Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σας καλημερίζω απτας Γερμανίας!! είμεθα Μόναχο, βρέχει - αλλά υπάρχει ενημέρωση ότι θα ανοίξει μετά!...ο σύζυγος πήγε να κάνει τις δουλειές του κ εγώ περιμένω την κόμισσα να ξυπνήσει..

Αντιηλιακό μου είπε ο ντοκτόρης κάθε μέρα πια (ενώ πέρισυ μου είχε πει όχι κ εγώ της έβαζα:( ) πήρα της aderma καλό φαίνεται..

Εμείς βαφτιζόμαστε 26 Μαίου που είναι κ τα γεννέθλιά μας..καθότι μονοχνωτίλα η δικιά μου προβλέπω πολύ κλάμα...ενώ τι καλά να τη βάφτιζα έκεί 3-4 μηνών που ήταν ένα αγγελούδι κ πήγαινε παντού κ κλάμα δεν ξέραμε τι είναι; τώρα σκούρα τα πράγματα!!!

Καρότσι κ εμείς μακλάρεν, 4,5 κιλών κ το πήρα για να χωράει στο σμάρτ!! απαραίτητη προυπόθεση..!!

Πόδια είχα δεί κ γελούσα..αλλά να σου πω κριστίν κ φρογκ κ εγώ είχα πρησμένα πόδια αλλά σε όλη την εγκυμοσύνη είχα υπόταση...τι ανάποδος άνθρωπος που είμαι ρε παιδί μου...; στο μαιευτήριο φορούσα παντόφλες του αντώνη...οι δικές μου ούτε στο μικρό δαχτυλάκι!!

Κ εμείς τον Αύγουστο θα είμαστε Κρήτη στη χερσόνησσο...θα είναι καμμιά εκεί κοντά;

Κατερίνα εμένα η λευκάς δε μ'άρεσε..εκτός από τον πόρτο κατσίκι...αλλά για χαλκιδική τι να πω; να βλογήσω τα γέννια μας που είναι κ κοντά;είναι καλά, αλλά πρέπει από νωρίς να ψαχτείς αν θες αξιοπρεπές δωμάτιο επειδή όλη η θεσσαλονίκη μετακομίζει εκεί...

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας καλημερίζω απτας Γερμανίας!! είμεθα Μόναχο, βρέχει - αλλά υπάρχει ενημέρωση ότι θα ανοίξει μετά!...ο σύζυγος πήγε να κάνει τις δουλειές του κ εγώ περιμένω την κόμισσα να ξυπνήσει..

Αντιηλιακό μου είπε ο ντοκτόρης κάθε μέρα πια (ενώ πέρισυ μου είχε πει όχι κ εγώ της έβαζα:( ) πήρα της aderma καλό φαίνεται..

Εμείς βαφτιζόμαστε 26 Μαίου που είναι κ τα γεννέθλιά μας..καθότι μονοχνωτίλα η δικιά μου προβλέπω πολύ κλάμα...ενώ τι καλά να τη βάφτιζα έκεί 3-4 μηνών που ήταν ένα αγγελούδι κ πήγαινε παντού κ κλάμα δεν ξέραμε τι είναι; τώρα σκούρα τα πράγματα!!!

Καρότσι κ εμείς μακλάρεν, 4,5 κιλών κ το πήρα για να χωράει στο σμάρτ!! απαραίτητη προυπόθεση..!!

Πόδια είχα δεί κ γελούσα..αλλά να σου πω κριστίν κ φρογκ κ εγώ είχα πρησμένα πόδια αλλά σε όλη την εγκυμοσύνη είχα υπόταση...τι ανάποδος άνθρωπος που είμαι ρε παιδί μου...; στο μαιευτήριο φορούσα παντόφλες του αντώνη...οι δικές μου ούτε στο μικρό δαχτυλάκι!!

Κ εμείς τον Αύγουστο θα είμαστε Κρήτη στη χερσόνησσο...θα είναι καμμιά εκεί κοντά;

Κατερίνα εμένα η λευκάς δε μ'άρεσε..εκτός από τον πόρτο κατσίκι...αλλά για χαλκιδική τι να πω; να βλογήσω τα γέννια μας που είναι κ κοντά;είναι καλά, αλλά πρέπει από νωρίς να ψαχτείς αν θες αξιοπρεπές δωμάτιο επειδή όλη η θεσσαλονίκη μετακομίζει εκεί...

ωραια τα λες!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

πιο μακλαρεν εχεται?

απο που το πηρατε?

και ποσο ?

sorry αν σε ζαλισα ε?!?!?!:?

ωραια τα λες!!!!!!!!!
Ξέρω τι σας φέρνω χαχαχα

Καλημέρα, ωραία μουντίλα, λατρεύω! Ενώ μισώ τη ζέστη και τους ιδρώτες. Α ναι, και τα ΚΟΥΝΟΥΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σήμερα γυρνάει κι εμένα ο άντρας μου από Βουλγαρία. Μόλις έστειλε μήνυμα ότι πετάει με ελικοφόρο κι έκανε τον σταυρό του :lol:

Ο μικρός μια κλαίει και φωνάζει μπαμπά και μια γαυγίζει στις γάτες και τον σκύλο μας. Επίσης βρήκε άλλο κόλπο για να προσπαθεί να δραπετεύει από το πάρκο, πατάει σε ότι παιχνίδια έχει και τα κάνει σκαλάκια για να ψηλώνει. Εξυπνάκιας ε; Ο Michael Scofield του σπιτιού μας!

Επίσης έχω να δηλώσω ότι με ξύπνησε στις 7 κι όχι στις 8μιση ως συνήθως :mad:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

πιο μακλαρεν εχεται?

απο που το πηρατε?

και ποσο ?

sorry αν σε ζαλισα ε?!?!?!:?

Ελα ρε φρογκάκι που με ζαλίζεις!!! αφού σ'αρέσει πώς τα λέω ετοιμάσου θα στα γράφω κ σε πμ!!!:lol::lol::lol:

λοιπόν καθότι ψωνάρες περιοπής έχουμε αυτό:http://www.maclarenbaby.com/europe/content/view/171/88888927/lang,en/

το πήραμε από εδώ: www.saksfifthavenue.com το είχε προσφορά στα sales κ το πήραμε 400 ευρά μαζί με τα μεταφορικά κομπλέ όλα με πιστωτική. Εφτασε σε 4 μέρες αλλά ήταν ελαττωματικό - λάθος πίσω ρόδα- το γύρισα πίσω κ μου έστειλαν καινούριο όλα ολοκληρώθηκαν σε 2 εβδομάδες. Άριστη εξυπηρέτηση.

Ξέρω τι σας φέρνω χαχαχα

τσα-τσα ουαν μαιντ!!!!

Ενώ μισώ τη ζέστη και τους ιδρώτες.

δε σ'αρέσει δλδ να μυρίζεις αντρίλα από ιδρώτα γυμναστηρίου ε; το άκουσα κ αυτό...μην απορείς!!!

Σήμερα γυρνάει κι εμένα ο άντρας μου από Βουλγαρία. Μόλις έστειλε μήνυμα ότι πετάει με ελικοφόρο κι έκανε τον σταυρό του :lol:

τα ελικοφόρα λενε είναι από τα πιο ασφαλή...μια φορά βέβαια που πετούσα από ιωάννινα-θεσσαλονίκη (πριν γίνει ο δρόμος!) νόμιζα ότι θα μου πέσει το ταβάνι στο κεφάλι!! έφτασα με πρόβλημα ακοής κ στομάχι χαλασμένο

Ο μικρός μια κλαίει και φωνάζει μπαμπά

λές να του λείπει; όχι ρε φίλε...μεγάλωσαν τα σκατουλάκια μας...καταλαβαίνουν ε;;

Επίσης έχω να δηλώσω ότι με ξύπνησε στις 7 κι όχι στις 8μιση ως συνήθως :mad:

και ξαναλέω καλώς τον δεχτήκατε τον κύριο δόντι σας!! ίδιες αντιδράσεις με τη δική μου!! α κ χθες πετάχτηκε κ το τρίτο μας πάνω δεξιά!!

μόλις σταματησε η βροχή..την περιμένω να χ@σει τώρα - να μην την αλλάζω στη μεση του δρόμου κ την κάνουμε..άντε καλημέρες ξανά!!

Mo09p3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω και βατραχακι σασ εβαλα κατω οσον αφορα το ποδαρικο...δεν εχω ομωσ φωτο..

εδω καποια απο τα αεροπλανα που ερχονται ειναι ελικοφορα....και ειδικα η αγονη γραμμη που πηγαινα χιο-ροδο μονο ελικοφορα ηταν!!!!

maan καλα να περασεισ στα εξωτερικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειχα ντουλαπεσ κτλ..:mad::(καιροσ ηταν..

καλο σκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αγαπητη maan το λινκ που εβαλες με βγαζει στην αρχικη σελιδα της μακλαρεν οποτε δεν μπορω να δω πιο ειναι το καροτσι σας...:roll:

μπηκα και στην αλλη σελιδα αλλα στα sales kai γενικα στο σαιτ δεν βρηκα μακλαρεν :cool:

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω και βατραχακι σασ εβαλα κατω οσον αφορα το ποδαρικο...δεν εχω ομωσ φωτο..

εδω καποια απο τα αεροπλανα που ερχονται ειναι ελικοφορα....και ειδικα η αγονη γραμμη που πηγαινα χιο-ροδο μονο ελικοφορα ηταν!!!!

maan καλα να περασεισ στα εξωτερικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειχα ντουλαπεσ κτλ..:mad::(καιροσ ηταν..

καλο σκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρα Ειηνακι καταλαβαινεις την τυρανια που ειχαμε

ευτυχως που ηταν καλοκαιρι και την βολεψα με ενα ζευγαρι παντοφλες...αν ηατν χειμωνας τι θα εκανα οεο?!?!?!?!?

αυτο με τις ντουλαπες κι εγω πρεπει να το κανω αλλα το αποφευγω

επισης περιμενω να βαλουν ενοικιαστηριο σε ενα σπιτι που αδειασε απεναντι μας και ειναι μεγαλυτερο απο το δικο μας

ακομη τιποτα...

και λεω μην βγαλω τα καλοκαιρινα και μετα χρειαστει να μετακομισουμε...χα χα κανω ονειρα!!!

γειααααααα!!!!!!! κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε? :D

σημερα μιλησα με την αλλεργιολογο και μου ειπε τα αποτελεσματα των αιματολογικον.τελικα η μικρη εχει αλλεργια στο αυγο και μια ευαισθησια στο γαλα.μου ειπε να μην πινω γαλα αλλα να φαω τυρι.εγω ομως μετα απο....μμμμ... 9 μηνες δεν θελω,φοβαμαι να δοκιμασω:rolleyes::confused:.

σημερα φαγαμε και κολοκυθακι.σιγα σιγα θα σας φτασουμε!:D

διακοπες δεν βλεπω να πηγαινουμε.

κατερινακ8ι καβαλα μενεις??:) εγω ελευθερουπολη! το καλοκαιρι συναντηση με το βατραχακι!

τι διακοπες να πατε αφου εχετε την καλυτερη θαλασσα στο ποδια σας!!!!!! τους αμμολοφους!!!!

κοριτσι πηγατε την μικρη σε αλλεργιολογο και σας ειπε που ακριβως εχει αλλεργια?

την παιδιατρο μας που ειχα ρωτησει για να παμε τον μικρο μου ειπε οτι δεν μπορει να μας πει

που την πηγατε?

Καβαλα?

θα την ψαξω κι εγω για να παμε

με εβαλες σε υποψιες

και κακος τοσο καιρο που το αμελησα

θα την ψαξω τωρα αμεσως!!!!!!!!!!

(εχω μια φιλη στη θεσ/νικη που ειναι ιατρικος επισκεπτης και θα την ρωτησω αν ξερει κανεναν καλο γιατρο!!)

Διαφημίσεις

τι διακοπες να πατε αφου εχετε την καλυτερη θαλασσα στο ποδια σας!!!!!! τους αμμολοφους!!!!

κοριτσι πηγατε την μικρη σε αλλεργιολογο και σας ειπε που ακριβως εχει αλλεργια?

την παιδιατρο μας που ειχα ρωτησει για να παμε τον μικρο μου ειπε οτι δεν μπορει να μας πει

που την πηγατε?

Καβαλα?

θα την ψαξω κι εγω για να παμε

με εβαλες σε υποψιες

και κακος τοσο καιρο που το αμελησα

θα την ψαξω τωρα αμεσως!!!!!!!!!!

(εχω μια φιλη στη θεσ/νικη που ειναι ιατρικος επισκεπτης και θα την ρωτησω αν ξερει κανεναν καλο γιατρο!!)

πηγαμε θεσσαλονικη.αν θες ονομα=τηλ.θα στειλω πμ.της εκανε πατς στο χερακι και δεν εδειξε να εχει αλλεργια μονο μικρο ερεθισμο στο αυγο και γαλα.οι αιματολογικες εδειξαν οτι εχει αλλεργια στο αυγο και ερεθισμο στο γαλα.μου ειπε να αρχισω να τρωω τυρια αλλα να μην πινω γαλα.επισης να φαω μοσχαρι.να σου πω την αληθεια με παραξενεψαν αυτα που ειπε.δεν σκοπευω να δοκιμασω ακομα.αν εχεις χρονο μπες στο παρεντς στο τοπικ αλλεργια στο μωρο που θηλαζει.εκει τα κοριτσια με εχουν βοηθησει πολυ.

επισης μας εδωσε και κρεμες ειδικες και ενα σιροπι για να φυγει το εκζεμα. δεν ξερω βατραχακι,ειμαι πολυ μπερδεμενη!τοσο καιρο πηγαιναμε στη ξανθη και τι?!

γιουχουυ!!! τωρα προλαβα και καθισα στο πισι και δεν εχω κανει τιποτα ακομα...

ξεκινησα να κανω τις πορτες και τις σιτες με ατμοκαθαριστη ο οποιος βγηκε οφ και μας εριχνε τον γενικο... ευτυχως προλαβα και εκανα την σιτα του σαλονιου που παει ο ποντικουρας και χωνει την μουρη του.πλακα πλακα την εκανε κουκλα ο ατμοκαθαριστης. ψαχνομαι να αγορασω αλλον αλλα σχετικα οικονομικο ( ειδα κατι σε στυλ σκουπες 140φεύγα ευρώ και δεν είμεθα για τετοια εξοδα προ γαμοβαφτισεως.

μετα απο πολυυ πολυυυ ψαξιμο καταληξαμε στο britax evolva 123 plus απο www.mypram.de με μεταφορικα 195 ευρώ ( οταν γραφεσαι στο σαιτ κανουν εκτπωση 3%). πηγαμε στο λητω να το δουμε απο κοντα καναμε και τεστ ντραιβ με τον μπεμπινιο πανω μας ειπαν οτι βγαινει μονο σε 3 χρωματα (στο σαιτ σε 7) και κανει και 290 ευρω ειπαμε ευχαριστω και το ψαξαμε στο ιντερνετ.

EVOLVA%201-2-3%20plus_Maxim_02_BR.jpg

χριστινα εβγαλε το φιλαρακι μας δοντακι???καλη αρχη σας!!

ναουσαια γυριστρω παλι ταξιδι εισαι??

suU8p3.png

vdz8p3.png

αγαπητη maan το λινκ που εβαλες με βγαζει στην αρχικη σελιδα της μακλαρεν οποτε δεν μπορω να δω πιο ειναι το καροτσι σας...:roll:

μπηκα και στην αλλη σελιδα αλλα στα sales kai γενικα στο σαιτ δεν βρηκα μακλαρεν :cool:

βατραχάκι μου βλέπω ήμουν ιδιαιτέρως υποβοηθητική ε;;; (ψάχνω 1 ώρα που είναι εκείνη η φατσούλα η ντροπιασμένη που κοκκινίζει κ δεν τη βρίσκω...-μα καλά κανείς δε ντρέπεται σ'αυτό το φόρουμ;)αλλά δε φταίω εγώ αυτό το χαζό σαιτ που ό,τι λινκ κ να βάλεις σε βγάζει στην αρχική σελίδα..αυτό φταίει..!!! λοιπόν πας στο objects of design και βρίσκεις εκεί που λέει burberry. Αυτό πήραμε..

όσο για το άλλο το αμερικάνικο, εγώ το πήρα πέρισυ το καλοκαίρι, κ είχε όλα τα μακλαρεν τότε..μήπως θα διέκοψαν καμμιά συνεργασία δεν ξέρω..

τι προκομμένη ψυχή που είσαι ρε τσικομαμά!!! σε θαυμάζω!!!

ωραίο το καθισματάκι σας... ο μπραντης δεν έβγαλε δόντι...πάλι σας μπέρδεψα :tongue:..εγώ λέω ότι θα βγάλει επειδή έχει τα συμπτώματα!

εδώ βρέχει...βρέχει...κ ξαναμανάβρέχει....

πάντως ρε παιδί μου έπαθα πλάκα..καθώς το πρώτο μου ταξίδι στα εξωτερικά με μπεμπέ...δεν περίμενα πουθενά-το μεσημέρι με ρώτησαν από το εστιατόριο που καθίσαμε αν θέλω να μου αλέσουν σε μπλεντερ φαγητό για τη μικρή-στα μαγαζιά μου άνοιγαν την πόρτα...ε ρε...πόσο πίσω είμαστε.....

Mo09p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?καλε τι καλα που ειναι να εχουμε και τισ μαγιομανουλεσ μαζι μασ!!!ε?ειμαι κι εγω maan kai chiqui....αν θυμαστε που κ που εμπαινα κ σε εσασ για ενα γεια αλλα και να ελεγχω καποιεσ καποιεσ ..ονοματα δεν λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...