σας όμορφες!!!:)

Να σας πω...παρήγγειλα από στεργίου μισά εκμεκάκια, μισά προφιτερολάκια...έχω αγχωθεί για το εάν θα είναι καλά..ποια καλή κοπέλα θα διασκεδάσει το άγχος μου??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:Χριστίναααααα!!! Μαριάννααααααα!!! Kατερίνα!!! Μαρία!!!!

Κατά σύμπτωση τώρα κοίταγα την σελίδα του για τούρτες και είδα και τις τιμές στα -ακια (κοκάκια, εκλαιράκια, ταρτάκια κλπ) κι ήταν πολύ καλές. Εγώ όταν είχα κάνει κρεββάτι γάμου είχα πάρει και αλμυρά (μπόμπες κλπ) και γλυκά τέτοιου είδους κι ήταν όλα ωραία, οπότε μη μας πρήξεις άλλο, θα είναι τέλεια!

WN6Op3.png

Να τα βαζετε τα μωρακια σας στο γιο γιο εγω τον βαζω εινα τρα 13 μηνων και κανει και τσισακια και κακακια καθημερινα στο γιο γιο και ξερει οτι εκει κανουμε κακα , οταν τον βαζω σε 10 λεπτα το πολυ εχει κανει κακα του ....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Kαλησπέρα κούκλες,

αν και τα ψιλολέμε στο fb γιατί εδώ δεν πολυμπαίνω, είπα να περάσω να δω πως τα πάτε. Πωλινάκι, είχα πάει σε βάπτιση και είχα φάει προφιτερολάκια Στεργίου και ήταν άψογα. Εγω πάντως θα παραγγείλω cupcakes για την βάπτιση και επειδή θα κάνω τραπέζι μετά θα έχει και παγωτό και φρούτα οπότε είμαι καλλυμένη. Για όσες κοπέλες ενδιαφέρονται www.tourtes.com και επίσης πολύ νόστιμα γλυκά έχει το zuccerhino www.zuccherino.gr στο Π.Φάληρο.

Fatsaki Μπες και στο Charly.gr πάντως, στο Attica που πήγα το Σάββατο έχει πολλά όμορφα και διαφόρων τιμών.

Κατα τα αλλα ανυπομονώ να σας δω σύντομα γιατί όπως είχα αναφέρει την προηγούμενη φορά είχα ατύχημα :(

Φιλάκια

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bank accounts smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for...

1280732xzmf3srty8.gif

Μαριάννα τα μωράμας μπορούν να μάθουννα κόψουν από τώρα και σιγά σιγά τις πάνες;;;ελπίζω να ταπάτε καλά με τον Αντώνη όσο περνάει ο καιρός βέβαιια

Ευχαριστω, θα ειναι δυσκολη εβδομαδα! Δε νομιζω οτι μπορουν να κοψουν την πανα τα μωρα απο τωρα.

Τι είναι, ίνοξ; Δοκίμασε με ασετόν, οινόπνευμα, άζαξ και την ξύστρα για τα μάτια της κουζίνας

Και ελαιολαδο επισης.

Μαριάννα καλή επιτυχία με τον Αντωνάκη!!!

Εμένα ο Τάσος έκοψε τα τσίσα 2,5 χρονών και είχαμε ένα πρόβλημα με τα κακά είχαμε και το Γιώργο και αντιδρούσαμε ξεμπερδέψαμε 3 χρονών αλλά τα έκοψε όλα μαχαίρι και τα βραδινά!!Το Γιώργο τον άρχισα 3 ετών και τα κόψαμε όλα μαχαίρι,πάνα βραδινή βάλαμε μόνο 1 εβδομάδα!!Ώριμα ήταν σε αυτή την ηλικία!!:rolleyes:

Ευχαριστω Μπετυ μου! Πιστευω να τα καταφερουμε. Ετσι ειχα απελπιστει και με την πιπιλα, και την εκοψε μεσα σε 2 μερες.

Να τα βαζετε τα μωρακια σας στο γιο γιο εγω τον βαζω εινα τρα 13 μηνων και κανει και τσισακια και κακακια καθημερινα στο γιο γιο και ξερει οτι εκει κανουμε κακα , οταν τον βαζω σε 10 λεπτα το πολυ εχει κανει κακα του ....

Ειμαι σιγουρη οτι μαθαινουν και συνηθιζουν το γιογιο, αλλα δε μπορουν να ελεγξουν τους σφιγκτηρες τοσο μικρα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...