Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια?

τι μου κανετε?

εμεις σημερα πηγαμε να κοινωνησουμε τον μικρο μας Νικολα σε ενα μοναστηρι

ηταν παρα πολυ ωραια!!!

λιγος κοσμος

μια ηρεμια αλλο πραγμα

κοινωνησα κι εγω

αν βολεψει κ την επομενη Κυριακη εκει θα παμε!!

τωρα σπιτι και δουλειες μιασ κ εβρεξε εδω και δεν ειναι για καροτσαδα...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο μικρος σε τι εχει αλλεργια?

θα ηθελα να μου στειλεις τα στοιχεια του γιατρου!!

ο μικρος εχει αλλεργια στην πρωτεινη του γαλακτος

δεν θηλαζω ομως οπως εσυ!! κ πολυ καλα κανεις μακαρι να μπορουσα κι εγω:?

βατραχάκι μου βλέπω ήμουν ιδιαιτέρως υποβοηθητική ε;;; (ψάχνω 1 ώρα που είναι εκείνη η φατσούλα η ντροπιασμένη που κοκκινίζει κ δεν τη βρίσκω...-μα καλά κανείς δε ντρέπεται σ'αυτό το φόρουμ;)αλλά δε φταίω εγώ αυτό το χαζό σαιτ που ό,τι λινκ κ να βάλεις σε βγάζει στην αρχική σελίδα..αυτό φταίει..!!! λοιπόν πας στο objects of design και βρίσκεις εκεί που λέει burberry. Αυτό πήραμε..

όσο για το άλλο το αμερικάνικο, εγώ το πήρα πέρισυ το καλοκαίρι, κ είχε όλα τα μακλαρεν τότε..μήπως θα διέκοψαν καμμιά συνεργασία δεν ξέρω..

τι προκομμένη ψυχή που είσαι ρε τσικομαμά!!! σε θαυμάζω!!!

ωραίο το καθισματάκι σας... ο μπραντης δεν έβγαλε δόντι...πάλι σας μπέρδεψα :tongue:..εγώ λέω ότι θα βγάλει επειδή έχει τα συμπτώματα!

εδώ βρέχει...βρέχει...κ ξαναμανάβρέχει....

πάντως ρε παιδί μου έπαθα πλάκα..καθώς το πρώτο μου ταξίδι στα εξωτερικά με μπεμπέ...δεν περίμενα πουθενά-το μεσημέρι με ρώτησαν από το εστιατόριο που καθίσαμε αν θέλω να μου αλέσουν σε μπλεντερ φαγητό για τη μικρή-στα μαγαζιά μου άνοιγαν την πόρτα...ε ρε...πόσο πίσω είμαστε.....

ωραιο το καροτσι σας!!!

γεια σας κορες!! τι κανετε?

μολις ξυπνησα απο ενα αναζωογονητικο υπνακο της 1 ωρας και προετοιμαζομαι ψυχολογικα για σιδερωμα.. τελικα χτες πηγαμε Media markt και πηρα ενα ωραιοτατο ατμοκαθαριστη της united που ειναι σαν μικρη σκουπα και ολο το πρωι εκανα πατζουρια και πορτες εξωτερικα. ξεπατωθηκα (που λεε και ο Τρυφων Σαμαρας) και δεν εκανα απο μεσα μερια, αλλα αυτο ειναι το ευκολο.

ειρηνακι καταλαβαινω για ποια καποια λες... ειναι ατακτο μωρο !! χαχαχαχαχαχα

παω στο βουνο ρουχων που με καλει

suU8p3.png

vdz8p3.png

τελικα χτες πηγαμε Media markt και πηρα ενα ωραιοτατο ατμοκαθαριστη της united που ειναι σαν μικρη σκουπα και ολο το πρωι εκανα πατζουρια και πορτες εξωτερικα.

Τιμούλα δεν είπες κοπελιά!

ειρηνακι καταλαβαινω για ποια καποια λες... ειναι ατακτο μωρο !! χαχαχαχαχαχα

Αγκού :roll:

Καλησπέρα τσούπρες. Εμείς χτες πήγαμε στη στάση του λεωφορείου από ΕΛΒΕΝ να πάρουμε τον μπαμπά μας που γύρναγε από τας Βουλγαρίας και μετά πήγαμε να δούμε για τούρτα γεννεθλίων (αφού κάναμε στάση για κούνιες εννοείται). 9.90 ευρώ το κιλό συν 8 ευρώ στο σύνολο για σχέδιο με ζαχαρόπαστα. Μου φαίνεται καλή τιμή, εσάς;

Σήμερις πήγαμε στα πρώτα βαφτίσια φίλης μας κι ο μικρός γαμπρούλης αφού έριξε τρικούβερτο ύπνο, ξύπνησε, τσέκαρε καλά καλά τις αγιογραφίες κι άρχισε να τσιρίζει. Ο μικρός αντίχριστος :mrgreen:

Ρε συ τσίκι, πολύ καλή η τιμή για το καθισματάκι! Όσο για δόντια, του κατεβάζω το κάτω χείλος και βλέπω ολοκάθαρα τα δύο μπροστινά δοντάκια, αλλά ακόμα έχουν καιρό για να ανέβουν ψηλά και να σκάσουν.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τσούπρες. Εμείς χτες πήγαμε στη στάση του λεωφορείου από ΕΛΒΕΝ να πάρουμε τον μπαμπά μας που γύρναγε από τας Βουλγαρίας και μετά πήγαμε να δούμε για τούρτα γεννεθλίων (αφού κάναμε στάση για κούνιες εννοείται). 9.90 ευρώ το κιλό συν 8 ευρώ στο σύνολο για σχέδιο με ζαχαρόπαστα. Μου φαίνεται καλή τιμή, εσάς;

Οχι απλως καλη τιμη, τσαμπα!!! Απο που θα παραγγειλεις? Απο το ζαχαροπλαστειο που αρχιζει απο Σ? Μονιμως ξεχναω αυτο το ονομα.

Αν ειναι το ιδιο, θυμαμαι παλια, εκει παραγγελνα τουρτες, μεγαλη διαφορα στην τιμη, και πολυ καλη ποιοτητα.

age.png age.png

τελικα χτες πηγαμε Media markt και πηρα ενα ωραιοτατο ατμοκαθαριστη της united που ειναι σαν μικρη σκουπα και ολο το πρωι εκανα πατζουρια και πορτες εξωτερικα. ξεπατωθηκα (που λεε και ο Τρυφων Σαμαρας) και δεν εκανα απο μεσα μερια, αλλα αυτο ειναι το ευκολο.

Τσικαμπουμ εισαι πολυ νοικοκυρα! Εγω δεν ασχολουμαι με πατζουρια και σιτες! 2 φορες το χρονο με το λαστιχο!!!

age.png age.png

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια. Τι κανετε?

Σ' εμας ομως φανηκε το πρωτο δοντακι. Ναι, ειναι γεγονός. Το ελεγα εγω τις τελευταιες μερες οτι ειναι ετοιμη... και μου ελεγε η παιδιατρος, μπαααα, οχι ακομη.

Κι εγω εκανα ντουλαπες χτες και σημερα, το καλο ηταν οτι τα περισσοτερα ρουχα, λογω σπιτιου φετος το χειμωνα, δεν τα φορεσα ουτε μια φορα, οποτε απλα τα εβαλα σε σακουλες και τα ανεβασα. Αλλα απο καλοκαιρινά, τιποτα. Πρεπει να παω να ψωνισω. Περσι φοραγα εγκυμοσυνης και δεν θυμομουν τι ειχα και τι δεν ειχα. τελικα δεν εχω τιποτα.

Εσεις ολα καλα? Πολινακι πως περασατε?

4Rnfp3.png

κοπελιες 39.90 τον πηρα τον ατμοκαθαριστη και ηταν η πιο συμφερουσα τιμη γιατι καποιους που ειδα απο νετ εκαναν πανω απο 60.

ταραμακι ασε γιατι ειχα να τα κανω απο τοτε που μπηκαμε στο σπιτι ( 2 χρονακια πανω κατω..) τωρα που πηρα το τουρμπο μηχανημα καθε 2μηνο θα το βαλω στο προγραμμα για να μην μου βγαινει ο (|) καθε φορα.

Χριστινακι ο δικος μου στη βαφτιση της Μαριαλενας και σε μια αλλη φιλη που πηγαμε ητο κυριος.. ηταν βεβαια και πιο μικρος. στα δικα του να δουμε τι θα κανει!!!

το καθισματακι οντως ειναι σε πολυ καλη τιμη. αντε να τελειωσει ο μηνας να το παραγγειλουμε!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!

Περάσαμε πολύ όμορφα στο πάρτυ του Βαγγέλη, τα παιδάκια δεν έλεγαν να φύγουν :tongue::tongue: 'Επαιξαν 3,5 ώρες ποδόσφαιρο (τα 90 λεπτά με προπονητή) και τα κοριτσάκια ήταν στα τεράστια φουσκωτά. Νομίζω ότι ευχαριστήθηκαν πολύ. Θα βάλω αύριο photos στο face. Επιασε και μια βροχούλα, ίσα ίσα για να δροσιστούν! Μια χαρά...:):)

Χριστινάκι σούπερ η τιμή της τούρτας. Για πες από που??? Εμάς ήταν 25/κιλό, δώσαμε 112 ευρά!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αύριο ή την Τρίτη το πρωί θα πάω Μαιμού. Θα σε call...

Από αύριο μπαίνουμε στην τελική ευθεία του project "βάπτιση"!!! Εχω πολλάααααα να κάνω ακόμη!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Στεργίου η τούρτα κορίτσια. Ε και μάλλον εκεί θα την δώσω, έχω ξανακάνει κι ήταν καλά. Για βοηθήστε, τι γέμιση να φτιάξω για να είναι και παιδάκια-friendly? Να μην έχει ξηροκάρπια και φράουλες;

Τσικαμπουμ σούπερ τιμή ο ατμοτέτοιος!

Πολινάκι εδώ θα είμαι, χομ αλοουν με τον κλόουν αύριο.

Ξέχασα να σας πω τόσες μέρες! Με πήραν από Seventeen κι έκλεισα για Τρίτη πρωί το σεμινάριο. Θα σας ενημερώσω πως ήταν όταν πάω.

Ψάχνω να βρω καρότσι-ποδηλατάκι, πείτε κάνα site να ψάξω περικαλώ!

WN6Op3.png

Ναι Πολίνα, αυτά που τα σπρώχνεις και έχουν και πετάλια, κάτω κάτω στη σελίδα. Έχεις ψωνίσει απ'αυτό το site?

Στο μεταξύ, του πήραν οι γονείς μου δώρο για τα γεννέθλια που έρχονται μια στράτα και ένα πάρκο τα οποία έχουμε σπίτι τους. Ε δεν βλέπει την ώρα να κατέβει κάτω, να παίξει με την στράτα. Εχει κουμπάκια με μουσικές και τρώει τρελό κόλλημα ο χαζούδης! Επίσης για να τον εμψυχώσουνε, κάθε φορά που σηκώνεται στο πάρκο από πέσιμο τον χειροκροτούν και πλέον το κάνει επίτηδες. Σε μια φάση βαριόταν να σηκωθεί, κι αφού έπεσε κάτω έκανε αυτός παλαμάκια (μπας και γλιτώσει την ανάβαση) :mrgreen:

ΑΚΥΡΟ για το site elc, τώρα είδα ότι δεν παραδίδει εκτός αγγλίας. Θέλω site να στέλνουν κι όλας, όχι μόνο για να πάρω ιδέα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...