Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Την αλλη βδομαδα εχουμε παιδιατρο και θα ρωτησω για τα δημητριακα, αλλα φανταζομαι θα μου δωσει το ΟΚ για βιολογικα χωρις ζαχαρη. Ολα τα υπολοιπα, ως γνωστον, εχουν.

Πελαγια ρωτα τον φαρμακοποιο σου αν υπαρχουν αλλα βιολογικα αντιηλιακα αφου δεν εχει απιβιτα. Δεν ξερω να σου προτεινω κατι αλλο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσάκια τί κάνετε?? Καλησπέρα σε όλες :D

Εχθές λοιπόν πήγαμε στην εκκλησία...ο πάτερ Βασίλειος είναι πολύ καλός και μοντέρνος άνθρωπος (έχει 3 κοριτσάκια) και μας είπε να στολίσουμε...αλλά να μην το πούμε παραέξω...ίσως έδωσε κάτι η νονά, η οποία τον ξέρει καλά, αλλά δεν τη ρώτησα :rolleyes::rolleyes: Όσο αφορά στο όνομα, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, μάλιστα γύρισε και μου είπε, ότι μπορεί να αγιάσει και να υπάρχει μετά Αγία Καρολίνα, χαχαχαχαχα!!!!

Σήμερα κάναμε αρκετές δουλειές (είχε άδεια ο δημήτρης) και τώρα έχω αρχίσει πυρετωδώς το γέμισμα των πουγκιών με κουφέτα...δυστυχώς δεν είχε 200 πουγκιά που ήθελα και θα τα φέρει next week - ελπίζω να προλάβω.

Για φαγητό μωρών μη συζητάτε, η Κάρολ δεν κλαίει για φαγητό ποτέ...και γενικά είναι πολύ λιτοδίαιτη (μόνο τον τραχανά τσακίζει!!!)

Εχω πολύ δουλειά, αλλά με ξεμυαλίζετε, όλο κολλημένη στο φόρουμ είμαι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος έχει έναν κωλαράκο....κατακόκκινο από το διάλυμα που του βάζω....χάλια....ακόμα και με το μπάνιο δεν αποχρωματίστηκε...δεν πιστεύω να μείνει για πάντα έτσι:tongue::tongue::tongue: στο μεταξύ πως θα καταλάβω ότι υποχώρησε η κοκκινίλα αφού τώρα είναι βαμμένος? έχουμε πασαλείψει τα πάντα:rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χτες κατά την διάρκεια του πρωινού υποχρεωτικού γυμνισμού...κατούρησε τα πάντα...μέχρι και τις πάντες της κούνιας:mrgreen: και σήμερα έβαλα πλυντήριο αλλά δυστυχώς διάβασα ότι θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα πέσουν καρέκλες...και δεν έχουμε πια και καλοριφέρ:confused:

Η TARA έχει πάλι δίκιο, τα corn flakes έχουν πολύ ζάχαρη...εγώ δεν το ήξερα και τα έτρωγα για πρωϊνό όταν είχα διαβήτη στην εγκυμοσύνη:rolleyes: και όταν έβλεπα το μηχανάκι να μετράει 250 νόμιζα ότι ανέβαινε χωρίς λόγο:cool:

Καλησπέρα κορίτσια.Ποια μου είπε στο fb απο που ξεφύτρωσα?Δίκιο έχετε,χάθηκα αλλά τρέχω όλη μέρα με τη μικρή.Δεν κάθεται πια στο πάρκο και απο τις 8 που σηκώνεται πίνουμε γαλατάκι και μετά αρχίζει ο χορός.Τόσο καιρό δεν μου μπουσούλαγε,και τώρα μπουσουλάει σε όλο το σπίτι.Εκεί που ήταν να περπατήσει γιατί περπατάει με το ενα χεράκι την πιάνω και πηγαίνουμε αλλά απο τότε που ανακάλυψε το μπουσούλημα σου λέει κάτσε,ποιο εύκολο είναι αυτό.Με τη βάπτιση έχω τελειώσει,τώρα ξεκινάω την ετοιμασία των γενεθλείων όπως σας είπα γι'αυτό δεν θα έρθω και στη συνάντηση,όχι οτι έχω έρθει στις άλλες,αλλά λέμε τώρα.Μακάρι να είχα κάποιον να μου την κρατήσει.Ευελπιστώ σε μια συνάντηση μα τα παιδιά μαζί.Κατα τ'άλλα όλα καλά με τη μπουμπού.Εχθές της έφερε ο μπαμπάς και ενα αλογάκι και κάνουμε ντει-ντει.

SI5Yp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΚΑΤΣΑ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ,ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΙΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ?ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΓΙΝΕΤΕ 11 ΜΗΝΩΝ Κ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΡΩΕΙ ΕΤΣΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΑ ΦΑΙ ΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΟ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ;););)Α,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ:?ΤΙ ΝΑ ΠΩ

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ της έβαλα σήμερα ολικής άλεσης κανονικά δικά μου, αλλά θέλω να πάω να πάρω από κατάστημα με Βιολογικά για το γοργονίδιο :):):):) Δεν τα μουλιάζω πολύ, τα μασάει κανονικότατα σε πληροφορώ!!!! Ξανθή εσύ τι corn flakes του δίνεις?

ακριβως τα ιδια Ολικης αλεσεως τα οποια τρωω εγω και ο Μαριος και του αρεσουν πολυ :tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Kαλημερα και απο μενα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στα κοριτσια μας που γιορταζουν!!!!

Πολυχρονες, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και οτι επιθυμειτε :):)

δε συμμετεχω συχνα αλλα σας διαβαζω αργα το βραδυ (τοτε προλαβαινω... )

απο νεα... τιποτα συνταρακτικο...

θα σας πω τι μου ειπε ο δικος μας ο παιδιατρος χθες οτι αφορα το φαγητο

λοιπον...

μου ειπε

1. να αλεθω ακομα το φαγητο του (δεν θελει να πηγαινει "αμασητο" κατω) για να μη δημιουργηθει προβλημα στην πεψη και στο στομαχι του παιδιου

2. να ΜΗΝ του δινω "γευσεις", γιατι οσο νωριτερα ξεκινησω να του δινω διαφορα, τοσο νωριτερα θα σταματησει να τρωει αυτα που πρεπει ... δηλ φρουτοκρεμα κλπ (εχει λεει καιρο μπροστα του, να φαει απ΄ολα...)

να τρωει τα γευματα που ειναι να τρωει, 2 φορες γαλα, φρουτοκρεμα, κρεατοχορτοσουπα και γιαουρτι

3. για φραουλες = οχι

απο κιλα καλα παμε... 12 και υψος 82

αυταααα!!!!

παω να του δωσω το γαλα του :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κι απο μενα

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και να χαιρεστε κι εσεις αυτους που αγαπατε

κι εγω δεν γραφω πολυ αλλα σας διαβαζω κι εγω

εμενα το κρυωμα καλα κρατει (επανήλθε δηλαδη - τσαμπα η μια εβδομαδα αντιβιωση που πηρα) τριτη εβδομαδα

η μικρη καλα ευτυχως, θα φυγουμε αυριο θα παμε αναβυσσο στο εξοχικο μας

εγω εχω ξυπνησει απο τις 6 γιατι δεν μπορουσα να παρω ανασα

εμας ο παιδιατρος αυτη τη φορα τη βρηκε στο ιδιο βαρος με τον προηγουμενο μηνα αλλα πιο ψηλη (λυσσαει στον παιδικο και δεν πηρε γραμμαριο αυτο το μηνα)

κι εμας μας ειπε οχι φραουλες, αλλα οτιδηποτε αλλο εποχης οκ

μπορουμε να ξεκινησουμε ψαρι σιγα σιγα, το αυγο το τρωει μια χαρα οπως και ολα τα φαγητα μεχρι στιγμης και οσπρια (φακες δλδ) και ντοματοσουπα και ζυμαρικο και ολα τα κρεατα... ευτυχως δεν με παιδευει το πουλακι μου

οποτε αυτο το μηνα ειμαστε 8 800 κιλα παλι και 70 ποντους

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Χρόνια πολλά στα κορίτσια και στα παιδάκια που γιορτάζουν :D

Λίζα τι παίδαρο έχεις? να σου ζήσει ο λεβέντης...έχουμε φάει την σκόνη του:tongue: δεν φτουράμε μπροστά σας...:D

Τι παλιόκαιρος σήμερα, η βροχή δεν σταματά και εγώ έχω και ρούχα για πλυντήριο και μια στοίβα ίσα με το μπόϊ μου ασιδέρωτα:mrgreen: τουλάχιστον σήμερα θα ρθουν να πάρουν τα χαλιά για καθαρισμό και θα ξεφρακάρει η είσοδος που θυμίζει...παζάρι:tongue:

Άννα επέστρεψες? πως τα πέρασες?

Εμεις εχουμε μεγαλο πανηγυρι απο εχτες και θα κρατησει μεχρι τη Δευτερα , γινεται χαμος και θα εχουμε και τα κλαρινα για κανα δυο ημερες και τον super star Γιωργο Μαγκα:confused:

ηδη δεν μπορεις να κατεβεις να ψωνισεις και οπου θες να πας δεν μπορεις να παρεις αυτοκινητο, ειδα εναν που εχει ερθει και τους πας φωτο απο κινητο και σου την τυπωνει σε μπλουζακι, μπρελοκ ή κουπα και θελω να του παω μια του μπεμπη και μια του Μαριου να τις τυπωσει σε μπλουζα και να τις εχω αναμηνηστικες

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Μαντινοπακι πως τα πας με το ζαχαρο?;)

Κι εμεις αποψε θα μαζεψουμε τα χαλια και αυριο θα ερθουν να τα παρουν για καθαρισμο και φυλαξη. Αυτο το σκ αρχιζουμε την εκπαιδευση του Αντωνη στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος!:roll:

Σημερα εχω τη μαμα, την κορη και τη νονα που γιορταζουν. Και απειρους φιλους. Αργοτερα θα παμε στη μαμα, και το απογευμα στη νονα. Ελπιζω να μη ριχνει καρεκλες.:rolleyes:

age.png age.png

Καλημερα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!Να χαίρεστε και όσους γιορτάζουν!

Αχ, εμείς ευτυχώς κοιμηθήκαμε σήμερα μεχρι τις 6:30, δε μιλάω καθόλου...Ευτυχώς γιατι βλέπβ τονν άντρα μου να καλεί φίλους το βράδυ σπίτι (ευτυχως οι καλοι μου οι γονεις με λυπηθηκαν και σφουγγαρισαν χθες, βασικα ολα τα εκαναν αφου βλεπουν οι ανθρωποι οτι το μωρο δεν κρατιεται πια, θελει παιχνιδι και μπουσουλημα στο πατωμα συνεχεια).

Κοριτσια, εμεις ενω καναμε πριν κανα μηνα εξετασεις για τυχον αλλεργια στο αυγο και στο ψαρι, ο γιατρος μας ειπε οτι ψαρι θα ξεκινησουμε στο χρονο. Γενικα μου ειπε οτι οσο πιο αργα μπουν οι τροφες στο διαιτολογιο του παιδιου τοσο το καλυτερο για το γαστρεντερικο του.Ο καθενας τα δικα του μου φαινεται...Λετε και για ψωμια, δημητριακα, η δικια μου ποτε θα τα φαει ολα αυτα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...