Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!!τι κάνετε;εγώ γύρισα ανανεωμένη από Σαλόνικα...πήγα για ψώνια και ξεσήκωσα την αγορά...πήρα και φόρεμα για την βάφτιση..πολύ ωραία όλα!!!βγάλαμε επιτέλους ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!ηρέμησε πολύ το κοριτσάκι μου..δεν προλαβαίνω να δω τα νέα σας,έχω πολλλές δουλειές και πολλά πλυντήρια και ξεκίνησα γενική,κουρτίνες γιατί θα μας φάει η βρώμα....σας φιλώ όλες

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μανούλες!!!!τι κάνετε;εγώ γύρισα ανανεωμένη από Σαλόνικα...πήγα για ψώνια και ξεσήκωσα την αγορά...πήρα και φόρεμα για την βάφτιση..πολύ ωραία όλα!!!βγάλαμε επιτέλους ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!!ηρέμησε πολύ το κοριτσάκι μου..δεν προλαβαίνω να δω τα νέα σας,έχω πολλλές δουλειές και πολλά πλυντήρια και ξεκίνησα γενική,κουρτίνες γιατί θα μας φάει η βρώμα....σας φιλώ όλες

Με γεια το φόρεμα...βαλε καμιά φωτο να δούμε...

Σιδερένιο το δοντάκι σας!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΠΟλλα φιλια σε ολες.

Εχω πηξει στη δουλεια, εχω και το μικρο αρρωστο.

Μιλαμε οτι χτυπησε πυρετο 40 το καημενακι...

Εμενα το σιδερωμα μου αρεσει πολυ, αλλα μου την ειχε δωσει με το χαζοσιδερο που ειχα.

Βρηκα λοιπον προσφορα ενα συστημα σιδερωματος φοβερο, το πηρα και σε 1 ωριτσα ειχα καθαρισει 3 πλυντηρια.

Φευγω παλι, παω σπιτι να δω τα παιδακια μου...

Μη με ξεχασετε κιολας που δε μιλαω πολυ:roll:

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα στις όμορφες μανούλες,

Για δουλείες ακούω και εγώ ΜΑ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΧΤΕΣ ΥΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…

Σήμερα από το πολύ σίδερο με πονάει το χέρι μου.

Για τούρτες γενεθλίων βλέπω αρχίζουμε να ψάχνουμε όλες μας και σας ευχαριστώ γα την καλή σας ιδέα του Στεργίου είναι και κοντά μας και μια χαρά οικονομικός.

Πήγαμε στο γιατρό την Παρασκευή και σε εμάς είπε όχι στη φράουλα και ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει ούτε αυγό ούτε ψάρι. Φτάσαμε στα 10.800 και στους 81 εκ.

Μύξα πολύ σάλια πάαααααρα πολλά και ψάχνω να βρω που βγάζει νέο δόντι (καθότι έχουμε ήδη οχτώ) τι στο καλό τραπεζίτες βγάζει τεσπα…

Για διακοπές ακούω και εμείς μόλις κλείσαμε για 1 εβδομάδα στην Κυλλήνη για Ιούλιο και κλασσικά 15 μέρες Κέρκυρα τον Αύγουστο και κορίτσια έχω φύγει κιόλας να δω ποιος θα με μαζέψει μέχρι τέλος Ιουνίου. :cool:

Αυτά φιλιά πολλά.:lol::lol::lol:

:lol:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Λοιπόν, πήγα και στην Δωδώνη έτσι από περιέργεια να ρωτήσω, μιας και πέρναγα. Ενάμισι κιλό γύρω στα 24 ευρώ :lol:

Και παγωτίνια, γύρω στα 22 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, κι αναλόγως τι διαλέγεις βγαίνουν 22-34 κομμάτια. Αυτό πάντως δεν είναι κακή ιδέα αντί για γλυκό βάφτισης ε; Εγώ που σκεφτόμουν παγωτατζή για τη βάφτιση το σκέφτομαι τώρα. Θα δω και στον Στεργίου που λέγαμε, πιθανότατα να έχει καλύτερες τιμές.

Κας, Ράνια, δεν σας ξεχνάμε, καμιά δεν ξεχνάμε :) By the way, χάθηκε η Ευδοκία ε;

Πείτε καμιά ιδέα για (πολύ) οικονομικές διακοπές με αυτοκίνητο. Πχ Εύβοια; Βρήκα στο fb δωμάτια στον Αη Γιώργη με 25-35 ευρώ όλες τις σαιζόν. Άλλη ιδέα;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα κοριτσαρες!!!

α ναι!!! να σας υπενθυμισω... η Λιζα ειμαι... :tongue:

"εξαφανιστηκα¨... γιατι,

1. τις προηγουμενες μερες, προσπαθουσα να δωσω στο σπιτι μου παλι τη μορφη σπιτιου, και οχι ξενοδοχειου

2. ειχα ανεβοκατεβασμα, χειμερινα-καλοκαιρινα (με 4 αντρες εδω μεσα καταλαβαινετε...)

3. αρχισα την ερευνα για βρεφονηπιακους, γιατι απο Σεπτεμβριο πρεπει να αρχισω να συμμετεχω ενεργα πλεον στο γραφειο και...

4. ολα τα υπολοιπα τρεχοντα της ημερας... ητοι μαγειρεμα, πλυσιμο, σιδερωμα, παιδια, σχολεια κλπ κλπ κλπ....γιατι αν τα γραψω ολα, τελειωμο δεν θα ΄χουν!!! :rolleyes:

Χριστινα... και εγω ειχα ρωτησει για παγωτατζη, αλλα μου ειχαν πει γυρω στα 800-900 ευρω... ε, δεν αγοραζα κατ΄ευθειαν το ψυγειο της ΔΕΛΤΑ να μοιραζω παγωτα !!!!

Επειδη ομως ολοι ηταν καλεσμενοι και εκκλησια και στη δεξιωση μετα... ειχα στο κεντρο την τουρτα, και διαφορα αλλα γλυκα στο μπουφε που ακολουθησε

Για διακοπες εμεις ακομα δε λεμε τιποτα... :(

Θα δουμε πως θα παει η δουλεια και βλεπουμε...

ομως ΕΓΩ...

ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα παρει πριν μερες τηλεφωνο στην Δωδωνη για παγωτατζη. για 100-110 ατομα, 3 γευσεις Δωδωνη οποιες θελω, 2 μπαλες σε κυπελακι ή χωνακι , σερβιτορα και το κλασικο καροτσι παγωτων 380 ευρω.

τελικα μαλλον θα επιλεξω το κλασικο προφιτερολακι σε κουπακι και κουτακι που βγαινει γυρω στο 1,5 ευρω το ενα. οσο και να πεις ειναι μιση τιμη.

Χριστινα στον Αγιο Γεωργιο Λιχαδος στην Ευβοια ειναι η βαφτησιμια της μαμας μου και εχουν δωματια σε στυλ οικογενειακο. αν θελεις την ρωταω ποσο παει και αν τα εχουν ακομα γιατι οι κουμπαροι ειχαν καποια προβληματα υγειας και δεν ξερω αν τα δουλευουν ακομα.

suU8p3.png

vdz8p3.png

ξεχασα να καλωσορισω τις μανουλες Μαιου... :D

παραλιγο να ημουν και εγω μανουλα Μαιου αν δεν καθομουν στ΄αυγα μου για κανα 15ημερο!!! :rolleyes:

οσο για φραουλες που λεγατε πιο πανω, οι αποψεις των παιδιατρων ως συνηθως διαφερουν!!!

ο παιδιατρος που ειχα στ΄αλλα δυο παιδια μου ειχε πει "οχι" λογω του οτι η φραουλα ειναι ενα απο τα βασικα αλλεργιογονα στα παιδια...

τον τωρινο παιδιατρο δεν τον εχω ρωτησω ακομα, αλλα την Πεμπτη που εχουμε ραντεβου θα τον ρωτησω!!!

εμενα πχ ειναι ακομα καθετος "οχι" για παντζαρι και σπανακι μεχρι να κλεισει χρονο... ειμαι περιεργη τι θα πει για τη φραουλα...

επειδη ομως ετυχε να μου κανει αλλεργια στο αυγο (θα το ξεκινησουμε απο τους 12 μηνες παλι), αποφευγω να βαζω στη διατροφη του οτιδηποτε καινουριο πριν μιλησω με τον παιδιατρο...

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!

Τι κάνετε?

Εμείς το κάναμε το μπλούμ και όλα πήγαν τέλεια!!!! Ο Θάνος (άντε να δω πότε θα συνηθίσω να τον φωνάζω με το όνομά του...:tongue:) ήτανε άψογος! Έριξε μια μικρή τσιρίδα στην πρώτη βουτιά και μετά τίποτα! Ένα μικρό παραπονάκι στο χειλάκι βέβαια το είχε όταν γύριζε να με κοιτάξει (άκαρδη μάνα) αλλά τελικά το πήρε ψύχραιμα! Ευτυχώς δηλαδή, γιατί άμα έκλαιγε θα με παίρνανε κι εμένα τα κλάμματα και θα πήγαινε στράφι το μακιγιάζ! :tongue: Όλοι τρελαθήκανε με τον αλητάκο μας κι εκείνος φυσικά μοίραζε απλόχερα χαμόγελα και αγκαλιές... Περιττό να πω πως η καλύτερή του ήταν όταν τον γδύσαμε, χοροπηδούσε και κορδωνότανε η ψωνάρα (από που να πήρε άραγε? :roll:) Στο τραπέζι φυσικά ήταν πρώτη μούρη και μέχρι τις 2 πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά... Ακόμα απορώ πως μπόρεσε να κοιμηθεί με τόσο νταβαντούρι!!! :shock: Τώρα περιμένω με ανυπομονησία τις φωτό να μας καμαρώσω και να δω κι εγώ πως βγήκα, γιατί είχα ένα θέμα με το μακιγιάζ... Η κοπελιά μάλλον μπερδεύτηκε και νόμιζε πως θα πήγαινα στον Ρέμο... Γκκκρρρρρρρ.... Το χειρότερο είναι πως μου έβαλε στο χέρι της να δω και είπα οκ ωραίο, αλλά τελικά ευτή το έκανε πιο έντονο και μόλις το είδα έπαθα ένα σοκ, αλλά δεν είχαμε χρόνο να το συμμαζέψουμε γιατί είχε αργήσει και να έρθει... Άντε σιγά σιγά θα βάλω και καμιά φωτό στο fb να δείτε :D

Πού είσαι ρε συμπεθέρα και σε χάσαμε;;;;; Ανησύχησα...... Πώς τα πάει ο Θανούλης μας με το σταθμό πέρα από τις αρρώστιες;;; Γύρισες δουλειά ε;;; Υπομονή κοριτσάκι!!!!! Άντε με το καλό και τα βαφτίσια σας το Σάββατο!!!!!

Καλά στο σταθμό είναι η καλύτερή του! Προσαρμόστηκε αμέσως! Είναι ο πιο μικρός εκεί μέσα και ασχολούνται όλοι μαζί του :tongue: Τα υπόλοιπα παιδάκια όλο τριγύρω του γυρνάνε! Γύρισα κανονικά στη δουλειά και αισθάνθηκα άλλος άνθρωπος ρε παιδί μου! Είχε γυρίσει το μάτι μου τόσο καιρό στο σπίτι! :lol:

Ρε κοριτσια ας μου πει καποια γιατι δεν μπορω να βαλω στην υπογραφη μου το ticker που εφτιαξα???Τι να κανω?

Κατερινάκι πρέπει να αντιγράψεις ένα λίνκ που θα σου δώσει... Αυτό που λέει πως δεν υποστηρίζει HTML αν θυμάμαι καλά...

καλημέρα κοριτσάκια..χάνομαι και ξαφνικά τσούπ πάλι..πολύ τρέξιμο τώρα που γύρισα στην δουλειά...

ρε κορίτσια όσες επιστρέψατε στις δουλειές σας κάθεστε το 6ωρο που δικαιούμαστε;;;γιατί εμένα απο 6ωρο γίνετε 10ωρο.

Εμένα δεν μου το δώσανε το 6ωρο... Με βάλανε υποχρεωτικά 7ωρο.... *&*%!@#$.... Έτσι κάνουν λέει με όλες!!! Αιντέεεεεεε....

Επίσης δεν μου δώσανε πίσω το e-pass γιατί λέει έλειπα ενάμισι χρόνο και πρέπει να ξανασυζητηθεί ΕΑΝ τελικά θα μου το δώσουνε... Σταματάω γιατί φόρτωσα πάλι.... :evil:

Yessssssss!!!

Σήμερα κλείνουμε 10 μήνες!!!:lol:

Να ζήσετε!!!!!

Ρε κορίτσια πότε πέρασε ο καιρός και κοντεύουν να χρονίσουν τα μπουμπούκια μας??? :rolleyes:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

τελικα μαλλον θα επιλεξω το κλασικο προφιτερολακι σε κουπακι και κουτακι που βγαινει γυρω στο 1,5 ευρω το ενα. οσο και να πεις ειναι μιση τιμη.

Και καλά θα κάνεις! Κι εμείς προφιτερόλ πήραμε με 1,20 το ένα και μια χαρά ήτανε...

Είχαμε και την τούρτα μας μετά στο τραπέζι, εξτρά μπομπονιέρες με ζαχαρωτά για τα παιδάκια και ήτανε πολύ ωραία.... Οι περισσότεροι ευχαριστηθήκανε...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

σοφακι καταρχην μου αρεσει η υπογραφη σου, αν εισαι ροκακι περνα μια βολτα και απο τους "ροκαδες ενωθειτε!"

εισαι και κοντα ρε κοπελια.. εγω Σεπολια μενω. μου συστησαν ενα ζαχαροπλαστειο στο Μπουρναζι στην οδο Μωρογιαννη και θα παω να ρωτησω εκει.εχεις τιποτα αλλο υποψιν σου?

suU8p3.png

vdz8p3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανετε?

εγω ειμαι στα πολυ χαλια μου......ειχα ντοκτορι σημερα...

λοιπον επειδη εβλεπα εδω και μερεσ κατι υγρα στο εσωρουχο με εστειλε να κανω υπερηχο , οπου το αμνιακο υγρο ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα....

ο τραχυλοσ που φοβομασταν λογω των συσπασεων ειναι μια χαρα αλλα το αμνιακο...

εν τελει με εβαλε ξαπλα για 8 μερεσ και θα δουμε!ποσο ξαπλα μπορω να ειμαι ομωσ με ηδη ενα μωρο που δεν περπαταει και καμια βοηθεια..?φοβαμαι πολυ παντωσ..

καμια απο εσασ μηπωσ τησ ειχε συμβει κατι τετοιο?ισωσ να ειχατε γραψει αλλα δεν θυμαμαι...ψαχνω τωρα και στο νετ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να τρομοκρατηθω....

αυτα.....

παω να ταισω την αγγελικουλα γιαουρτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

σοφακι καταρχην μου αρεσει η υπογραφη σου, αν εισαι ροκακι περνα μια βολτα και απο τους "ροκαδες ενωθειτε!"

εισαι και κοντα ρε κοπελια.. εγω Σεπολια μενω. μου συστησαν ενα ζαχαροπλαστειο στο Μπουρναζι στην οδο Μωρογιαννη και θα παω να ρωτησω εκει.εχεις τιποτα αλλο υποψιν σου?

Κοπελιά έλα κι εσύ μια βόλτα από κει που θα πάρω την μπέρθντει κέικ :wink:

Επίσης έχω κάτι λινκια που μου έδωσε η Ειρήνη, να στα δείξω μετά, θύμησέ μου το

εγω ειμαι στα πολυ χαλια μου......ειχα ντοκτορι σημερα...

λοιπον επειδη εβλεπα εδω και μερεσ κατι υγρα στο εσωρουχο με εστειλε να κανω υπερηχο , οπου το αμνιακο υγρο ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα....

ο τραχυλοσ που φοβομασταν λογω των συσπασεων ειναι μια χαρα αλλα το αμνιακο...

εν τελει με εβαλε ξαπλα για 8 μερεσ και θα δουμε!ποσο ξαπλα μπορω να ειμαι ομωσ με ηδη ενα μωρο που δεν περπαταει και καμια βοηθεια..?φοβαμαι πολυ παντωσ..

καμια απο εσασ μηπωσ τησ ειχε συμβει κατι τετοιο?ισωσ να ειχατε γραψει αλλα δεν θυμαμαι...ψαχνω τωρα και στο νετ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να τρομοκρατηθω....

αυτα.....

παω να ταισω την αγγελικουλα γιαουρτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα στους ροκάδες και μίλα με την Renah, είχε το ίδιο πρόβλημα, ίσως σε βοηθήσει. Στο μεταξύ, όσο μπορείς ξεκούραση έτσι; Άσε το σπίτι στη μοίρα του κι εννοείται όχι τραπεζώματα κι αηδίες!

Εντιτ: Σόφη να σας ζήσει ο Θανούλης!

WN6Op3.png

Αχ βε Ειρήνη περαστικά, μην αγχώνεσαι και πολλές ξάπλες. Την Αγγελική δεν μπορεί να την κρατάει λίγες ώρες η μαμά σου? η γλυκειά πεθερά σου δεν μπορεί να συμμετέχει? κάτσε κάτω κοριτσάκι και ξεκουράσου...είσαι και μακριά να μπορούσα να βοηθήσω:confused:

Ο πιτσιποπάκος...συγκάηκε....πάει ο πωπός μας πήρε φωτιά:? έχει συνέχεια κόψιμο και ενώ κάθε φορά τον σαπουνίζω παρ' όλα αυτά...το κάψαμε το κωλαράκι μας:tongue:;)

Ο γιατρός είπε να του βάλω διάλυμα ιωσίνης 2% ταμποναριστά 1 φορά την ημέρα και πρωί - βράδυ να κάτσουμε λίγες ώρες ξεβράκωτοι:roll: και ερωτώ εγώ η άσχετη μάνα, δεν θα τα κατουρήσει όλα? αν συνεχίσει το κόψιμο δεν θα τα χ@@@ όλα? αν του μείνει κάνα χούι και μου βγει επιδειξίας? αν μας ματιάσουν το πουλάκι?...τι να κάνω?:tongue::tongue::tongue:

Ο γιατρός είπε να του βάλω διάλυμα ιωσίνης 2% ταμποναριστά 1 φορά την ημέρα και πρωί - βράδυ να κάτσουμε λίγες ώρες ξεβράκωτοι:roll: και ερωτώ εγώ η άσχετη μάνα, δεν θα τα κατουρήσει όλα? αν συνεχίσει το κόψιμο δεν θα τα χ@@@ όλα? αν του μείνει κάνα χούι και μου βγει επιδειξίας? αν μας ματιάσουν το πουλάκι?...τι να κάνω?:tongue::tongue::tongue:
Κατ'αρχάς μη βάζεις σαπούνι κάθε φορά, ρίχνε μπόλικο νερό να ξεπλένεται καλά. Επίσης τύλιξέ τον με μια πετσετούλα, σαν παρεό, σαν τρελλοχαβανέζος, ώστε και να τσισάρει να προφυλάξεις λίγο την προίκα σου. Για να βγει επιδειξίας δε νομίζω, το πολύ πολύ να αγαπήσει το τσίου του και να παίζει συχνά (ότι θα κάνουν όλοι τους δηλαδή). Όσο για το μάτιασμα, δεν χρειάζεται να τον βγάλεις ξεβράκωτο στην κεντρικότερη πλατεία της περιοχής, μπορείς να τον κρατήσεις σπίτι μερικές ώρες τον γυριστρούλη :tongue:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...