Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές, ανταποδίδω σε όσες γιόρταζαν..! :D

Να σας ρωτήσω, σήμερα θα φάμε ψαράκι, μπακαλιαράκι μας είπε η γιατρός (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει..! :mrgreen:), είναι περίπου 100γρμ το ένα με κεφάλι και ουρά, είναι εντάξει για ένα γεύμα; Του έβαλα πατάτα, κολοκύθι, καρότο και κρεμμύδι ξερό. Και κάτι άλλο, θα βγάλω την πέτσα, πριν το αλέσω;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές, ανταποδίδω σε όσες γιόρταζαν..! :D

Να σας ρωτήσω, σήμερα θα φάμε ψαράκι, μπακαλιαράκι μας είπε η γιατρός (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει..! :mrgreen:), είναι περίπου 100γρμ το ένα με κεφάλι και ουρά, είναι εντάξει για ένα γεύμα; Του έβαλα πατάτα, κολοκύθι, καρότο και κρεμμύδι ξερό. Και κάτι άλλο, θα βγάλω την πέτσα, πριν το αλέσω;

Καλά είναι, για πρώτη φορά και νέα γεύση είναι αρκετό. Εγώ την βγάζω την πέτσα πάντως. Να προσέξεις τα μικρούτσια τοσοδούλια κοκκαλάκια που δεν φαίνονται, κάντο νιανιά πριν το αλέσεις. Βάλε και λίγη φρέσκια τομάτα να πάρει γεύση

WN6Op3.png

Καλά είναι, για πρώτη φορά και νέα γεύση είναι αρκετό. Εγώ την βγάζω την πέτσα πάντως. Να προσέξεις τα μικρούτσια τοσοδούλια κοκκαλάκια που δεν φαίνονται, κάντο νιανιά πριν το αλέσεις. Βάλε και λίγη φρέσκια τομάτα να πάρει γεύση

Mπλιαχ!:mrgreen:

age.png age.png

Ευχαριστώ, Χριστινάκι..! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρααα!!!

Κωνσταντινάκι εγώ δίνω στα παιδιά είτε μπακαλιαράκι είτε χριστόψαρο που είναι πιο εύκολο στο καθάρισμα και εξίσου νόστιμο!!!

Σήμερα θα δοκιμάσουμε σπανακόρυζο μου έδωσε φρέσκο σπανάκι ο πεθερός μου και θα του δώσω,για να δούμε τι θα δούμε!!!:rolleyes:

Το πρωί έτρωγαν τα μεγάλα ψωμάκι με μαρμελάδα(παραγωγής μου)και μόλις τους αντιλήφθηκε ο μικρός έτρεχε στη κουζίνα κι έκανε μιαμ μιαμ,του έδωσα και τρελλάθηκε,έφαγε μια φέτα και κούναγε σε κάθε μπουκιά το χέρι του σαν να έλεγε΄καλόοοοο!!!:P

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Mπλιαχ!:mrgreen:
Εσύ φάε θκ@τ@ :lol:

Μπέτυ τι μαρμελάδα του έδωσες; Εγώ που θα φτιάξω φράουλα να του δώσω άραγε; Χμμμ άσε, θα αρκεστώ στο βερύκοκο, καθότι (πρόσεξέ με Μαριμαρ) είμαι και πολύ καλή νοικοκυρά και θα φτιάξω 2 μαρμελάδες, συν το ποτό φράουλα που ήδη έκανα :mrgreen:

WN6Op3.png

Εγώ που θα φτιάξω φράουλα να του δώσω άραγε; Χμμμ άσε, θα αρκεστώ στο βερύκοκο, καθότι (πρόσεξέ με Μαριμαρ) είμαι και πολύ καλή νοικοκυρά και θα φτιάξω 2 μαρμελάδες, συν το ποτό φράουλα που ήδη έκανα :mrgreen:

Η προκοπη σου σ΄επιασε τωρα και καθεσαι και φτιαχνεις μαρμελαδες? Δε φτιαχνεις τιποτα πιο υγιεινο και με λιγοτερη ζαχαρη τουλαχιστον? Να ειχες και μεγαλα παιδια, να΄λεγα ΟΚ, θελεις να δωσεις και στο μωρο!:tongue:

Αληθεια, το ποτο φραουλα ποιος το πινει? Παντως αποκλειεται εσυ!!!:lol::mrgreen::twisted:

age.png age.png

Εσύ φάε θκ@τ@ :lol:

Μπέτυ τι μαρμελάδα του έδωσες; Εγώ που θα φτιάξω φράουλα να του δώσω άραγε; Χμμμ άσε, θα αρκεστώ στο βερύκοκο, καθότι (πρόσεξέ με Μαριμαρ) είμαι και πολύ καλή νοικοκυρά και θα φτιάξω 2 μαρμελάδες, συν το ποτό φράουλα που ήδη έκανα :mrgreen:

Μαρμελάδα βερίκοκο και φράουλα έχω του έχω δώσει κι από τις 2 αλλά του αρέσει περισσότερο το βερίκοκο!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Kαλησπερα χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν χθες!!!

Ανοιξατε ενα πολυ ωραιο θεμα ... Σαν να εγραφα εγω απο τοτε που γεννησα η σχεση μας ειναι χαλια οκ εχουμε και καλες στιγμες αλλα δεν ειναι οπως πριν , στον ρολο του πατερα ειναι πολυ ενεργος απο το νοσοκομειο που ηρθαμε τα κανει ολα και να ταισει και να αλλαξει και να παιξει και ολα , και απο 20 ημερων που παω εγω στην σχολη εκεινος τον κραταει , ακομα και φαγητο του φτιαχνει ολα , οταν ηταν πιο μικρος ξυπνουσε τα βραδυα και τον ταιζε αλλα τωρα κοιματε στον καναπε γιατι χειριζομαι εγω καλυτερα την κατασταση το βραδυ, αλλα παραπονο δεν εχω ολα τα κανει και ο μικρος οταν λειπουμε συνεχεια τον ζηταει ολο μπαμπα και μπαμπα ειναι , το μονο που δεν θα κανει ειναι να τον παει μονος του βολτα με το καροτσι αμα θες με το αμαξ τον κανει , τον παιρνει μαζι του στις εξωτερικες δουλειες οποτε μπορει αλλα παντα με το αυτοκνητο απο τεβε μεχρι σουπερ μαρκετ εχουνε παει μαζι....

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

καλησπέρα κοριτσάκια μου..βλέπω ότι όλες είμαστε προβληματισμένες..

πήγαμε βολτίτσα το πρωί και μας μοιράσανε προσπέκτους από βρεφικό ο οποίος είναι όλο τον χρόνο ανοιχτό...εγώχοροπήδησα από την χαρά μου,ευτυχώς που έβρεχε τις προηγούμενες μέρες και δεν πήγα στον άλλο..θα πάμε από βδομάδα να τον δούμε

η μικρή μου εξακολουθεί να μην τρώει μεσημεριανόκαι της δίνω γάλα..μάλλον βγάζει και τα πάνω δόντια...το 2ο από κάτω έσκασε κι αυτό..για να δούμε.

όσο για τα φυτικά προιόντα κι εγώ σαπούνι τάχα χωρίς χημικά με έκανε ξηροδερμίακαι πολύ φαγούρα..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

χαθηκα παλι,σας διαβασα στα γρηγορα και στα γρηγορα θα γραψω λιγα...

η μικρη αρχισε να τρωει σπανακι και πορτοκαλι.το πορτοκαλι μαλλον δεν της αρεσει,γενικα δεν τρελαινεται για φρουτα.για να φαει φρουτοκρεμα κανουμε αγωνα,της δινω 3-4 κουταλιες και το υπολοιπο το κανω χυμο.τον χυμο μια χαρα τον πινει!

εγω ρε κοριτσια παλι τον θελω πολυυυυυ!!!!!!:oops::oops: :D:D:D φυσικα δινουμε ραντεβου καθε σκ γιατι τις αλλες μερες ειναι πολυ κουρασμενος.αυτο βεβαια με ξενερωνει λιγο αλλα τι να κανουμε? παντως πιστευω οτι θελει προσπαθεια.δηλ. πρεπει να νιωθεις ομορφη,επιθυμητη,σεξι,γυναικα βρε αδελφε για να εχεις ορεξη! π.χ εγω οταν νιωθω οτι δεν ειμαι περιποιημενη,ασ πουμε αν τα ποδια μου δεν ειναι φρεσκοξυρισμενα,και να μη φαινεται νιωθω ασχημα.τωρα που καθομαι σπιτι και δεν εχω το αγχος της δουλειας ειναι διαφορετικα.ειμαι χαλαρη.μετα ομως?

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους που γιόρταζαν χθές!!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Πιάσατε συζήτηση για τους συζύγους βλέπω, ε? Χμμμμ... Εγώ εντάξει δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο... Ο Γιάννης είναι πρόθυμος να βοηθήσει στα περισσότερα. Έχει αναλάβει όλα τα εκτός σπιτιού και αρκετές δουλειές μέσα στο σπίτι. Στα μεγάλα κέφια ρίχνει και κανά σφουγγάρισμα, αλλά εντάξει τις καθημερινές δουλίτσες τις έχει αναλάβει εκείνος.... Όσο για τον μικρό μπορώ να πω πως ασχολειται αρκετά μαζί του, αλλά δουλεύει πολλές ώρες κι αυτός και έρχεται αργά, οπότε όσο μπορεί τον παίζει μετά. Για άλλαγμα και τάισμα φυσικά δεν το συζητάει, θέλει να τα κάνω εγώ, αλλά όταν χρειάστηκε και δεν ήμουν σπίτι και τον τάισε, και τον έπλυνε (μετά έλεγα μπράβο στον μικρό, μια φορά τον κράτησε ο πατέρας του και χέστηκε, ούτε συννενοημένοι να ήμαστε μάνα και γιος... :lol:) μέχρι και τη μυτούλα του καθάρισε που άλλες φορές δεν μπορεί καν να ακούει όταν του τις ρουφάω εγώ :tongue:

Αύριο θα πάμε για να κοινωνήσει ο μικρός. Θα πάμε στα Σπάτα έτσι ώστε να πάμε μαζί με τη νονά και το νονό του, ελπίζω μόνο να έχει καλή μέρα για να ευχαριστηθούμε τη βόλτα....

Ρε κορίτσια, τώρα που το σκέφτομαι, έχω την εντύπωση πως στη βάπτιση ο παπάς δεν έκοψε μαλλάκι από τον Θάνο... Μου φαίνεται περίεργο αν και θα περιμένω να δω και το βίντεο για να σιγουρευτώ. Τα κόβουν τώρα η το σταματήσανε μήπως?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλημέρα κορίτσια! χθες το βράδι κάναμε με τον σύζυγο μια ωραία συζήτηση για τη σχέση μας και σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα.

βλέπω, άσχετα με το θέμα, έχετε ποικιλία στη διατροφή των μικρών σας. εμείς ακόμα όχι. ψάρι, πορτοκάλι, αυγό μετά τον πρώτο χρόνο.και οι τροφές όλες αλεσμένες. βέβαια ο δικός μου έχει μόνο δυο δοντάκια ακόμα και είχε και τις αλλεργίες οπότε μάλλον ο παιδίατρος θέλει να περιμένει.

άσχετο, αλλά αντιμετωπίζω ακόμα ένα μικρό προβληματάκι. πρότεινα στα πεθερικά να κάνουμε τα γενέθλια του μικρού μας στην αυλή τους γιατί από του χρόνου ,πρώτα ο θεος, που θα μένουμε στο ασβεστοχώρι θα τα κάνουμε συνεχως με τους δικούς μου, που θα μένουν δίπλα, και δεν θέλω να παρεξηγηθούν.μέχρι εδώ όλα καλά. έλα όμως που η πεθερά θέλει να κάνει την τούρτα του μπέμπη και μας έκανε ένα δείγμα για να δοκιμάσουμε που ήταν για τα σκυλιά!και τί κάνω τώρα? πώς να την αποφύγω? αντικειμενικά κορίτσια, δεν είναι που δεν την πάω, αλλά εκείνο το πράγμα δεν τρωγόταν.το παντεσπάνι σαν κεικ κομμένο στη μέση, από πάνω εφτά κιλά σαντυγι αλυμένη με τη σπάτουλα και μέσα κρέμ απορτοκάλι άνθος αραβοσίτου γιώτης. και είναι και άνθρωπος των σπηλάιων, οπότε δε με ρώτησε απλά το ανακοίνωσε. γλυκά κάνει μια φορά τον χρόνο και έτυχε στα γενέθλια του γιου μου! ο άντρας μου φυσικά ενθουσιασμένος με την προσφορά της μανούλας αν και χθες που του έδωσα να δοκιμάσει, παρόλο που είναι γλυκατζής δεν κατάφερε να τελειώσει το κομμάτι του.τί κάνουμε τώρα?????

HZBPp3.png

έλα όμως που η πεθερά θέλει να κάνει την τούρτα του μπέμπη και μας έκανε ένα δείγμα για να δοκιμάσουμε που ήταν για τα σκυλιά!και τί κάνω τώρα? πώς να την αποφύγω? αντικειμενικά κορίτσια, δεν είναι που δεν την πάω, αλλά εκείνο το πράγμα δεν τρωγόταν.το παντεσπάνι σαν κεικ κομμένο στη μέση, από πάνω εφτά κιλά σαντυγι αλυμένη με τη σπάτουλα και μέσα κρέμ απορτοκάλι άνθος αραβοσίτου γιώτης. και είναι και άνθρωπος των σπηλάιων, οπότε δε με ρώτησε απλά το ανακοίνωσε. γλυκά κάνει μια φορά τον χρόνο και έτυχε στα γενέθλια του γιου μου! ο άντρας μου φυσικά ενθουσιασμένος με την προσφορά της μανούλας αν και χθες που του έδωσα να δοκιμάσει, παρόλο που είναι γλυκατζής δεν κατάφερε να τελειώσει το κομμάτι του.τί κάνουμε τώρα?????
Δέχεσαι ενθουσιασμένη, παράλληλα χωρίς να το ξέρει κανείς παραγγέλνεις την τούρτα που θες για τον μικρό και την φέρνει τάχα μου έκπληξη η μαμά σου, κάποιος συγγενής, η νονά, η κολλητή, κάποιος τελοσπάντων που θα συνεννοηθείτε. Κόβετε την τούρτα της πεθεράς και ξαναλέτε το τραγουδάκι και για την άλλη τούρτα γιατί κρίμα να πάει ατραγούδιστη στα στομάχια, οπότε ξεπατώνεσαι στις φωτογραφίες στη δεύτερη τούρτα. Καμιά φορά χορταίνει κι ο σκύλος κι έχεις και την πίττα ολόκληρη ;)

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νατασούλα δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δεχτείς??Ἅπλά της λες ότι θες κάτι πιο ιδιαίτερο κ πιο εντυπωσιακό(πχ με κάποια παράσταση πάνω) και γι΄αυτό το λόγο θα πάρες έτοιμη!Ευχαρίστησέ την και αρνήσου ευγενικά!:-D Χριστίνα η ιδέα σου καλή αλλά το πιο πιθανό είναι να σερβιριστεί στον κόσμο η τούρτα της πεθεράς κ δε λέει! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...