Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εvni θερμά συλλυπητήρια...

Νατασσούλα, όλα καλά θα πάνε...μην ανησυχείς!!

Κας, κάτι τέτοιο υποπτεύομαι και εγώ με το στολισμό. Σου λένε όχι στην αρχή, αλλά μετά - άν μυριστούν παραδάκι - τα αλλάζουν...άσε, δε θέλω να σχολιάσω την πλειοψηφία των παπάδων γιατί θα εκφραστώ πολύ άσχημα...

Σήμερα στις 7, θα πάμε από κοντά να δούμε τελικά τι επιτρέπεται και τι όχι...έλεος πια!!!

Κορίτσια, όσες βαπτίσατε, κάνατε στολισμό με λουλούδια?? (δε θέλω μπαλόνια, δε μου αρέσουν καθόλου)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

σοφακι καταρχην μου αρεσει η υπογραφη σου, αν εισαι ροκακι περνα μια βολτα και απο τους "ροκαδες ενωθειτε!"

εισαι και κοντα ρε κοπελια.. εγω Σεπολια μενω. μου συστησαν ενα ζαχαροπλαστειο στο Μπουρναζι στην οδο Μωρογιαννη και θα παω να ρωτησω εκει.εχεις τιποτα αλλο υποψιν σου?

Σεπόλια,ε ? Εγώ μεγάλωσα στο Περιστέρι! :D

Ροκάκι ροκάκι, έχω βάλει και τον μικρό στον ίσιο δρόμο... Αντί για νανουρίσματα του τραγουδάω Αρτινό... :lol:

χαχαχα!! όχι ρε!! τα σημάδια είναι σέξυ στους άντρες!! τους κάνουν αρρενωπούς να ψαρώνουν τα γκομενάκια!!!

περαστικά όμως!!!

Συμφωνώ πέρα για πέραααααα.... Εμείς έχουμε ένα μικρό κόκκινο σημαδάκι πάνω από το ματάκι από τη γέννα και δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι γλύκα! :rolleyes:

σημερα ο αντρας μου μου ειπε

"Πεπη(εγω ειμαι αυτη απο το Δεσποινα)τωρα που αδυνατισες εγινες ωραια!!"

εχασα 8 κιλα σε 2 μηνες και τωρα φαινομαι γιατι αρχιζω κ φοραω τα ρουχα πριν εγκυμοσυνης

και χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!

Βατραχάκι μπράβοοοοοοο δώσε κουράγιο και σε μας!!! Εγώ έχω κολλήσει στα -5 ακόμα... :roll:

Pola εξω απο την εκκλησια μπορεις να κανεις οτι θελεις!Μη σε παραμυθιαζει κανεις.Εμας που μεσα ισα που με αφησαν να στολισω λιγο την κολυμπηθρα, εξω ειχα μπαλονια, τραπεζι με καστρακια, μπουρμπουληθρες...

Κι εμείς μόνο την κολυμπήθρα στολίσαμε και απ έξω είχαμε μπαλόνια... Επίσης στην είσοδο είχα τυπώσει ένα μουσαμά με φωτό του Θάνου που έλεγε "Καλωσήρθατε στην βάπτισή μου" (το λέω να πάρετε ιδέες) ήταν πολύ ωραίο και το βάλαμε και στην είσοδο της ταβέρνας....

Δεν τον πλήρωσα ακόμη κοκκινομάλλα τρελοκοτσιδού!!!! Χθες πήγα να πάρω προσφορά...Τέλος πάντων, θα πάμε με τη νονά το απόγευμα στην εκκλησία να δούμε...:mrgreen::mrgreen:

Κατερίνα μου και εγώ θέλω τραπέζι ευχών έξω από την εκκλησία!!!!!!!

Εγώ το βιβλίο ευχών το έδωσα στο τραπέζι.... Ας είναι καλά η κακομοίρα η αδελφή μου που ξεροστάλιαζε πάνω από τον καθένα μέχρι να γράψουν όλοι... (έμεινε και νηστική :roll:)

Α,ξέχασα να σας πω...σήμερα έχουμε επέτειο γάμου!!! 9 χρόνια παντρεμένοι!

Να ζήσετε κοριτσάκι και να είστε πάντα ευτυχισμένοι, να σας χαίρονται τα παιδάκια σας!!!!!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

chiqui να τα χιλιάσετε!!!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και υγιής, με πολλά λεφτά και πολλές γυναίκες!!!! :lol::lol::lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Πωλινάκι μου να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!

Τσίκι να τα εκατοστήσει το κουκλάκι σου!!!

Envi συλληπητήρια!!!:confused:

Καλησπέρα από την μάνα που προσπαθεί απεγνωσμένα να μαζευτεί!!Πολύ κούραση,ρούχα ρούχα,ρούχα τι τους κάνουν τι όχι κι ακόμα προσπαθώ να μαζευτώ.

Τα παιδιάμου θέλουν 2 αλλαξιές τη μέρα και να τα πλυντήρια να το σιδέρωμα να να μην κοιμάμαι μιας και ο μικρός έχει γίνει και πολύ ζουζούνι και ξυπνάει τα βράδια 3 φορές και βάλεεεε!!!:confused:

Ο μικρός έχει αρχίσει να λέει κουβεντούλες να στέκεται αρκετή ώρα μόνος του αλλά δεν περπατάει ακόμα!!Όταν δει να τρώει κάποιος ορμάει και φωνάζει "ναι ναι ναι"έχει πολύ πλάκα σαν λυμασμένο κάνει αλλά είναι ένα μπουγατσοαγγελάκι που κυριολεκτικά με έχει τρελλάνει!!!

Εγώ Πωλινάκι στη βάφτιση έκανα στολισμό στην πόρτα αν έχετε δει τις φώτο που έβαλε η Κυριακούλα(οι δικές μου δεν έχουν βγει ακόμα)στην κολυμπήθρα και 2 δεντράκια με πορτοκαλί ζέρμπερες,τα οποία πήγαν μετά στο κέντρο οπού είχα και μπαλόνια στις ίδιες αποχρώσεις!!!:rolleyes:

Σας φιλώ όλες σμουουτςςςςςςς!!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Καλησπέρα κορίτσια επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να μπω,σας διαβασα γρηγορα και είπα να σας γράψω τα νέα μας.

Τρέχω με τη δουλειά με το σπίτι τελειωσα την γενική και ο μικρουλης μου θέλει συνεχεια να τον κρατάμε να ειναι όρθιος και να περπατάμε.Πήγαμε στον παιδίατρο είμαστε 11500 και 80 πόντους μας είπε οτι μπορούμε να ξεκινίσουμε ψάρι και μας είπε να πάρουμε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50,

βγάζει 4 δοντάκια μαζί και έχει λίγη νευρικότητα αλλα κατα τα άλλα είναι μια χαρά ουτε πυρετό ουτε γκρίνια.

Πηρα και τα δείγματα απο την βάφτιση πολύ ωραιες φωτογραφιες τωρα περιμένω και το video .

ευχομαι σε όλες να είσται καλά και να περνάτε καλα με τα μωράκια σας και με τις οικογενειες σας θα προσπαθήσω να μπω συντομα φιλάκια πολλά.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

:Pγεια σασ μανουλεσ!!ετ!!!ειμαι καινουρια στο φορουμ κ ειπα να σασ πω μια καλισπερα.λοιπον,καλησπερα!ειμαι 27 κ εχω μια κορουλα 11 μηνων κ θελω και αλλο μπουμπουκι πολυ συντομα!γεννησα στο μητερα,στισ 24.06.2009 κ ημουν στο δωμ.211.πωπω πολλεσ λεπτομερειεσ αλλα που ξερεισ καμμια φωρα?θα αθελα τα φωτα σασ.τον ιουλιο θα κανουμε γαμοβαπτιση:-D:grin: χωρισ τραπεζι.μονο τοουσ πολυ στενουσ,οι οποιοι μαζευονται 70 ατομα!!!αν εχετε παει σε κατι παρομοιο σασ κακοφανηκε που μετα δεν ησαστασ καλεσμενοι?τι αλλο μπορω να κανω?λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα!!!ευχαριστω:?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Antridim, καλώς ήρθες..! :cool:

Καλά, πόσο καιρό έλειψα, πολλές καινούριες αφίξεις...!! :D

Σοφάκι, επιτέλους σε ξανα"είδαμε" κι εσένα..!

Evni, τα συλλυπητήριά μου.

Κορίτσια, πότε είναι η επόμενη συνάντηση;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

353668exr0sfu2uv.jpg

Kαλημερα!

Antridim καλως ηρθες!

Πολινα, δεν ειχα λουλουδια στη βαπτιση. Ενα αεροστατο με το ονομα στην εισοδο στη δεξιωση, και μια απλη συνθεση απο μπαλονια με ηλιον σε καθε τραπεζι.

Η Μαριαλενα αρνειται να φαει δεκατιανο και απογευματινο. Της εφτιαξα ρυζογαλο να δοκιμασει σημερα αντι γιαουρτι. Προφανως ειναι τα δοντια, γιατι τα 4 τελευταια βγηκαν μαζεμενα. Δεν την πιεζω, θα της δινω γαλα που το λατρευει αν εξακολουθησει να μη θελει να φαει.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! Για το φαγητό που λέτε, το γοργονίδιο με το που έκλεισε τους 8 μήνες σταμάτησε τα αλεσμένα. Στην αρχή της τα πάταγα με το πιρούνι και μετά μικρά μικρά κομματάκια και παρόλο που δόντι δεν είχε ούτε για δείγμα μασούσε κανονικότατα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Τώρα που βγάλαμε και δύο δόντια ποιός μας πιάνει;););)

Επιπλέον νομίζω ότι αποφάσισε μόνη της να σταματήσει να θηλάζει... Έχει δέκα μέρες που το βραδινό θηλασμό τον έχει κόψει τελείως και προτιμάει να τρώει φαγάκι ή λίγο κουάκερ αλλά το πρωί εξακολουθούσε να θηλάζει κανονικά. Εδώ και τρεις μέρες όμως έκοψε και το πρωινό (θηλάζει 3 λεπτά με το ζόρι) και μετά με τραβάει στην κουζίνα και μου λέει "μαμ! μαμ! μαμ!":D:D:D:D:D Οπότε σήμερα έφαγε ένα ωραιότατο μπολ με corn flakes και γάλα και ήταν και πανευτυχής!!!! Τι να πω έλεγα ότι θα τη θηλάσω μέχρι το χρόνο ή μέχρι να το κόψει μόνη της και νομίζω ότι μάλλον γίνεται το δεύτερο:lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει, να μην έχει και πρόβλημα με τον αποθηλασμό.

Κατά τα άλλα, ο Βασίλης λείπει πάλι ταξίδι μέχρι αύριο (ευτυχώς θα είναι πίσω για τη γιορτή μου το βράδυ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) Το γοργονίδιο θα φύγει την Παρασκευή για Τζιά με τους γονείς μου και εμείς αφού κρεπαλιάσουμε την Παρασκευή το βράδυ θα πάμε το Σάββατο για τριήμερο στο νησάκι μας και ελπίζω να κάνουμε και το πρώτο μας μπάνιο!!!!! Το βραδινό της Παρασκευής το περιμένω πως και πως. Γιορτάζουμε 2 στην παρέα και επιπλέον η νονά της μικρής φεύγει για μόνιμα για δουλειά Θεσσαλονίκη και θα κάνουμε τον αποχαιρετισμό μαζί με τις γιορτές:tongue::tongue::tongue::tongue: ΘΑ πάμε στη Boom Boom (ντίσκο όπως στα '80s με ντισκομπάλες κλπ που γίνεται χαμός!!!) και νομίζω θα ρίξουμε πολύ γέλιο και πολύ χορό:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κοριτσια!Ειμαι κομματια αφου 4:30-6:00 βαρεσαμε γερμανικο σημερα.Το μπουμπούνι ειχε αϋπνίες.Τη μάτιασα που κοιμόταν 8ωρο 2 μέρες.Τι θελει ρε παιδια και ξυπνάει τη νύχτα?Έλεος 10 μηνών κοντεύει, πότε θα κοιμηθούμε???

:τον ιουλιο θα κανουμε γαμοβαπτιση:-D:grin: χωρισ τραπεζι.μονο τοουσ πολυ στενουσ,οι οποιοι μαζευονται 70 ατομα!!!αν εχετε παει σε κατι παρομοιο σασ κακοφανηκε που μετα δεν ησαστασ καλεσμενοι?τι αλλο μπορω να κανω?λεφτα δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα!!!ευχαριστω:?

Εχω παει σε βαφτιση χωρις τραπεζι 2 φορές, την πρωτη φορα τα παιδια εκαναν τραπεζι μονο στον κουμπαρο οικογενειακα και τη δευτερη μας εξηγησαν οτι το σοι τους ηταν 300 ατομα και απλα δε χωρουσαμε στο κεντρο.Δε μας ενοχλησε καθολου, ισα ισα που εμεις επειδη μπορουσαμε τους καλεσαμε στη δικια μας και στο τραπεζι. Αλλωστε αυτο το τραπεζι γινεται υποτιθεται μονο και μονο για τον κουμπαρο.Οποιος θελει ας ερθει στην εκκλησια, οποιος δε θελει και παρεξηγηθει σκασιλα σου!

Καλημέρα,533461uagx05suuu.gif

δεν σας γράφω γιατί ο μικρός με τρέχει και ...με δουλεύει κανονικά. Πηγαίνει ταχύτατα μπουσουλώντας στις πιο απίθανες γωνιές και με κοιτάζει προκλητικά όταν παίρνει τα απαγορευμένα αντικείμενα. Θα τον βρω καμιά ώρα μέσα στο ντουλάπι της κουζίνας να πίνει ξύδι, κρασί, λάδι ή μέσα στην τουαλέτα. Πού είναι το συνεργάσιμο μωράκι που ήταν η Σοφία, ξυπνούσε και μας περίμενε να ξυπνήσουμε για να μας φωνάξει, ποτέ δεν έβαλα προστατευτικά στα ντουλάπια καθώς όπου της έλεγα όχι δεν πήγαινε...

Έλεγα ότι από το φθινόπωρο θα ξεκινήσει παιδικό αλλά δεν τον παίρνουν πριν τα Χριστούγεννα και αυτό κατ' εξαίρεση επειδή είναι αδελφάκι της Σοφίας καθώς δέχονται παιδάκια από δύο ετών και πάνω. Τώρα λοιπόν πρέπει να ψάξω για κάποια φύλαξη στο σπίτι.

643230cdpu4oom7z.gif

Η Μαριαλενα αρνειται να φαει δεκατιανο και απογευματινο. Της εφτιαξα ρυζογαλο να δοκιμασει σημερα αντι γιαουρτι. Προφανως ειναι τα δοντια, γιατι τα 4 τελευταια βγηκαν μαζεμενα. Δεν την πιεζω, θα της δινω γαλα που το λατρευει αν εξακολουθησει να μη θελει να φαει.

Ίσως αν την αφήνεις λίγο παραπάνω να πεινάσει και δεν της τα δίνεις στην ακριβή ώρα θα τα τρώει. Μερικές φορές του δίνω τη φρουτόκρεμα για μεσημεριανό, βέβαια ο δικός μου είναι άλλη υπόθεση καθώς γεμίζει το στομαχάκι του κατά της διάρκεια της νύχτας οπότε τα πρωινά δεν πεινάει όπως θα έπρεπε φυσιολογικά.

1034653pphuepmw9c.gif

Καλημερα κοριτσια!Ειμαι κομματια αφου 4:30-6:00 βαρεσαμε γερμανικο σημερα.Το μπουμπούνι ειχε αϋπνίες.Τη μάτιασα που κοιμόταν 8ωρο 2 μέρες.Τι θελει ρε παιδια και ξυπνάει τη νύχτα?Έλεος 10 μηνών κοντεύει, πότε θα κοιμηθούμε???

Εχω παει σε βαφτιση χωρις τραπεζι 2 φορές, την πρωτη φορα τα παιδια εκαναν τραπεζι μονο στον κουμπαρο οικογενειακα και τη δευτερη μας εξηγησαν οτι το σοι τους ηταν 300 ατομα και απλα δε χωρουσαμε στο κεντρο.Δε μας ενοχλησε καθολου, ισα ισα που εμεις επειδη μπορουσαμε τους καλεσαμε στη δικια μας και στο τραπεζι. Αλλωστε αυτο το τραπεζι γινεται υποτιθεται μονο και μονο για τον κουμπαρο.Οποιος θελει ας ερθει στην εκκλησια, οποιος δε θελει και παρεξηγηθει σκασιλα σου!

Αχ, αυτός ο ύπνος. Ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μου προκειμένου να αποφασίσω για δεύτερο παιδάκι. Εναμιση χρόνο να μην κοιμάσαι συνεχόμενα πάνω από δυο τρεις ώρες είναι άθλος! Κατά τ' άλλα όλη η κούραση αντέχεται αρκεί να κοιμάσαι όμως συνεχόμενα ένα πενταώρο.

469668i2096sltx3.gif

Γενικά ως προς τη βάπτιση ή το γάμο και την μετέπειτα πρόσκληση σε τράπεζι, ο καθένας πιστεύω ότι ακολουθεί αυτό που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Μικροπαρεξηγήσεις πάντα θα υπάρχουν. Προσωπικά θέλω να προσκαλώ μόνο όσους μπορώ να καλέσω και σε τραπέζι, ή δε θα κάνω σε κανέναν τραπέζι ή όσους προσκαλέσω θα ήθελα να έρθουν χωρίς διαχωρισμό στη συνέχεια στο τραπέζι .

252790m98pascolj.gif

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! Για το φαγητό που λέτε, το γοργονίδιο με το που έκλεισε τους 8 μήνες σταμάτησε τα αλεσμένα. Στην αρχή της τα πάταγα με το πιρούνι και μετά μικρά μικρά κομματάκια και παρόλο που δόντι δεν είχε ούτε για δείγμα μασούσε κανονικότατα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Τώρα που βγάλαμε και δύο δόντια ποιός μας πιάνει;););)

Επιπλέον νομίζω ότι αποφάσισε μόνη της να σταματήσει να θηλάζει... Έχει δέκα μέρες που το βραδινό θηλασμό τον έχει κόψει τελείως και προτιμάει να τρώει φαγάκι ή λίγο κουάκερ αλλά το πρωί εξακολουθούσε να θηλάζει κανονικά. Εδώ και τρεις μέρες όμως έκοψε και το πρωινό (θηλάζει 3 λεπτά με το ζόρι) και μετά με τραβάει στην κουζίνα και μου λέει "μαμ! μαμ! μαμ!":D:D:D:D:D Οπότε σήμερα έφαγε ένα ωραιότατο μπολ με corn flakes και γάλα και ήταν και πανευτυχής!!!! Τι να πω έλεγα ότι θα τη θηλάσω μέχρι το χρόνο ή μέχρι να το κόψει μόνη της και νομίζω ότι μάλλον γίνεται το δεύτερο:lol::lol::lol::lol: Δεν πειράζει, να μην έχει και πρόβλημα με τον αποθηλασμό.

Κι εμένα προτιμάει να τρώει σε κομματάκια τις τροφές, τώρα πόσο τις μασάει ή τις καταπίνει είναι ενα θέμα που με προβληματίζει.

Τί ωραία που αποθηλάζει τόσο φυσικά, εμείς αντί να αποθηλάζουμε του δίνουμε νυχθημερόν και καταλαβαίνει... Δε με βλέπω και πάλι να φοράω (λόγω στήθους-θηλασμού) κανένα από τα προηγούμενα καλοκαιρινά φορέματα ή πουκάμισα και δεν είναι καιρός για shopping...

469666ai6fszwy8s.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ίσως αν την αφήνεις λίγο παραπάνω να πεινάσει και δεν της τα δίνεις στην ακριβή ώρα θα τα τρώει. Μερικές φορές του δίνω τη φρουτόκρεμα για μεσημεριανό, βέβαια ο δικός μου είναι άλλη υπόθεση καθώς γεμίζει το στομαχάκι του κατά της διάρκεια της νύχτας οπότε τα πρωινά δεν πεινάει όπως θα έπρεπε φυσιολογικά.

Δεν τρωει ποτε στο 3ωρο. Ακομη και αν την αφησω 4 ή 5 ωρες νηστικη, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Παρελειψα και γευματα αυτες τις μερες, καμια αλλαγη. Μαλλον ειναι τα δοντια.

age.png age.png

Καλημέρα!!

Antridim,καλώς ήρθες...Κι εγώ έχω πάει σε βάπτιση και δεν ήμουν καλεσμένη στο τραπέζι μετά αλλά δεν παρεξηγήθηκα...όπως κι εγώ είχα καναδυό καλεσμένους στην βάφτιση μόνο στην εκκλησία...μην κολλάς!

Μαριαλένα,έφτασε η ώρα του αποχωρισμού??Πως σου φαίνεται που το μπουμπουκάκι σου αποφάσισε να σταματήσει από μόνο του να θηλάζει??Γάλα της δίνεις φρέσκο αγελαδινό??Εγώ πιστεύω ότι θα μου κακοφανεί...αν και βλέπω να αργούμε πολύυυυυ ακόμα εμείς μέχρι να αποθηλάσουμε....Πάντως μπράβο σας που τα καταφέρατε και θηλάσατε τόσο πολύ...

Βρε κορίτσια,εσείς που δίνετε το φαγητό σε κομματάκια και τρώνε...το κρέας πώς το δίνετε????Δεν είναι σκληρό??Θέλω κι εγώ να της σταματήσω τα αλεσμένα (μήπως κι αρχίσει να τρώει) αλλά φοβάμαι λίγο τα κρεατικά...πώς θα τα λιώνει το παιδί??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...