Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω τη βαφτισα 2 Μαιου και η δικια μου δεν εκλαψε καθολου.Ελαχιστα μονο οταν την εβγαλαν απο την κολυμπηθρα κατι που το κανει και οταν τη βγαζω απο το μπανακι επειδη της αρεσει το νερο.Μεχρι που μας ειπε ο πατερ μακαρι να ειναι τοσο ησυχη παντα.Το πιο ησυχο μωρο λεει που εχει δει..τι να πω αυτο το παιδι μαλλον βαρεθηκε να κλαιει τοσο κλαμα εριξε τους πρωτους μηνες και τωρα ολο γελαει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ταρα 3 μηνων δεν το λυπηθηκες το καημενο?Ειναι θεμα παραδοσης της καταγωγης σου?Μηπως συνηθιζετε να τα βαφτιζετε μικρα? Γιατι για παραδειγμα στην κρητη που καταγομαι εγω τα βαφτιζουν μεγαλα.
Καλέ δεν έπαθε και τίποτα! Ήσυχη ήσυχη ήταν, ωραιότατη βάφτιση
καποια πραγματα στην εγκυμοσυνη ,ειδικα οταν ειναι η πρωτη τα θεωρεισ απολυτα φυσιολογικα...ετσι κι εγω στην πρωτη ειχα γινει τουμπανο αλλα ελεγα ετσι ειναι φαινεται οι εγκυμοσυνεσ...που να ξερα?τα ποδια σου μπροσταστα δικα μου ηταν φυσιολογικοτατα...αρα φαντασου πωσ ημουν..
Γι'αυτό στις δεύτερες εγκυμοσύνες είναι πανικόβλητες οι μαμάδες ε;

ΥΓ ΤΑΡΑ: τώρα θυμήθηκα καλέ! Τι είχε στο κανάλι βουλής που μου είπες να βάλω;;

WN6Op3.png

Για καλοκαιρινές διακοπές τι σκέφτεστε?

Πω πω μου έχει λείψει πάρα πολύ η θάλασσα. Πέρυσι με την κοιλούμπα δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο. Φέτος θα του δώσω να καταλάβει. 3 εβδομάδες θα πάρω τον Αυγουστο και σκέφτομαι να μην χάσω ούτε μια μέρα μακριά από τη θάλασσα. Ευτυχώς το φατσόνι τρελαίνεται για το νερό, τουλάχιστον στο μπανάκι!:mrgreen: Λέτε μετά να μη θέλει? Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω :confused:Είδα και κάτι μαγιώ τρέλα για τη μικρή. Για εμένα όμως? Μεγάλος βραχνάς. Είναι τα χειρότερα ψώνια αυτά για μένα, καθότι μεγάλη κομπλεξάρα! :rolleyes: Κάτι χάσαμε από κιλά, αλλά από κυτταρίτιδα?!?!?:cool:

Από αντιηλιακό τι κάνουμε όμως, κάνει να βάλουμε? Θα πάρω την παιδίατρο να ρωτήσω! Οι πιο έμπειρες της παρέας τι λέτε?:roll::roll:

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΥΓ ΤΑΡΑ: τώρα θυμήθηκα καλέ! Τι είχε στο κανάλι βουλής που μου είπες να βάλω;;

Α καλα! Το αλτσχαιμερ καλα κρατει!:tongue: Αφιερωμα στα 80΄ς! Στιγμιοτυπα συναυλιων, συνεντευξεις απο Ντουραν Ντουραν και αλλα γκρουπ απο τα αγαπημενα σου!

Για καλοκαιρινές διακοπές τι σκέφτεστε?

Πω πω μου έχει λείψει πάρα πολύ η θάλασσα. Πέρυσι με την κοιλούμπα δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο. Φέτος θα του δώσω να καταλάβει. 3 εβδομάδες θα πάρω τον Αυγουστο και σκέφτομαι να μην χάσω ούτε μια μέρα μακριά από τη θάλασσα. Ευτυχώς το φατσόνι τρελαίνεται για το νερό, τουλάχιστον στο μπανάκι!:mrgreen: Λέτε μετά να μη θέλει? Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω :confused:Είδα και κάτι μαγιώ τρέλα για τη μικρή. Για εμένα όμως? Μεγάλος βραχνάς. Είναι τα χειρότερα ψώνια αυτά για μένα, καθότι μεγάλη κομπλεξάρα! :rolleyes: Κάτι χάσαμε από κιλά, αλλά από κυτταρίτιδα?!?!?:cool:

Από αντιηλιακό τι κάνουμε όμως, κάνει να βάλουμε? Θα πάρω την παιδίατρο να ρωτήσω! Οι πιο έμπειρες της παρέας τι λέτε?:roll::roll:

Αντιηλιακο για τα παιδια τα βιολογικα της Welleda ή της Apivita.

Δεν εχω ιδεα αν και που θα παμε διακοπες φετος. Δε μας χωραει ενα δωματιο πλεον, χρειαζομαστε ενοικιαζομενο διαμερισμα, και 1500 ευρω που ειχαμε δωσει περσι στην Τζια μονο για τη διαμονη, μου φαινεται υπερβολικα μεγαλο ποσο φετος. Στο μεταξυ, ειχαμε κουραστει παρα πολυ με 2 μικρα. Βρε παιδια, δεν ειχαμε στιγμη χαλαρωσης ολη μερα, ουτε εναν καφε στην παραλια, ουτε φαγητο με ησυχια, ουτε υπνο το μεσημερι, τιποτα. Και να κουβαλας το μισο σπιτι, το ιδιο και στην παραλια. Ειλικρινα, θελω πολυ να αλλαξω περιβαλλον, αλλα νομιζω δε θα με χαλασει ιδιαιτερα να μεινουμε εδω και να πηγαινουμε για μπανιο καθε μερα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μάλλον για Κρήτη μας βλέπω, χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο ακόμη...περιμένω να δω το μπουγιουρντί της εφορίας πρώτα!!!:mrgreen::mrgreen:

Οσο για το ρούχο της νονάς, σίγουρα θα της πω πιο πριν...άλλωστε δεν θα πάνε χαμένα τα ρουχαλάκια...θα φορέσει το παντελόνι αύριο το βράδυ...

Μαρία, η παιδίατρος μου είπε να της βάζω αντιλιακό, κάθε φορά που βγαίνουμε, όχι μόνο στη θάλασσα...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγω για διακοπες σκεφτομαι καμια Λευκαδα ή Χαλκιδικη, κατι οδικως τελος παντων γιατι σε νησι για να μεταφερεις αυτοκινητο ειναι πλεον πανακριβα.Ειχα κανει και με τον κοινωνικο τουρισμο τα χαρτια μου αλλα δικαιουμαι μονο εγω και τωρα που βγηκαν τα ορια εισοδηματος δεν μας πιανουν.Μηπως ξερει καμια αν οι στρατιωτικοι δικαιουνται εισιτηρια κοινωνικου τουρισμου η κατι παρομοιο?

Καλημέρα...:D

Λοιπόν, το πήρα από τα Λητω γύρω στα 550-600 € αν θυμάμαι καλά, αλλά μαζί με το port bebe! Σκέτο θα κάνει 350 €- 400 € νομίζω. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ και δεν με κουράζει καθόλου και το ανεβοκατεβάζω εύκολα στο αμάξι. Κλέινει μπαστούνι πολυ εύκολα! Έχει όλα τα κομφορ, ποδόσακο, στήριγμα για το κεφαλάκι, 2 αδιάβροχα. Είναι το μοντέλο xlr το οποίο κάνει από βρεφική ηλικία, γιατί ξαπλώνει εντελώς.Τώρα μπορείς να πάρεις και το πιο απλό που το μπουμπούκι μεγάλωσε και σίγουρα θα είναι και πιο φθηνο. Η διαφορά θα είναι ότι δεν θα ξαπλώνει τελείως αλλά μέχρι ένα σημείο. Ότι πρέπει για την ηλικία του μωρού από εδώ και πέρα. Έχουν βγάλει και πιο όμορφα χρώματα από ότι είδα!Αυτά...μια χαρά είναι το έχω βολευτεί!

ευχαριστω κοριτσι!!!!!!!!!!!

αν τελικα το παρουμε σκεφτομαι να το παραγγειλω απο το olivers βγαινει πιο οικονομικο και ζαχαρωνω το techno σε μαυρο

ειναι κι αυτο απο βρεφικη ηλικια αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει απο το δικο σου....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

γειααααααα!!!!!!! κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε? :D

σημερα μιλησα με την αλλεργιολογο και μου ειπε τα αποτελεσματα των αιματολογικον.τελικα η μικρη εχει αλλεργια στο αυγο και μια ευαισθησια στο γαλα.μου ειπε να μην πινω γαλα αλλα να φαω τυρι.εγω ομως μετα απο....μμμμ... 9 μηνες δεν θελω,φοβαμαι να δοκιμασω:rolleyes::confused:.

σημερα φαγαμε και κολοκυθακι.σιγα σιγα θα σας φτασουμε!:D

διακοπες δεν βλεπω να πηγαινουμε.

κατερινακ8ι καβαλα μενεις??:) εγω ελευθερουπολη! το καλοκαιρι συναντηση με το βατραχακι!

χριστινακι ανεβαζω φωτο στην ομαδα μας στο φεις

να μας πουνε τα κοριτσια την γνωμη τους.....θα σε φαω λαχανο!!!!!!!!!

για τα ποδια ε?

εγω καισαρικη λογω προεκλαμψιας...η πιεση στο 20

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!

μπηκα και τωρα...εφυγαν ολοι και κατεβηκα στο πρωην δωματιο μου και νυν του αδελφου μου και εχω την αγγελικη να τριγυρναει στα ποδια μου!!ποιοσ θα μου το λεγε πριν κατι χρονια οτι θα ξανακαθομουν στο γραφειο μου με το παιδακι μου μαζι...;)λαθοσ τα παιδακια μου ηθελα να πω..εχουμε και το εσωτερικο!!!:D

DnfMp3.pngqTarp3.png

χριστινακι ανεβαζω φωτο στην ομαδα μας στο φεις

να μας πουνε τα κοριτσια την γνωμη τους.....θα σε φαω λαχανο!!!!!!!!!

για τα ποδια ε?

εγω καισαρικη λογω προεκλαμψιας...η πιεση στο 20

Kαι το Χριστινάκι μας το ίδιο :(:(:(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

αληθεια?

Χριστινακι γι αυτο γεννησες προωρα? ανεβασες πιεση?

εγω τουλαχιστον την ανεβασα την ημερα που με επιασαν οι πονοι

ο μικορος ηρθε μια μερα πριν απο την τελευταια ημ\νια που μου ειχε δωσει ο γιατρος

ποιοσ θα μου το λεγε πριν κατι χρονια οτι θα ξανακαθομουν στο γραφειο μου με το παιδακι μου μαζι...;)λαθοσ τα παιδακια μου ηθελα να πω..εχουμε και το εσωτερικο!!!:D
χαχαχα σε λίγο καιρό θα την έχεις εξωτερικής χρήσης κι αυτήν, να δω πως θα μας προλαβαίνεις!
αληθεια?

Χριστινακι γι αυτο γεννησες προωρα? ανεβασες πιεση?

εγω τουλαχιστον την ανεβασα την ημερα που με επιασαν οι πονοι

ο μικορος ηρθε μια μερα πριν απο την τελευταια ημ\νια που μου ειχε δωσει ο γιατρος

Ναι ναι, κι εγώ με 20 πίεση και προεκλαμψία. Νοσηλεύτηκα 3 μέρες πριν γεννήσω πρόωρα, 32+6 ημ., οπότε έμεινε ΜΕΝΝ σχεδόν 20ημερο. Και τον βλέπω τώρα τον ψηλολέλεκα και λέω κοίτα που ήταν μια κουτσουλιά όταν τον φέραμε και πως έγινε! Η φώτο που σου έδειξα ποδαράκι είναι μια εβδομάδα πριν γεννήσω

WN6Op3.png

2209539rujby33uiw.gif

Εγω για διακοπες σκεφτομαι καμια Λευκαδα ή Χαλκιδικη, κατι οδικως τελος παντων γιατι σε νησι για να μεταφερεις αυτοκινητο ειναι πλεον πανακριβα.Ειχα κανει και με τον κοινωνικο τουρισμο τα χαρτια μου αλλα δικαιουμαι μονο εγω και τωρα που βγηκαν τα ορια εισοδηματος δεν μας πιανουν.Μηπως ξερει καμια αν οι στρατιωτικοι δικαιουνται εισιτηρια κοινωνικου τουρισμου η κατι παρομοιο?

Πολυ ομορφα ειναι στη Λευκαδα, και στη Χαλκιδικη στο δευτερο ποδι, στη Σιθωνια. Οι στρατιωτικοι δε δικαιουνται εισιτηρια.

Καλημερα σας.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...