Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.

Προσπαθω μερες τωρα να βρω χρονο να μπω να σας γραψω και δεν τα καταφερνω. δυστυχως τα κοριτσια μου αφηνουν πολυ λιγο χρονο πια και εχω και τις ετοιμασιες της βαπτισης οποτε ετρεχα στην κυριολεξια.

Αυτες τις μερες ζω μια χαρμολυπη ατελειωτη και εχω σαλταρει στην κυριολεξια. Απο την μια χαιρομουν και γελουσα που ετοιμαζαμαι την βαπτιση των μωρων και απο την αλλη εσβηνε ενας πολυ καλος μας φιλος. χθες τελικα μας αφησε ενα σπανιος ανθρωπος και πηγε να ξεκουραστει επιτελους μετα απο αγωνα 2 χρονων με το θηριο του καρκινου. Νιωθω πολυ χαλια γιατι δεν μπορω να βρεθω στην αθηνα για να τον χαιρετησω αλλα ευτυχως εχω και τα μωρα και ξεχνιεμαι. προτιμω να κρατησω τις ομορφες στιγμες, τις ξςνοιαστες και τις χαρουμενες και οχι τα τελευταια2 χρονια. Λυπαμαι που σας ψυχοπλακωνω βραδιατικα αλλα αληθεια ενω μερες τωρα το περιμεναμε τωρα φανταζει τοσο οδυνηρο. Δεν ξερω τι να πω στη γυναιακα του που ειναι απιστευτα μοναδικη και τον στηριξε ολο αυτο τον καιρο και τωρα εχει αληθινα καταρρευσει.. Ειναι τοσο λιγα τα λογια καμια φορα..

Καλο βραδυ σε ολους...

CYMFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάκια!evni τα συλλυπητήρια μου για τον φίλο σας. είναι τόσο κρίμα να χάνονται άνθρωποι.και τόσο σκληρή και άνιση η μάχη με τον καρκίνο!τί να πω.πραγματικά λυπάμαι. αύριο χειρουργείται ένας πολύ αγαπημένος μου θείος. με την ίδια ασθένεια. πήγα χθες να τους δω και διεκρινα τον τρόμο στο βλέμμα της θείας μου.αυτό το βλέμμα που έδειχνε τον φόβο της για τον άνθρωπο της και για οτι συμβαίνει. ........ελπίζω να πάνε όλα καλά.

μπήκα για να σας γράψω λίγο για την καθημερινότητα μας αλλά συννέφιασα. καλό βράδι μανούλες.

HZBPp3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου...!!

Πολύ μου λείψατε τον τελευταίο καιρό, είχα πολλά τρεξίματα και δεν έμπαινα ούτε εδώ, ούτε στο fbk..

Πώς είστε; Σας έπιασε η πάρλα, βλέπω, να δω πότε θα σας διαβάσω...!

Εμείς σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο. Όλα μια χαρά, ο Παναγιώτης είναι 9.900γρμ και 78 πόντους. Ξεκινάμε και ψαράκι αυτό το μήνα. Ξεπεράσαμε και τη δυστροπία με τα φρούτα, φαίνεται να του έφταιγε το κουτάλι και όχι τα δοντάκια του, μιας και με τα μεταλλικά κουταλάκια τρώει μια χαρά..! Μας έγραψε και φυτικό αντιηλιακό, με 25 δείκτη ποστασίας. Το μόνο που προβλημάτισε τη γιατρό ήταν το ότι δεν στηρίζεται ακόμη στα ποδαράκια του, όπως σας είχα ξαναγράψει. Αν και ήταν, καθέτως, αρνητική με την περπατούρα, όταν είδε ότι ο μικρός αδυνατεί να στηριχθεί, είπε να τον βάλω για λίγο, να συνηθίσει την όρθια στάση. Εάν και αυτό το μήνα δεν στηριχθεί, θα πάμε σε παιδονευρολόγο.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

1898691z6jei9llsu.jpg

Καλησπέρα κοριτσάκια μου από την(επιτελους) ηλιόλουστη Νυρεμβέργη!:D

Τα νέα μας....περνάμε πολύ όμορφα αν εξαιρέσουμε ότι 3 μέρες ήμουν άρρωστη με 39 πυρετό κ τούμπανο αμυγδαλές αλλα δεν πτοήθηκα κ συνέχιζα να γυρνάω!;)

Καμια μπυρα ηπιες? Μαλλον οχι, γι αυτο αρρωστησες!:wink:

Η μικρή έχει φάει ότι μπορείτε να φανταστείτε αφού εδώ από 10 μηνών δίνουν σχεδόν τα πάντα σε παιδιά...κρουασαν...πουράκια...κ πολλά άλλα....

Απορω πως δεν ειναι παχυσαρκοι οι Γερμανοι...:rolleyes:

δυστυχώς οι μέρες μας τελειώνουν κ Π'εμπτη βράδυ γυρνάμε αλλά η σκέψη του να επιστρέψουμε για μόνιμα Γερμανία είναι πολύ έντονη....θα δούμε αφού το σκεφτούμε κ το αναλύσουμε καλά από την Ελλάδα:wink:

Πολυ μεγαλη αποφαση. Οπως μαθαινω κι εγω παντως απο φιλη Γερμανιδα, δεν ειναι και πολυ καλυτερα τα πραγματα. Απλα οι Γερμανοι δουλευουν, και δε μαστιζονται απο τα δικα μας σκανδαλα...το ενα πισω απ΄το αλλο...

απο την αλλη εσβηνε ενας πολυ καλος μας φιλος. χθες τελικα μας αφησε ενα σπανιος ανθρωπος και πηγε να ξεκουραστει επιτελους μετα απο αγωνα 2 χρονων με το θηριο του καρκινου.

Τα συλληπητηρια μου. Ξερω πολυ καλα τι σημαινει αυτη η ιστορια και για τον ιδιο τον ασθενη και για την οικογενεια του. Πριν 4 μερες εκλεισε ο πατερας μου 13 χρονια που εφυγε, αλλα εκτος απο τον πονο που δεν ξεπερνας ποτε, η οδυνη ειναι μεγαλυτερη για τους ανθρωπους που ταλαιπωρηθηκαν τοσο πολυ απο αυτη την αρρωστια.

αύριο χειρουργείται ένας πολύ αγαπημένος μου θείος. με την ίδια ασθένεια. πήγα χθες να τους δω και διεκρινα τον τρόμο στο βλέμμα της θείας μου.αυτό το βλέμμα που έδειχνε τον φόβο της για τον άνθρωπο της και για οτι συμβαίνει. ........ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ευχομαι μεσα απ΄την ψυχη μου οτι καλυτερο Νατασσουλα.

Μας έγραψε και φυτικό αντιηλιακό, με 25 δείκτη ποστασίας.

Προσεξε Κωνσταντινα μου, αλλο φυτικο, αλλο βιολογικο.:wink:

Το μόνο που προβλημάτισε τη γιατρό ήταν το ότι δεν στηρίζεται ακόμη στα ποδαράκια του, όπως σας είχα ξαναγράψει. Αν και ήταν, καθέτως, αρνητική με την περπατούρα, όταν είδε ότι ο μικρός αδυνατεί να στηριχθεί, είπε να τον βάλω για λίγο, να συνηθίσει την όρθια στάση. Εάν και αυτό το μήνα δεν στηριχθεί, θα πάμε σε παιδονευρολόγο.

Ευχομαι να μη χρειαστει να πατε σε γιατρο. Τα μωρα σ΄αυτη την ηλικια εχουν θεαματικες αλλαγες μεσα σε μονο λιγες μερες.

age.png age.png

Καλημερα σας

Κωνσταντινα μου θα συμφωνησω με τη συμπεθερα , η ανιψια μου μεχρι 14 μηνων μαζευε τα ποδια επανω πολυ απλα γιατι αισθανοταν ανασφαλεια

Το αλλο με το αντιλιηακο και ο δικος μου παιδιατρος μου προτεινε δεικτη προστασιας μεχρι 25 γιατι απο εκει και πανω βαζουν χημικα για να γινει ο δεικτης 50

Πωλινακι να ζησετε

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα :D

Αννούλα του έδωσες και κατάλαβε ε, αν και αρρωστούλα?Μπράβο, με το καλό να μας ξαναέρθεις!

Evni συλληπητήρια!!!

Νατασσούλα, τι να πω τώρα, ... , να πάνε όλα καλά! Όλοι λίγο πολύ το έχουμε περάσει αυτό με κάποιον δικό μας, δυστηχώς. :|

Άλλα νέα τώρα...

Εχθές επιτέλους πήγα και ψώνισα με τον νονό τα βαφτιστικά μας. Είναι τόσο όμορφα! :-D Κάποια στιγμή θα τα βάλω στο fbook να μου πείτε γνώμες.

Μου εφυγε ένα βάρος. Τώρα σειρά έχουν ο σταυρός, τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, ο φωτογράφος και ο στολισμός! Έχω μέλλον ακόμα.

Δεν προλαβαίνω να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι. Το σίδερο θα φτάσει στο ταβάνι σε λίγο!!! Επίσης είναι και οι άλλες δουλειές...σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, βεράντες...........Ουφ:? Μάλλον πρέπει να ξυπνάω από τις 6 το πρωί που κοιμάται η μπέμπα γιατί έτσι δεν γίνεται. Εσείς πως τα καταφέρνετε???? Τα έχω δει όλα, 24 ώρες την ημέρα είναι πολύ λίγες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου...!!

Το μόνο που προβλημάτισε τη γιατρό ήταν το ότι δεν στηρίζεται ακόμη στα ποδαράκια του, όπως σας είχα ξαναγράψει. Αν και ήταν, καθέτως, αρνητική με την περπατούρα, όταν είδε ότι ο μικρός αδυνατεί να στηριχθεί, είπε να τον βάλω για λίγο, να συνηθίσει την όρθια στάση. Εάν και αυτό το μήνα δεν στηριχθεί, θα πάμε σε παιδονευρολόγο.

Κωνσταντίνα όλα καλά θα πάνε, το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!!!Θελω να το πω να το φωναξω οτι η Παναγιωτα με κακομαθαινει αφου κοιμηθηκε και σημερα 8ωρο!Την ξυπνησα εγω το πρωι!Βεβαια ολο το βραδυ του δωσαμε και καταλαβε στο παιχνιδι οποτε εγινε πτωμα και κοιμηθηκε σαν πουλακι.

Φατσακι τι να προλαβεις?Εγω απο δουλειες τιποτα αφου η δικια μου θελει να ασχολεισαι συνεχεια μαζι της.

Ποτε σταματαμε να αλεθουμε το φαγητο???Εμεις σημερα βαζουμε και φασολακια πρωτη φορα.Βαλαμε εδω και δυο μερες και κερασια και βερυκοκα στη φρουτοκρεμα χωρις καν να ρωτησω το γιατρο αν και μαλλον επρεπε γιατι οσο να'ναι υπαρχει ακομα η υποψια αλλεργιας και τα γαλατα και οι κρεμες μας ειναι υποαλλεργικα.

Nadine τα αγορακια αργουν να σηκωθουν γενικα.Τα κοριτσια βιαζονται.Το βαφτιστηρι μου που ειναι 1 μερα μεγαλυτερο απο τη δικια μου ακομα στον ποπο του δεν καθεται καλα καλα και αλλο ενα αγορακι 15 μερες μικροτερο καθεται αλλα δεν εχει σηκωθει.Το κακο ειναι οτι η κουμπαρα μου θεωρει το παιδι της ακομα βρεφος και το εχει ολη μερα σ'ενα καροτσι μες στο σπιτι, λυμενο κι εφαγε μια τουμπα στο πατωμα το μωρο το σαββατο...

Χρόνια πολλά chiqui μας, να χαίρεσαι τον Σπυράκο σου, να είστε μάνα και γιος πάντα καλά κι ευτυχισμένοι!!!

Καλημέρα μάνες! Ο μορφονιός, παρότι φαφούτης, έφαγε μπανάνα και βερύκοκο πατημένα σήμερα και το ευχαριστήθηκε. Μασούλησε και το ψωμί του και μια σταλίτσα τόση δα τυρί κι ήταν ευτυχισμένος (και μέσα στη μπίχλα). Ανθρωπάκια :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

chiquiρόνια σας πολλά!!!Να χαίρεσαι τον Σπυράκο σου!!!!

evni,τα συλλυπητήριά μου...

Νατασσούλα,όλα να πάνε καλά με τον θείο σου και όλα περαστικά να είναι....

Εμείς πήγαμε σήμερα ΟΑΕΔ το πρωί για να πάρω βεβαίωση για τα λεφτά του 6μήνου...ετοιμαζόμασταν μισή ώρα για να κάνουμε 5 λεπτά!!Και δεν την δίνανε στον άντρα μου χτες,έπρεπε να ξεσηκωθούμε με την μικρή να πάμε για 2' υπόθεση...τέλος πάντων...

Η μικρή ακόμα αρνείται πεισματικά να φάει...θέλει μόνη της,την αφήνω,τρώει 2 κουταλιές (υποτίθεται) και μετά θέλει να παίζει με το φαγητό της...τα νεύρα μου κρόσια!!!Θέλει 1002 κόλπα για να φάει 3-4 κουταλιές στο τσακίρ κέφι αλλά δεν θέλω να την μάθω να τρώει όρθια,παίζοντας,να την κυνηγάω με το κουτάλι στο χέρι κλπ κλπ....θέλω να την μάθω να τρώει στην κουζίνα και μόνο...είναι κακό??Μήπως γι'αυτό αρνείται τόσο πεισματικά να φάει??

Με τις δουλειές του σπιτιού ευτυχώς με βοηθάει πάρα πολύ ο Κώστας...ή το Σαββ/ριακο τις κάνουμε μαζί ή αν προλάβω κάνω κάτι λίγα μεσοβδόμαδα με την βοήθεια της μικρής...π.χ.,ξεσκονίζουμε μαζί,με βοηθάει να βάλω πλυντήριο και μετά μου δίνει μανταλάκια να απλώσω τα ρούχα...σίδερο κάνω ή όταν κοιμάται όσα προλάβω ή όταν είναι σπίτι ο Κώστας για να την κρατήσει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

γεια σας κοριτσια κι απο μενα. τι κανετε?

εμεις καλα, αν και η μικρη απο τοτε που ξεκινησε παιδικο, ολο αδιαθετη ειναι. Τωρα μετα απο τρεις εβδομαδες ειναι λιγο καλυτερα, της φυγανε τελειως οι μυξες.

Αμα της εφυγαν τελειως, πολυ τυχερη εισαι. Εμενα την πρωτη χρονια στον παιδικο η δεσποινα ειχε μονιμα μπουκωμα και βηχα

Χτες κοιτουσα κατι βιντεακια που την εχω τραβηξει πριν απο ενα μηνα. Βρε κοριτσια, ποσο εχει ξεπεταχτει μεσα σε αυτο το μηνα. Τι κανει ο παιδικος... Ήταν μωρακι και τωρα παιδοφαιρνει. Σηκωνεται, πιανεται και περπαταει, μπουσουλαει "τρεχοντας", πινει νερο από ποτηρι παρακαλω, επικοινωνει... πολυ εντυπωση μου εκανε που το ειδα, γιατι μερα με τη μερα δεν το καταλαβαινω, οταν γυρισω λιγο πισω ομως ειναι πολυ εμφανες.

Και που εισαι ακομα:D Μιλαμε οτι κοιταω τη μεγαλη και δεν το πιστευω

Εμεις με τη βαφτιση, ουτε ημερομηνια δεν εχουμε κλεισει, αλλα λεμε για αρχες Σεπτεμβρη. Ελπιζω να βρουμε διαθεσιμες ημερομηνιες. και ο αντρας μου γκρινιάζει, λογω της κρισης, να μην κανουμε σουαρε μετα που λεγαμε, αλλα να το περιορισουμε μονο στους γονεις-αδελφια-νονους.

Και πολυ καλα λεει ο αντρας σου. Το εχω μετανιωσει και το τραπεζι στη βαφτιση της δεσποινας και αυτο που θα κανω τωρα. Εκανα μεγαλο και ανοιχτο γαμο και δεν υπηρχε κανενας λογος για περαιτερω. Ουτε για το παιδι εχει καποιο νοημα. Πιο πολυ ευχαριστιεται απο τα 3 και μετα ενα καλο παρτυ γενεθλιων, εαν καπου θελουμε να ξοδεψουμε χρηματα για το παιδι μας για διασκεδαση.

Τριημερο τι θα κανετε? Εμεις επειδη την παρασκευη κάθομαι απο τη δουλεια (παιρνω το μειωμενο σε μερα- αρα τετραημερο για μενα) θα παμε στο εξοχικο μου στην Ανάβυσσο και θα ερθει να μας βρει ο αντρουλης μου. Ελπιζω να κανω και κανα μπανακι. Τη μικρη δεν θα τη βουτηξω βεβαια, γιατι θα ειναι ακομα πολυ κρυα τα νερα. Αλλα ανυπομονω, ειναι η πρωτη φορα που θα παμε στο εξοχικο με τη μικρη να μεινουμε τοσες μερες, και χαιρομαι πολυ γιατι περσυ γεννησα τελος ιουλιου, οποτε δεν πηγαμε καθολου, εκτος απο μια μερα αυθημερον.

Λεω να παω στη Χαλκιδα στη γιαγια μου. Προσωπικα βαριεμαι γιατι εγω με δυο παιδια μονη μου εκει υποφερω, αλλα τα λυπαμαι να τα κρατησω εδω κλεισμενα, αφου ο αντρας μου θα δουλευει ασταματητα αυτες τις μερες.

Κασιανηηηηηηη που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι?

ποιος ειπε οτι θα σε ξεχασουμε?

παντως εγω πουμιλαω σπανια δε σε ξεχναωωω

αλλα μου λειπει το μπλαμπλα σου, γουσταρω να διαβαζω Κασσιανη...

Οσο για τα πλυντηρια θελεις να ερθεις για καφεδακι να μου σιδερωσεις??????????

Τωρα με το καινουργιο σιδερο, σιδερωνω ο,τι θελετε:tongue:

Εχω τρελλαθει με τη δουλεια.

Εχω και μια πελατισσα αυτον τον καιρο που της εφαγε καποιος ενα καρο λεφτα, 3 χρονια δεν του εκανε τιποτα και τωρα θελει τα παντα να γινουν αμεσως και να με παιρνει και τηλεφωνο ακομα και το βραδυ και να με ρωταε τη γνωμη μου αν ειναι πχ καλη ιδεα να παει να τον ξεφτιλισει μπροστα σε ολους:rolleyes:

Νομικα να απαντησω???

Τη λυπαμαι, οπως και γενικα με τους πελατες μου συμπασχω, δεν το βλεπω ψυχρα επαγγελματικα, αλλα αυτο με τα κινητα και το να τηλεφωνεις στον αλλον συνεχεια στο κινητο πχ στις 9 το βραδυ, εχει καταντησει ολιγον γαιδουρια.

Εγω το γιατρο μου οταν τον θελω κατι, του τηλεφωνω στο ιατρειο και περιμενω να μιλησουμε.

Επρεπε να δω αιμα εγκυος για να παρω στο κινητο και του ζητησα και χιλια συγγνωμη για την ενοχληση.

Η βαφτιση ειναι μυστηριο και θα επρεπε παντου να ισχυουν οι πλεον αυστηροι κανονες για τη διεξαγωγη της, οπως και για τα υπολοιπα μυστηρια.

Το "μπαχαλο" για εμενα ξεκιναει, οταν σου δινουν μεν το χαρτι με τους κανονες, αλλα ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι καποιοι σου το δινουν ως εναυσμα για να αρχισουν τα γνωστα παζαρια.

Το παζαρι στις εκκλησιες, στα νεκροταφεια κλπ με τα ιερα μυστηρια της εκκλησιας μας, δυστυχως το προκαλεσαν οι παπαδες, εκμεταλλευομενοι αλλοτε τον πονο και αλλοτε τη χαρα μας.

Χαρακτηριστικη στιχομυθια "μα απαγορευεται μου ειπαν ο στολισμος"

"αμα του δωσεις κατι, θα επιτρεψει":rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...