Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ξεχασα να καλωσορισω τις μανουλες Μαιου... :D

ευχαριστούμεεεεεεεεεεεε

παραλιγο να ημουν και εγω μανουλα Μαιου αν δεν καθομουν στ΄αυγα μου για κανα 15ημερο!!! :rolleyes:

εγώ πάλι θα ήμουν κανονικά μανούλα ιουνίου αν η μπέμπα καθόταν στ'αυγά της!

εμενα πχ ειναι ακομα καθετος "οχι" για παντζαρι και σπανακι μεχρι να κλεισει χρονο... ειμαι περιεργη τι θα πει για τη φραουλα...

πωπωπωπω...εμείς πάλι το σπανάκι ήταν από τα πρώτα λαχανικά που φάγαμε κ το παντζάρι μέσα στον μήνα το είχε φάει...απορώ μ'αυτούς τους παιδίατρους..δεν μπορούν να χαράξουν μια κοινή πορεία να μη μπερδευόμαστε κ εμείς;;;:roll::roll:

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Τι κάνετε?

Εμείς το κάναμε το μπλούμ και όλα πήγαν τέλεια!!!! Ο Θάνος (άντε να δω πότε θα συνηθίσω να τον φωνάζω με το όνομά του...:tongue:)

να σας ζήσει ο μικρός σας!

καμια απο εσασ μηπωσ τησ ειχε συμβει κατι τετοιο?ισωσ να ειχατε γραψει αλλα δεν θυμαμαι...ψαχνω τωρα και στο νετ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να τρομοκρατηθω....

!!!!

εγώ....εκτός όοοολων των υπόλοιπων τραγικών που αντιμετώπισα στην εγκυμοσύνη αντιμετώπισα και αυτό...

μου είπαν το κλασσικό που λένε --- ξάπλα --- πολλά υγρά, σχεδόν κάθε 15 μέρες έκανα μια εξέταση - crp νομίζω λεγόταν για παρακολούθηση πιθανής φλεγμονής και προς το τέλος δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια εβδομάδα έκανα ενέσεις κορτιζόνης για πιθανότητα πρόωρου τοκετού να ετοιμαστούν οι πνεύμονες της μικρής...

τελικά προς τον 7ο μήνα είχε ψιλοαποκατασταθεί μόνο του το πρόβλημα του αμνιακού...

πάει ο πωπός μας πήρε φωτιά:? έχει συνέχεια κόψιμο και ενώ κάθε φορά τον σαπουνίζω παρ' όλα αυτά...το κάψαμε το κωλαράκι μας:tongue:;)

γιαγιαδογιατροσόφι: ελαιόλαδο ανακατεμένο με λίγο νεράκι στον πωπό, και ελληνικός καφές με λίγο νεράκι να γίνει σαν κρέμα εναλλάξ...σε εμάς έπιασε...αν θες δοκιμάζεις!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα πηγαμε την βολτα μας, παραγγειλαμε και τουρτιτσα με τον Νοντυ πανω, βρηκα και προφιτερολακια με 1,30 και Looney toones ή forever friends.

εφαγα και μια φρικη πριν λιγο. ειμασταν στην κουζινα και επεσε τραβωντας μαζι την καρεκλα!!!! φαρδυς πλατης κατω με τα μουτρα και απο πανω η καρεκλα!! και οπως παντα αιματα... τι αλλο... κοπηκαμε στο χειλακι ... ετσι οπως παει καμια δεν θα θελει να τον φιλησει.. ολο σημαδια στα χειλια θα ειναι!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Χριστίνα πάνω που γκουγκλάρω για πικνικ (αφού παρήγγειλα τα απαραίτητα αξεσουάρ) πέφτω πάνω σε άρθρο σου με συνταγές και το κλασσικό..κεφτεδάκι:tongue::tongue::tongue:

Φυσικά χρυσό μου και θα πηγαίνουμε τις βόλτες μας τσίτσιδοι στο εξής...μπας και ρίξουμε και καμιά τσαχπίνα μπέμπα:tongue::tongue::tongue:

Το διάλυμα ο άντρας μου δεν το βρίσκει σε κανένα διανυκτερεύον φαρμακείο της Πάτρας...προς το παρόν εφαρμόζουμε μόνο γυμνισμό:tongue:

maan αν δεν το βρω μέχρι αύριο το πρωί θα εφαρμόσω το γιαγιογιατροσόφι...άλλωστε τα υλικά τα έχω στο σπίτι. Εφαρμογή θέλει συνέχεια σε κάθε άλλαγμα πάνας? στο δικό σου σύστημα παίζει γυμνισμός ή όχι? ευχαριστώ για την συνταγή:D

Χριστίνα πάνω που γκουγκλάρω για πικνικ (αφού παρήγγειλα τα απαραίτητα αξεσουάρ) πέφτω πάνω σε άρθρο σου με συνταγές και το κλασσικό..κεφτεδάκι:tongue::tongue::tongue:
Και που να διαβάσεις τα άρθρα για τις συναυλίες χαχαχα τι μου θύμησες, είχα ξεχάσει ότι έστελνα άρθρα, καιρός να το ξανακάνω!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημσπερα και απο μενα!!! Εγω ειμαι μανουλα Απριλιου ελπιζω να με κανετε παρεα και μενα!! ε???

Να ρωτησω και εγω κατι επειδη το νησι μου ειναι ωραιο αλλα ειμαστε λιγο πισω για το αντιλιακο της apivita δεν εχει 50 και της weleda δεν βρισκω τι μου προτινετε να παρω κατι αλλο?

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Kαλημσπερα και απο μενα!!! Εγω ειμαι μανουλα Απριλιου ελπιζω να με κανετε παρεα και μενα!! ε???

Να ρωτησω και εγω κατι επειδη το νησι μου ειναι ωραιο αλλα ειμαστε λιγο πισω για το αντιλιακο της apivita δεν εχει 50 και της weleda δεν βρισκω τι μου προτινετε να παρω κατι αλλο?

πήρα της frezyderm με δείκτη 50 και δώρο ένα σωσίβιο γιλέκο

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανετε?

εγω ειμαι στα πολυ χαλια μου......ειχα ντοκτορι σημερα...

λοιπον επειδη εβλεπα εδω και μερεσ κατι υγρα στο εσωρουχο με εστειλε να κανω υπερηχο , οπου το αμνιακο υγρο ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα....

ο τραχυλοσ που φοβομασταν λογω των συσπασεων ειναι μια χαρα αλλα το αμνιακο...

εν τελει με εβαλε ξαπλα για 8 μερεσ και θα δουμε!ποσο ξαπλα μπορω να ειμαι ομωσ με ηδη ενα μωρο που δεν περπαταει και καμια βοηθεια..?φοβαμαι πολυ παντωσ..

καμια απο εσασ μηπωσ τησ ειχε συμβει κατι τετοιο?ισωσ να ειχατε γραψει αλλα δεν θυμαμαι...ψαχνω τωρα και στο νετ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να τρομοκρατηθω....

αυτα.....

παω να ταισω την αγγελικουλα γιαουρτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρ'ηνη μου ξεκούραση και νερό πολύ...κι εμένα ήταν οριακό 9,8 και ο γιατρός με είπε αυτά τα 2...το βασικό είναι η ξεκούραση

Με γεια το φόρεμα...βαλε καμιά φωτο να δούμε...

Σιδερένιο το δοντάκι σας!!!

ευχαριστώ κορίτσι μου....θα βάλω...θα βάλω..προσεχώς

εγώ για τα γλυκάκια που είπατε προφιτερόλ σε κουτάκια disney 1,10 το ένα..με είπαν ότι είναι πιο ανθεκτικά απότα υπόλοιπα

nAcmp3.png

uZRep2.png

γεια σας κι απο μενα!!!

Σοφακι να σου ζησει ο Θανουλης!!!!! καλοφωτιστος!!

Ειρηνακι προσοχη στο μπεμπακι μας και να μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε!! βαλε τον αδερφο σου να προσεχει λιγο την Αγγελικουλα

βλεπω λετε για τα γλυκακια βαπτισης ε???

εγω εκανα παστακι μεσα σε κουτακι ντισνει 0.70...το τεμαχιο και ηταν πεντανοστιμο!!!! το προφιτερολ κανει 1 ευρω

και οι τουρτες εδω εχου 9 το κιλο

μα τι τιμες εχετε? 25 ευρω η τουρτα το κιλο???? να ρθω να ανοιξω ζαχαροπλαστειο στην Αθηνα?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

ο Νικολας μου βγαζει το πεμπτο του δοντακι και καναδυο φορες ματωσε οταν δαγκωσε κατι σκληρο...

εχει μια ανυσηχια αλλα ειναι καλος δεν μας ταλαιπωρει ο καλος μου!!!

περνει την εικονα της Παναγιτσας και την κανει μμααα

και ειναι τοσο γλυκος!!!

λεει γκολ

και ξερει να κατεβαινει με τον ποπο του απο τον καναπε!!!:lol::lol::roll:

καναδυο φορες εγω του το δειξα και το εμαθε

μα τοσο γρηγορα μαθαινουν?:lol::lol::roll:

σημερα ο αντρας μου μου ειπε

"Πεπη(εγω ειμαι αυτη απο το Δεσποινα)τωρα που αδυνατισες εγινες ωραια!!"

εχασα 8 κιλα σε 2 μηνες και τωρα φαινομαι γιατι αρχιζω κ φοραω τα ρουχα πριν εγκυμοσυνης

και χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικά χρυσό μου και θα πηγαίνουμε τις βόλτες μας τσίτσιδοι στο εξής...μπας και ρίξουμε και καμιά τσαχπίνα μπέμπα:tongue::tongue::tongue:

Το διάλυμα ο άντρας μου δεν το βρίσκει σε κανένα διανυκτερεύον φαρμακείο της Πάτρας...προς το παρόν εφαρμόζουμε μόνο γυμνισμό:tongue:

maan αν δεν το βρω μέχρι αύριο το πρωί θα εφαρμόσω το γιαγιογιατροσόφι...άλλωστε τα υλικά τα έχω στο σπίτι. Εφαρμογή θέλει συνέχεια σε κάθε άλλαγμα πάνας? στο δικό σου σύστημα παίζει γυμνισμός ή όχι? ευχαριστώ για την συνταγή:D

manti το ελαιολαδο ειναι πολυ καλο κι εγω τετοιο του βαζω

ασε που ειναι κ φυτικο

εγω εχω απο τις ελιες του μπαμπα μου!!! πεντανοστιμο!!!

μα τι επαθε ο πιτσις κ εχει διαροια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...