Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη, έχει σημασία το που θα μείνετε...εάν έχεις πρόσβαση σε κουζίνα, ψυγείο κλπ. Πάντως, κακά τα ψέμματα και στα δύο ταξίδια, παρόλο που είχα κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, πιο πολύ με βαζάκια την έβγαζε...

Οσο για το stigmes, μου αρέσει πολύ η δουλειά της Σοφίας, και είναι και πολύ συμπαθητική σαν άνθρωπος με εντελώς νορμάλ τιμές. Το τραπέζι ευχών το έχει 150 ευρώ, χωρίς το βιβλίο(έχω πάρει δικό μου), αλλιώς παέι 180 νομίζω.

Πολλά περαστικά στα κουκλάκια σου!!!

Α,ξέχασα να σας πω...σήμερα έχουμε επέτειο γάμου!!! 9 χρόνια παντρεμένοι!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι είπα εγώ μαρή;

δεν ξερω ρε κοριτσακι αλλα θα εκοβα το κεφαλι μου οτι διαβασα ρανια!συγνωμη!:confused:

Ουτε εγω το ηξερα αυτο το συστημα της ονοματοδοσιας.Παντως καλο ειναι.Ας ειμαστε ρεαλιστες, πολλοι απλα δε θελουν να βαφτισουν, ειναι δικαιωμα του καθενος.Η βαφτιση εχει αλλο νοημα χριστιανικο, το ονομα πρεπει απλα να το παρει καποιος ετσι κι αλλιως.

Fatsaki κι η δικια μου εκλαιγε γυρω στις 2:30, της χωνω μια πιπιλα (την οποια ξυπνια δεν τη θελει) και ηρεμησε!

Εγω τελικα για διακοπες σκεφτομαι τη Ναξο.Μενει μια ξαδερφη μου εκει που λατρευει και το μωρο και θα μουβρει οικονομικο δωματιο διπλα στη θαλασσα ειπε. Να δω μονο ποσο θα μας βγει το αυτοκινητο με το πλοιο για Ναξο...

στην Παρο που πηγα πριν ενα μηνα ηταν 87 ευρω το αμαξι!υπολογισε κατι παραπανω για ναξο,δεν ειμαι και σιγουρη!87 ευρω μονο το πηγαινε!
Ειρήνη, έχει σημασία το που θα μείνετε...εάν έχεις πρόσβαση σε κουζίνα, ψυγείο κλπ. Πάντως, κακά τα ψέμματα και στα δύο ταξίδια, παρόλο που είχα κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, πιο πολύ με βαζάκια την έβγαζε...

Οσο για το stigmes, μου αρέσει πολύ η δουλειά της Σοφίας, και είναι και πολύ συμπαθητική σαν άνθρωπος με εντελώς νορμάλ τιμές. Το τραπέζι ευχών το έχει 150 ευρώ, χωρίς το βιβλίο(έχω πάρει δικό μου), αλλιώς παέι 180 νομίζω.

Πολλά περαστικά στα κουκλάκια σου!!!

να τα χιλιασετε κοριτσακι!παντα ευτυχισμενοι να ειστε με τα παιδακια σας!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Θα μεινουμε σε ξενοδοχειο, τα δωματια τα εχει κλεισει το ζευγαρι το μονο που ξερω ειναι οτι θα εχει παρκοκρεβατο για κουζινα δε ρωτησα.... αλλα απο οτι βλεπω στο φαις ειναι καλο ξενοδοχειο

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Serrai-Greece/AGNANTIO-HOTEL-SPA/188306157767?v=wall&ref=ts

λεω να κουβαλησω με παγοκυστες και κανα βαζακι και οτι γινει...

σημερα εφαγε επιτελους με πολυ παιχνιδι αλεσμανα 2 γιουβαρλακια και 1 πατατα.....

γμτ αδιαθετησα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Να τα χιλιασετε Pola μου αντε και με ενα τριτο παιδακι....χαχαχαχα

Το στιγμες εχεις παει απο κοντα?

ειναι στην περιοχη μου και δε εχω καταφερει να παω,...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Μετά εμένα λέτε γραία :lol:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι αγαπημένη μου!

Τι είπα εγώ μαρή;

δεν ξερω ρε κοριτσακι αλλα θα εκοβα το κεφαλι μου οτι διαβασα ρανια!συγνωμη!:confused:

Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα σε συγχωρήσω, ήταν μεγάλη η προσβολή :mrgreen:

WN6Op3.png

Να τα χιλιασετε Pola μου αντε και με ενα τριτο παιδακι....χαχαχαχα

Το στιγμες εχεις παει απο κοντα?

ειναι στην περιοχη μου και δε εχω καταφερει να παω,...

Ευχαριστώ πολύ!!! Το τρίτο το αφήνω σε εσένα!!:tongue::tongue: Πήγα εχθές και πήρα προσφορά στο γραφείο της Αθήνας, στην πλατεία μαβίλη.

Pola μου να ζήσετε!!! Πως θα το γιορτάσετε?

Ευχαριστώ Μαράκι!! Θα βγούμε το Σάββατο, μάλλον για φαγητό.

να τα χιλιασετε κοριτσακι!παντα ευτυχισμενοι να ειστε με τα παιδακια σας!

Ευχαριστώ Κυριακούλα μου!!:-D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!:)

Τελικά παρήγγειλα πριν από λίγο και τις παιδικές μπομπονιέρες (σόρρυ Μαριλού :(). Είναι ξύλινες ρακέτες-παγωτό με choco φυστίκι κουφέτο και 3 marshmellows. Ελπίζω να είναι ωραίες.

Είχα πάλι ένα show με τη νονά, έτσι να μην ξεχνιόμαστε...

Τελικά, το βράδυ θα πάμε να φάμε κάπου όλοι μαζί και το Σάββατο οι δυό μας.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!:)

Τελικά παρήγγειλα πριν από λίγο και τις παιδικές μπομπονιέρες (σόρρυ Μαριλού :(). Είναι ξύλινες ρακέτες-παγωτό με choco φυστίκι κουφέτο και 3 marshmellows. Ελπίζω να είναι ωραίες.

Είχα πάλι ένα show με τη νονά, έτσι να μην ξεχνιόμαστε...

Τελικά, το βράδυ θα πάμε να φάμε κάπου όλοι μαζί και το Σάββατο οι δυό μας.

Καλέ τι σόρρυ και βλακείες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ακούγονται ωραιότατες οι μπομπό σας για τα παιδάκια

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι με τον καλό σου και να περάσετε τέλεια και σήμερα και το Σάββατο prive;););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπέρα κορίτσια...Πόλα να ζήσετε και ότι επιθυμείτε...επικρατεί πυρετός στις ετοιμασίες σας βλέπω!!!!καλό κουράγιο!!!

βλέπω σκέφτεστε διακοπόυλες..τικαλά..εγώ βλέπω να μην πηγαίνουμε πουθενά...εν τω μεταξύ τα έχω πάρει πάρα πολύ....αν θυμάστε δεν κάνω γάμο επειδή ο πεθερός δεν μπορεί να μετακινηθεί και είπαμε την βάφτιση εδώ και χτες με τσαμπουνάει ο καλός μου ότι δεν θα τον φέρουν στην βάφτιση που εδώ δίπλα είναι...να μην τσατιστώ;;;μπαρούτι έγινα αλλά δεν του είπα τπτ..θα έρθει η ώρα του όμως μετά την βάφτιση..επίσης οι παππούδες οι δικοί μου δεν θα έρθουν κι αυτοί λόγω απόστασης αν γινόταν Θεσσαλονίκη όπως ήθελα θα ερχόντουσαν γιατί θα είχαν σπίτι να μείνουν και να μην κάνουν διαδρομές αυθημερόν..ποιον να σκοτώσω πρώτα πεθερά ή άντρα;;;

θα βάλω φωτο φόρεμα και παπούτσια...

και κάτι άσχετο..οι φακές μου δεν βράζουν με τπτ...δεν γίνονται γμτ...τι κάνω λάθος;;2 ώρες βράζουν

nAcmp3.png

uZRep2.png

Ειρηνη περαστικα στα παιδια, και χαρα στο κουραγιο σας που θα κανετε τοσο μεγαλο ταξιδι με αστατο καιρο και αρρωστα παιδια! Το ξενοδοχειο πολυ χλιδατο φαινεται παντως, οποτε ισως εχει κουζινα να χρησιμοποιησεις.

Η Μαριαλενα τις τελευταιες μερες δε θελει φρουτοκρεμα και γιαουρτι. Μονο βλεποντας Gummy Bear ξεχνιεται και τρωει λιγο. Επισης, στο μεσημεριανο της, αρχιζω και καταργω το μπλεντερ. Χθες εφαγε φακες με ρυζι και σημερα κοτοπουλο σουπα με ρυζι, χωρις να ειναι αλεσμενα, ουτε καν πατημενα με πιρουνι.

Πολινα να ζησετε, να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι! Τι εγινε παλι με τη νονα?

Μαρινα, που μενουν οι γονεις σου?

age.png age.png

Θεσσαλονίκη κορίτσι μου μένουν όλοι ...

ο καλός μου πήγε να δοκιμάσει κοστούμι στο μαγαζί της μαμάς του..δεν με ήθελε μαζί...πήρε και την μπέμπα μαζί

Μαριάννα πολύ καλό που καταργείς το μπλέντερ...η δικιά μου ακόμη πολύ καλά αλεσμένα και εγώ φοβάμαι να τα πατήσω...το πρώτο δοντάκι πριν λίγες μέρες έσκασε..

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου από την(επιτελους) ηλιόλουστη Νυρεμβέργη!:D

Προσπάθησα να διαβάσω τις σέλίδες που έχετε γράψει αλλά δεν την πάλεψα....ελπίζω να είστε όλες καλά....από όσα διάβασα Κατερίνα26 καλως ήρθες και Σοφάκι επίσης χαίρομαι που είστε καλά! Μαριλού να ζήσει ο αδελφός σου και το παιδάκι του!:D

Τα νέα μας....περνάμε πολύ όμορφα αν εξαιρέσουμε ότι 3 μέρες ήμουν άρρωστη με 39 πυρετό κ τούμπανο αμυγδαλές αλλα δεν πτοήθηκα κ συνέχιζα να γυρνάω!;) Η μικρή έχει φάει ότι μπορείτε να φανταστείτε αφού εδώ από 10 μηνών δίνουν σχεδόν τα πάντα σε παιδιά...κρουασαν...πουράκια...κ πολλά άλλα....δυστυχώς οι μέρες μας τελειώνουν κ Π'εμπτη βράδυ γυρνάμε αλλά η σκέψη του να επιστρέψουμε για μόνιμα Γερμανία είναι πολύ έντονη....θα δούμε αφού το σκεφτούμε κ το αναλύσουμε καλά από την Ελλάδα:wink:

Σας φιλώ προς το παρόν κ τα υπόλοιπα πιθάνοτατα Παρασκευή αφού διαβάσω κ όλα όσα έχετε γράψει πολυλογούδες!!!!:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...