Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Όχι δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα!!!!!Εδώ και 21 μήνες έχω να δω περίοδο...Λές να φταίει κι αυτό ε????

Όσο για το ταξιδάκι....χαχαχαχαχα.....αφού η μικρή δεν έχει μάθει στις γιαγιάδες...δεν τρώει...δεν κοιμάται χωρίς εμένα..πού να την αφήσω???Θα λυσσάξει....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιταξε, το πρωτο διμηνο, επειδη δεν τα καταφερνα με το στηθος αντλουσα ολο το γαλα της μικρης με θηλαστρο. Ψυχολογια? ΜΗΔΕΝ, γιατι ημουν πολυ υπερ του θηλασμου και δεν ηθελα με τιποτα να δωσω ξενο και πιεζομουν πολυ ψυχολογικα και σωματικα να αντλω ολο το γαλα. Αποτελεσμα να ξυπναω γυρω στις 4 φορες καθε νυχτα απο μια ωρα για να ταισω τη μικρη τις 2 και τις αλλες 2 για να κανω αντληση, να πλυνω το θηλαστρο να το αποστηρωσω, καταλαβαινεις.

Οταν μιλησα με τη μαια, μου ειπε το εξης. Σημασια εχει εσυ να εισαι καλα. δεν σε κανει καλυτερη μανα το αν θηλαζεις η οχι. Οταν αποφασισα να κοψω το γαλα, θυμαμαι εκεινο το βραδυ πριν παρω τα πρωτο χαπι, εκλαιγα για το κακο που εκανα στο παιδι μου. Μολις περασε και το σωματικο της βιαιης διακοπης γαλακτος, και συνεχισα μονο με ξενο γαλα, περιττο να σου πω ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ανεβηκε η ψυχολογια μου.

Μηπως αφου το μωρακι σου εχει αλλεργια, το εβγαζες με θηλαστρο για να απαγκιστρωθει απο πανω σου και να συνιθιζει το μπιμπερο και αρα και σε ενα αλλο προγραμμα υπνου που δεν θα εχει απαραιτητα σχεση με εσενα? μια ιδεα λεω.

Αλλα παντα να ξερεις οτι και η δικη σου ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη. αν δεν εισαι εσυ καλα δεν ειναι κανεις πραγματικα καλα, ουτε το μωρο σου ουτε ο αντρας σου

4Rnfp3.png

Κι η δικια μου λογω υποψιας αλλεργιας υποαλλεργικα παιρνει.Και γαλα και κρεμες.Εγω για να ειμαι ειλικρινης, δεν την αφηνα να κοιμαται στο στηθος.Εξου και οτι πιπιλαει τον αντιχειρα.Ασε, μαυρα χριστουγεννα ειχα περασει.Κι ετσι το εκοψα τελειως.Καθοταν και στον ποπο της απο τοτε και με τραβουσε, λυπαμαι που το λεω ετσι αλλα στο τελος δεν μπορουσα να βλεπω το μωρο στο στηθος μου.Ηθελα αλλα απλα δεν μπορουσα.Ασε που απο τοτε που ξεκινησα ξενο γαλα ανακαλυψα οτι το μωρο μετα τον 4ο μηνα δε χορταινε μονο απο μενα.Ειχε παρει 5ο-6ο μηνα 400 γραμ.συνολικα.

Υπομονη, προσπαθησε να ελεγχεις τα νευρα σου.Και μενα ο αντρας μου δεν ασχοληθηκε ποτε με το μωρο.Το κλαμα της τον νανουριζε...

Smouts εχεις δικιο.Εγω βεβαια το εκοψα σταδιακα,ενα ενα γευμα, προσπαθησα να κρατησω πρωι βραδυ αλλα ματαια.Εγω δεν ειχα και μαια να με συμβουλεψει σε τιποτα.Η μαια του γιατρου ηταν αποτι ειχα καταλαβει κατα του θηλασμου.

Καλημέρα και Χρόνια πολλά στους εορταζόμενους!!! Ότι επιθυμείτε!

Άννα καλως ήρθατε!

Κοριτσάκια απελπισμένα... Μην τρελαίνεστε, μια φάση είναι και θα περάσει! Τελικά όλες το περάσαμε και το περνάμε αυτό το ψυχοπλάκωμα! Τα παιδιά είναι μεγάλη αλλαγή για την ζωή μας, αλλα χωρίς αυτά δεν κάνουμε λεπτό!

Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε κάπου κάπου να αφήνουμε λίγο τα μπουμπούκια στις γιαγιάδες για να ξελαπικάρουμε! Τώρα βέβαια σας τα λέει αυτά κάποια που εχθές άφησε το παιδί στη γιαγια για να πάει να κλείσει μπομπονιέρες και προσκλητήρια και την έφαγαν οι τύψεις. Να μη πω βέβαια ότι κοντεύω μια εβδομάδα άλουστη (θα πιάσω ψείρες στο τέλος...μπλιαχ :mrgreen:) και σιδέρωνα εχθές μέχρι τις 1 το βράδυ!Φυσικά έχω άλλα τόσα και περισσότερα :(:evil: Θέλω να καταλήξω ότι έχω πάρει απόφαση ότι η ζωή μου από εδώ και πέρα θα είναι κάπως έτσι, με πολύ μικρά διαλήμματα, αλλά το έχω ρίξει λίγο στην τρελή και το ξεπερνάω όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα! Είναι και ο τρελοχαρακτήρας βέβαια που παίζει το ρόλο του!:mrgreen:

Λοιπόν μην πτοείστε...άλλο θέμα...έβαλα φωτο στο γνωστό σημείο με μπομπό & προσκλητήριο. Πείτε την γνώμη σας - την αλήθεια θέλω!Φωτό από τις μπομπό για τους μεγάλους δεν έχω ακόμα...Προσεχώς :-D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ηταν πολυ υπερ, αλλα χωρις να σε κανει να αισθανεσαι ασχημα αν δεν τα καταφερνεις. κι εγω σταδιακα το εκοψα, ειχα κρατησει δυο γευματα την ημερα, αλλα εκανα τη βλακεια και πηρα και χαπια (αλλο θεμα αυτο).

4Rnfp3.png

Γιώτα μου,η μικρή το μπιμπερό όυτε να το φτύσει...δεν το πήρε ποτέ και δεν πρόκειται να το πάρει τώρα..είναι σε ηλικία πλέον που καταλαβαίναι και απαιτεί αυτά που θέλει...όταν θέλει να φάει,με τραβάει στον καναπέ και μου σηκώνει την μπλούζα!!Δεν πάει προς την κουζίνα....Θέλω να το συζητήσω και με την παιδίατρό μας να δω τί θα μου πει...

Κατερινάκι,ο άντρας μου ασχολείται με την μικρή και με το παραπάνω..αλλά το βράδυ έρχεται η δικαιολογία ότι ξυπνάει νωρίς (8,00) και κουράζεται...ενώ εγώ όλη μέρα πίνω καφέ και ξύνω τα "φρύδια" μου!!

Πρέπει να ηρεμήσω και να βάλω το μυαλό μου σε μια τάξη,να οργανωθώ και να αρχίσω να δρω δραστικά...σε όλα τα θέματα!Μια απόφαση είναι!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Φατσακι βλεπω πηγες εκει που σου ειπα, τα ειδες και τα εκλεισες κιολας,ε?Η μπομπονιερα σου μου αρεσε κι εμενα αλλα την εχω σπιτι σε μπλε απο αλλη βαφτιση.Ειναι πολυ ωραια,χαιρομαι που βοηθησα!

ώρες ώρες μου περνάει η σκέψη από το μυαλό ότι ίσως χρειάζομαι βοήθεια από κάποιον ψυχολόγο??Δεν ξέρω...αισθάνομαι ανεπαρκής ως σύντροφος,λάθος σαν μαμά και γενικά αμφισβητώ συνεχώς τον εαυτό μου...
μου λειπει ρε παιδια ο αντρας μου σαν γκομενος οχι σαν μπαμπας. κακο ειναι? εμεις μειναμε και αρκετα χρονια παντρεμενοι χωρις παιδι (5 για την ακριβεια) και μας φανηκε ολη αυτη η διαφορα. πριν ημασταν τουριστες, κι ενω το παιδακι δεν μας δυσκολευει ουτε με φαγητα ουτε με υπνους και ειναι και πολυ καλοβολο, εχουμε μπει σε μια ρουτινα που με κουρασε, και προχτες ξεσπασα. καλα που γυρισα και στη δουλεια λεω γιατι δεν θα αντεχα πολυ ψυχολογικα, θα κλαταρα

Έτσι και χειρότερα αισθάνομαι εγώ, γιατί ως ελ.επαγγελματίας ότι δουλέψω φέρνω από λεφτά, αν δεν δουλέψω κάθομαι και καμαρώνω το γραφείο, άρα εκτός όλων των άλλων νιώθω κι ότι δεν συνεισφέρω. Τελικά μπιζέλι εγώ ξεκίνησα να συναντώ μια ψυχολόγο. Από την πρώτη κι όλας φορά ένιωσα αρκετά καλύτερα. Με έβαλε να γράφω ημερολόγιο κάθε μέρα τι κάνω. Άμα το διαβάσετε, αφενός θα βαρεθείτε από την ρουτίνα της επανάλειψης, αφετέρου θα δείτε ότι είναι φουλ το πρόγραμμα. Οπότε ιδού η απάντηση! Δεν είμαστε ανεπαρκείς, απλώς έχουμε πολλές απαιτήσεις από τους εαυτούς μας. Όσο για το σκέλος σύζυγος, αυτό δεν το πιάσαμε ακόμα με την κοπέλα, οπότε θα επανέλθω με νεότερα :cool:

Αν μιλατε εσεις για βαβα και για αιμα, ακου κι αυτο: 2 μηνων πηγα να της κοψω τα νυχια στον υπνο της και της εκοψα το δαχτυλο....ο νοων νοειτω!
Αααααααααουτς!
Να μη πω βέβαια ότι κοντεύω μια εβδομάδα άλουστη (θα πιάσω ψείρες στο τέλος...μπλιαχ :mrgreen:) και σιδέρωνα εχθές μέχρι τις 1 το βράδυ!
Καλά, μην το ψάχνεις το θέμα λούσιμο, ράστα το μαλλί! Αφού καμιά φορά πετάγομαι στο κομμωτήριο για ένα ίσιωμα, ώστε να συνδυάσω και το λούσιμο χαχαχα

Χρόνια πολλά Κωνσταντίνα, Ελένη, Μαριαλένα, Τσίκι, Μαριάννα για την κόρη, Ειρήνη για τον γιο και όλες όσους έχουν δικούς τους να γιορτάζουν σήμερα!!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Katerinaki thank's, όντως με βοήθησες πολύ!!! ;)

Χριστίνα άστα να πάνε. Σήμερα όμως θα πρέπει να απαλλαχτώ από το ράστα styling, γιατί έχω γαμοβάφτιση στις 7:30. Μέρα που βρήκανε κι αυτοί να παντρευτούνε! :rolleyes: Μόλις σχολάσω από δουλειά θα τρέχω πανικόβλητη να ετοιμάσω, άντρα , παιδί κι εμένα! Για να μη σχολιάσω ότι έχω την αδερφή μου με τον άντρα της σπίτι - τους φιλοξενώ - και γίνεται πανικός!

Ωραίαααααααα :cool:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χρονια πολλα και καλα σε ολους και ολες που γιορταζουνε!!!

Ειπα κι εγω να βαψω το μαλλι που ειχε γινει γκριζο/ασπρο, πηρα βαφη Κορρε δηθεν φυτικη και πρωι πρωι ετρεχα στο νοσοκομειο με το κεφαλι γεματο σπυρια και πυον (να ναι καλα ο αντρας της Ελενης μας παλι!):rolleyes:

Τι γελοια που ειμαι, απορω...

Μ' αρεσει που σε ενα σχετικο τοπικ με τις βαφες, που τους ελεγα ποσα χημικα εχουν, καποια ειπε για αυτες τις δηθεν φυτικες και ελεγα οτι "αδυνατον να ειναι αμιγως φυτικες, χωρις χημικα η τριχα δεν βαφει"

Τι μουτζα εχω φαει απο τον κομμωτη μου, τον φαρμακοποιο κλπ δε λεγεται.

Μονο ο γιατρος ηταν ευγενικος και αρκεστηκε στο να με ρωτησει χαμογελωντας " τουλαχιστον τωρα εφυγαν τα ασπρα?"

Το ακομα πιο γελοιο ειναι οτι ηταν και μαπα το καρπουζι:tongue:

Παρα τα 2 κουτια βαφη που κοπανησα (στο κομμωτηριο κιολας, για να γινει σωστα) συνεχιζουν να υπαρχουν ασπρες τριχες:rolleyes:

Ο αντρας μου κατατρομαξε, με μουτζωσε κι αυτος (τι παρασημα εχω μαζεψει...) και απ' ο,τι φαινεται θα μεινω με τα ασπρα...:lol:

yey2p2.png BN4cp2.png

Χρονια πολλα και καλα σε ολους και ολες που γιορταζουνε!!!

Ειπα κι εγω να βαψω το μαλλι που ειχε γινει γκριζο/ασπρο, πηρα βαφη Κορρε δηθεν φυτικη και πρωι πρωι ετρεχα στο νοσοκομειο με το κεφαλι γεματο σπυρια και πυον (να ναι καλα ο αντρας της Ελενης μας παλι!):rolleyes:

Τι γελοια που ειμαι, απορω...

Μ' αρεσει που σε ενα σχετικο τοπικ με τις βαφες, που τους ελεγα ποσα χημικα εχουν, καποια ειπε για αυτες τις δηθεν φυτικες και ελεγα οτι "αδυνατον να ειναι αμιγως φυτικες, χωρις χημικα η τριχα δεν βαφει"

Τι μουτζα εχω φαει απο τον κομμωτη μου, τον φαρμακοποιο κλπ δε λεγεται.

Μονο ο γιατρος ηταν ευγενικος και αρκεστηκε στο να με ρωτησει χαμογελωντας " τουλαχιστον τωρα εφυγαν τα ασπρα?"

Το ακομα πιο γελοιο ειναι οτι ηταν και μαπα το καρπουζι:tongue:

Παρα τα 2 κουτια βαφη που κοπανησα (στο κομμωτηριο κιολας, για να γινει σωστα) συνεχιζουν να υπαρχουν ασπρες τριχες:rolleyes:

Ο αντρας μου κατατρομαξε, με μουτζωσε κι αυτος (τι παρασημα εχω μαζεψει...) και απ' ο,τι φαινεται θα μεινω με τα ασπρα...:lol:

α ρε Κασσιανη μου τι επαθες? τουλαχιστον ηρεμησε το κεφαλι σου

οσο για τα ασπρα dont worry και η Κρουελα ντε βιλ ειχε και αυτη μια γοητεια:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

α ρε Κασσιανη μου τι επαθες? τουλαχιστον ηρεμησε το κεφαλι σου

οσο για τα ασπρα dont worry και η Κρουελα ντε βιλ ειχε και αυτη μια γοητεια:tongue:

Τι εννοεις "ηρεμησε" ?

Το κεφαλι μου ειναι γεματο σπυρια, φουσκαλες και πυον:lol::lol:

Χαλιαααα:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...