Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙς ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕς!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΚΑΤΣΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ,ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΙΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΓΙΝΕΤΕ 11 ΜΗΝΩΝ Κ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΡΩΕΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΦΑΙ ΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΟ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ;););)Α,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ:?ΤΙ ΝΑ ΠΩ

ΚΙ ΕΜΈΝΑ ΟΛΑΑΛΕΣΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΩΜΙ...ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ,ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ...ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗς ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ

Βλέπω άνοιξα το κουτί της Πανδώρας!!!!

Πάντως κι εγώ από τον Κώστα δεν έχω παράπονο...όλα τα κάνει...και πάνες,και μπάνιο και να παίξουν και τα πάντα στο σπίτι....Απλά από τότε που ήρθε η Ιωάννα χάθηκε ξαφνικά μεταξύ μας αυτή η σπίθα,η μαγεία,αυτό το κάτι.....αυτό που λέει κι η Γιώτα,ότι μου λείπει σαν γκόμενος,σαν άντρας...ακούω άλλα ζευγάρια να λένε ότι μετά το παιδί ξαναερωτεύονται και είναι στα καλύτερά τους και εμείς είμαστε σαν τον σκύλο με την γάτα!Από τότε που γέννησα έχουμε κάνει σεξ 3 φορές...ξαφνικά σταματήσαμε να είμαστε ζευγάρι και γίναμε μόνο γονείς....

Βρε,Κασσιανή,τί ήταν αυτό που έπαθες!!!Ελπίζω σε λίγες μέρες να είσαι καλύτερα!!!Πολλά περαστικά!!!

με κάλυψες εντελώς όμως...γονείς και συγκάτοικοι..εγώ δεν νιώθω να τον θέλω βρε κορίτσια,ειδικά μετά το εξωμήτριο, με τσατίζει και πολύ γιατί έκανε πολλές χοντράδες τώρα τελευταία και με ξενέρωσε εντελώς(πείραξε τα χρήματα για το τραπέζι της βάφτισης) και δεν με το είπε..και διάφορα άλλα..ευτυχώς που για τα υπόλοιπα τα είχα σε άλλο λογαριασμό και δεν μπορεί να τα πειράξει...ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΝΑ ΚΌΨΕΙ ΤΟΝ Κ..ΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ!!

νιώθω πολύ άσχημα ...

Κασσιανή περαστικά ελπίζω γρήγορα να φύγουν όλα αυτά

nAcmp3.png

uZRep2.png

και όσον αφοράτην μικρή;;;;χαιρέτα μας τον πλάτανο....μπάνιο θα την κάνουμε μαζί,θα την παίξει ελάχιστα και μετά θα την αφήσει στα παιχνίδια της και θα βλέπει τηλεόραση ή θα είναι στον υπολογιστή,θα την αλλάξει μόνο αν λείπω σπάνιο αυτό και δεν την τάισε ποτά..μια φορά γάλα και αυτό μισό το υπόλοιπο απόεμένα,του είπα πως τώρα που θα γυρίσω στην δουλειά να σιδερώνει της μικρής τα ρούχα και είπε θα τα πηγαίνω στην μάνα μου..τα πήρα λέω όχι,δεν θα υποχρεωνόμαστε πουθενά,,θα τα κάνω εγώ...δεν κένει τπτ μέσα στο σπίτι το καλό είναι πως θα πάει για ψώνια,θα καθαρίσει σκάλες και θα μαγειρέψει αν πεινάσει,α,το σκ αυτός ψήνει!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

εμεις τα τελευταια δυο χρονια, που μας ετυχε και η αποβολη, τι να σας πω απο σεξ... μμμμ...

στην αρχη μενω εγκυος, νο σεξ, λεει ο ντοκτορ, περνανε 2.5 μηνες, χανω το μωρο. μετα με τι ψυχολογια να κανω σεξ, τελος παντων περναει λιγο ο καιρος, ξαναμπαινουμε σε κανονικους ρυθμους για κανα μηνα, ξανα εγκυος εγω, ξανα νο σεξ ο γιατρος. ε στην εκγυμοσυνη καναμε 3-4 φορες (οι δυο ηταν τις τελευταιες μερες μπας και γεννησω, αρα ο θεος να το κανει σεξ), μετα για 2,5 μηνες τιποτα, μετα ποναγα αλλους 5 μηνες απο κατω "και μη" "και προσεχε" και δωστου να ξενερωνουμε. Μετα ψιλο-συνηθιζεις κιολας μη νομιζεις. Νομιζω οτι απο το γεναρη, εχουμε ξαναμπει λιγο σε νορμαλ καταστασεις (σεξοθεραπεια το λεμε μεταξυ μας) και τωρα που το συστημα εχει επανελθει πληρως (στους 9 μηνες ρε παιδια, οπως το λενε) ολο και κατι γινεται. Το προσπαθουμε βεβαια. Οπως ειπε και η λιζα, δεν πρεπει να αφηνουμε τις καταστασεις γιατι μετα μας αφηνουν κι αυτες (ή καπως ετσι το ειπε).

Εγω πιστευω οτι εμας μας φανηκε πολυ, γιατι 5 χρονια χωρις παιδι και αλλα 4 πριν το γαμο, ημασταν τουριστες με ολη τη σημασια της λεξης. δεν υπηρχε προγραμμα στη ζωη μας, οτι γουσταραμε καναμε, οτι ωρα θελαμε μπαιναμε, οτι ωρα θελαμε βγαιναμε. Μαζι ομως, οχι ο καθενας μονος του. Και τωρα φανηκε η αλλαγη της καθημερινοτητας. έπεσε λιγο ρουτινα

4Rnfp3.png

κορίτσι μου βλέπω όμως πως υπάρχει και από τις 2 μεριές προσπάθεια οπότε νομίχω πως όλα πάνε καλά μεταξύ σας...και σίγουρα μετά από μια αποβολή δεν έχεις όρεξη...είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

κοιτα, επειδη και οι δυο ειμαστε χαλαροι ανθρωποι, δεν το πολυψηριζουμε κιολας, οποτε δεν του δινουμε και τεραστιες διαστασεις του θεματος. το συζητησαμε, μια δυο, το κατανοησαμε, και τωρα απλα προσπαθουμε μεσα στα πλαισiα που αυτο ειναι δυνατο απ' ολες τις πλευρες, να μην το αφησουμε στη τυχη του.

Νομιζω οτι οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι, τοσο πιο πολυ διογκωνεται και στο μυαλο σου.

Κας κουραγιο, πραγματι, θυμομουν που ελεγες για τις βαφες σε αλλο τοπικ. Τουλαχιστον μεχρι τη βαφτιση θα εχει προλαβει να ηρεμησει?

4Rnfp3.png

Katse να παω σπιτι να του δειξω τι κανουν οι αλλοι πατεραδες.Ουτε πανα ν'αλλαξει, ουτε να ταισει, τιποτα.Μια φορα προσπαθησε με τη φρουτοκρεμα για 1 λεπτο και μετα μου ειπε παρτο εσυ, δε μπορω.Αλλα δεν ειναι μονο αυτο.Δεν παιζει κιολας με το μωρο κι ετσι εγω δεν εχω χρονο ουτε για λουσιμο, ουτε για μπανιο.Να το δει να χτυπιεται στο παρκο δε θα το παρει αγκαλια.Μ'αρεσει που μου ειπε γραψου γυμναστηριο ξανα να αδυνατισεις, γραφτηκα κι εγω κι οταν του ειπα σημερα θα παω 1 ωρα γυμναστηριο κατσε με την κορη σου μου ειπε "τρελη εισαι?"Τουλαχιστον τρεχει να ψωνισει τα παντα για το σπιτι, ολα τα εκτος σπιτιου αυτος τα κανει δεν μπορω να πω, και ξυπναει και απο τις 5 το πρωι ο καημενος οποτε ειναι κουρασμενος κι αυτος.

3 παιδιά έχω και ούτε έχει αλλάξει ούτε έχει ταίσει κανέναν!!!Κατερίνα ακριβώς τα ίδια ξυπνάει ο μικρός κλαίει και με φωνάζει..ας πνίγομαι εγώ!!!Τώρα τελευταία άρχισα λίγο γυμναστική μόλις λοιπόν κοιμηθεί ο μικρός πάω σε ένα χώρο δίπλα στο σπίτι να κάνω ε μόλις ξυπνήσει το μωρό εκείνος ουρλιάζει!!!!:mad:

Για να πάω κάπου πάντα έχω το μωρό μαζί μου αφήστε που ο μικρός δεν τον πολυθέλει και πολύ το ευχαριστιέμαι του κακοφαίνεται αλλά καλά να πάθει!!!

Μια φορά είχα πάει κάπου και είχα τον Τάσο μωρό(8 μηνών)του λέω μόλις ξυπνήσει δωστου λίγο γάλα(δεν είχα την απαίτηση να του δώσει φρούτα)γυρνάω λοιπόν δεν ξέρω κι εγώ τι ώρα το παιδί νηστικό,κατουρημένο μέχρι επάνω και εκείνος να τον έχει στο κρεβάτι μας και να του παίζει.

Μόλις μπήκα και αντίκρισα το θέαμα μου ήρθε σκοτοδίνη το μωρό μόλις με είδε είδε το θεό του αφού ήταν λυμμασμένο..σφαχτήκαμε αλλά εκείνος ήξερε τι έκανε δεν του ξαναάφησα παιδι..αυτός ήταν ο σκοπός του...:roll:

Όσον αφορά το σεξ;:lol::lol::lol:σκάμε στα γέλια μετά από όλη αυτή την κούραση που να μου κάνει κουκου;Αν με έχει νευριάσει κιόλας θέλω να αλλάξω κρεβάτι-δωμάτιο-χώρα αν γίνεται γιατί θέλω τρυφερότητα δεν είμαι ζώο να κάθομαι όποτε του κάνει κέφι.Ουφφφφφ τα είπα και ξεθύμανα.:rolleyes:

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

κοριτσια με μενα ειναι διαφορετικα.ο αντρουλησ μου κανει τα παντα στην μικρη μασ απο την αρχη εκτοσ απο τα βραδυνα ξυπνηματα!κ την αλλαζει κ μπανιο και φαι κ γαλα κ παιχνιδι κ ολα.αν και ειμαστε μαζι 8 χρονια κ παντρεμενοι 1 το παθοσ ηταν το ιδιο κ περισσοτερο ειδικα απο μενα.οταν εμεινα εγκυοσ ο γιατροσ ειπε καθολου κ ετσι εγινε μονο 2 φορεσ στουσ 9 μηνεσ.αφου γεννησα μετα τισ 40 μερεσ ξαναεγινε αλλα ποναγα!το θεμα ειναι οτι μολισ γεννησα κ μετα μου εφυγε η ερωτικη επιθυμια κ δεν το ξεκιναω ποτε εγω.αν κ περασαν 11 μηνεσ κ γινετε πολυ συχνα η κατασταση δεν εχω ορεξη κ το καταλαβαινει.ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση γιατι τον αγαπαω πολυ κ ολοι ξερουμε οτι αν δεν λειτουργει αυτο το κομματι τησ σχεσησ αρχιζει η κατο βολτα.καμμια ιδεα?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλημέρα κοριτσάκια!

διάβασα λίγο την τελευταία σελίδα και χαμογέλασα. στο μυαλό μου είστε? ακριβώς τα ίδια ζω, ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι. καμία βοήθεια από τον καλό μου, καθόλου ερωτική διάθεση, με έχει πάρει η κάτω βόλτα και μένα. νομίζω πάντως οτι την μεγαλύτερη αλήθεια την είπε η ελισάβετ. προσποιούνται επίτηδες οτι δεν τα καταφέρνουν για να μην αναλαμβάνουν ευθύνες.χθες το βράδι , μετά από πολύυυυυυυυυ καιρό( τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και για πρώτη φορά) του είπα να κρατήσει το μωρό γιατί δεν ήμουν καλά και ήθελα να ξαπλώσω. ε, φυσικά ξέχασε να τον ταίσει και τώρα που σηκώθηκα το σαλόνι είναι λες και έπεσε βόμβα. πώς το κατάφερε βρε αυτό μέσα σε μια ώρα?

τον έχω ας πούμε <<προειδοποιήσει >>τελευταία οτι έχω σαλτάρει. και οτι δεν νιώθω το ίδιο. η πίεση είναι μεγάλη και από παντού. η πεθερά αδιαφορεί (και έχει φυσικά την υποστήριξη από τον γιόκα της ο οποίος κρίνει οτι η μανούλα του δεν πρέπει να κουράζεται μια που <<το παιδί δεν είναι δικό της>>), η μητέρα μου αντιδρά γιατί κουράστηκε και με πιέζει κι αυτή και ο καλός μου....πετά αετό!συν το τρέξιμο ακόμα για την δουλειά , συν το επαγγελματικό άγχος για την επόμενη χρονιά, συν τα τελευταία 5-6 γα........α κιλά που μου έχουν κατσικωθεί και δεν λεν να φύγουν, συν το οτι δεν έχω χρόνο να δω τις φίλες μου και μια μια διακριτικά αποχωρούν από την ζωή μου, συν, συν,συν,.........μπουμ!@

καλημέρα είπα? είπα.

HZBPp3.png

Χρονια πολλα και καλα σε ολους και ολες που γιορταζουνε!!!

Ειπα κι εγω να βαψω το μαλλι που ειχε γινει γκριζο/ασπρο, πηρα βαφη Κορρε δηθεν φυτικη και πρωι πρωι ετρεχα στο νοσοκομειο με το κεφαλι γεματο σπυρια και πυον (να ναι καλα ο αντρας της Ελενης μας παλι!):rolleyes:

περαστικά κοριτσάκι! οτι έχω δοκιμάσει από τη συγκεκριμένη εταιρία μου έχει προκαλέσει αλλεργία ενώ γενικά δεν έχω πρόβλημα!χημικές βαφές, επώνυμα και ανώνυμα καλλυντικά, δεν με πείραξε ποτέ τίποτα!αυτή όμως μου προκάλεσε κι εμένα κάποιου είδους αλλεργία(φαγούρα, κοκκινίλα). περίεργο ε?

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

2202725p5ppdx45fo.gif

Καλημερα κοριτσια. Εγω παλι διαβασα την τελευταια σελιδα και προβληματιστηκα. Σκεφτομαι οτι γονεις ειναι δυο, και οχι ενας. Οταν δε συμμετεχει ο πατερας στη φροντιδα των παιδιων, συμβαινουν τα εξης:

1.Ειναι φοβος συγκαλυμμενος, γιατι θελει να ασχοληθει με το παιδι, αλλα αντιμετωπιζει την κριτικη της μητερας.

2.Η μητερα δεν εχει βαλει ορια στη σχεση, και εχει αναλαβει ολες τις ευθυνες η ιδια. Γκρινιαζει μεν, αλλα δεν κανει τιποτα ουσιαστικο γι αυτο. Ο ιδιος, θεωρει οτι το παιδι δεν καταλαβαινει οσο ειναι μικρο, και δε μπαινει στη διαδικασια να εχει ενεργο ρολο.

3.Θεωρει οτι η φροντιδα των παιδιων ειναι γυναικεια υποθεση και αρνειται να ασχοληθει.

Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο. Καταστροφικο και για τη σχεση του ζευγαριου, και για τα παιδια, τα οποια νιωθουν και καταλαβαινουν.

Κυκλοφορει ενα παρα πολυ καλο βιβλιο, το ΟΡΙΑ ΖΩΗΣ. Το εχουν γραψει δυο ξενοι ψυχολογοι. Ειναι κατανοητο και ευκολοδιαβαστο, με πολλα παραδειγματα απο συνηθισμενους ανθρωπους. Βοηθαει στο να βαζουμε ορια στις σχεσεις μας, σε ολες τις σχεσεις, ερωτικες, φιλικες, επαγγελματικες. Το συστηνω ανεπιφυλακτα. Ακομη και ο πιο αδιαφορος συζυγος, πατερας, θα αλλαξει εντελως με τον καταλληλο χειρισμο. Μην τους αφηνετε στη νιρβανα τους. Καντε κατι οσο ειναι νωρις.

age.png age.png

Κορίτσια καλημέρα!!!

Σχετικά με το θέμα που ανοίξατε, μπορώ να πω ότι από τον δημήτρη δεν έχω παράπονο, όσον αφορά στη βοήθειά του με το μωρό και τον βαγγέλη...Κάνει τα πάντα (εντάξει ίσως να χρειάζεται κάποιες οδηγίες που και που)...εμείς δεν έχουμε και την παραμικρή βοήθεια από κανέναν, οπότε δεν γίνεται και διαφορετικά (νομίζω όμως ότι θέλει να συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών του). Εξάλλου, δεν θέλω να ακουστεί εγωιστικό αυτό που θα πω, εάν δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας, δεν θα παντρευόμουν...έχω μεγαλώσει σε αρκετά προοδευτική οικογένεια, όπου ο γάμος ίσως να μην ήταν απολύτως απαραίτος...

Οσον αφορά στο σεξ, αλλάζει λίγο η εικόνα. Εκείνος θέλει πολύ, εγώ δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση συνήθως, το παρερμηνεύει (με το δίκιο του ίσως), νομίζει ότι θέλω άλλον (δεν ισχύει κάτι τέτοιο, κανέναν δε θέλω) και τέλος πάντων δεν είναι ό,τι καλύτερο.Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να αρχίσω να ψάχνω το λόγο που δεν έχω διάθεση...πάντως ούτε κουρασμένη είμαι,ούτε ιδιαίτερα πιεσμένη...λέτε λοιπόν να είναι ορμονικό το θέμα???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα!!

Έχει πολύ μαυρίλα έξω και πρέπει να βγω να ψωνίσω ένα δωράκι για μια βάφτιση αύριο στην οποία δεν θα πάμε κιόλας!!Αχ,δεν έχω καθόλου όρεξη...

Κασσιανή,τί έγινε???Είσαι καλύτερα????

Πάντως,η αλήθεια είναι,ότι για σεξ ούτε κι εγώ έχω διάθεση...όπως λέει κι η antridim,από τότε που γέννησα λες και κατέβασα διακόπτη στην επιθυμία και δεν το σκέφτομαι πολύ...Πόλα,μπορεί να είναι και ορμονικό,δεν ξέρω...ελπίζω σιγά σιγά να πάρουμε λίγο μπρος και να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας....Πάντως απ'την μια στεναχωριέμαι που όλες λίγο πολύ περνάμε το ίδιο δύσκολα απ'την άλλη παρηγοριέμαι που δεν είμαι η μόνη...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Δεν ξέρω αν το διαβάσατε στο f/b, αλλά χθες το απόογευμα βρήκα φόρεμα στο δεύτερο μαγαζί που πήγα (βαριέμαι απίστευτα το shopping)!!!! Το έχω αφήσει για μεταποίηση - λίγο άνοιγμα στο στήθος και μια μικρή προσθήκη υφάσματος στο ντεκολτέ, γιατί είναι αβυσσαλέο!!!! :tongue::tongue::tongue: Κατά τ' άλλα είναι βιολετί και φτάνει κάτω από το γόνατο...Οταν το παραλάβω θα βάλω photo. A, και ελπίζω να το αποσβέσω, φορώντας το αρκετές φορές!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σήμερα θα ψάξω και για ασημί πέδιλο...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημἐρα κοριτσάκια!!!!

Αρχίσαμε λίγο να συμμαζευόμαστε μετά το ταξίδι κ Δευτέρα ποιος πάει για δουλειά??:evil:

Κασσιανή περαστικά....

Για το θέμα των αντρών ο δικός μου βοηθάει αρκετά δεν μπορώ να πω...την αλλάζει μερικές φορές αν κάνω κάτι άλλο και την κρατάει όταν γυρνάει από τη δουλειά κ παίζουν για να μπορέσω να κάνω καμμιά άλλη δουλεια....θα ήθελα να μπορώ να φύγω κ να είμαι σίγουρη ότι θα φάει το παιδί αλλά δεν παίζει αυτό....οκ μην είμαι κ αχάριστη....:mrgreen: Οσο για το σεξ ημαστε στα φυσιολογικά μας όπως προ παιδιού.....το μονο που έχει αλλάξει στη σχέση μας είναι ότι καμμιά φορά νοιώθω πιεσμένη με το παιδι κ ξεσπάω πάνω του!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...