Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας!!! σοφια πολυ γελασα με το εργαλειο!!!

αννα χαιρομαι που γινατε καλα! φανταζομαι τα ρουχαλακια ειναι τρελα!

κυριακη περαστικα και κουραγιο εσυ! δυσκολο οταν αρρωσταινουν τα παιδακια!

ταρα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

εμεισ ειμαστε καλα!σημερα ειμασταν εξω ολο το πρωινο! καναμε βολτα με τον μπαμπα μας και μετα καθομασταν στην αυλη. η μικρη εδω και 3 μερες δεν εχει αιμα.τριτη θα παμε σε παιδογαστρεντερολογο στη ξανθη. αντε παω,ξυπνησε.σε λιγο θα την κανουμε μπανιο,μαμ και νανι. κοριτσια καθε μερα τα κανετε μπανιο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α μια χαρά συμπεθέρα οικογενειακό το ρεπερτόριο :P Εμείς σήμερα πήγαμε στο Ledra Marriott το πρωί που είχε Χριστουγεννιάτικο Bazaar και η γοργονίτσα είχε ξετρελλαθεί!!! Χορωδίες, παιδάκια, στολίδια - βγάλαμε και φωτογραφία με τον Άη-Βασίλη, χαμός!!! Αφού κουτούλαε από τη νύστα και η παλιοκουτσομπόλα για να μη χάσει καμιά οξεία δεν έλεγε να κλείσει μάτι!!!! Μετά που γυρίσαμε σπίτι πλάκωσε τη φρουτόκρεμα σαν τρελλή!!! Της έβαλα και λίγο μάνγκο μέσα στο μήλο σήμερα και ξετρελλάθηκε:)

τι ωραια!!! τρελαινεται για φρουτα ε?πολυ καλο!

γεια σας!!! κοριτσια καθε μερα τα κανετε μπανιο?

Καλησπερα, εγω πλεον τον κανω μερα παρα μερα μπανιο. Οσο σκεφτομαι την μουρμουρα του οταν του βαζω φανελακι - μπλουζακι περναει απο το μυαλο μου να τον κανω 1 φορα τον μηνα.

κοριτσια οταν πατε βολτα με τα μωρα σας περνεται γαλα και τα σχετικα αξεσουαρ; Εγω κουβαλαω αλλα δεν μπορω να τον τα'ι' σω σε καφετερια. Σημερα παλι αρων αρων γυρισαμε σπιτι και απο τον καφε δεν προλαβα να πιω γουλια, τι αγκαλια τον ειχα, τι τον χαιδευα αυτος τιποτα (ειχε στραβωσει και ενα μεσηλικο ζευγαρι διπλα μας απο το κλαμα του μπεμπη και τα ειχα παρει). για να φαει ειχε περιθωριο μιας ωρας ακομα, λογικα επρεπε να αντεξει. Μολις μπει αυτοκινητο κοιμαται στο καροτσι κοιμαται και οταν κατσουμε σε καφετερεια και παραγγειλουμε ξυπναει και μετα απο λιγο κλαιει σαν τρελλο. Οταν μπουμε στο αυτοκινητο σταματαει και κοιμαται παλι. Λετε να πειναει ή δεν του αρεσει η στασιμοτητα στο καροτσι;

Και κατι ακομα,Την πλατη τη σηκωνεται στο κοροτσι;

BdN1p3.png

Γεια σας μάνες!

gogga γιατί δεν μπορείς να ταίσεις το μωρό στην καφετέρια; Κι εγώ κουβαλάω όλη την προίκα μαζί και τον ταίζω άμα χρειαστεί, που πάντα χρειάζεται γιατί όταν βγαίνουμε θα κάνουμε αρκετές ώρες! Δίνε του λίγο έστω, για να μην γκρινιάζει!

Την πλάτη καροτσιού την σηκώνω, όταν νυστάξει την ρίχνουμε πάλι και παίρνει τον υπνάκο του

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Kαλημερα κοριτσια.Ο καιρος συνεχιζει να ειναι καλος και εδω.

Τα παιδακια μου συνερχονται .μονο ο Μαριακος εχει πυρετο απο εχθες και κοκοροβηχα.θα τον παω παιδιατρο οταν ξυπνησει.Εχω και προβλημα με αυτον.Δεν πινει και τα σιροπια.Θα του βαλω υποθετο για τον πυρετο αν συνεχισει!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια

Τι κανετε? Εμαθα οτι ενα μωρακι 8 μηνων που μενει στο διπλανο σπιτι εχει τη νεα γριπη. Αλλα δεν ακουσα να το πανε στο νοσοκομειο μαλλον το αντιμετωπιζουν στο σπιτι. Τι αγχος κι αυτο με τη γριπη μας εχουν τρελανει.

ziZip2.png BhAqp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

gogga μην σε νοιάζει αν στραβώνει κάποιος που κάθεται δίπλα σου κ μην χαλάς τη βόλτα σου για τίποτα κ εγώ δεν πολυβολέυομαι στις καρέκλες έξω να την κρατήσω για να φάει κ ξέρω ότι το γεύμα αυτό θα είναι μικρό αλλά είναι αρκετό ώστε να απολάυσω τη βόλτα μου....που θες κ δεν έχει φάει αυτό το παιδί....!!!

κ την πλάτη του καροτσιού κ εγώ τη σηκώνω οταν είναι ξύπνια γιατί η δικιά μου κρατάει όρθια τη μισή της πλάτη για να βλέπει κ ζορίζεται!

Χθες περάσαμε πολύ ωραία στη χασιά είχαμε να βγούμε κ 2 εβδομάδες λόγω της διαροιας κ μου φάνηκε λες κ πήγα εκδρομή....!!!

Η μπουκίτσα το βράδυ έκανε κάτι κακά λίγο καφέ αλλά πίνει μόνο γάλα....τι να ναι τώρα η αλλαγή στο χρώμα?Ενω έχουμε σταθεροποιηθεί σε 2 φορές τη μέρα με κανονικό frisolac κ όχι με ρυζόνερο....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!! Κυριακή περαστικά στο Μαριάκο. Gogga κι εμείς την ταΐζουμε παντού, απλά επειδή εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά, αντλώ στο σπίτι και το παίρνω μαζί μου ή απλά θηλάζω εκεί που είμαστε ανάλογα με το μέρος και την παρέα. Γενικά εμάς μας έχει βγει γυρίστρα η γοργονίτσα οπότε έχει φάει στα πιο απίθανα μέρη. Στο καρότσι την έχουμε με όρθια την πλάτη για να κοιτάει και μόλις νυστάξει την ξαπλώνουμε και συνεχίζουμε τη βόλτα μας!!! Άντε πέφτω στη δουλειά τώρα θα τα πούμε το μεσημέρι από το σπίτι!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

κοριτσια καθε μερα τα κανετε μπανιο?

Ναι εγώ κάθε μέρα τον κάνω. Μάλιστα καμιά φορά τον κάνω και δύ φορές τη μέρα. Βλέπεις εμείς έχουμε θέμα και με τα κακά μας και πασαλειβόμαστε και γινόμαστε χάλια!!

Δεν έχω όμως παράπονο, όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο του αρέσει! Ρίχνει πολύ γέλιο στο μπάνιο και μετά στο ντύσιμο :)

κοριτσια οταν πατε βολτα με τα μωρα σας περνεται γαλα και τα σχετικα αξεσουαρ; Εγω κουβαλαω αλλα δεν μπορω να τον τα'ι' σω σε καφετερια. Σημερα παλι αρων αρων γυρισαμε σπιτι και απο τον καφε δεν προλαβα να πιω γουλια, τι αγκαλια τον ειχα, τι τον χαιδευα αυτος τιποτα (ειχε στραβωσει και ενα μεσηλικο ζευγαρι διπλα μας απο το κλαμα του μπεμπη και τα ειχα παρει). για να φαει ειχε περιθωριο μιας ωρας ακομα, λογικα επρεπε να αντεξει. Μολις μπει αυτοκινητο κοιμαται στο καροτσι κοιμαται και οταν κατσουμε σε καφετερεια και παραγγειλουμε ξυπναει και μετα απο λιγο κλαιει σαν τρελλο. Οταν μπουμε στο αυτοκινητο σταματαει και κοιμαται παλι. Λετε να πειναει ή δεν του αρεσει η στασιμοτητα στο καροτσι;

Και κατι ακομα,Την πλατη τη σηκωνεται στο κοροτσι;

Εγώ αν ξέρω πως δεν θα αργήσω δεν παίρνω μαζί μου γάλα. Αλλά όπου και να είμαστε δεν έχει πρόβλημα, τρώει. Αυτό που λές το κάνει και σε μένα. Όταν κάτσουμε μετά από λίγο αρχίζει και γκρινιάζει στο καρότσι. Δεν κλαίει, απλά μουρμουράει.

Κι όπως είπε και η Άννα μη σε νοιάζει για τους άλλους!

Η μπουκίτσα το βράδυ έκανε κάτι κακά λίγο καφέ αλλά πίνει μόνο γάλα....τι να ναι τώρα η αλλαγή στο χρώμα?Ενω έχουμε σταθεροποιηθεί σε 2 φορές τη μέρα με κανονικό frisolac κ όχι με ρυζόνερο....

Καφέ κακά έκανε εμάς όταν έπινε το Almiron pepti. Τώρα που γυρίσαμε πάλι στο απλό Almiron είναι πάλι κίτρινα. Αφήστε που ηρέμησε και κοιμάται λιγάκι και τη μέρα! Μια χαρά!

Γενικά εμάς μας έχει βγει γυρίστρα η γοργονίτσα

Από που να πήρε άραγε??????!!!!! (emotion που σφυρίζει αδιάφορα) Αχαχαχαχαχαχ!

Καλημέρα κοριτσάκιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Χτες ο Γιάννης αποφάσισε να μάθει στο μπέμπη τι είναι το κάθε λούτρινο που έχει....

Και ξεκινάει λοιπόν...

Μπέμπη αυτό είναι ένα πλοίο. Τουυυυυυυυυυυυυυυυυτττττττττ!!!!

Αυτό είναι μια αγελάδα. Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Αυτό είναι ένας σκύλος. Γαβ Γαβ

Και τα λοιπά.

Κρίμα του λέω που δεν βρήκαμε και κανένα γαϊδουράκι. Γιατί μου λέει? Ήθελα πολύ να σε ακούσω να γκαρίζεις του λέω και λές και το κατάλαβε ο μπέμπης και άρχισε να γελάει πάλι! Ωραία, θα πειράζουμε μαζί το μπαμπά... Χεχεχεχεχεχε

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλημερα κοριτσια

τι κανουν τα μικρα σας τα μπεμπακια?

ο δικος μου περνει τον πρωινο του υπνακο

σημερα ωραια μερα για........δουλειες!!!!!!!!!! αφου σερνομασταν στους καναπεδες το ΣΚ

σημερα και αυριο στο Μαρινοπουλο εχει προσφορα τα pampers

πηγα πρωι πρωι και προμηθευτηκα για ενα μηνα!!

οποια κοπελα χρησιμοποιει LIBERO εχω κουπονια αξιας 13 ευρω πολυ ευχαριστως να τα δωσω αφου εγω δεν τα χρειαζομαι

Μηπως ξερει καμια τι εγινε με το grey's anatomy? τελικα πεθανε η Ιζυ?

θα υπαρξει καινουργιος κυκλος?

πρεπει να υπαρξει γιατι μας αφησανε στα κρυα του λουτρου!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Το τελευταίο επεισόδειο το είδες?

Πέθανε η Ίζι και ο George και συναντηθήκανε στη άλλη ζωή. Δεν νομίζω να συνεχιστεί...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Το τελευταίο επεισόδειο το είδες?

Πέθανε η Ίζι και ο George και συναντηθήκανε στη άλλη ζωή. Δεν νομίζω να συνεχιστεί...

Ναι το ειδα και δεν ηθελα να πιστεψω οτι τελειωσε και πεθαναν πολυ στεναχωρεθηκα............. και ειπα μηπως υπαρξη συνεχεια

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα,

Έχει λίγο ψυχρούλα σήμερα ε?

Για αυτά που ρωτάτε...

Μπανάκι κάνουμε κάθε μέρα, γιατί δεν μπορώ να την αφήνω να μυρίζει από τις γουλιές που κάνει και άλλωστε τις αρέσει πάρα πολύ! Και μετά στο ντύσιμο μιλάμε συνεχώς δεν βάζουμε γλώσσα μέσα μας!!!

Γαλατάκι κουβαλάμε πάντα μαζί και τρώμε παντού ευτυχώς δεν έχουμε πρόβλημα.

Στις καφετέριες είμαστε κυρίες ούτε γκρινάζουμε ούτε τίποτα, μας αρέσουν οι βολτίτσες!

Ερώτηση...

Εμείς από κρέμα τρώμε κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο, αλλά ρε κορίτσια μέχρι να τη φάμε νερώνει...ΓΙΑΤΙ? Και τρώμε και σχετικά γρήγορα ρε γμτ...που να αργούσαμε κιόλας!Τα τελευταία 20-30 ml πάνε χαμένα κάθε φορά.Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι το ειδα και δεν ηθελα να πιστεψω οτι τελειωσε και πεθαναν πολυ στεναχωρεθηκα............. και ειπα μηπως υπαρξη συνεχεια

Όντως πολύ χαζό τέλος!!!!!!!Έμεινε και ο Καρέβ μόνος του...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Fatsaki βάζε λίγη παραπάνω ποσότητα από αυτή που λέει το κουτί και δεν θα χεις πρόβλημα.

Εμείς περάσαμε ένα ΣΚ πολύ ωραίο όλο βόλτες και ο μπέμπης μου ήταν ξετρελαμένος! Άστε που του βάζω αυτό το τραγουδάκι και τα δίνει όλα στον χορό στην αγκαλιά μου...

PYqip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...