Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ασχετο αλλα μολις συνειδητοποιησα οτι αυριο γιορταζει και ο αντρας μου..Ριξτε καμια ιδεα για δωρο γιατι αρκετα παρατημενο τον εχω τον κακομοιρη απο τοτε που γεννησα...

Elle εγω δεν ειμαι μελος στην ομαδα σας.Γιατι???Αν μπορειτε στειλτε μου προσκληση θελω κι εγω να ερθω στη συναντηση

Ασε την Παναγιωτα σε καμια γιαγια και ετοιμασε του ενα ρομαντικο δειπνο με ολα τα παρελκομενα!!!!!:tongue::D;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πώς δε είσαι; Δεν έχεις ζητήσει από τη γραμματέα να σε καλέσει στο fb?

Κοιτα, επειδη αφοτου γεννησα στην ουσια πριν 2 βδομαδες αρχισα να ξανασχολουμαι με fb και parents, δεν ηξερα καν οτι υπηρχε το group.Εκτος αν με προσκαλεσατε και δεν το ειδα.Μονο στο e-manoules ειμαι.

Ασε την Παναγιωτα σε καμια γιαγια και ετοιμασε του ενα ρομαντικο δειπνο με ολα τα παρελκομενα!!!!!:tongue::D;)

Λες ε?Ειχα οργανωσει ρομαντικο δειπνο στην πρωτη μας επετειο και ο κυριος μου εκατσε να φαει με τις πυτζαμες και ανοιξε και την τηλεοραση.Λες να το ξαναπροσπαθησω?

Kαλημερα , Μαριαννα μου εχουμε μαγαζια με βιολογικα απλα εγω στο ενα που παω για το αυγα του μικρου δεν εχει και δεν εχω τον χρονο να παω σε αλλο γιατι εχω εξεταστικη τωρα και δεν εχω χρονο , και αμα στιελω καποιον αλλον σιγουρα θα μου παρει αλλα και αλλα , για αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιο απο το φαρμακειο που ειναι πιο ευκολα!!!

Μαριλενα μπραβο για τον θηλασμο ειναι πολυ μπροστα απο τον δικο μου και ας ειναι πιο μικρη εμεις 13 μηνων και κατι και ακομα το θελει , βεβαια δεν το αρνουμε αλλα εφοσον δεν ετρωγε το εκοψα τον ημερησιο και αρχισε να τρωει κανονικα τα γευματα του .. Για πες τι κορν φλεικς της δινεις , και τι αλλο τρωει το μικρο γοργονιδιο ...

Μπιζελάκι μην στεναχωριεσαι που δεν τρωει καποια στιγμη θα φαει και μενα δεν ετρωγε και μετα τον χρονο τρωει και ειναι μια σταλια 9 κιλα εσεις ποσο ειστε?? Το κρεας θα το κανεις σε πολυ μικρα κομματια παρα πολυ μικρα για μην χρειαζετε μασημα και εσυ να μην περιμενεις ωρα να φαει...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Λες ε?Ειχα οργανωσει ρομαντικο δειπνο στην πρωτη μας επετειο και ο κυριος μου εκατσε να φαει με τις πυτζαμες και ανοιξε και την τηλεοραση.Λες να το ξαναπροσπαθησω?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε τοτε ειναι απαραδεκτος!προτεινε του αυτη τη φορα να φατε γυμνοι ....μετα πιστεψε με δεν θα θελει να δει τηλεοραση!!!!!!!:rolleyes:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε τοτε ειναι απαραδεκτος!προτεινε του αυτη τη φορα να φατε γυμνοι ....μετα πιστεψε με δεν θα θελει να δει τηλεοραση!!!!!!!:rolleyes:

ε τοτε να μαγειρεψω μια σαλατα μονο.χιχιχιχι

τι καλά!!!!εγώ φοβάμαιμην πνιγεί..αν έχει καμματάκια τα φτυνει και μάλλον δεν είναι ακόμη έτοιμη...ωραία που θα περάσετε!!!!!χορός και ξεφάντωμα ακούω..καλά να περάσετε και στη Τζια

Καλημερα!!

Ευχαριστω ολες σας παρα πολυ για τα συλληπητηρια σας.

Εχω αρχισει να συνερχομαι αλλα θα κανω καιρο να συνηθισω στην ιδεα του οροστικου τελους..

Αρκετα σας εριξα τοσες μερες δεν φταιτε σε τοποτα να ακουτε τις μεταφυσικες μου ανησυχιες.

Σταχυ συγνωμη που δεν καταφερα να βρεθουμε οταν ησουν θεσ/νικη ελπιζω οτι καταλαβαινεις. Ομως την επομενη φορα στο λεω απο τωρα σιγουρα θα βρεθουμε:)

Την αλλη κυριακη ειναι η βαφτιση αντε να τελειωνουμε..Εν τω μεταξυ εκανα γενικη παντζουρια παραθυρα σαπουνισμα τοιχους και εχω λιωσει με ολα αυτα και 2 παιδια στο σπιτι..

Α! και γω δεν ειμαι στο fb..αν μπορειτε πειτε μου πως να γινω μελος..

Εμεις της θεσ/νικης να οργανωνομαστε σιγα-σιγα..

φιλια σε ολες..να εχετε μια ομορφη μερα!!

κοπέλα μου μην αγχώνεσαι..θα το κανονίσουμε την επόμενη φορά..Περαία ή Θέρμη με είπες ότι μένεις;συλληπήτήρια και από εμένα..απορώ πως προλαβαίνεις ρε θηρίο τις δουλειές..κι εγώ έκανα γενική αλλά λάου λάου

αυτό ακούγεταικαλό...ή μπορείς να εμφανιστείς εσύ με εσώρουχα και μια ποδίτσα από πάνω

καλημέρα σε όλες τις όμορφες λοιπόν...σήμερα είναι μια τέλεια μέρα,περιμένω την μπουμπού να πάμε βόλτα όταν ξυπνήσει..χτες πήγα κομμωτήριο,κουρεύτηκα λιγάκι και την άλλη βδομάδα θα πάω για ανταύγειες και να δούμε το χτένισμα για την βάφτιση.αχ κοντεύει ο καιρός και ανυπομονώ..όσο για αυτό στο fb κάντε όπως νομίζετε...δεν θέλω να διαφωνούμε ούτε να ερχόμαστε σε αντιπαραθεση απλά κάποιες κοπέλες μπορεί να μην προλαβαίνουν ή να έχουν κάποιο πρόβλημα και να χάνονται..δεν το δίνω συνέχεια!!!!

σας φιλώ

Νατασσούλα κι εσύ Σαλονικιά είσαι...ας οργανωθούμε λοιπόν

Μαριάννα και η δικιά μου με το φαγητό αν δεν της αρέσει δεν τρώειι και δεν γκρινιάζει...μερικές φορές τρώει πολύ..χτεςπχ με το ζόρι..μισό φαγητό και φρουτόκρεμα

nAcmp3.png

uZRep2.png

τον ιουλιο θα κανουμε γαμοβαπτιση:-D:grin: χωρισ τραπεζι.μονο τοουσ πολυ στενουσ,οι οποιοι μαζευονται 70 ατομα!!!αν εχετε παει σε κατι παρομοιο σασ κακοφανηκε που μετα δεν ησαστασ καλεσμενοι?τι αλλο μπορω να κανω?λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα!!!ευχαριστω:?
Kαλωσήρθες στην παρεούλα. Εγώ πάντως δεν θα παρεξηγιόμουν. Μη σου πω ότι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, και για να βγάλω από τη δύσκολη θέση κάποιους, δηλώνω από μόνη ότι έχω κι άλλη υποχρέωση και δεν θα μπορέσω να πάω στο τραπέζι.
Πήγαμε στον παιδίατρο είμαστε 11500 και 80 πόντους μας είπε οτι μπορούμε να ξεκινίσουμε ψάρι
Μεγάλο παιδάκι :-D
Η Μαριαλενα αρνειται να φαει δεκατιανο και απογευματινο. Της εφτιαξα ρυζογαλο να δοκιμασει σημερα αντι γιαουρτι. Προφανως ειναι τα δοντια, γιατι τα 4 τελευταια βγηκαν μαζεμενα. Δεν την πιεζω, θα της δινω γαλα που το λατρευει αν εξακολουθησει να μη θελει να φαει.
Τα ίδια τραβάει κι η Ειρήνη συμπεθ.μου
Γιορτάζουμε 2 στην παρέα και επιπλέον η νονά της μικρής φεύγει για μόνιμα για δουλειά Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε τον αποχαιρετισμό μαζί με τις γιορτές:tongue::tongue::tongue::tongue: ΘΑ πάμε στη Boom Boom (ντίσκο όπως στα '80s με ντισκομπάλες κλπ που γίνεται χαμός!!!) και νομίζω θα ρίξουμε πολύ γέλιο και πολύ χορό:tongue::tongue::tongue::tongue:
Γουστάρω! Πότε θα πάμε κι εμείς;;;
Καλημερα κοριτσια!Ειμαι κομματια αφου 4:30-6:00 βαρεσαμε γερμανικο σημερα.Το μπουμπούνι ειχε αϋπνίες.Τη μάτιασα που κοιμόταν 8ωρο 2 μέρες.Τι θελει ρε παιδια και ξυπνάει τη νύχτα?Έλεος 10 μηνών κοντεύει, πότε θα κοιμηθούμε???
Έχετε ψωμιά ακόμα! Εμείς κοιμόμαστε πλέον σερί εδώ κι ένα-ενάμιση μήνα!
Βρε κορίτσια,εσείς που δίνετε το φαγητό σε κομματάκια και τρώνε...το κρέας πώς το δίνετε????Δεν είναι σκληρό??
Μια φορά ξέχασα το βλήμα να ψωνίσω κι είχα κιμά στην κατάψυξη. Νααα τον έκανε μαζί με τα λαχανικά! Σήμερα πάλι κιμά φτιάχνει η μαμά μου για τον μορφονιό!
επειδή ο καιρός πλησιάζει για την 9η Καλοκαιρινή συνάντηση, και το Σάββατοκύριακο 29, 30 Μαίου έχουμε βαπτίσεις, γενέθλια προτείνω να συναντηθούμε ή το Σάββατο 22 Μαίου ή το Σάββατο 5 Ιουνίου. Τί θα λέγατε;

Το θέμα που συζητήθηκε για τα μέλη που δεν εμφανίζονται ποτέ, πιστεύω ότι είναι σημαντικό ως προς την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων στην ομάδα του fb, η γραμματέας μας αφού διαπιστώνει τη συνεχή απουσία τους, να κάνει μια διαγραφή κι αν κάποια μελλοντικά θέλει να επανασυνδεθεί να της απευθύνει ξανά πρόσκληση αφού το ζητήσει στο parentscafe.

Ελεν είναι πολλές οι υποχρεώσεις Μαϊου για πολλές από μας. Προσωπικά έχω γεννέθλια και βαφτίσεις και γάμους μέχρι τέλος του μήνα, προτείνω κι εγώ για αρχές Ιουνίου. Όσο για το άλλο, έριξα μια ματιά κι είδα ότι όλες είμαστε της παρέας, θα ξανακοιτάξω ποιες δεν μπαίνουν και θα δω τι θα κάνω. Έχετε κάποια πρόταση συγκεκριμένη;
Ασχετο αλλα μολις συνειδητοποιησα οτι αυριο γιορταζει και ο αντρας μου..Ριξτε καμια ιδεα για δωρο γιατι αρκετα παρατημενο τον εχω τον κακομοιρη απο τοτε που γεννησα...

Elle εγω δεν ειμαι μελος στην ομαδα σας.Γιατι???Αν μπορειτε στειλτε μου προσκληση θελω κι εγω να ερθω στη συναντηση

Δες εδώ για δώρα: http://www.baladeur.gr/

http://www.dreamdays.gr/

Για το φεις, σου έστειλα μόλις πρόσκληση για το γκρουπ μας

Α! και γω δεν ειμαι στο fb..αν μπορειτε πειτε μου πως να γινω μελος..

Εμεις της θεσ/νικης να οργανωνομαστε σιγα-σιγα..

φιλια σε ολες..να εχετε μια ομορφη μερα!!

Στείλε μου πμ τα στοιχεία σου στο φεις για να σε καλέσω

Καλημέρα. Το μπραντζελίνι στέκεται για δευτερόλεπτα μόνο του, χωρίς να στηρίζεται πουθενά και χτες άρχισε και το τρεχομπουσούλισμα! Επίσης παρ΄ότι πίνει το πρωινό του γάλα, μετά καμιά ώρα που παίρνω κι εγώ πρωινό ζηλεύει και μασουλάει ψημένο ψωμί τοστ, μια σταλίτσα τυρί (ίσα για την γεύση), δοκίμασε λίγο χαλβά, μπανάνα σαν τη μαϊμού, βερύκοκο λιωμένο με το χέρι, και γενικά θέλει πλούσιο πρωϊνό-δεκατιανό, βγήκε γκουρμεδιάρης :lol:

WN6Op3.png

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα!!!

Παιδιά έχω έρθει καλοκαιρινή στη δουλειά και έχω ψοφήσει!:roll:

Κι εγώ για τη συνάντηση ψηφίζω 5/6.

Μαριάννα, μάλλον δόντια είναι όπως είπες! Κι εμένα τα ίδια κάνει. Το φρούτο ούτε να το δει.Το αυγό επίσης και το γιαούρτι έτσι κι έτσι!:confused::confused:

antridim... καλώς την!!!:)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό το μήνυμα προσπάθησα να το γραψω στο fb αλλά για κάποιο λόγο δεν το δέχεται στο wall.

...

επειδή ο καιρός πλησιάζει για την 9η Καλοκαιρινή συνάντηση, και το Σάββατοκύριακο 29, 30 Μαίου έχουμε βαπτίσεις, γενέθλια προτείνω να συναντηθούμε ή το Σάββατο 22 Μαίου ή το Σάββατο 5 Ιουνίου. Τί θα λέγατε;

Το θέμα που συζητήθηκε για τα μέλη που δεν εμφανίζονται ποτέ, πιστεύω ότι είναι σημαντικό ως προς την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων στην ομάδα του fb, η γραμματέας μας αφού διαπιστώνει τη συνεχή απουσία τους, να κάνει μια διαγραφή κι αν κάποια μελλοντικά θέλει να επανασυνδεθεί να της απευθύνει ξανά πρόσκληση αφού το ζητήσει στο parentscafe.

Κι εγω συμφωνω για 5 Ιουνιου.

Καποια διαχειριστρια να το φτιαξει πρεπει?

Απο μερος?

yey2p2.png BN4cp2.png

Εδω και μερες εχω περιεργα συμπτωματα , κατι τρεμουλα, κατι ταχυκαρδιες κλπ

Πηγα το πρωι στο φαρμακειο και μου βρηκαν τη μικρη πιεση αυξημενη.

Θα ξαναπαω και τωρα.

Το πιθανοτερο ειναι οτι παλι εχει ξερρυθμιστει ο θυρεοειδης γμτ...

Παλι πρεπει να τρεχω το πρωι στο ταμειο, να μου γραψουν εξετασεις, να τις κανω και να βρω τον ενδοκρινολογο να τις δει να δουμε τι θα κανουμε παλι:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι αλλά μην το αφήσεις έτσι, να πας!!!! Μπορεί να είναι και επειδή είσαι πιεσμένη αυτές τις μέρες από δουλειά....
πως να μην της ανεβει αφου εχει τον καθενα να την παιρνει στο κινητο για δουλεια οτι ωρα του ερθει;:mad:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα κορίτσια,

Antridim καλώς μας ήλθες να σου ζήσει το μωράκι σου στο μητέρα ήμουν και εγώ τις ίδιες ημερομηνίες και μάλιστα στο δωμάτιο 215! άρα μπορεί και να συναντηθήκαμε στους διαδρόμους.

Εγώ στην Βάπτιση κορίτσια είχα στολίσει και την κολυμπήθρα και έξω από την εκκλησία υπήρχαν 2 ποδήλατα με λουλούδια και υφάσματα πολύ όμορφα τα όποια τα έβαλαν δίπλα στο τραπέζι με τις ευχές, μπομπονιέρες γυάλες με ζαχαρωτά για τα παιδιά στο κέντρο που πήγαμε μετά.

Με την εκκλησία δεν είχα κανένα πρόβλημα χωρίς παζάρια και γενικά θεωρώ ότι σε σχέση με άλλες εκκλησίες μάλλον ήταν πολύ οικονομική για τους νονούς 120,00 Ευρώ τους ζήτησαν αν και γενικά δεν συμφωνώ να παίρνουν χρήματα για να τελέσουν το μυστήριο.

Όταν βγουν οι φώτο θα βάλω στο fb για να μας δείτε στην «επίσημη πρώτη μας».

Συμφώνω και εγώ με την Elle και αυτό έκανα προσωπικά και στον γάμο μου και στην βάπτιση. Κάλεσα όσους θέλαμε και στο μυστήριο και στο τραπέζι μετά και λόγω αυτού καλέσαμε στενούς συγγενείς και φίλους και δεν επεκταθήκαμε στον ευρύ οικογενειακό κύκλο. Ο καθένας όμως το σκέφτεται διαφορετικά κα πράττει αναλόγως και καμία παρεξήγηση δεν πρέπει να υπάρχει.

Όπως λέει και ο άντρας μου αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει!!!!

Και εμείς πλέον αλεσμένα στοπ!! Μόνο την φρουτόκρεμα τα υπόλοιπα πατημένα με πιρούνι, τον καταλαβαίνω ότι άλλες φορές τα μασάει και άλλες τα καταπίνει όπως είναι (αυτό άλλωστε φαίνεται και στην «έξοδο») .

Στο θέμα το fb και εγώ συμφωνώ με την Μπέττυ και την Staxioforina είναι θέμα χρόνου που διαθέτει ή κάθε μια μας.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...