Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας .

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι κι εγώ στεναχωρήθηκα πολύ.... Πάλι καλά που ο Γιάννης κοιμόταν, αλλιώς θα μ'έπαιρνε στο ψιλό! Μέχρι τελευταία στιγμή πίστευα πως η Ίζι θα γίνει καλά... Όμως οφείλω να παραδεχτώ πως η ιστορία με τον George ήταν ενδιαφέρουσα που δεν ξέρανε ποιός ήτανε... Έχει δει καμιά σας το Private Practise? Αξίζει?

Fatsaki πως πάτε με την παλλινδρόμηση τώρα που έχετε αρχίσει κρέμα?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Μαριάννα,να σου ζήσει η μικρούλα κια να την χαίρεστε!!!!

Εμείς μπανάκι κάνουμε κάθε βράδυ στις 10...ευτυχώς της αρέσει πολύ αλλά δεν της αρέσει καθόλου η διαδικασία του ντυσίματος,εκεί έχουμε γκρίνια...

Όσο για τις βόλτες ξέχασα πότε ήπια τελευταία φορά καφέ έξω....θηλάζουμε αποκλειστικά και είναι λίγο δύσκολο να πάω κάπου για πάνω από 1 ώρα..αν πεινάσει χαλάει τον κόσμό με τις τσιρίδες της οπότε φεύγουμε άρων άρων...να βγάλω γάλα και να έχω μαζί μου μπιμπερό δεν παίζει διότι δεν παίρνει ούτε πιπίλα ούτε μπιμπερό...κατά τ'άλλα οι βόλτες της αρέσουν πολύ...βγαίνουμε κάθε βράδυ να πάρουμε τον μπαμπά μας από την δουλειά και κάθεται μια χαρά,μπορεί να την πάρει και ο ύπνος....

Το Grey's έχει κι άλλο κύκλο απ'ότι διάβασα εδώ στο Parents...η Ίζη δεν πεθαίνει τελικά..ο Τζωρτζ όμως δυστυχώς πεθαίνει...

Ρε κορίτσια,τελικά χτες κάναμε σεξ με τον άντρα μου..τα καταφέραμε..αλλά..πολύ πόνος ρε παιδιά,είναι φυσιολογικό???Ούτε την πρώτη μου φορά δεν πονούσα τόσο...Αφήστε που με την πλαστικίλα δεν καταλάβαμε και πολλά και μέχρι να πάρουμε μπρος..ξύπνησε η ζουζουνόφατσα!!Κάτι είναι κι αυτό όμως απ'το τίποτα...την επόμενη φορά ελπίζω να είναι καλύτερα..είπα μήπως να δοκιμάζαμε χωρίς προφυλάξεις με την γνωστή μέθοδο του τραβήγματος αλλά φοβόμαστε για μια άλλη εγκυμοσύνη (περίοδος ακόμα δεν έχει φανεί και δεν ξέρω πως να υπολογίσω γόνιμες μέρες)....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελάκι αν ήταν η πρώτη φορά μετά την γέννα, ναι είναι φυσιολογικός λίγος πόνος, σιγά σιγά θα είναι όλο και καλύτερα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η προφύλαξη στον πόνο, γιατί εμείς δεν βάζουμε, εφόσον θέλουμε δεύτερο παιδάκι σχετικά γρήγορα. Κοινώς, βαράμε ελεύθερα!!! Χαχαχαχαχαχ....

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, τις τελευταίες δυο μέρες ο μπέμπης μου κάνει κόλπα με το γάλα... Αρχίζει πίνει 20ml και μετά παίζει με την θηλή του μπιμπερό. Συγκεκριμένα τη μασάει απ'ότι καταλαβαίνω... Τον αφήνω λίγη ώρα, μετά πίνει λίγο ακόμα και μετά πάλι τα ίδια... Τελικά όμως τις περισσότερες φορές το πίνει όλο.

Sofia με την παλλινδρόμιση δεν είδα ακόμα καλό. Την κρέμα την τρώμε μόνο απόγευμα και επειδή είναι αρχή ακόμα της την δίνω μετρημένη. Σήμερα θα φάμε 150ml, εχθές 100ml. To υπόλοιπο είναι συμπλήρωμα σε γάλα! Βγάζει ακόμα ρουκέτες η καημένη, άστα να πάνε. Ευτυχώς δεν γκρινιάζει, το έχει συνηθίσει κι αυτή φαίνεται!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μπιζελάκι υπομονή η επόμενη θα είναι καλύτερη και μετά ... τέλεια!!!Στο λέω εγγυημένα!

Σοφία κι εμένα το κάνει αυτό με το μπιμπερό, αλλά μάλλον τρίβει τα ούλα της η κακομοίρα. Την λυπάμαι με τα δοντάκια της!!!κλαψψψψ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι, άντε να δούμε πότε θα σκάσουν τα δοντάκια!!! :)

Πάντως ιδιαίτερη γκρίνια για δόντια δεν μου φαίνεται να έχει ακόμα.

Το τελευταίο επεισόδειο το είδες?

Πέθανε η Ίζι και ο George και συναντηθήκανε στη άλλη ζωή. Δεν νομίζω να συνεχιστεί...

Πόσο λάθος κάνετε....δεν τελειώνει στον 5ο κύκλο....μπείτε στο club http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=198 κ θα μάθετε πολλά :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Και η δικιά μου μασολάει τη θηλή κ αμα της λέω γιατί μωρή δεν τρώς????!!! Γελάει κ τρέχουν τα γάλατα!!!! Τρέχει το γάλα μέσα στο στόμα της κ δεν το καταπίνει !!!!

Τι κάνεις εσύ εδώ? Δεν έχεις δουλειές για τη βάφτιση???

n8m8p2.png

X9drp2.png

Koυριτσια καλημερα

οσον αφορα το grays anatomy ακολουθει και αλλος κυκλος ενας απ τους δυο θα ζησει να πω ποιος ?

Η μπεμπουλα μου ειναι πολυ πονηρη συνεχιζει να κανει κολπα στην γιαγια μονο οταν την αφηνουμε απογευματινη ωρα να παμε βολτα με τον μεγαλο.... ολες τις αλλες μερες και ωρες δε εχει προβλημα... απΙΘΑΝΗ κατασταση

κατα τα αλλα μας εχει τρελανει μιλαει και τραγουδαει απιστευτα πολυ και εχει τρελη αδυναμια στον πατερα της και φαινεται απο τωρα(ζηλευω)

Σημερα ειμαι στεναχωρημενη

χθες ειμασταν παιδοτοπο με ενα φιλο και συναδερφο και τα παιδι ατου

και σχεδιαζαμε για ταξιδια και διαφορα αλλα , μαλιστα ειχαμε να παμε στο παρτυ του γιου του το σαββατο και θα εχανα το καφεδακι μαζι σας.. και ερχομαι το πρωι δουλεια.. και μαθαινω οτι πεθανε ο μπαμπας του.

ασε... ελπιζω τα παιδια να πηγαν στο σταθμο πριν γινει το σκηνικο και να μην ειδαν τιποτα απο οτι συνεβει στον παπου που λατρευαν.

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...