Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αλλο θεμα:Αδιαθετησα σημερα 3η φορα μετα τη γεννα.Για να ξερω, καθε φορα θα εχω αιμορραγια?Αυτο δεν ειναι περιοδος, σα να με εσφαξαν ειμαι..Ζαλιζομαι κιολας και τις προηγουμενες 2 φορες τα ιδια.Ετσι θα παει η δουλεια?Το μονο καλο ειναι οτι δεν ποναω πια, εγω πεθαινα κυριολεκτικα απο τους πονους πριν τη γεννα και τωρα τιποτα.

Κι εγώ πριν πόναγα και τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα! Καλό αυτό! Όσο για το πολύ αίμα είναι φυσιολογικό μετά από τόσο καιρό! Κάποια στιγμή θα έρθει στα κανονικά του!

Καλά σήμερα είναι για καφεδάκι έξω. Μου έρχεται να σηκωθώ να φύγω :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά σήμερα είναι για καφεδάκι έξω. Μου έρχεται να σηκωθώ να φύγω :rolleyes:

Κι εγω λεω να το κλειδωσω και να την κανω.Μας χαλασε το σκ ο παλιοκαιρος και τωρα βρηκε να φτιαξει.Αν εισαι κοντα παμε για coffee!

μου εφεραν την αιτηση μετα απο μια εβδομαδα,

Εγω δεν ποναγα καθολου πριν ουτε και τωρα αλλα αυξηθηκε η ροη μου και μικρυνε ο χρονος περιοδου δηλαδη τωρα μου κραταει 4 ημερες,

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

706149q8uckmqy9q.gif

Καλημέρα κορίτσια,

ξεκουραστήκατε ή κουραστήκατε πιο πολύ το Σαββατοκύριακο;

Εγώ πάντως πιο πολύ κουράζομαι το Σαββατοκύρικακο απ' ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Για δείτε το παρακάτω:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=333369&dt=23/05/2010

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εlle δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να πιστευει τυφλά στην τηρηση απορρητου στο facebook και στο internet γενικα. Ολα αυτα τα ξερουμε και μενουμε εν γνωσιν μας.Προσωπικα εγω εχω μετανιωσει που εχω φωτο του μωρου στο facebook και πολλες φορες εχω σκεφτει να κλεισω το λογαριασμο μου αλλα...

Διαφημίσεις

Εχω ένα σωρό δουλειές να κάνω και βαριέμαι οικτρά...πάντως τελείωσα με τις μπομπό και αύριο έχω ρντεβού με τη διακοσμήτρια στην εκκλησία να δούμε τι θα κάνουμε...πρέπει σήμερα να παραγγείλω τα γλυκά (και το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να υπολόγίσω πόσα :rolleyes:) και να κοιτάξω για παπούτσια...

Το Σάββατο ήρθε η πεθερά να κρατήσει τα παιδιά, είχα απλωμένες τις μπομπονιέρες παντού γιατί τις έφτιαχνα και με ρωτάει:

-τί είναι αυτά?????? :tongue::tongue:

-Οι μπομπονιέρες (?????)

-Ααααα (απαξιωτικά)

-Κάτι σκέφτηκα, αλλά δεν της απάντησα!!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλά Πωλινάκι, αυτό που θέλουν απάντηση, ενώ κάτι είναι εμφανές, μου τι δίνει στα νεύρα! Δηλαδή εκτός από μπομπονιέριες τι άλλο θα μπορούσε να ήταν?

Αλλά ήθελε κάτι να πει! Ε άμα απαντήσεις απλά θα παρεξηγηθείς το ξέρω. Καλά έκανες, ''άστο να πάει άστο''!:mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα εγώ δυστυχώς δεν απαντάω και πολλές φορές περνιέμαι και για κορόιδο...

Λέω να πάρω τα γλυκά βάπτισης από τον Στεργίου...λέτε να είναι ωραία??? τα δήθεν καλά ζαχαροπαστεία δεν πέφτουν κάτω από 2,80 το τεμάχιο - θεωρώ ότι είναι πολλά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα εγώ δυστυχώς δεν απαντάω και πολλές φορές περνιέμαι και για κορόιδο...

Λέω να πάρω τα γλυκά βάπτισης από τον Στεργίου...λέτε να είναι ωραία??? τα δηθέν καλά ζαχαροπαστεία δεν πέφτουν κάτω από 2,80 το τεμάχιο - θεωρώ ότι είναι πολλά!!

Κι εγώ το ίδιο, αν τελικά δεν βάλω παγωτατζή!

2,80€????????

Τι λέτε ρε παιδιά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εγω ξερω οτι ο Στεργιου μου εκανε φοβερη δουλεια στο γαμο.Το καλυτερο παστακι που εχω φαει!Black forest ειχαμε.

Τι 2,80 ρε παιδια?Εγω τα πηρα απο τη γειτονια μου στο Γαλατσι απλα γιατι βαριομουν να παω μεχρι το Στεργιου και εχω ενα επισης πολυ καλο ζαχαροπλαστειο διπλα και πληρωσα τα 110 παστακια, 160 ευρω

Τελικά ξέρετε τι έχω καταλάβει? Ότι όλοι κοιτάνε τα πιο φθηνά και δεν τους νοιάζει καθόλου το αποτέλεσμα! Μπορεί να κάνουν και καλά, δεν ξέρω. Δεν μιλάω για εμάς...Μιλάω για τις 2 γαμοβαφτίσεις που πήγα εχθές και προχθές. Τίποτα το ιδιαίτερο από μπομπονιέρες και γλυκά. Ιδίως το χθεσινό, άστα να πάνε. Όλα μοιάζανε ...''άντε να τελειώνουμε να πάμε σπίτια μας''. Εμείς μόνο σκοτωνόμαστε και αγχωνόμαστε και το συζητάμε και το ξανασυζητάμε.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι και θέμα χαρακτήρα.

Θέλω ότι υπάρχει εκείνη τη μέρα να μου αρέσει πραγματικα και όχι απλά να υπάρχει χωρίς λόγο, μόνο και μόνο επειδή έτσι συνηθίζεται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...