Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να σας πω κατι να γελασετε?Τη δικια μου ενω τρωει οσο της δωσεις και οποτε της το δωσεις (λιγο με τη φρουτοκρεμα εχουμε θεμα οπως εχω ξαναπει) δυσκολευομαι να την ταισω, δε βρισκω στομα βασικα γιατι την ωρα του φαγητου ταυτοχρονα κανει κακα.Παντα την ωρα που τρωει τα κανει.Οποτε κοιταει κατω, προσπαθει να φυγει απο το καρεκλακι, σφιγγεται, κοκκινιζει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό το μήνυμα προσπάθησα να το γραψω στο fb αλλά για κάποιο λόγο δεν το δέχεται στο wall.

...

επειδή ο καιρός πλησιάζει για την 9η Καλοκαιρινή συνάντηση, και το Σάββατοκύριακο 29, 30 Μαίου έχουμε βαπτίσεις, γενέθλια προτείνω να συναντηθούμε ή το Σάββατο 22 Μαίου ή το Σάββατο 5 Ιουνίου. Τί θα λέγατε;

Το θέμα που συζητήθηκε για τα μέλη που δεν εμφανίζονται ποτέ, πιστεύω ότι είναι σημαντικό ως προς την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων στην ομάδα του fb, η γραμματέας μας αφού διαπιστώνει τη συνεχή απουσία τους, να κάνει μια διαγραφή κι αν κάποια μελλοντικά θέλει να επανασυνδεθεί να της απευθύνει ξανά πρόσκληση αφού το ζητήσει στο parentscafe.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Βρε κορίτσια,εσείς που δίνετε το φαγητό σε κομματάκια και τρώνε...το κρέας πώς το δίνετε????Δεν είναι σκληρό??Θέλω κι εγώ να της σταματήσω τα αλεσμένα (μήπως κι αρχίσει να τρώει) αλλά φοβάμαι λίγο τα κρεατικά...πώς θα τα λιώνει το παιδί??

Tο κόβω πολύ μικρά κομματάκια με το μαχαίρι και του το δίνω, φαίνεται να του αρέσει πολύ έτσι, πιο πολύ θα έλεγα.

Να σας πω κατι να γελασετε?Τη δικια μου ενω τρωει οσο της δωσεις και οποτε της το δωσεις (λιγο με τη φρουτοκρεμα εχουμε θεμα οπως εχω ξαναπει) δυσκολευομαι να την ταισω, δε βρισκω στομα βασικα γιατι την ωρα του φαγητου ταυτοχρονα κανει κακα.Παντα την ωρα που τρωει τα κανει.Οποτε κοιταει κατω, προσπαθει να φυγει απο το καρεκλακι, σφιγγεται, κοκκινιζει...

Χαλαρώνει μάλλον με τη διαδικασία του φαγητού, εμένα όταν μετά τη φρουτόκρεμα του βάλω να δει ζουζούνια με τραγουδάκια χαλαρώνει ταχύτατα από το βάρος...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Βρε κορίτσια,εσείς που δίνετε το φαγητό σε κομματάκια και τρώνε...το κρέας πώς το δίνετε????Δεν είναι σκληρό??Θέλω κι εγώ να της σταματήσω τα αλεσμένα (μήπως κι αρχίσει να τρώει) αλλά φοβάμαι λίγο τα κρεατικά...πώς θα τα λιώνει το παιδί??

Κοτοπουλο σουπα που της εχω δωσει, το κοβω σε πολυ μικρα κομματακια, και ειναι μαλακο ετσι κι αλλιως.

age.png age.png

Καλημέρα!!

Μαριαλένα,έφτασε η ώρα του αποχωρισμού??Πως σου φαίνεται που το μπουμπουκάκι σου αποφάσισε να σταματήσει από μόνο του να θηλάζει??Γάλα της δίνεις φρέσκο αγελαδινό??Εγώ πιστεύω ότι θα μου κακοφανεί...αν και βλέπω να αργούμε πολύυυυυ ακόμα εμείς μέχρι να αποθηλάσουμε....Πάντως μπράβο σας που τα καταφέρατε και θηλάσατε τόσο πολύ...

Κοίτα εμένα από την αρχή ήταν πολύ ανεξάρτητη στο θέμα του θηλασμού ακόμη και πριν αρχίσουμε στερέες, δηλαδή ενώ μπορεί να θήλαζε και 10 φορές τη μέρα, πάντα έτρωγε 5-10 λεπτά και μετά ήταν μια χαρά. Σκέψου ότι από 40 ημερών κοιμάται όλο το βράδυ και από 2 μηνών που γυρίσαμε από διακοπές κοιμάται μόνη της στο δωμάτιό της. :tongue::tongue::tongue::tongue: Εντάξει μου φαίνεται λίγο κάπως το πόσο γρήγορα μεγάλωσε αλλά είναι τόσο τρυφερό παιδάκι και με κάνει τόσες αγκαλιές και φιλιά που δε νομίζω να μου στοιχίσει ο αποθηλασμός... Άσε που χίλιες φορές το προτιμώ να αποθηλάσει έτσι μόνη της παρά να την προσπαθώ και να μη θέλει και να υποφέρει:D:D:D:D

Για το κρέας τώρα που λες, εγώ της το κόβω πολύ πολύ μικρά κομματάκια με ψαλίδι κουζίνας και μασάει να δεις τι ωραία έχει πολύ πλάκα!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Εμενα παντως μου λειπει πολυ ο θηλασμος...Απο τοτε που σταματησα αρχισα να αγκαλιαζω περισσοτερο το παιδι μου!Αλλα δε γινοταν να βλεπει και tv με το στηθος στο στομα

Κοίτα κι εγώ όταν σταματήσει ακόμη κι αυτά τα 5 λεπτά το πρωί που θηλάζει τώρα νομίζω θα μου στοιχίσει αλλά είναι φυσική εξέλιξη... Μεγαλώνουν τα μπουμπουκάκια:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ασχετο αλλα μολις συνειδητοποιησα οτι αυριο γιορταζει και ο αντρας μου..Ριξτε καμια ιδεα για δωρο γιατι αρκετα παρατημενο τον εχω τον κακομοιρη απο τοτε που γεννησα...

Elle εγω δεν ειμαι μελος στην ομαδα σας.Γιατι???Αν μπορειτε στειλτε μου προσκληση θελω κι εγω να ερθω στη συναντηση

καλημεραααα!τι μου κανετε κοριτσακια!Μαριαλενα ειδα τη φωτο της μικρης απο το γαμο και σχολιασα !ειστε κουκλες και οι δυο!

Κατερινα τα καταφερες με το τικερακι τελικα ε;:D

Και εμενα η Σωτηρια απο τοτε που γεννηθηκε 10 λεπτα τρωει και μονο απο το ενα στηθος!Καθε παιδι με τον τροπο που βολευεται!Τωρα ποτε θα το σταματησουμε το θηλασμο δεν ξερω ακριβως αλλα ακομα με βολευει !;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Κοίτα εμένα από την αρχή ήταν πολύ ανεξάρτητη στο θέμα του θηλασμού ακόμη και πριν αρχίσουμε στερέες, δηλαδή ενώ μπορεί να θήλαζε και 10 φορές τη μέρα, πάντα έτρωγε 5-10 λεπτά και μετά ήταν μια χαρά. Σκέψου ότι από 40 ημερών κοιμάται όλο το βράδυ και από 2 μηνών που γυρίσαμε από διακοπές κοιμάται μόνη της στο δωμάτιό της. :tongue::tongue::tongue::tongue: Εντάξει μου φαίνεται λίγο κάπως το πόσο γρήγορα μεγάλωσε αλλά είναι τόσο τρυφερό παιδάκι και με κάνει τόσες αγκαλιές και φιλιά που δε νομίζω να μου στοιχίσει ο αποθηλασμός... Άσε που χίλιες φορές το προτιμώ να αποθηλάσει έτσι μόνη της παρά να την προσπαθώ και να μη θέλει και να υποφέρει:D:D:D:D

Για το κρέας τώρα που λες, εγώ της το κόβω πολύ πολύ μικρά κομματάκια με ψαλίδι κουζίνας και μασάει να δεις τι ωραία έχει πολύ πλάκα!!!!!!!

Είσαι από τις τυχερές μαμάδες,μαζί με την Μαριάννα!!Στο θέμα του ύπνου εννοώ...Εγώ μάλλον κάπου έκανα λάθος και δεν μπορώ να κοιμηθώ 1 βράδυ σαν άνθρωπος...:evil:Αφού ακόμα και τώρα το πρωί,σηκώθηκα στις 10,30 και μέχρι τώρα έχω πάει μέσα 3 φορές γιατί ξυπνάει αν δεν είμαι δίπλα της...μόλις κάτσω δίπλα της ξανακοιμάται σε δευτερόλεπτα...:?Πώς να την μάθω μετά να κοιμάται μόνη της και χωρίς στήθος???Οεο....:rolleyes::rolleyes:

Όσο για τον αποθηλασμό,συμφωνώ απόλυτα ότι το καλύτερο είναι να αποφασίσει το παιδί από μόνο του πότε είναι η ώρα...με τίποτα δεν θα μπορούσα να την κόψω από το στήθος χωρίς να το θέλει με τις δραματικές γι'αυτό συνέπειες παρ'όλο που την απειλώ πολλές φορές ότι θα της το κόψω....λόγια του αέρα!!:?:???:

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα!!

Ευχαριστω ολες σας παρα πολυ για τα συλληπητηρια σας.

Εχω αρχισει να συνερχομαι αλλα θα κανω καιρο να συνηθισω στην ιδεα του οροστικου τελους..

Αρκετα σας εριξα τοσες μερες δεν φταιτε σε τοποτα να ακουτε τις μεταφυσικες μου ανησυχιες.

Σταχυ συγνωμη που δεν καταφερα να βρεθουμε οταν ησουν θεσ/νικη ελπιζω οτι καταλαβαινεις. Ομως την επομενη φορα στο λεω απο τωρα σιγουρα θα βρεθουμε:)

Την αλλη κυριακη ειναι η βαφτιση αντε να τελειωνουμε..Εν τω μεταξυ εκανα γενικη παντζουρια παραθυρα σαπουνισμα τοιχους και εχω λιωσει με ολα αυτα και 2 παιδια στο σπιτι..

Α! και γω δεν ειμαι στο fb..αν μπορειτε πειτε μου πως να γινω μελος..

Εμεις της θεσ/νικης να οργανωνομαστε σιγα-σιγα..

φιλια σε ολες..να εχετε μια ομορφη μερα!!

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...