Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

2087848xoiqu1irly.gif

Καλημερα κοριτσια!

Νατασσουλα, εγω θα της το ελεγα ευγενικα εκεινη την ωρα. Οτι εχω δηλαδη στο μυαλο μου κατι διαφορετικο για τα πρωτα γενεθλια του μωρου, και οτι την ευχαριστω πολυ. Δεν ξερω αν θα πιασει αυτο που ειπε η Χριστινα, φοβαμαι οτι θα το καταλαβει και θα παρεξηγηθειτε. Συζητησε το και με τον αντρα σου.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εμένα η μικρή πριν λίγο κοιμήθηκε.Ετοιμαστήκαμε για βολτούλα το πρωί και θα ερχόντουσαν και οι κουμπάροι μας με τα κορίτσια τους αλλά κατά τις 12 άρχισε να βρέχει και έτσι το ακυρώσαμε και μείναμε σπίτι.Ευτυχώς είχα έτοιμο φαγητό της μικρής και έτσι δεν είχα κι'αυτό.Εμείς παραγγείλαμε απ'έξω.Μην φανταστείτε.Διαίτης.Κοτοπουλάκι ψητό και σαλατούλα.Τώρα που τελείωσε και η δίαιτα απο αύριο ξαναρχίζω το μαγείρεμα.Ωραία ήταν 1 μήνα που μου τα φέρνανε σπίτι.Εχθές πήγαμε και κλείσαμε και τα γλυκάκια της βάπτισης και μια τουρτίτσα που θα κόψουμε στο μαγαζί που θα πάμε με τους γονείς.Πάει κιάυτό.Αύριο μάλλον θα πάμε να ψωνίσουμε για το πάρτυ γενεθλείων για να μην τα έχουμε τελευταία στιγμή.Αποφασίσαμε να πούμε εκείνη την ημέρα να κάτσει και να μας βοηθήσει η γυναίκα που μου καθαρίζει το σπίτι που ούτως η άλλως θα ερχόταν κανονικά εκείνο το Σάββατο γιατί την έχω κάθε 15,οπότε θα έρθει απο τις 10 το πρώι μέχρι τις 10 το βράδυ και έτσι θα έχω βοήθεια.Ευτυχώς γιατί δεν ήξερα πως θα τα έβγαζα πέρα μιας και τα άτομα βγαίνουν αρκετά.

SI5Yp3.png

Νατάσσα κι'εγώ θα το έλεγα οτι σκέφτομαι κάτι διαφορετικό να κάνω για τα πρώτα γενέθλεια του παιδιού.Άλλωστε είναι παιδάκι και δεν πηγαίνει μια τούρτα φτιαγμένη για μεγάλους.Θέλει να έχει κάτι παιδικό επάνω.Και αν έχεις και άλλα παιδάκια,γι'αυτά γίνονται όλα και θα τους αρέσει πολύ.Μπορείς να της πεις να φτιάξει κάτι άλλο αν θέλει κάτι να κάνει, εκτός απο την τούρτα.

SI5Yp3.png

Γειά σας κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά...εγώ πάλι όχι:confused: κάμποσες μέρες τώρα με πονούσε ένα δόντι (σφραγισμένο και απονευρωμένο) και είχα πρηστεί πολύ...μιλάμε όμως για τον πόνο:confused: σήμερα το πρωί πήγα οδοντίατρο (ευτυχώς με λυπήθηκε Κυριακάτικα) και μου το άνοιξε για να καθαρίσει από το πύον...τώρα αρχίζω κάπως να συνέρχομαι...δεν μπορούσα ούτε το μωρό να ταίσω:rolleyes: ούτε να οδηγήσω...ούτε να σταθώ:confused:

Νατασσούλα τι μας κάνουν αυτές οι πεθερές...λοιπόν άκου ιδέα, εκμεταλλεύσου την αλλεργία του μικρού και πες ότι θα παραγγείλεις τούρτα χωρίς αλλεργιογόνα συστατικά...στο τόνισε και ο γιατρός...για να δοκιμάσει και ο Γιαννάκης τάχαμου από την 1η του τούρτα. Άρα πες αναγκαστικά θα κάνεις ειδική παραγγελία από ζαχαροπλάστη και ευχαρίστησε για την προσφορά...αλλά πες της να φτιάξει κάτι άλλο για την γιορτή πχ τυροπιτάκια:D

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νατασούλα δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δεχτείς??Ἅπλά της λες ότι θες κάτι πιο ιδιαίτερο κ πιο εντυπωσιακό(πχ με κάποια παράσταση πάνω) και γι΄αυτό το λόγο θα πάρες έτοιμη!Ευχαρίστησέ την και αρνήσου ευγενικά!:-D Χριστίνα η ιδέα σου καλή αλλά το πιο πιθανό είναι να σερβιριστεί στον κόσμο η τούρτα της πεθεράς κ δε λέει! :tongue:

νατασσούλα συμφωνώ με την Άννα,καλυτερα να το πεις έτσι πλάγια και να κάνει κάτι άλλο.πρότεινε της εσύ κάτι που ξέρεις ότι είναι καλό και δοκιμασμένο,αν φέρει τούρτα κάποιος άλλος θα πειραχτεί γιατί θα πει δεν ενημερώσατε ότι θα έκανε η ίδια και τσάμπα ο κόπος,καλή η σκέψη σου Χριστίνα,ο ίσιος δρόμος είναι ο καλύτερος!!!

σήμερα εδώ ο καιρός όπως και παντού μια βρέχει μια καίει!!!σήμερα το μεσημέρι τάισα την μικρή με το ζόρι την έβαλα αγκαλιά μου και σε 5 λεπτά το πιάτο άδειασε,το πρωί έφαγε την φρουτόκρεμα από το μπαμπά της πάλι με το ζόρι,νιώθω άσχημα με αυτό αλλά τι να κάνω;;πρέπει να φάει,γάλα και φαρίν λακτέ τρώει 3 μέρες..τεσπα,σας αφήνω να ετοιμαστώ,στις 6και 30 έχουμε βάφτιση..φιλάκια

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια! μάλλον δεν έγραψα σωστά το στόρι. όλη την βλακεία την έχει κάνει ο άντρας μου. του είχα πει οτι θα έχω catering στα γενέθλια και θέλω να έχω σπιτική τούρτα γιατί το βρίσκω πιο γλυκό, ζεστό. ε, το πρόλαβε στην μανούλα του, αυτή κινητοποιήθηκε και ο κανακάρης της χωρίς να με ρωτήσει έσπευσε να την επιβεβαιώσει οτι θα έχουμε την τούρτα της για τον μικρό!τέλεια???ε, τέλεια.

άντε να δούμε πως θα το μπαλώσω. μάλλον την τούρτα της θα την κεράσω για γλυκό και θα πάρω για τον μικρό μια έτοιμη για τις φωτογραφίες. ή θα βάλω τον κουμπάρο να αγοράσει μία, και καλά οτι είναι έθιμο.

αυτά τα νέα μου.πάω να κοιμηθώ γιατί έχω μάθημα αύριο πρωί πρωί. καλό βράδι, καλή ξεκούραση.

HZBPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Που γυρνάτε όλες??? Αργία για τις περισσότερες ε?

Εγώ πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα....ΤΟ μπάχαλο αντίκρισα πρωί πρωί κ δεν συμαζεύομαι ούτε σε μια εβδομάδα....κ με το που ήρθα το αφεντικό την έκανε για το εξοχικό....:rolleyes: Οχι ότι βοηθάει σε κάτι αλλά λέμε τώρα....:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Κι εγω εργαζομενη, μην αγχωνεσαι αννα δεν εισαι η μονη.Εμας μας προτεινε το αφεντικο την Παρασκευη να επιλεξουμε αν θα ερθουμε, καντε οτι θελετε μας ειπε αλλα αν δεν ερθετε ανευ αποδοχων κατι που δε μας παιρνει..

Kαλημέρα!!!

Τί κάνετε κοριτσάκια???

Και εγώ πρωινή σήμερα, μια το άγχος της ετοιμασίας, μια ο μικρός που είναι στο σπίτι, δεν μπόρεσα να απολαύσω τον πρωινό μου ύπνο!!!:tongue::tongue:

Πήγα το σάββατο κομμωτήριο για βαφή (Κασσιανή ελπίζω να είσαι καλύτερα!!) και βγήκα εντελώς καλιφορνέζα, δηλ. κατάξανθη...τα νεύρα μου!!! Είμαι και κάπως κοκκινομαυρισμένη, σα να γύρισα από διακοπές στην καραιβική!!!χαχαχαχαχα!!!Κατά τ' άλλα, ούτε γλυκά έχω παραγγείλει, έχω ένα σορό πράγματα ακόμη να κάνω, αλλά δε βαριέστε...στην κοσμάρα μου είμαι!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα!!!

Τι να σας πω, αυτό το Π-Σ-Κ ήταν πολύυυυυυυυ κουραστικό!:-( Τη Παρασκευή και την Κυριακή είχα γαμοβάφτιση, όπως σας είχα πεί. Τα έχω δει όλα από την κούραση. Όταν έχεις και το μωρό μαζί, σου βγαίνει η γλώσσα μιλάμε. Να μαζέψεις όλα τα συμπράγκαλα του παιδιού, να ετοιμάσεις τον σύζυγο και τον εαυτό σου. Η μπέμπα μπορώ να πω ήταν μια χαρά, μέχρι που χόρευε, αλλά κουράστηκε κι αυτο το ψυχουλάκι μου. Ιδίως την Παρασκευή που γυρίσαμε στη 1. Ξεράθηκε στον ύπνο! Εχθές η γαμοβάφτιση ήταν στις 12 και όπως καταλαβαίνετε ήμασταν στο πόδι από τις 9 (ήταν και στη Ν. Μάκρη, ταξίδι ολόκληρο) ως της 6 το απόγευμα! Κι εγώ με την τακούνα τόσες ώρες και με τα κυριλέ - που δεν μπορώ καθόλου - πρωί πρωί :mad:!Για αυτό δεν τις παώ αυτές τις εκδηλώσεις και τα μηστήρια Κυριακάτικα!!!Για να μην πω ότι Σάββατο σήκωσα όλο το σπίτι να το φέρω σε μια σειρά που φύγαν ο γαμπρός με την αδερφή μου.

Νατασσούλα έμπλεξες με την πεθερά βλέπω! Άστη να τη φτιάξει μωρέ, χαίρεται κι αυτή! Γιαγιά είναι. Απλά κόψτε 2 τούρτες.Αν πεις ότι θα φέρει κι ο νονός όπως είπες δεν θα πει τίποτα! Μην το κάνεις καθόλου θέμα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Κι εγω εργαζομενη, μην αγχωνεσαι αννα δεν εισαι η μονη.Εμας μας προτεινε το αφεντικο την Παρασκευη να επιλεξουμε αν θα ερθουμε, καντε οτι θελετε μας ειπε αλλα αν δεν ερθετε ανευ αποδοχων κατι που δε μας παιρνει..

Καλά έχω 8 χρόνια σε αυτή τη δουλειά και ποτέ δεν δουλέψαμε τέτοια μέρα! Φέτος όμως είμαστε εδώ και βαράμε τις μύγες! Μου είπαν όμως αν θέλω να πάρω άδεια!Χε χε πλάκα έχουν :mrgreen: Την άδεια θα την πάρω όταν θέλω εγώ!!!!!!!!:lol::lol::lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αδεια ε??Ποτε δεν την εχω παρει ολοκληρη.Απλα μας την πληρωνει.Οχι οτι εχουμε δουλεια αλλα και παραμονη 15αυγουστου εχω κανει στο γραφειο μονη μου κλειδωμενη φυσικα γιατι ολα γυρω γυρω ηταν κλειστα..Να σας πω και ενα ανεκδοτο?Το δωρο Πασχα το περιμενω ακομα...Κάαααποια στιγμη θα το παρω.

Ασχετο: οσες απο εσας πηραν το 6μηνο του ΟΑΕΔ θα παρετε τωρα βεβαιωση απο ΟΑΕΔ για τις αποδοχες για τηυ φορολογικη σας δηλωση??Εχω του ΙΚΑ, του εργοδοτη αλλα μαλλον χρειαζομαι κι αυτη ετσι?

Αδεια ε??Ποτε δεν την εχω παρει ολοκληρη.Απλα μας την πληρωνει.Οχι οτι εχουμε δουλεια αλλα και παραμονη 15αυγουστου εχω κανει στο γραφειο μονη μου κλειδωμενη φυσικα γιατι ολα γυρω γυρω ηταν κλειστα..Να σας πω και ενα ανεκδοτο?Το δωρο Πασχα το περιμενω ακομα...Κάαααποια στιγμη θα το παρω.

Ασχετο: οσες απο εσας πηραν το 6μηνο του ΟΑΕΔ θα παρετε τωρα βεβαιωση απο ΟΑΕΔ για τις αποδοχες για τηυ φορολογικη σας δηλωση??Εχω του ΙΚΑ, του εργοδοτη αλλα μαλλον χρειαζομαι κι αυτη ετσι?

Καλημερα σας

απο οτι καταλαβα δεν ειμαι η μονη που δουλευει σημερα και σιγα τη δουλεια που εχει , βαραω μυγες και ακουω Galaxy , λοιπον πρεπει να παρεισ βεβαιωση απο τον ΟΑΕΔ για τη φορολογικη δηλωση και εγω επειδη βαριομουν να τρεχω να βγαλω ακρη με αυτους εκανα αιτηση μεσω κεπ

οσον αφορα το sex μια απο τα ιδια , δεν εχω ορεξη βαριεμαι λιγο απο ολα καποιες φορες νομιζω οτι το τραγουδι της Αφροδιτης Μανου το ΄΄μαιρη Παναγιωταρα'' μας ταιριαζει γαντι:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ευχαριστω πολυ xanthi.Θα το κανω κι εγω μεσω ΚΕΠ αν γινεται.Ποσο εκαναν να σου τη βγαλουν?

Αλλο θεμα:Αδιαθετησα σημερα 3η φορα μετα τη γεννα.Για να ξερω, καθε φορα θα εχω αιμορραγια?Αυτο δεν ειναι περιοδος, σα να με εσφαξαν ειμαι..Ζαλιζομαι κιολας και τις προηγουμενες 2 φορες τα ιδια.Ετσι θα παει η δουλεια?Το μονο καλο ειναι οτι δεν ποναω πια, εγω πεθαινα κυριολεκτικα απο τους πονους πριν τη γεννα και τωρα τιποτα.

Χε χε Ξανθούλα έχεις δίκιο για το τραγούδι!:rolleyes:

Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός! Τι καιρό έχετε σήμερα εκεί? Οι υπόλοιπες που είναι ρε κορίτσια. Πείτε τίποτα μέχρι να σχολάσουμε, έχω βαρεθεί τη ζωή μου σήμερα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...