Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Καλως ήρθατε μανούλες Μαίου!!Μεγαλώνει η παρέα μας!!!

Φράουλες κι εμένα είπε η παιδίατρος να μην δώσω ακόμα...

Βρε κορίτσια,η μικρή έχει να κάνει κακά 5 μέρες!!!Τί να της δώσω για να αποφύγουμε το υποθετάκι (αν και δεν το βλέπω)???Δοκίμασα χαμομήλι,ακτινίδιο,ντομάτα (όταν ήταν πιο μικρή την βοηθούσε),μήλο..τί άλλο μπορώ να δώσω??Κι επίσης έχει 2 μέρες τώρα που στην πάνα της έχει σημάδια από αιματάκι,όχι πολύ,ίσα ίσα που φαίνεται στην πάνα της λίγο ροζ...τί είναι πάλι αυτό???Το παιδί δεν δείχνει να πονάει ή να ζορίζεται από κάτι και την τσέκαρα από κάτω αλλά δεν βλέπω τίποτα περίεργο....

Εγώ αρρώστησα,όλη μέρα με δέκατα,συνάχη κια φοβερό πονόλαιμο....δεν μπορώ άλλο τσάι!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή εβδομάδα!

Την Παρασκευή κατέβασα κι εγώ καλοκαιρινά, όπως οι περισσότερες που διάβασα. Για αυτό χάλασε ο καιρός ρε?:mrgreen:

Το Σάββατο πήγαμε σε ένα γάμο και η μπέμπα αφού φίλησε όλες τις εικόνες της εκκλησίες με τη σειρά, μετά έψαχνε να παίξει με κάτι παιδάκια που ήταν εκεί! Τρελαίνεται μιλάμε, κόντεψε να μου φύγει από την αγκαλιά! :tongue: Το ζευγάρι που παντρευόταν ήταν από Καλαμάτα και το τι δίπλες έχω φάει αυτό το διήμερο δεν λέγεται !!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα πρέπει να πάω να προμηθευτώ αντιηλιακό για το μπεμπε από ότι μου γράψατε! Έχετε δίκιο!

Εχθές το φατσόνι με ξύπνησε από τις 3:30! :roll: Τα έχω παίξει αυτή τη βδομάδα που μας πέρασε.Ξανακοιμήθηκε κατά τις 5 μετά άπό πολύ γκρίνια!!!!!!

όλο έτριβε το κεφαλάκι της πίσω από το αυτάκι. Τα δόντια λέτε να είναι τελικά? Έβγαλε προχθές και τρίτο από την πάνω μεριά μπροστά και μάλλον όπου να'ναι θα σκάσει και το διπλανό στη μέση.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Τι εγινε ρε φατσακι με τις δικες μας?Μονο εμεις οι δυο τραβαμε λουκι με τα ξενυχτια μου φαινεται.Παντως η δικια μου απο τοτε που εβγαλε και τα πανω δοντια σταματησε να ξυπναει κλαψουριζοντας τη νυχτα.απλα ξυπναει πολυ νωρις το πρωι...Κοιμηθηκε 3 ωρες χθες το μεσημερι και απο τις 11 το βραδυ ξυπνησε 5 το πρωι...Τι κανει ξυπνια απο τις 5 μου λετε?Κομματια εγω στη δουλεια και σημερα.Και με τσαντιζει τοσο πολυ οταν ξυπναει νυχτα που την πιανω και της λεω εγω αδερφακι να μου βγει σαν εσενα νυχτοπουλι δε σου κανω!Λες και καταλαβαινει το δολιο.

Κοριτσια οσον αφορα τις τουρτες ο Στεργιου ειναι απαιχτος. Εγω τους γνωρισα και προσωπικα μεσω του πεθερου μου γιατι προμηθευει και το στρατο με ψωμια, σαντουιτς κλπ και στο γαμο μας ειχε κανει κατι παστακια black forest που δεν περισσεψε τιποτα!

τούρτα-μπορείς κ σαν μπανόφι..κάτι - μπανάνογέυση..εμένα δε μαρέσει αλλά την τρώνε πολλοί, αν κ προτιμώ στανταρ σοκολα-φραουλα. εδώ που τα λέμε γλυκό μπειμπι φριεντλυ μην πολυψάχνεις!! ποδηλατάκι μην παρεις ακόμα έρχονται τα γεννέθλια κ στανταρ θα θέλει κανείς να του πάρει..εμείς είχαμε ήδη 2 κρούσεις!
Για μπάνοφι δεν το κόβω, δεν τρώνε οι περισσότεροι.

Μαριάννα, όχι, τα μικρά μικρά προφανώς δεν θα φάνε (του Μπραντ θα του δώσω να γλύψει το κουταλάκι, ε διάολε, τα γεννέθλιά του θα είναι), έχεις δίκιο...!

Όσο για το ποδηλατάκι τρικυκλο Μαρίνα, δεν το κόβω, κανείς δεν είναι τόσο λαρτζ. Άλλωστε οι δικοί μου ήδη του πήραν πάρκο και στράτα. Τα πεθ μάλλον θα ψωνίσουν χωρίς να ρωτήσουν (ως συνήθως) ρούχα που δεν του κάνουν κι όλας γιατί είναι μιρικόγκος και του είναι όλα μεγάλα. Οπότε θα του το πάρουμε εμείς για τα γεννέθλιά του, μαζί με το κουνιστό αλογάκι (το βρήκα 25 ευρώ στο λητώ) το οποίο βλέπει και λυσσάει κάθε φορά στο κέντρο μάνας-παιδιού

οταν ρωτησα τον παιδιατρο τι αλλα φρουτα μπορω να βαζω απο εδω και περα στη φρουτοκρεμα μου ειπε οτι θες απο φρουτα εποχης εκτος απο φραουλες γιατι δημιουργουν αλλεργιες και καμμια φορα δηλητηριαση (εγω εχω παθει 2 φορες και γενικως οσο και να μου αρεσουν τις αποφευγω)

Οσον αφορα τη τουαλετα παλι καλα που το δικο σου καθεται εξω το δικο μου μπαινει μεσα και πιανεται απο τα ποδια μου, ελεος ουτε να κατουρησω δεν μπορω :confused: ασε που οταν βαζω πλυντηριο παει μονο του μεσα καθεται στο κωλο και κοιταει τον καδο να γυρναει:tongue:

Μωρέ κι εγώ αυτό ξέρω για φράουλες, σε κάνα μήνα θα προσπαθήσω να του δώσω να δοκιμάσει. Όσο για το κατούρημα, χτες έσκαγα, ο άντρας μου αδιαφορία, έφτιαχνε ένα παιχνίδι του μικρού ο μαστροχαλαστής. Βιδώνω, βουτάω τον μικρό (πρώτη φορά) πάω τουαλέτα αλλά μάλλον είστε μπροστά εσείς, εγώ ούτε πως να τα κατεβάσω δεν ήξερα χαχαχα
ακομα να την παρεις χαμπαρι πρωτα τα σαβουριαζει και μετα παθαινει αμνησια:mrgreen:
Βρε άει χάσου κι εσύ κι η συμπεθέρα σου :tongue:
Βρε κορίτσια,η μικρή έχει να κάνει κακά 5 μέρες!!!Τί να της δώσω για να αποφύγουμε το υποθετάκι (αν και δεν το βλέπω)???Δοκίμασα χαμομήλι,ακτινίδιο,ντομάτα (όταν ήταν πιο μικρή την βοηθούσε),μήλο..τί άλλο μπορώ να δώσω??
Βρε το μήλο είναι για την διάρροια :lol:

Εγώ θα το έχωνα το υποθετάκι, είναι αρκετές οι μέρες που έχει να ενεργηθεί το παιδί! Το ροζ στην πάνα με φοβίζει εμένα, μίλα στον γιατρό! Μήπως ζορίζεται να τα κάνει και βγάζει αίμα;

WN6Op3.png

Η παιδίατρος (η αναπληρωματική γιατί η δικιά μας λείπει γμτ) μου είπε υποθετάκι...και το αιματάκι μάλλον από τα σκληρά κακούλια έκανε πληγούλα και βγάζει σταγονίτσες...

Όσο για το μήλο,κανα δυό φορές που άργησε πάλι να κάνει της είχα δώσει λίγο και την βοήθησε...Έχω περίεργο παιδί,τί να πω!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Τι εγινε ρε φατσακι με τις δικες μας?Μονο εμεις οι δυο τραβαμε λουκι με τα ξενυχτια μου φαινεται.Παντως η δικια μου απο τοτε που εβγαλε και τα πανω δοντια σταματησε να ξυπναει κλαψουριζοντας τη νυχτα.απλα ξυπναει πολυ νωρις το πρωι...Κοιμηθηκε 3 ωρες χθες το μεσημερι και απο τις 11 το βραδυ ξυπνησε 5 το πρωι...Τι κανει ξυπνια απο τις 5 μου λετε?Κομματια εγω στη δουλεια και σημερα.Και με τσαντιζει τοσο πολυ οταν ξυπναει νυχτα που την πιανω και της λεω εγω αδερφακι να μου βγει σαν εσενα νυχτοπουλι δε σου κανω!Λες και καταλαβαινει το δολιο.

Κοριτσια οσον αφορα τις τουρτες ο Στεργιου ειναι απαιχτος. Εγω τους γνωρισα και προσωπικα μεσω του πεθερου μου γιατι προμηθευει και το στρατο με ψωμια, σαντουιτς κλπ και στο γαμο μας ειχε κανει κατι παστακια black forest που δεν περισσεψε τιποτα!

Λες μόλις βγάλει και το 2ο επάνω να κοιμηθούμε επιτέλους? Μακάρι τι να πω!

Ο Στεργίου που είναι?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Για την δυσκοιλιότητα ο παιδίατρος μου είχε πει όχι καρότο και όχι κρέμες που περιέχουν ρυζάλευρο. Να του δίνω πράσινα λαχανικά όπως μπρόκολο και κολοκύθι με μπόλικο λαδάκι. Μασάζ στην κοιλιά με λαδάκι και τα πόδια ψηλά.

Πάντως 5 μέρες είναι πολλές καλύτερα υπόθετο να καθαρίσει και το εντεράκι της...όσον αφορά το αίμα είναι από τις αιμοραϊδες, όταν τα κάνει θα σταματήσει.

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και γεμάτος μελανιές από τις ανδραγαθίες:cool:

Το εργαστήριο είναι σ'ένα κάθετο στενό στην Πίνδου, από κει που πάει το τρόλλευ 6 για το τέρμα του. Στο παραδίπλα στενό του Βερόπουλου.

A μάλιστα, κατάλαβα ακριβώς, ευχαριστώ

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...