Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι εννοεις "ηρεμησε" ?

Το κεφαλι μου ειναι γεματο σπυρια, φουσκαλες και πυον:lol::lol:

Χαλιαααα:rolleyes:

αν καταλαβα καλα αυτο πρεπει να δειχνει σαν καψιμο, τι σου εδωσε ο γιατρος να βαλεις?

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή περαστικά. Τώρα κατάλαβα γιατί ο γυναικολόγος μου είχε απαγορεύσει να βάψω τα μαλλιά μου με όλες τις μάρκες ακόμα και με την συγκεκριμένη (νόμιζα κι εγώ ότι ήταν φυτική):rolleyes:

Καλημερα κοριτσια!

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και να χαιρεστε τους εορταζοντες οσες εχετε!!

Μπιζελι τι θεμα εχεις θιξει μεσημεριατικα? Αυτη η αλλαγη που λεγατε στις ζωες μας σε μενα βαλτε την επι 2 και σκεφτηται σε τι κατασταση ειμαι.. Ευτυχως που εχετε θεμα και σεις με το λουσιμο μην νιωθω μονο εγω βρωμιαρα:tongue:

Οσο αφορα το θεμα με τους ανδρες ας μην εκφραστω καλυτερα. Τι τα θες ολα απο εμας περνανε οσο και να βοηθανε -αν βοηθανε-παλι εμεις καταληγουμε να τα κανουμε. Πιανει να ταισει τα παιδια μια στο τοσο και αρχιζει αυτο πως γινεται? το αλλο που ειναι?τουριστας λεμε..οποτε λες ασε θα το κανω μονη μου να μην εχω και την υποχρεωση..

CYMFp2.png

επανηλθα!!!

αχ βρε Κασσιανη!!!! τι ηταν αυτο παλι ??? εγω ειλικρινα αυτο που τρεμω με τις βαφες, ακομα και στο κομμωτηριο οταν πηγαινω ειναι οι αλλεργιες...

ειχα παθει χοντρη ζημια πριν αρκετα χρονια και φοβαμαι...

περαστικα και γρηγορα!!!!!

κοριτσια, το θεμα που θιξατε πριν, περι ψυχολογων περι σχεσεων κλπ κλπ...

δεν ειναι τιποτα ευκολο, αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι στο χερι μας να βελτιωσουμε καποιες καταστασεις!!!

μην τους αποπαιρνετε τους ερμους και ας ρωτανε 5-6 φορες πως να κανουν τι και πως στο μωρο... αντρες ειναι, και φυσικο ειναι να μην εχουν το μητρικο ενστικτο ή ακομα και την εμπειρια τη δικη μας που ειμαστε ολο το 24ωρο με τα μωρα...

επισης, εκεινοι πολλες φορες εχουν περισσοτερο αγχος απο εμας και ισως αυτο να τους απομακρυνει...

για μενα το θεμα ομως ξεκιναει παντα απο αλλου!

απο το πως ηταν η σχεση πριν τον ερχομο του παιδιου! Αν η σχεση ήταν ισοροπημενη χωρις προβληματα τοτε ολα γινονται!!! Αν ομως υπηρχαν "κενα" απο παλια τοτε αν δεν κανετε κατι γρηγορα, αυτα θα μεγαλωσουν ακομα περισοτερο...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Με αυτά που ακούω για τους άντρες, τελικά αισθάνομαι τυχερή. Ο δικός μου ασχολείτε με όλα και άμα λείψω ξέρει να ταίσει (μονο το γάλα, μην τα θέλω όλα δικά μου) και να την αλλάξει! Γενικως ασχολείται με το μωρό! :D Δεν έχω παράπονο! Μόνο τις περισσότερες φορές λείπει σχεδόν όλη μέρα από το σπιτι λόγω δουλειάς και όπως καταλαβαίνετε κι εγώ μόνη μου τα βγάζω πέρα τις περισσότερες φορές. :roll:

n8m8p2.png

X9drp2.png

μωρε κι εγω απο τον αντρα μου δεν εχω παραπονο, περαν των ωρων δουλειας του που ειναι πολλες.

κι εμενα και να την αλλαξει, και να την ταισει και φαγητο και κρεμα και γιαουρτι και απ' ολα.

αυτο που μου λειπει ειναι η μεταξυ μας σχεση σαν ζευγαρι γιατι εχουμε γινει γονεις και λιγο εχει χαθει το παιχνιδι, αυτο που σας ελεγα πριν, μου λειπει σαν γκομενος, σαν αντρας.

Ευτυχως κι εμεις αλλα θεματα δεν εχουμε, μη λεω και ψεμματα

4Rnfp3.png

επανηλθα!!!

αχ βρε Κασσιανη!!!! τι ηταν αυτο παλι ??? εγω ειλικρινα αυτο που τρεμω με τις βαφες, ακομα και στο κομμωτηριο οταν πηγαινω ειναι οι αλλεργιες...

ειχα παθει χοντρη ζημια πριν αρκετα χρονια και φοβαμαι...

περαστικα και γρηγορα!!!!!

κοριτσια, το θεμα που θιξατε πριν, περι ψυχολογων περι σχεσεων κλπ κλπ...

δεν ειναι τιποτα ευκολο, αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι στο χερι μας να βελτιωσουμε καποιες καταστασεις!!!

μην τους αποπαιρνετε τους ερμους και ας ρωτανε 5-6 φορες πως να κανουν τι και πως στο μωρο... αντρες ειναι, και φυσικο ειναι να μην εχουν το μητρικο ενστικτο ή ακομα και την εμπειρια τη δικη μας που ειμαστε ολο το 24ωρο με τα μωρα...

επισης, εκεινοι πολλες φορες εχουν περισσοτερο αγχος απο εμας και ισως αυτο να τους απομακρυνει...

για μενα το θεμα ομως ξεκιναει παντα απο αλλου!

απο το πως ηταν η σχεση πριν τον ερχομο του παιδιου! Αν η σχεση ήταν ισοροπημενη χωρις προβληματα τοτε ολα γινονται!!! Αν ομως υπηρχαν "κενα" απο παλια τοτε αν δεν κανετε κατι γρηγορα, αυτα θα μεγαλωσουν ακομα περισοτερο...

Τόση ώρα έλεγα μόλις πάω σπίτι να γράψω και γι' αυτό αλλά με κάλυψες απόλυτα!!!!! :D:D:D:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Συμφωνώ απόλυτα με Λίζα και Μαριλού...Ενα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλά ζευγάρια που έχουν προβλήματα, είναι να πιστεύουν ότι μ' ένα παιδί θα λυθούν όλα...και, προς Θεού, δεν αναφέρομαι σε εσάς κορίτσια...:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφωνω ως προς το μητρικο ενστικτο. Για μενα ειναι μυθος. Απλα οι γυναικες εχουν περισσοτερη εμπειρια ειτε γιατι ασχολουνται ολη μερα με τα παιδια, ειτε γιατι δεν αφηνουν οι ιδιες τους αντρες τους να ασχοληθουν, μπας και δεν τα κανουν ολα τελεια.

Φυτικες βαφες δεν υπαρχουν. Η συγκεκριμενη μαρκα Κασσιανη, εχει απειρα καρκινογονα χημικα, οπως και οι συμβατικες βαφες. Κι εγω τη χρησιμοποιησα ενα φεγγαρι, αλλα ετσουζε το κεφαλι μου και την εκοψα. Οι πιο ελαφριες, ειναι οι βιολογικες, οπου φυσικα δυσκολα καλυπτουν τα λευκα, αλλα εχουν τα λιγοτερα χημικα.

Χρονια Πολλα για τον Κωνσταντινο! Ειρηνακι να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου!:D

age.png age.png

Διαφημίσεις

Katse να παω σπιτι να του δειξω τι κανουν οι αλλοι πατεραδες.Ουτε πανα ν'αλλαξει, ουτε να ταισει, τιποτα.Μια φορα προσπαθησε με τη φρουτοκρεμα για 1 λεπτο και μετα μου ειπε παρτο εσυ, δε μπορω.Αλλα δεν ειναι μονο αυτο.Δεν παιζει κιολας με το μωρο κι ετσι εγω δεν εχω χρονο ουτε για λουσιμο, ουτε για μπανιο.Να το δει να χτυπιεται στο παρκο δε θα το παρει αγκαλια.Μ'αρεσει που μου ειπε γραψου γυμναστηριο ξανα να αδυνατισεις, γραφτηκα κι εγω κι οταν του ειπα σημερα θα παω 1 ωρα γυμναστηριο κατσε με την κορη σου μου ειπε "τρελη εισαι?"Τουλαχιστον τρεχει να ψωνισει τα παντα για το σπιτι, ολα τα εκτος σπιτιου αυτος τα κανει δεν μπορω να πω, και ξυπναει και απο τις 5 το πρωι ο καημενος οποτε ειναι κουρασμενος κι αυτος.

Βλέπω άνοιξα το κουτί της Πανδώρας!!!!

Πάντως κι εγώ από τον Κώστα δεν έχω παράπονο...όλα τα κάνει...και πάνες,και μπάνιο και να παίξουν και τα πάντα στο σπίτι....Απλά από τότε που ήρθε η Ιωάννα χάθηκε ξαφνικά μεταξύ μας αυτή η σπίθα,η μαγεία,αυτό το κάτι.....αυτό που λέει κι η Γιώτα,ότι μου λείπει σαν γκόμενος,σαν άντρας...ακούω άλλα ζευγάρια να λένε ότι μετά το παιδί ξαναερωτεύονται και είναι στα καλύτερά τους και εμείς είμαστε σαν τον σκύλο με την γάτα!Από τότε που γέννησα έχουμε κάνει σεξ 3 φορές...ξαφνικά σταματήσαμε να είμαστε ζευγάρι και γίναμε μόνο γονείς....

Βρε,Κασσιανή,τί ήταν αυτό που έπαθες!!!Ελπίζω σε λίγες μέρες να είσαι καλύτερα!!!Πολλά περαστικά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Γεια σας και χρονια πολλα σε ολες τις εορταζουσες και οσους εχετε που γιορταζουν!Εγω εχω το 2ο γιο μου και τον μπαμπακα μου!

demykoy εγω εγραψα οτι χαθηκες!χαρηκα που επανηλθες !οντως με τα παιδια που χρονος για ιντερνετ!εγω το εχω ολη μερα ανοιχτο αλλα λιγη ωρα ασχολουμαι!φιλακιααα!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...