Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πολύ όμορφο Κατερίνα. Και εμάς - αν μας επιτρέψουν το τραπέζι - θα έχει γυάλες με διάφορα ζαχαρωτά, χωνάκια με ποπ κορν και άδεια για να τα γεμίζουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά. :wink::wink:

http://www.stigmes-events.gr/

Παντως εγω τα εστησα ολα αυτα και οι καλεσμενοι ηρθαν χωρις παιδια.Μονο 3-4 ειχαμε οποτε τα ζαχαρωτα τα εφαγα μονη μου...Εξού και τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης που έχω ακόμα!

Επισης να σας πω οτι στο MAKRO μπορειτε να βρειτε σουβλάκια ζαχαρωτων ετοιμα που τα ζαχαροπλαστεια τα χρεωνουν 2 ευρω σε πολυ καλυτερη τιμη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακροβατει σε τεντωμενο σκοινι η σχεση σου με τη νονα νομιζω! Της ειπες για το φορεματακι?

Χαχαχαχα!!! Πάντως με μια φίλη μου που μίλησα πριν λίγο και την ξέρει, που είπε ότι με καταλαβαίνει απόλυτα και θαυμάζει την ψυχραιμία μου...:lol::lol::lol:θα της το πω το απόγευμα που θα πάμε στην εκκλησία!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Παντως εγω τα εστησα ολα αυτα και οι καλεσμενοι ηρθαν χωρις παιδια.Μονο 3-4 ειχαμε οποτε τα ζαχαρωτα τα εφαγα μονη μου...Εξού και τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης που έχω ακόμα!

Εγώ υπολογίζω καμμιά 50 παιδιά!!!:mrgreen::mrgreen: Οσο για τα ζαχαρωτά, τρελλαίνομαι!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγώ υπολογίζω καμμιά 50αριά παιδιά!!!:mrgreen::mrgreen: Οσο για τα ζαχαρωτά, τρελλαίνομαι!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τους βρηκα απο εκθεση στο Περιστερι και τα εκλεισα επιτοπου. Ειναι στο Θησειο.Θα βρω τη διευθυνση και τηλεφωνα να σου πω

Το καλο ειναι οτι με εξυπηρετησαν με τα μαρτυρικα.Δεν ειχε φερει ο νονος που τα πηρε ολα απο Θεσσαλονικη και τους πηρα Σαββατο πρωτομαγια (η βαφτιση ηταν Κυριακη 2 Μαιου) και μου εφτιαξαν μεσα σε μια μερα

Καλέ κοπελιά δίπλα στο σπίτι μου είναι!!!!! Έλα για καφέ και πάμε παρέα:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!

σημερα διαβασα οτι μου γραψατε και αυτα που μου ειπαν και τα κοριτσια του οκτωβριου και πηρα τα πανω μου!!!!!!!!!!!!!! περιμενω και κατι αναλυσεισ που θα δειξουν και αναλογα ισωσ παω και σε αλλον υπερηχογραφιστη για μια δευτερη γνωμη!

Αχ βε Ειρήνη περαστικά, μην αγχώνεσαι και πολλές ξάπλες. Την Αγγελική δεν μπορεί να την κρατάει λίγες ώρες η μαμά σου? η γλυκειά πεθερά σου δεν μπορεί να συμμετέχει? κάτσε κάτω κοριτσάκι και ξεκουράσου...είσαι και μακριά να μπορούσα να βοηθήσω:confused:

Ο πιτσιποπάκος...συγκάηκε....πάει ο πωπός μας πήρε φωτιά:? έχει συνέχεια κόψιμο και ενώ κάθε φορά τον σαπουνίζω παρ' όλα αυτά...το κάψαμε το κωλαράκι μας:tongue:;)

σε ευχαριστω μαντινοπακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για βοηθεια η μητερα μου οτι μπορει κανει αλλα δουλευει παρα πολλεσ ωρεσ!!ο αντρασ μου μια απο τα ιδια.ξαπλα δεν ειμαι απλα εκοψα τισ δουλειεσ και να σηκωνω την αγγελικη..

α κι εμεισ απο χτεσ συγκαμενεσ...καμια φορα οπωσ και εμασ τωρα ειναι απο τα δοντια!!!μολισ χτεσ βγαλαμε το 5ο!!!!!!!

Ειρ'ηνη μου ξεκούραση και νερό πολύ...κι εμένα ήταν οριακό 9,8 και ο γιατρός με είπε αυτά τα 2...το βασικό είναι η ξεκούραση

εμενα ειναι 11,3 και ειμαι 20 εβδομαδων..εσυ μηπωσ θυμασαι περιπου τι εβδομαδα ησουν?

Ειρηνακι προσοχη στο μπεμπακι μας και να μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε!! βαλε τον αδερφο σου να προσεχει λιγο την Αγγελικουλα

ο αδελφοσ μου την προσεχει και μαλιστα αρκετα αλλα εχει και αυτοσ τωρα εξετασεισ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Το περασμενο Σαββατο ημουν Θησειο για καφε.Ειχα αφησει το μωρο στην πεθερα και τελικα λεμε δεν παμε και στο μουσειο της Ακροπολης?Και πηγα κι απο κει.Παντως εκαναν καλη δουλεια δε μπορω να πω

Καλημέρα κοριτσια

Irene83 προσεχε κοριτσακι και μακριια απ την πεθερα αυτες τις μερες!!χεχε

Katerina 26 πολυ καλη τιμη το τραπεζι καιπολυ ομορφο σε ευχαριστουμε για την πληροφορια,

Πολα και γω το στιγμες event εχω βλεφαριασει...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Δεν μπορώ να βρω σε κανένα κοντινό φαρμακείο το διάλυμα για τον πισινούλη του πιτσιποπάκου...το απόγευμα θα πάω κέντρο σε κάποιο που φτιάχνει φάρμακα μπας και το βρω:confused: το κοκκίνισμα έχει υποχωρήσει πάντως αρκετά:D

Φατσάκι, στην καλόγρια θα κάνει το πρώτο μπάνιο ο πιτσιποπάκος αρχές Ιουνίου. Καταπληκτική παραλία με χιλιόμετρα άμμου, ζεστά νερά και ξέβαθη, κατά την γνώμη μου είναι ιδανική για μωράκια σαν τα δικά μας. Επίσης έχει και το φανταστικό δάσος της Στροφυλιάς (μοναδικός υδροβιότοπος και δάσος) και εκεί φυσικά θα κάνουμε το πρώτο μας πικνίκ:D:tongue:

Ειρήνη να πάρεις και δεύτερη γνώμη και φυσικά ξεκούραση...

Εμείς για διακοπές δεν έχουμε συζητήσει ακόμα...προηγήτε η βάπτιση και μετά θα δούμε. Αν με ρωτάτε προτιμώ κάτι σε Μεθώνη και Φοινικούντα. Είχαμε πάει πρόπερσι και είχε φοβερές παραλίες και οικογενειακό περιβάλλον. Βέβαια είναι 4 ώρες δρόμος από την Πάτρα και δεν ξέρω αν θα είναι άνετα για τον πιτσιποπάκο τόσες ώρες:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κοριτσια την Πεμπτη αργα το βραδυ θα ξεκινησουμε για Σερρες, σιδηροκαστρο , αχλαδοχορι( μαριανα δεν ειμαι απο εκει για γαμο θα παω αλλα θα σου φερω ακανεδες) πρωτον δε ξερω τι να κανω με το θεμα φαγητου μικρης

να μαγειρεψω και να παρω μαζι για 3 μερες? να δωσω βαζακια? πειρα ενα για δειγμα. αλλα εδω τελευταια δε τρωμε το κανονικο φαγητο θα φαμε τα βαζακια?

επισης ο καιρος μου τα εχει κανει σκ... δε ξερω απο ρουχα τι να κανω?

Ο μεγαλος παιρνει αντιβιωση εχει υγρο στο αυτι.

η μικρη κανει εισπνοες αερολιν και φλιξονταιτ γιατι προγραματισαμε για της 27 την πλαστικη και με του γυρισαμε απ το παιδων ειχε κολησει ενα φοβερο βηχα...

Ειμαι μεσα σε ενα τρελο ανχος....

Οι δουλειες χαλια εγω σε αδια και απληρωτη για 4-5 μηνες ειδη απο ρευστο τιποτα επιασαν δουλεια η πιστωτικες πρωτη φορα στην ζωη μου...

4u4cp3.png aMppp3.png

ΠΟλλα φιλια σε ολες.

Εχω πηξει στη δουλεια, εχω και το μικρο αρρωστο.

Μιλαμε οτι χτυπησε πυρετο 40 το καημενακι...

Εμενα το σιδερωμα μου αρεσει πολυ, αλλα μου την ειχε δωσει με το χαζοσιδερο που ειχα.

Βρηκα λοιπον προσφορα ενα συστημα σιδερωματος φοβερο, το πηρα και σε 1 ωριτσα ειχα καθαρισει 3 πλυντηρια.

Φευγω παλι, παω σπιτι να δω τα παιδακια μου...

Μη με ξεχασετε κιολας που δε μιλαω πολυ:roll:

Κασιανηηηηηηη που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιι?

ποιος ειπε οτι θα σε ξεχασουμε?

παντως εγω πουμιλαω σπανια δε σε ξεχναωωω

αλλα μου λειπει το μπλαμπλα σου, γουσταρω να διαβαζω Κασσιανη...

Οσο για τα πλυντηρια θελεις να ερθεις για καφεδακι να μου σιδερωσεις??????????

4u4cp3.png aMppp3.png

Ολο δουλειες ακουω...Εγω γιατι δεν κανω τιποτα?Τωρα που κραταει η μητερα μου το μωρο ολη μερα κανει αυτη οτι προλαβαινει.Εγω γυριζω σπιτι στις 5 και μεχρι τις 11 που κοιμαται παιζω μαζι της. Δε με αφηνει να κανω ΤΙΠΟΤΑ κυριολεκτικα. Δεν καθεται ουτε στο παρκο πια και τρεχω συνεχεια απο πισω της...

Εσεις με 2 και 3 παιδια πως τα καταφερνετε????

Καλημέρα κορίτσια;)

Δεν μπορώ να βρω σε κανένα κοντινό φαρμακείο το διάλυμα για τον πισινούλη του πιτσιποπάκου...το απόγευμα θα πάω κέντρο σε κάποιο που φτιάχνει φάρμακα μπας και το βρω:confused: το κοκκίνισμα έχει υποχωρήσει πάντως αρκετά:D

Φατσάκι, στην καλόγρια θα κάνει το πρώτο μπάνιο ο πιτσιποπάκος αρχές Ιουνίου. Καταπληκτική παραλία με χιλιόμετρα άμμου, ζεστά νερά και ξέβαθη, κατά την γνώμη μου είναι ιδανική για μωράκια σαν τα δικά μας. Επίσης έχει και το φανταστικό δάσος της Στροφυλιάς (μοναδικός υδροβιότοπος και δάσος) και εκεί φυσικά θα κάνουμε το πρώτο μας πικνίκ:D:tongue:

Ειρήνη να πάρεις και δεύτερη γνώμη και φυσικά ξεκούραση...

Εμείς για διακοπές δεν έχουμε συζητήσει ακόμα...προηγήτε η βάπτιση και μετά θα δούμε. Αν με ρωτάτε προτιμώ κάτι σε Μεθώνη και Φοινικούντα. Είχαμε πάει πρόπερσι και είχε φοβερές παραλίες και οικογενειακό περιβάλλον. Βέβαια είναι 4 ώρες δρόμος από την Πάτρα και δεν ξέρω αν θα είναι άνετα για τον πιτσιποπάκο τόσες ώρες:mrgreen:

Στο δάσος της Στροφυλιάς είναι η φωτογραφία που έχω εδώ στο προφίλ μου!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Mantinop όντως είναι πολύ ωραία παραλία!!! :cool:Ότι πρέπει για τα μωρά!

Ειρηνάκι καλό ταξίδι να έχετε. Από φαγητό ... που θα μείνετε? Σε συγγενείς ή σε ξενοδοχείο? Παίζει κι αυτό! Σε ξενοδοχείο σίγουρα θα έχουν κάπου να το ζεστάνεις, αν το έχεις μεταφέρει με παγοκύστες, δε μπορεί! Σε συγγενείς δεν θα έχεις πρόβλημα, νομίζω, θα έχουν όλα τα κομφορ!

Αν πάλι θέλεις να είσαι αυτόνομη, θα πρέπει να κουβαλήσεις μαζί σου όλα τα συμπράγκαλα,από καμινέτα μέχρι μπλέντερ και παγοκύστες, πολύ κουραστικό!!!:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...