Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Επειδή είμαι τυπική στις κουβέντες μου, δεν μου αρέσει να μου λένε άλλα απ' ό,τι ισχύουν...ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα το αν θα στολίσω ή οχι την κολυμπήθρα, αυτό που με ενοχλεί είναι να κλείνω και να πληρώνω για το στολισμό και να πηγαίνει χαμένος.
Θες να πεις οτι πληρωσες στολισμο που δεν θα χρησιμοποιηθει; Γιατι δεν ακυρωνεις να παρεις πισω λεφτα;;;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Pola εξω απο την εκκλησια μπορεις να κανεις οτι θελεις!Μη σε παραμυθιαζει κανεις.Εμας που μεσα ισα που με αφησαν να στολισω λιγο την κολυμπηθρα, εξω ειχα μπαλονια, τραπεζι με καστρακια, μπουρμπουληθρες...

Θες να πεις οτι πληρωσες στολισμο που δεν θα χρησιμοποιηθει; Γιατι δεν ακυρωνεις να παρεις πισω λεφτα;;;

Δεν τον πλήρωσα ακόμη κοκκινομάλλα τρελοκοτσιδού!!!! Χθες πήγα να πάρω προσφορά...Τέλος πάντων, θα πάμε με τη νονά το απόγευμα στην εκκλησία να δούμε...:mrgreen::mrgreen:

Κατερίνα μου και εγώ θέλω τραπέζι ευχών έξω από την εκκλησία!!!!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Δεν τον πλήρωσα ακόμη κοκκινομάλλα τρελοκοτσιδού!!!! Χθες πήγα να πάρω προσφορά...Τέλος πάντων, θα πάμε με τη νονά το απόγευμα στην εκκλησία να δούμε...:mrgreen::mrgreen:

Κατερίνα μου και εγώ θέλω τραπέζι ευχών έξω από την εκκλησία!!!!!!!

Κι εγώ θέλωωωω...αλλά να δω πως θα τα προλάβω όλα!:(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα!!

Σοφία,να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!!

Ειρηνάκι,ξέρω ότι είναι δύσκολο μ'ένα μωρό παιδί αλλά προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς....ζήτα βοήθεια από μαμά-πεθερά-φιλενάδες....

Εγώ αντηλιακό πήρα της Frezyderm με δείκτη 25....τόσο μου είπε η παιδίατρος...αν και δεν την βγάζω το πρωί που έχει ήλιο (εκτός κι αν χρειαστεί)...η καθιερωμένη βόλτα μας είναι κατά τις 9-9,30 το βράδυ που πάμε να πάρουμε τον μπαμπά μας από την δουλειά...

Γλυκάκια στην βάφτιση είχα κάνει μισά προφιτερόλ και μισά πουτίγκα σε κουτάκια forever friends με 1,30 το ένα...σε άλλη βάπτιση που είχα πάει καλοκαίρι είχαν παγωτίνια και αναψυκτικά,κι αυτό καλή ιδέα...όσο για τον στολισμό,εγώ είχα μόνο μπαλόνια έξω,για την κολυμπήθρα ούτε που το σκέφτηκα κι ούτε που το ήθελα κιόλας...

Και τελικά το υποθετάκι το γλιτώσαμε στο τσακ!!Την ώρα που την πήρα από το χεράκι να πάμε να αλλάξουμε πάνα άρχισε να σφίγγεται και ενεργήθηκε από μόνη της...και ξανά πάλι το βράδυ μια φορά,οπότε την γλίτωσε...για να δούμε σήμερα τί θα κάνει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη!!!!Μόλις μίλησα με τον άντρα μου που πήγε στον ΟΑΕΔ και ρώτησε αν μετράνε τα ένσημα του 6μήνου για το ταμείο ανεργίας και μετράνε!!!Γιούπι!!!!Κι είχα αγχωθεί γιατί είχα 79 ένσημα το τελευταίο 12μηνο και δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω ταμείο και αναγκαστικά ή θα πήγαινα για δουλειά ή θα άδειαζε ο λογαριασμός στην τράπεζα...και τώρα θα καθήσω τουλάχιστον άλλους 8 μήνες με την μικρή!!!Είμαι πολύ χαρούμενη....ελπίζω να μην μας το αλλάξουν μέχρι να απολυθώ κια επίσημα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Το τραπεζι με το βιβλιο ευχων το ειχα κανει στο κεντρο. Μπες στο www.studio57.gr να δεις τι εννοω τραπεζι με στολισμο.Ειχα κανει αυτο με την κουκλα, τις μπουρμπουληθρες και εκει ειχα και τα παστακια και μερικες μπομπονιερες που επειδη ηταν χωνακια με πριγκιπισα μαγνητακι για τ οψυγειο τα εβαζαν σαν πυραμυδα πανω και δειχνει πολυ ωραιο. 150 ευρω κοστισε αυτο.

Οχι,όχι Μαριάννα μου, παρεξηγήθηκα μάλλον...το μπάχαλο δεν πήγαινε στη βάπτιση, αλλά στην όλη κακή συνεννόηση με τη νονά. Επειδή είμαι τυπική στις κουβέντες μου, δεν μου αρέσει να μου λένε άλλα απ' ό,τι ισχύουν...

Ακροβατει σε τεντωμενο σκοινι η σχεση σου με τη νονα νομιζω! Της ειπες για το φορεματακι?

age.png age.png

Το τραπεζι με το βιβλιο ευχων το ειχα κανει στο κεντρο. Μπες στο www.studio57.gr να δεις τι εννοω τραπεζι με στολισμο.Ειχα κανει αυτο με την κουκλα, τις μπουρμπουληθρες και εκει ειχα και τα παστακια και μερικες μπομπονιερες που επειδη ηταν χωνακια με πριγκιπισα μαγνητακι για τ οψυγειο τα εβαζαν σαν πυραμυδα πανω και δειχνει πολυ ωραιο. 150 ευρω κοστισε αυτο.

Κατερίνα πολύ καλό το site. Που στο καλό είναι?Πατάω επικοινωνία για να δω τηλ. & οδο και με πετάει έξω!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες,

Σοφάκι να σας ζήσει ο Θανούλης πάντα γερός και τυχερός να είναι στη ζωή του!!

Ειρήνη κάτσε στα αυγά σου που λένε και αν δεν έχεις βοήθεια πες στον αντρούλη σου να πάρει άδεια για να σε βοηθήσει δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα στις 20 εβδομάδες, μεγάλη προσοχή!!

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγω τους βρηκα απο εκθεση στο Περιστερι και τα εκλεισα επιτοπου. Ειναι στο Θησειο.Θα βρω τη διευθυνση και τηλεφωνα να σου πω

Το καλο ειναι οτι με εξυπηρετησαν με τα μαρτυρικα.Δεν ειχε φερει ο νονος που τα πηρε ολα απο Θεσσαλονικη και τους πηρα Σαββατο πρωτομαγια (η βαφτιση ηταν Κυριακη 2 Μαιου) και μου εφτιαξαν μεσα σε μια μερα

γεια σας κοριτσια κι απο μενα. τι κανετε?

εμεις καλα, αν και η μικρη απο τοτε που ξεκινησε παιδικο, ολο αδιαθετη ειναι. Τωρα μετα απο τρεις εβδομαδες ειναι λιγο καλυτερα, της φυγανε τελειως οι μυξες.

Το σάββατο εσκασε μυτη και το πρωτο της δοντακι, το καμαρι μου. Επιτελους! Παντως τον υπνο δεν τον χαλασε καθολου που διαβαζω οπως σε εσας κοριτσια.

Χτες κοιτουσα κατι βιντεακια που την εχω τραβηξει πριν απο ενα μηνα. Βρε κοριτσια, ποσο εχει ξεπεταχτει μεσα σε αυτο το μηνα. Τι κανει ο παιδικος... Ήταν μωρακι και τωρα παιδοφαιρνει. Σηκωνεται, πιανεται και περπαταει, μπουσουλαει "τρεχοντας", πινει νερο από ποτηρι παρακαλω, επικοινωνει... πολυ εντυπωση μου εκανε που το ειδα, γιατι μερα με τη μερα δεν το καταλαβαινω, οταν γυρισω λιγο πισω ομως ειναι πολυ εμφανες.

Εμεις με τη βαφτιση, ουτε ημερομηνια δεν εχουμε κλεισει, αλλα λεμε για αρχες Σεπτεμβρη. Ελπιζω να βρουμε διαθεσιμες ημερομηνιες. και ο αντρας μου γκρινιάζει, λογω της κρισης, να μην κανουμε σουαρε μετα που λεγαμε, αλλα να το περιορισουμε μονο στους γονεις-αδελφια-νονους.

Τριημερο τι θα κανετε? Εμεις επειδη την παρασκευη κάθομαι απο τη δουλεια (παιρνω το μειωμενο σε μερα- αρα τετραημερο για μενα) θα παμε στο εξοχικο μου στην Ανάβυσσο και θα ερθει να μας βρει ο αντρουλης μου. Ελπιζω να κανω και κανα μπανακι. Τη μικρη δεν θα τη βουτηξω βεβαια, γιατι θα ειναι ακομα πολυ κρυα τα νερα. Αλλα ανυπομονω, ειναι η πρωτη φορα που θα παμε στο εξοχικο με τη μικρη να μεινουμε τοσες μερες, και χαιρομαι πολυ γιατι περσυ γεννησα τελος ιουλιου, οποτε δεν πηγαμε καθολου, εκτος απο μια μερα αυθημερον.

4Rnfp3.png

Εγω τους βρηκα απο εκθεση στο Περιστερι και τα εκλεισα επιτοπου. Ειναι στο Θησειο.Θα βρω τη διευθυνση και τηλεφωνα να σου πω

Το καλο ειναι οτι με εξυπηρετησαν με τα μαρτυρικα.Δεν ειχε φερει ο νονος που τα πηρε ολα απο Θεσσαλονικη και τους πηρα Σαββατο πρωτομαγια (η βαφτιση ηταν Κυριακη 2 Μαιου) και μου εφτιαξαν μεσα σε μια μερα

Ναι ναι περιμένω να μου πεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πολύ όμορφο Κατερίνα. Και εμάς - αν μας επιτρέψουν το τραπέζι - θα έχει γυάλες με διάφορα ζαχαρωτά, χωνάκια με ποπ κορν και άδεια για να τα γεμίζουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά. :wink::wink:

http://www.stigmes-events.gr/

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...