Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1546&ct=1110203&itmid=2964976#

Παρομοιο ειναι και το δικο μας που αφησαμε στο χωριο.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1507&ct=1110203&itmid=2964965#

και σε αλλο σχεδιο

και ειναι και κοντα.. διπλα στο σπιτι μου! ερχεσαι και για καφε μετα. 2 σε ενα.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδί μου έχει και εδώ elc, στο μώλλι, στην τατοίου (κηφισιά), δίπλα στο βενέτη, και στο χαλάνδρι
Το ξεύρω, απλώς ήθελα να συγκρίνω και τιμές. Ε κι ένα κλικ και παραγγελία δεν με χαλάει :lol:

WN6Op3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!:D

Τι μου κανετε κοριτσακια;

Πολιναπολυ ωραια πρεπει να περασετε στο παρτυ του Βαγγελακη .Ειδα και τις φωτο!και η καρολ κουκλα!:D

Εχθες πηγαμε να κοινωνησουμε τη Σωτηρια για δευτερη φορα!μια χαρα καθεται το κοριτσακι μου και το απολαμβανει καθε φορα!:rolleyes:

Βρε κοριτσια η Κας χαθηκε!Εχει παει Βολο για τη βαπτιση;

1v0n7ypa5y9lur77.png

1718170gm430otudv.jpg

Στεργίου η τούρτα κορίτσια. Ε και μάλλον εκεί θα την δώσω, έχω ξανακάνει κι ήταν καλά. Για βοηθήστε, τι γέμιση να φτιάξω για να είναι και παιδάκια-friendly? Να μην έχει ξηροκάρπια και φράουλες;

A μπραβο! Στεργιου! Πολυ καλος. Η γεμιση που προτιμω εγω τα τελευταια χρονια για να μην ειναι υπερβολικα γλυκια η τουρτα, ειναι σοκολατα-πορτοκαλι. Πολυ ιδιαιτερη γευση, και αρεσει πολυ!

Καλημερα σας!

age.png age.png

Καλημερα

Μολις διαβασα τα νεα σας αφου πλεον ουτε και τοι Σαβ/κο δεν μπορω να το κανω αυτο , μια με τα ρουχα, πλυσιμο, σιδερωμα καθαρισμα και το Γιαννακη απο πισω μου να πιανεται στα ποδια μου δεν με αφηνει να κανω τιποτα.

Εχτες λεω στον αντρα μου κοιτα λιγο το μικρο να μπω να κανω ενα μπανιο , εκει που λουζομουν βλεπω μια σκια στη κουρτινα (οπως στο ψυχω αλλα χωρις το μαχαιρι) ανοιγω κουρτινα και βλεπω το μπεμπη ορθιο και με κοιταγε και απο μεσα ο αντρας μου να λεει καλε που ειναι το παιδι :twisted:

Χριστινακι συμφωνω με συμπεθερα ο συνδυασμος πορτοκαλι-σοκολατα ειναι πολυ ωραιος , εμεις εχουμε και ενα ζαχαροπλαστειο εδω που για παιδικες τουρτες χρησιμοποιει μερεντα επισης elc εχει και λεωφ.Βουλιαγμενης στη Γλυφαδα , εχω παει και εχει ωραια πραγματα ,να κοιταξεις αν παρεις τετοιο ποδηλατακι που το σπρωχνεις να μπορεις εσυ η ιδιανα το στριβεις απο το μοχλο γιατι θα παιδευεσαι απο τη μια να σπρωχνεις και απο την αλλη να πηγαινεις στο τιμονι του μωρου για του στριβεις τις ροδες.

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέραααα

να κοιταξεις αν παρεις τετοιο ποδηλατακι που το σπρωχνεις να μπορεις εσυ η ιδιανα το στριβεις απο το μοχλο γιατι θα παιδευεσαι απο τη μια να σπρωχνεις και απο την αλλη να πηγαινεις στο τιμονι του μωρου για του στριβεις τις ροδες.
Ναι το πρόσεξα σε παιδάκι της παρέας μας αυτό, θα είναι στα υπόψιν.

Όσο για σοκολάτα-πορτοκάλι... Δεν με τρελλαίνει η γεύση ρε γμτ, ποτέ δεν μου άρεσε ο συνδυασμός...

Άλλη ιδέαααα; :cool:

Υπ'οψιν (αν παίζει ρόλο) θα έχει ζαχαρόπαστα από πάνω με σχέδιο

WN6Op3.png

Ναι το πρόσεξα σε παιδάκι της παρέας μας αυτό, θα είναι στα υπόψιν.

Όσο για σοκολάτα-πορτοκάλι... Δεν με τρελλαίνει η γεύση ρε γμτ, ποτέ δεν μου άρεσε ο συνδυασμός...

Άλλη ιδέαααα; :cool:

Υπ'οψιν (αν παίζει ρόλο) θα έχει ζαχαρόπαστα από πάνω με σχέδιο

Χα χα σε τσακωσα! Δηλαδη μου ειπες ψεμματα οτι σου αρεσε η τουρτα στη βαφτιση της Μαριαλενας ε? Εγω θυμαμαι οτι εγλειφες και τα δαχτυλα σου ομως!!!:twisted:

Δεν παιζει κανενα ρολο η ζαχαροπαστα.

age.png age.png

Χα χα σε τσακωσα! Δηλαδη μου ειπες ψεμματα οτι σου αρεσε η τουρτα στη βαφτιση της Μαριαλενας ε? Εγω θυμαμαι οτι εγλειφες και τα δαχτυλα σου ομως!!!:twisted:

Τέτοια ήταν; Δε θυμάμαι γεύση, θυμάμαι ότι όντως μου άρεσε. Οκ τότε, μπορεί να μου έκανε συνειρμό το σοκολάτα-πορτοκάλι με κάτι μπίτερ μπισκότα και τα ξεραμένα πορτοκάλια μισό-μπλουμ στη σοκολάτα. Γμτ θέλω όμως φράουλαααααααα. Δεν παίζει για τα μικρά ε;

WN6Op3.png

Τέτοια ήταν; Δε θυμάμαι γεύση, θυμάμαι ότι όντως μου άρεσε. Οκ τότε, μπορεί να μου έκανε συνειρμό το σοκολάτα-πορτοκάλι με κάτι μπίτερ μπισκότα και τα ξεραμένα πορτοκάλια μισό-μπλουμ στη σοκολάτα.

Καμια σχεση! Αλλη γευση τελειως!

Γμτ θέλω όμως φράουλαααααααα. Δεν παίζει για τα μικρά ε;

Γιατι τα μικρα θα φανε τουρτα?:confused: Και γιατι ειναι απαγορευτικες οι φραουλες?

Σοκολατα-φραουλα ειναι ωραια γευση, αλλα πολυ πιο γλυκια.

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου και καλώς τες και τις μανούλες του Μαϊου:D:D:D:D:D

Χάθηκα λίγο αλλά αυτό το ΣΚ ήταν τόσο γεμάτο και τόσο ωραίο....... Παρασκευή ως γνωστόν είχαμε τη γαμοβάφτιση του αδερφού του Βασίλη και το γοργονίδιο περιττό να σας πω ότι μαζί με την ξαδερφούλα της κλέψανε την παράσταση!!!! Μέχρι τις 2 το πρωί χόρευε στην πίστα, γέλαγε σε όλο τον κόσμο και εγώ με το Βασίλη καμαρώναμε απίστευτα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (κουκουβά κουκουβά). Μετά το Σάββατο το πρωί είχαμε άλλη μια βάφτιση και το απόγευμα παιδικά γενέθλια όπου πάλι κάναμε το σχετικό μας show και εχθές είχαμε το 10μελές συνεργείο στο σπίτι και φτιάχναμε τη δεύτερη παρτίδα μπουμπουνιέρες:D:D:D:D:D:D

Αχ κορίτσια το διασκεδάζω απίστευτα με το εργαστήριο στο σπίτι και τη μικρή να ζουζουνίζει γύρω γύρω!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!

κυκλοφορούμε με μια μύξα νααααα!!!! αυτό μας έλειπε...τέλος πάντων....ευτυχώς κοιμάται το κακόμοιρο...

ερώτηση: γιατί δεν κάνει φράουλες δλδ; η δικιά μου έφαγε φράουλες πρώτη φορά πριν κανά μήνα...δεν είδα πουθενά απαγορευτικό..!!!:) κάνε πρωινό στο μπράντη γιαουρτάκι με φράουλες κ μπανάνα ρε να γλυκαθεί το παιδί!!!

τούρτα-μπορείς κ σαν μπανόφι..κάτι - μπανάνογέυση..εμένα δε μαρέσει αλλά την τρώνε πολλοί, αν κ προτιμώ στανταρ σοκολα-φραουλα. εδώ που τα λέμε γλυκό μπειμπι φριεντλυ μην πολυψάχνεις!! ποδηλατάκι μην παρεις ακόμα έρχονται τα γεννέθλια κ στανταρ θα θέλει κανείς να του πάρει..εμείς είχαμε ήδη 2 κρούσεις!

xanthi χαχαχαχα!!! εγώ έχω να κάνω ένα ρημαδομπάνιο μόνη μου, τουλάχιστον 3 μήνες..τώρα ακόμα κ για τουαλέττα το διαπραγματευόμαστε αφού η μπομπιρίτσα κάθεται έξω από το μπάνιο κ κλαίγεται να μπεί!!

Mo09p3.png

ερώτηση: γιατί δεν κάνει φράουλες δλδ; η δικιά μου έφαγε φράουλες πρώτη φορά πριν κανά μήνα...δεν είδα πουθενά απαγορευτικό..!!!:) κάνε πρωινό στο μπράντη γιαουρτάκι με φράουλες κ μπανάνα ρε να γλυκαθεί το παιδί!!!

xanthi χαχαχαχα!!! εγώ έχω να κάνω ένα ρημαδομπάνιο μόνη μου, τουλάχιστον 3 μήνες..τώρα ακόμα κ για τουαλέττα το διαπραγματευόμαστε αφού η μπομπιρίτσα κάθεται έξω από το μπάνιο κ κλαίγεται να μπεί!!

οταν ρωτησα τον παιδιατρο τι αλλα φρουτα μπορω να βαζω απο εδω και περα στη φρουτοκρεμα μου ειπε οτι θες απο φρουτα εποχης εκτος απο φραουλες γιατι δημιουργουν αλλεργιες και καμμια φορα δηλητηριαση (εγω εχω παθει 2 φορες και γενικως οσο και να μου αρεσουν τις αποφευγω)

Οσον αφορα τη τουαλετα παλι καλα που το δικο σου καθεται εξω το δικο μου μπαινει μεσα και πιανεται απο τα ποδια μου, ελεος ουτε να κατουρησω δεν μπορω :confused: ασε που οταν βαζω πλυντηριο παει μονο του μεσα καθεται στο κωλο και κοιταει τον καδο να γυρναει:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ακομα να την παρεις χαμπαρι πρωτα τα σαβουριαζει και μετα παθαινει αμνησια:mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

οταν ρωτησα τον παιδιατρο τι αλλα φρουτα μπορω να βαζω απο εδω και περα στη φρουτοκρεμα μου ειπε οτι θες απο φρουτα εποχης εκτος απο φραουλες γιατι δημιουργουν αλλεργιες και καμμια φορα δηλητηριαση (εγω εχω παθει 2 φορες και γενικως οσο και να μου αρεσουν τις αποφευγω)

Εγω της δινω φραουλες εδω και αρκετο καιρο. Το μονο κακο ειναι οτι λερωνουν πολυ!

ακομα να την παρεις χαμπαρι πρωτα τα σαβουριαζει και μετα παθαινει αμνησια:mrgreen:

:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...