Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πείτε καμιά ιδέα για (πολύ) οικονομικές διακοπές με αυτοκίνητο. Πχ Εύβοια; Βρήκα στο fb δωμάτια στον Αη Γιώργη με 25-35 ευρώ όλες τις σαιζόν. Άλλη ιδέα;

Χριστινα στον Αγιο Γεωργιο Λιχαδος στην Ευβοια ειναι η βαφτησιμια της μαμας μου και εχουν δωματια σε στυλ οικογενειακο. αν θελεις την ρωταω ποσο παει και αν τα εχουν ακομα γιατι οι κουμπαροι ειχαν καποια προβληματα υγειας και δεν ξερω αν τα δουλευουν ακομα.

ωραια και μετα θα παρετε το καραβακι να περασετε απεναντι στον Αγιο Κωνσταντινο να σας δω και εγω :tongue:

καλημερα σας

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πείτε καμιά ιδέα για (πολύ) οικονομικές διακοπές με αυτοκίνητο. Πχ Εύβοια; Βρήκα στο fb δωμάτια στον Αη Γιώργη με 25-35 ευρώ όλες τις σαιζόν. Άλλη ιδέα;

Στις Ροβιες που ειχαμε παει οταν ηταν ο Αντωνης μωρο, ηταν επισης οικονομικα, και πολυ οικογενειακα.

Να ρωτησω και εγω κατι επειδη το νησι μου ειναι ωραιο αλλα ειμαστε λιγο πισω για το αντιλιακο της apivita δεν εχει 50 και της weleda δεν βρισκω τι μου προτινετε να παρω κατι αλλο?

Δεν υπαρχουν καταστηματα με βιολογικα προιοντα Πελαγια στη Ροδο?

Σοφια να σας ζησει ο Θανουλης! Καλοφωτιστος!

age.png age.png

Koρίτσια καλημέρα!!!

Ειρηνούλα κοίταξε να ξεκουραστείς...το σπίτι και οι δουλειές μπορούν να περιμένουν. Οπως λέει και η Μαριάννα, ζήτα βοήθεια. Μη ντρέπεσαι!!

Σοφία να σου ζήσει ο κούκλος σου!!!

Χθες το απόγευμα, πήγα να κλείσω στολισμό εκκλησίας και ενώ η νονά -που έκανε τη συνεννόηση με την εκκλησία- μου είχε πει ότι επιτρέπεται ο στολισμός της κολυμπήθρας, έμαθα ότι δεν...τέλος πάντων, τα έχω πάρει άγρια με όλο αυτό το μπάχαλο, θα πάω να κάνω ονοματοδοσία να τελειώνει η ιστορία εδώ...:twisted::evil::twisted::evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερααα!ξερετε τι κανει η σωτηρια απο εχθες;ανεβαινει στο κρεββατι μου!παει τωρα αντε να την μαζεψω!

ελα δωθε καλε!εχω και την κουμπαρα μου που εχει ενοικιαζομενα θα σου κανονισω καλη τιμη!;)
ειχα παρει πριν μερες τηλεφωνο στην Δωδωνη για παγωτατζη. για 100-110 ατομα, 3 γευσεις Δωδωνη οποιες θελω, 2 μπαλες σε κυπελακι ή χωνακι , σερβιτορα και το κλασικο καροτσι παγωτων 380 ευρω.

τελικα μαλλον θα επιλεξω το κλασικο προφιτερολακι σε κουπακι και κουτακι που βγαινει γυρω στο 1,5 ευρω το ενα. οσο και να πεις ειναι μιση τιμη.

εγω που ειχα ρωτησει για καροτσι με παγωτο,οχι δωδωνη 250 ε μου ειπαν!αλλα το ξανασκεφτηκα λογω εποχης μηπως ηταν νωρις!τελικα πηρα καρυδοπιτα με σοκολατα σε κυπελλακι με καπακι και κουταλακι 1,40 μου κοστισε .ηταν πολυ νοστιμα!

σοφακι να σου ζησει ο μπεμπακος σου!:D

χριστινα η σοφια εχει θανο οχι η ρανια!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Χθες το απόγευμα, πήγα να κλείσω στολισμό εκκλησίας και ενώ η νονά -που έκανε τη συνεννόηση με την εκκλησία- μου είχε πει ότι επιτρέπεται ο στολισμός της κολυμπήθρας, έμαθα ότι δεν...τέλος πάντων, τα έχω πάρει άγρια με όλο αυτό το μπάχαλο, θα πάω να κάνω ονοματοδοσία να τελειώνει η ιστορία εδώ...:twisted::evil::twisted::evil:

Γιατι μπαχαλο βρε Πολινακι? Η βαπτιση ειναι μυστηριο... Ακριβως οπως ειπες, για οσους δε θελουν να βαπτισουν, υπαρχει και η ονοματοδοσια πλεον. Δε βρισκω καθολου παραλογο το οτι δεν επιτρεπεται ο στολισμος της κολυμπηθρας. Αλλωστε θα στολισεις εξω απο την εκκλησια, ε?

age.png age.png

Καλημερα!!!!!!Σημερα κοιμηθηκαμε 11-7!Fatsaki ακου να ζηλεψεις!Βεβαια ολο το απογευμα απο τις 6 μεχρι τις 11 πεθαναμε στο παιχνιδι, δεν παει αλλο κοριτσια την παρατησα την Παναγιωτα την τρελη στο πατωμα να μπουσουλαει και να κοπαναει τα παιχνιδια της μπας και ηρεμησει γιατι το παρκο μας τελειωσε...λιγο στη στρατα (με την οποια βεβαια το σαββατο μου εσπασε ενα βαζο των 130 ευρω που το εχω πληρωσει 2 φορες στην παρουσιαση...), βαζουμε και τα παπουτσια μας και περπαταμε τρικλιζοντας μεσα στο σπιτι..δεν κρατιουνται πια η μου φαινεται???

Mantinop η δικια μου ειχε συγκαει πρωτη φορα πριν τη βαφτιση τοσο πολυ που ουρλιαζε με το που επεφτε νερο πανω. Ο γιατρος μου ειπε να την πλενω με σαπουνι με ουδετερο pH π.χ. EUBOS. κρεμα Dermalibour της Aderma και ενα σπρευ της aderma παλι που δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη πως το λενε. Παντως με αυτα της περασε γρηγορα, οχι τιποτ'αλλο αλλα θα γινομασταν ρεζιλι στη βαφτιση με τον πωπο κατακοκκινο...

Για τα γλυκα της βαφτισης, να σας πω κι εγω:πηρα απο τη γειτονια μου στο Γαλατσι απο τον Παταβουκα παστακι αναμεικτο (φρεσκοτατο και ελαφρυ με φατσουλα πανω) σε κουτακι στρογγυλο με τουίτυ και πληρωσαμε τα 110 παστακια 140 ευρω!Ειχα και ζαχαρωτα χυμα σε μια γυαλα του jumbo και γλυφιτζουρια μπαστουνακια γυρω γυρω.

Ωραία, θα μας μείνουν και τα κουφέτα, μέχρι του χρόνου κουφέτα θα κερνάς :mrgreen:

Δεν πειράζει ρε συ, ούτε εγώ θα στολίσω κολυμπήθρα κλπ, βασικά κανένα στολισμό. Πάντως για να χαρείς έδειχνα το προσκλητήριό σου από το fb και πήρε πολύ καλές κριτικές :-D

σοφακι να σου ζησει ο μπεμπακος σου!:D[/b]

χριστινα η σοφια εχει θανο οχι η ρανια!

Τι είπα εγώ μαρή;

Το σεμινάριο Seventeen είναι την άλλη εβδομάδα, λάθος θυμόμουν :rolleyes:

Οπότε νεότερα νεξτ γουίκ

WN6Op3.png

Kαλημέρα όμορφες!!!

Κατερινάκι εχθές ήταν η βραδιά μας μάλλον ε?

Η μπέμπα κοιμήθηκε από τις 10 παρά έως τις 8 το πρωί! Γκρίνιαξε λίγο κατά τις 4:30, αλλά την γύρισα μπρούμυτα και κοιμήθηκε αμέσως. Ευχαριστήθηκα ύπνο ρε παιδί!!!:mrgreen:

Σοφία να σου ζήσει ο κούκλος! :D

Λοιπόν για διακοπές που λέτε...εμείς σκεφτόμαστε κατα Πελοπόνησσο μεριά που έχουμε και συγγενείς! Βέβαια δεν είναι ότι καλύτερο, και μου τη δίνει λίγο να μενω με συγγενείς, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να κάνω τα μπάνια μου για 3 εβδομάδες! Μου έλειψε τόοοοσο πολύ η θάλασσα πέρυσι που δεν θέλω να χάσω ούτε μια μέρα! Άσε που θα έχω και λίγο βοήθεια με τη μπέμπα, θα την κρατάνε λίγο :mrgreen: Η μια θεία του άντρα μου είναι στην Πύλο και η άλλη κοντά στη Πάτρα (Παραλία Καλόγρια) Manti εσύ θα ξέρεις!Βέβαια είπαμε αν δούμε τα σκούρα θα νοικιάσουμε κάπου κοντά ένα δωμάτιο. Αααααχ αυτή η κρίση!:(:evil:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ουτε εγω το ηξερα αυτο το συστημα της ονοματοδοσιας.Παντως καλο ειναι.Ας ειμαστε ρεαλιστες, πολλοι απλα δε θελουν να βαφτισουν, ειναι δικαιωμα του καθενος.Η βαφτιση εχει αλλο νοημα χριστιανικο, το ονομα πρεπει απλα να το παρει καποιος ετσι κι αλλιως.

Fatsaki κι η δικια μου εκλαιγε γυρω στις 2:30, της χωνω μια πιπιλα (την οποια ξυπνια δεν τη θελει) και ηρεμησε!

Εγω τελικα για διακοπες σκεφτομαι τη Ναξο.Μενει μια ξαδερφη μου εκει που λατρευει και το μωρο και θα μουβρει οικονομικο δωματιο διπλα στη θαλασσα ειπε. Να δω μονο ποσο θα μας βγει το αυτοκινητο με το πλοιο για Ναξο...

Γιατι μπαχαλο βρε Πολινακι? Η βαπτιση ειναι μυστηριο... Ακριβως οπως ειπες, για οσους δε θελουν να βαπτισουν, υπαρχει και η ονοματοδοσια πλεον. Δε βρισκω καθολου παραλογο το οτι δεν επιτρεπεται ο στολισμος της κολυμπηθρας. Αλλωστε θα στολισεις εξω απο την εκκλησια, ε?

Οχι,όχι Μαριάννα μου, παρεξηγήθηκα μάλλον...το μπάχαλο δεν πήγαινε στη βάπτιση, αλλά στην όλη κακή συνεννόηση με τη νονά. Επειδή είμαι τυπική στις κουβέντες μου, δεν μου αρέσει να μου λένε άλλα απ' ό,τι ισχύουν...ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα το αν θα στολίσω ή οχι την κολυμπήθρα, αυτό που με ενοχλεί είναι να κλείνω και να πληρώνω για το στολισμό και να πηγαίνει χαμένος.

Οσο για τον εξωτερικό στολισμό, μακάρι να ήξερα εάν επιτρέπονται αυτά που θέλω να κάνω :confused::confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...