Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!

Σήμερα είμαι όλη μέρα μέσα με το μπουμπούκι, καλά περάσαμε, μέρα με τη μέρα καταλαβαίνει και περισσότερα πράγματα και εμείς τρελαινόμαστε(μαμά+μπαμπάς). Έχει κάνει κάτι ματάρες και όταν μας κοιτάει λιώνουμε. Το χρώμα λέτε να μείνει ρε κορίτσια?Είναι γκρι-μπλε, φοβερό!!!

Το σπίτι αισθάνομαι ότι είναι αχούρι αλλά δεν έχω χρόνο να το καθαρίσω όπως θέλω και μου τη δίνει. Πολύ φοβάμαι ότι από εδώ και πέρα έτσι θα είναι, αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω να ζω έτσι! Για να σιδερώσω το πρωί έκανα 2 ώρες. Πηγαινοερχόμουν με τη μπέμπα γιατί όλο κάτι ήθελε!Χαμός...

Και που να περπατήσου να δεις!!Δεν πειράζει όμως οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ αλλά περνάει ο καιρός και τώρα είναι τα ωραία με τα μωράκια!!

Ναι αλλα η συνδεση ή το φορουμ σερνεται και μου εχει σπασει τα νευρα.

Μια από τα ίδια το φτιάξανε αλλά....

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια

Συμπεθερα να την χαιρεσαι ,πολυχρονη , εσυ καλα εισαι?

Απο κρεμα του δινω της Milupa μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι η πιο ευπεπτη και λογω της παλινδρομησης να την προτιμησω και οντως δεν την βγαζει αλλα γενικως εχουμε ενα θεμα με το κουταλι , δεν θελει και σφραγιζει το στομα να μη φαει με το ζορι να φαει 5-6 κουταλακια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξανθή τις εξετάσεις τις κάνατε?Όλα καλά?

Χθες πήγαμε στο factory να ψωνισω της μικρής τα προ βάπτισης ρούχα....δεν είχε 10 λεπτά που μπηκαμε στο μαγαζί κ την πήρε ο ύπνος ενώ της μίλαγε ο πατέρας της....κ μου λέει ο άντρας μου....είδες σε μένα μοιάζει το παιδί δεν του αρέσουν τα ψώνια!!!!!! Της πήρα κόκκινα-καρό....το φουστανάκι μας είναι βελουτέ κόκκινο στο στήθος κ από κάτω κάνει ψιλό πλισέ καρό....το παλτό κόκκινο κ έχει κ αυτό μια καρφίτσα καρό κ το καπέλο μας επίσης κόκκινο βελουτέ με καρό....τρέλα είναι μιλάμε.....την Πέμπτη θα παραλάβω κ τα βαπτιστικά κ αφού τα στήσω εδώ μέσα θα σας βάλω φωτό να τα δείτε! :) Παπουτσάκια να της πάρω για πριν τη βάπτιση??? Μου έλεγε χθες η ξαδέλφη μου ότι τα πρώτα παπούτσια που θα βάλει το παιδί πρέπει να είναι της νονάς....κ πως θα την πάω μόνο με καλσόν????

Σήμερα θα πάμε κ στη Χασιά για φαγητό αφού η μικρή έστρωσε με τα κακάκια της κ με το σύγκαμα(φανταστική η κενακόμπ) κ έτσι μπορούμε να βγούμε κ λίγο έξω....έρχεται κ δύσκολη εβδομάδα γιατί έχω πολλά να κάνω τα απογεύματα....θέλουν κ κάποιοι να έρθουν να φέρουν τα δώρα της βάπτισης γιατί είναι 'μεγάλα' κ καταλαβαίτε ένας πανικός....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

αννουλα ναι ολα καλα με την εξεταση τελικα οτι δεν πηρε βαρος οφειλεται στη παλινδρομηση αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο μεχρι να παει 7-8 μηνων οπου πλεον οι στερεες τροφες θα ειναι στο προγραμμα .Τη κενακομπ την χρησιμοποιω και εγω με το κιλο το καλοκαιρι , οπου δω σπυρακι τη βαζω.

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

αννουλα ναι ολα καλα με την εξεταση τελικα οτι δεν πηρε βαρος οφειλεται στη παλινδρομηση αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο μεχρι να παει 7-8 μηνων οπου πλεον οι στερεες τροφες θα ειναι στο προγραμμα .Τη κενακομπ την χρησιμοποιω και εγω με το κιλο το καλοκαιρι , οπου δω σπυρακι τη βαζω.

Ωραία πάλι καλά που δεν ήταν τίποτα :) H κενακόμπ εμένα μου είπε η παιδίατρος με μέτρο πρέπει να χρησιμοποιείται γιατί έχει κορτιζόνη εγώ την έβαλα 1,5 μέρα στη μικρή κ μιλάμε θεαματικό αποτέλσμα πάλι καλά γιατί δε λέει να ήμαστε με κόκκινο κώλο στις φωτο της βάπτισης :P ...εσύ σε τι σπυράκια την έβαζες?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

σε οτι σπυρακι εβγαζα και ειδικα στη πισω περιοχη γιατι το καλοκαιρι ιδρωνα με τα τζιν και τα στρινγκ και μου την ειχε συστησει ο φαρμακοποιος γιατι πανω απο ολα ειναι αντιμικροβιακη και στα μωρα τη βαζουμε το πολυ μεχρι 3 ημερες

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Γεια σας κοριτσια.

Μαριαννα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να το καμαρωνεις παντα.Και σε οσες γιορταζαν χρονια πολλα επισης.

΅ Εμεις ειμαστε ολοι αρρωστοι .εννοω τα παιδια αλλα και μονο που τα βλεπω αρρωστα αρρωσταινω και εγω.Την αρχη εκανε ο Κωνσταντινος και σιγα σιγα κολλησαν ολα.Η μικρη δεν βηχει ακομα αλλα εχει φτασει μεχρι και 38,5 πυρετο.Ο Μαριος βηχει σαν κοκορι.Λαρρυγγιτιδα νομιζω .Αυριο εχουν τα δυο μικρα παιδιατρο.Ετσι...ή θα πηγαινουμε οικογενειακως στο γιατρο ή τιποτα.....

Αννουλα εγω νoμιζα οτι η βαπτιση ηταν για σημερα....αλλα μαλλον εσφαλα:)))

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέραααααα........!!!!

Κυριακούλα, περαστικά σας, έτσι παθαίναμε κι εμείς με τ' αδέρφια μου, όταν ήμασταν μικρά, κολλούσαμε και τα 6 μαζί......!! Υπομονή..!

Εδώ οι καλές μέρες συνεχίζονται και βρήκαμε ευκαιρία να ξεπορτίσουμε....!!

Πήγαμε για καφεδάκι με το μπέμπη, απορώ με αυτό το παιδί, στις καφετέριες κοιμάται του καλού καιρού........!!!!!

Εγώ από προχθές έχω έντονο πόνο-σαν σουβλιά- στο αριστερό πλευρό, τί είναι εκεί, χολή.....????? Κουβάρι γίνομαι, όταν με πιάσει..

Αννούλα, τα προ βάπτισης ρούχα δεν τ' αγοράζει η νονά..? Νομίζω μέσα στο κουτί πρέπει να έχει τα βαφτιστικά κι ένα σετ πιο καθημερινά. Κι εμείς θα βαπτιστούμε μέσα στα Χριστούγεννα.......!! Το πρόβλημα είναι ότι δε μας επιτρέπει ο παππάς να στολίσουμε την κολυμπήθρα, μούφα θα είναι έτσι άδεια, τί σόϊ φωτογραφίες θα βγάλουμε....?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Μαριαννα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να το καμαρωνεις παντα.Και σε οσες γιορταζαν χρονια πολλα επισης.

΅ Εμεις ειμαστε ολοι αρρωστοι .εννοω τα παιδια αλλα και μονο που τα βλεπω αρρωστα αρρωσταινω και εγω.Την αρχη εκανε ο Κωνσταντινος και σιγα σιγα κολλησαν ολα.Η μικρη δεν βηχει ακομα αλλα εχει φτασει μεχρι και 38,5 πυρετο.Ο Μαριος βηχει σαν κοκορι.Λαρρυγγιτιδα νομιζω .Αυριο εχουν τα δυο μικρα παιδιατρο.Ετσι...ή θα πηγαινουμε οικογενειακως στο γιατρο ή τιποτα.....

Αννουλα εγω νoμιζα οτι η βαπτιση ηταν για σημερα....αλλα μαλλον εσφαλα:)))

Περαστικά σας Κυριακούλα!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Nadine νομιζω η Αννα εννοει τα ρουχα που θα παει το μωρο στην εκκλησια.Και απο οσο ξερω ο νονος βαζει στο κουτι χειμωνιατικα και καλοκαιρινα σετ οχι καθημερινα και καλα.Εγω τουλαχιστον ετσι το εκανα.

Εκεινη η Κασσιανη που χαθηκε ;θα εχει πλακωθει στα τσιπουρα εκει στο Βολο.:))

1v0n7ypa5y9lur77.png

Γεια σας κορίτσια, κι ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Κυριακή μου περαστικά σας!

Τα ρούχα που θα φορεθούν πριν τη βάπτιση δεν τα παίρνει ο νονός.

Η κορτιζόνη δεν αποβάλλεται ποτέ από τον οργανισμό. Συσσωρεύεται όπως η ακτινοβολία και κάνει ζημιά μακροπρόθεσμα. Οπότε καλό είναι να μη χρησιμοποιείται καθόλου εφόσον δεν είναι απολύτως αναγκαίο. Αν ξεκινήσουν τα μωρά από τώρα με κρέμες κορτιζόνης για έναν απλό ερεθισμό, πόση κορτιζόνη θα λάβουν άραγε σε όλη τη ζωή τους για πιο σοβαρές αιτίες?

age.png age.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε?

Κυριακή περαστικά σας και γρήγορα!

Λοιπόν χτες κορίτσια πήγαμε σε μια ταβέρνα για να γιορτάσουμε τη γιορτή της πεθεράς μου... Οικογενειακή ταβέρνα, γεμάτη παιδάκια, είχε και παιδική χαρά στον κήπο. Όλα καλά. Δεν θέλω να σας πω πολλά για το ρεπερτόριο του dj, οπότε, το μόνο που θα σας πω είναι πως από τη μια έβαζε Καίτη Γαρμπή - Με σημαία μου μια φούστα και στο καπάκι Professional Sinnerz - Όταν σε είχα πρωτοδεί... Λέω λοιπόν να το παραλέιψω, ώσπου βάζει το τραγούδι "Το εργαλείο" !!!!!! Ο_ο Λέω εντάξει, τώρα τα άκουσα όλα... Αχαχαχαχαχ....

Και αν τυχόν κάποια από σας δεν το ξέρει, πάει κάπως έτσι... :

Όταν νυχτώνει, το εργαλείο θέλει εσένα κι άλλες δύο....

Είναι μεγάλο σαν θηρίο, έχει από κάτω κι άλλα δυο....

Τα κάνω όλα μετά τις 2....

Και τέλοσπάντων δεν θυμάμαι όλους τους στίχους... :P

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Α μια χαρά συμπεθέρα οικογενειακό το ρεπερτόριο :P Εμείς σήμερα πήγαμε στο Ledra Marriott το πρωί που είχε Χριστουγεννιάτικο Bazaar και η γοργονίτσα είχε ξετρελλαθεί!!! Χορωδίες, παιδάκια, στολίδια - βγάλαμε και φωτογραφία με τον Άη-Βασίλη, χαμός!!! Αφού κουτούλαε από τη νύστα και η παλιοκουτσομπόλα για να μη χάσει καμιά οξεία δεν έλεγε να κλείσει μάτι!!!! Μετά που γυρίσαμε σπίτι πλάκωσε τη φρουτόκρεμα σαν τρελλή!!! Της έβαλα και λίγο μάνγκο μέσα στο μήλο σήμερα και ξετρελλάθηκε:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...