Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Είχε φέρει η νονά της κάρολ τα ρούχα για πριν τη βάπτιση (κάπρι παντελόνι burberrys με ίδιο καπέλο σε λιλά-λαχανί καρώ, λιλά μπλούζα με τιραντάκια που δεν κολακεύει καθόλου, και ίδιο χρώμα παπουτσάκια). Να σας πω την αλήθεια δεν ήθελα να της βάλω παντελόνι, αλλά ένα χαριτωμένο φορεματάκι. Παρήγγειλα λοιπόν και εγώ από την αγγλία ένα escada, με το βρακάκι του και λευκό καπέλο με τριαντάφυλλα. Οταν τα παραλάβω θα βάλω photos στο f/b. Μόνο τα παπούτσια κράτησα...ελπίζω να μην παρεξηγηθεί!!!:rolleyes::rolleyes:

Α, επίσης ήθελε να κάνει και το στολισμό της κολυμπήθρας, είδα κι' έπαθα να την πείσω ότι θα τα κάνω όλα εγώ για να ταιριάζει η όλη διακόσμηση και να μην είναι παράταιρη. Είναι λίγο αυταρχική, τί να κάνουμε??????:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Εγώ εδώ ετοιμάζομαι για τη βάφτιση.Βρήκα και φόρεμα,μου αρέσει αλλά ελπίζω να μου κάνει μέχρι τις 20 Ιουνίου γιατί είμαι σε δίαιτα και΄χάνω κιλά.Εχθές πήγαμε και πήραμε παπούτσια στη μικρή γιατί προχθές είχαμε πάει με τη μαμά μου και της πήρε 2 ζευγάρια τα οποία όμως όπως είδαμε δεν της ήταν και τόσο καλά.Το ενα ηταν 19 νούμερο και της ήταν λίγο μεγάλο και το κράτησα να το φορέσει πιο μετά και το άλλο ήταν 20,της ήταν εντάξει αλλά επειδή κι'αυτό ήταν πεδιλάκι δεν την έβλεπα να το πηγαίνει καλά.Οπότε πήγαμε στα crocodilino και της πήραμε 2 ζευγάρια πεδιλάκια κιάυτά αλλά είναι δερμάτινα και ανατομικά και πίσω είναι κλειστό και βλέπω σήμερα οτι το περπατάει καλύτερα.Μου είπε κιάυτή η πωλήτρια να της το φοράω κάθε μέρα και με αυτά να περπατήσει.Τα άλλα πεδιλάκια που πήρα είναι για λίγο να τα φοράει για τη θάλασσα και γενικά απ'ότι κατάλαβα δεν κάνουν.Πολύ προσοχή θέλει το παπούτσι τελικά τώρα στα πρώτα τους βήματα.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

:?καλημερα!!!!!!!!!!!

σημερα ο αντρας μου ξεχασε το λαπ τοπ στο σπιτι!!!!! χι!! χι!!!!8-):cool:

Μπετουλα και ο Νικολας μου τρελενεται με το "οταν θα παω κυρα μου στο παζαρι" και ειδικα με "το κοκορακι κικιρικικι" ξεκαρδιζεται στα γελια!!!

πιο μικρουλη του τραγουδουσα και καθοταν να του κοψω τα νυχια τωρα ζωηρεψε και δεν ακουει τα τραγουδακια μου:?

χθες που πηγαμε σουπερ μαρκετ οση ωρα περιμεναμε το φαναρι χαιρετουσε τα αυτοκινητα!!!

οσο μεγαλωνουν τοσο πιο πολυ πλακα εχουν!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

fatsaki ειδα σε καποια φωτο οτι εχετε το maclaren μπορεις να μου δωσεις καποιες πληροφοριες?

απο το internet το πηρες? ποσο? εισαι ευχαριστημενη? και το μοντελο που πηρες τι διαφορα εχει απο τα αλλα?

ποδοσακο ειχε μαζι? καλυμα βροχης κλπ?

Χριστινακι καταρχην πολυ ωραιο αυτο με τα λινκ

ειναι ωραιο να τα κρατησετε αναμνησεις ανεκτιμιτες!!!!

αλλα αν θες σε παω μια κοντρα στο πρηξιμο των ποδιων!!!!

ουτε παντοφλα ουτε σαγιοναρα τιποτε δεν μπορουσα να βαλω!!!!!!!!!!

και ακομη δυσκολευομαι με τα παπουτσια....οι γοβες που πηρα για την βαπτιση ωραιες μεν αλλα δυσκολο να τις φοραω για ωρες

και μου λεγε ο γιατρος μου κομενο το αλατι αυστηρα!!!!!!!!!!!!

κι εγω ετρωγα σπορια φουλ στο αλατι!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!Τελικα απ'οτι βλεπω μονο εγω τη βαφτισα τη δικια μου 9 μηνων?Αφηστε που κοινωνησαμε και πρωτη φορα την περασμενη Κυριακη και πηγα τη λαμπαδα με τα τουλια και τις πεταλουδες στην εκκλησια.Ρεζιλι κοντεψα να γινω.Ευτυχως ειδα τις αλλες μαμαδες που τα ειχαν βγαλει ολα και ξηλωνα τα τουλια στο προαυλιο της εκκλησιας...

Α! Το κοκορακι κικιρικικιιιιιιιιι μας ξετρελενει κι εμας αλλα επειδη εμεις χορευουμε κιολας μας αρεσει το σουπερ μινι, διαφανο και ροζ μπικινι της πωλίνας...Και ειδικα οταν κανουμε μπεεεε το προβατακι...εκει να δεις γελια!

fatsaki ειδα σε καποια φωτο οτι εχετε το maclaren μπορεις να μου δωσεις καποιες πληροφοριες?

απο το internet το πηρες? ποσο? εισαι ευχαριστημενη? και το μοντελο που πηρες τι διαφορα εχει απο τα αλλα?

ποδοσακο ειχε μαζι? καλυμα βροχης κλπ?

Καλημέρα...:D

Λοιπόν, το πήρα από τα Λητω γύρω στα 550-600 € αν θυμάμαι καλά, αλλά μαζί με το port bebe! Σκέτο θα κάνει 350 €- 400 € νομίζω. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ και δεν με κουράζει καθόλου και το ανεβοκατεβάζω εύκολα στο αμάξι. Κλέινει μπαστούνι πολυ εύκολα! Έχει όλα τα κομφορ, ποδόσακο, στήριγμα για το κεφαλάκι, 2 αδιάβροχα. Είναι το μοντέλο xlr το οποίο κάνει από βρεφική ηλικία, γιατί ξαπλώνει εντελώς.Τώρα μπορείς να πάρεις και το πιο απλό που το μπουμπούκι μεγάλωσε και σίγουρα θα είναι και πιο φθηνο. Η διαφορά θα είναι ότι δεν θα ξαπλώνει τελείως αλλά μέχρι ένα σημείο. Ότι πρέπει για την ηλικία του μωρού από εδώ και πέρα. Έχουν βγάλει και πιο όμορφα χρώματα από ότι είδα!Αυτά...μια χαρά είναι το έχω βολευτεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

και το'πε!! να πεις ότι δεν το'πε...; "εσύ θα'ρθεις εκεί κ θα κάνεις κόμμα με τη Μαριάννα"!!
Ναι, εχει κατι εξυπνες αναλαμπες που και που!:tongue::tongue::tongue:

Σας έχω μελετήσει καλά όμως, δεν μπορείτε να πείτε... Που να σπούδαζα και ψυχολόγος λέμε!

Χριστινακι καταρχην πολυ ωραιο αυτο με τα λινκ

ειναι ωραιο να τα κρατησετε αναμνησεις ανεκτιμιτες!!!!

αλλα αν θες σε παω μια κοντρα στο πρηξιμο των ποδιων!!!!

Μη με προκαλείς! Θα σε πάω κόντρα λέμε! Αφού φαντάσου ότι το πρήξιμο ήταν τόσο έντονο που με έκανε να πάω στον γιατρό κι ανακαλύψαμε ότι πήγαινα για πρόωρο τοκετό :cool:
Καλημερα κοριτσια!Τελικα απ'οτι βλεπω μονο εγω τη βαφτισα τη δικια μου 9 μηνων?
Νομίζω η Ταρα βάφτισε νωρίτερα απ' όλες, 4 μηνών; Εκεί περίπου.

demykou ελπίζω να βρεις γρήγορα το φόρεμα που θες, καλή επιτυχία με την δίαιτα!

Πολι, νομίζω ότι θα παίξει παρεξήγηση, πες το στη νονά ή φόρα της ότι σου πήρε η δόλια

WN6Op3.png

Σας έχω μελετήσει καλά όμως, δεν μπορείτε να πείτε... Που να σπούδαζα και ψυχολόγος λέμε!

Ναι, ψωναρα, ηθελε πολυ μελετη για να το πεις αυτο!:tongue::tongue::tongue:

Νομίζω η Ταρα βάφτισε νωρίτερα απ' όλες, 4 μηνών; Εκεί περίπου.

3 μηνων!

age.png age.png

Βρε Ταρα 3 μηνων δεν το λυπηθηκες το καημενο?Ειναι θεμα παραδοσης της καταγωγης σου?Μηπως συνηθιζετε να τα βαφτιζετε μικρα? Γιατι για παραδειγμα στην κρητη που καταγομαι εγω τα βαφτιζουν μεγαλα.

Βρε Ταρα 3 μηνων δεν το λυπηθηκες το καημενο?Ειναι θεμα παραδοσης της καταγωγης σου?Μηπως συνηθιζετε να τα βαφτιζετε μικρα? Γιατι για παραδειγμα στην κρητη που καταγομαι εγω τα βαφτιζουν μεγαλα.

Γιατι να τη λυπηθω? Επαθε κατι?:confused: Σε πληροφορω οτι δεν εκλαψε καθολου στην κολυμβηθρα. Κοιταζε τα παντα με περιεργεια!

Η αληθεια ειναι οτι προσωπικη μου αποψη ειναι να βαπτιζονται τα μωρα μεχρι να γινουν 6 μηνων. Περαν αυτου ομως, επειδη θελαμε να κανουμε παρτυ στον κηπο της κουνιαδας μου μετα το μυστηριο, επρεπε να επιλεξουμε ή να τη βαπτισουμε τον περασμενο Σεπτεμβρη, ή να περιμεναμε τωρα Μάιο ή Ιουνιο. Αποφασισαμε να το κανουμε τοτε να ξεμπερδευουμε, ασχετο βεβαια που εβρεξε και δε γλυτωσαμε την αιθουσα...:rolleyes:

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειπετε!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ κατεβαινω κατω στον μπραδερ και παιρνω την δοση μου στο παρεντσ!!!:tongue::tongue:

καλε μια χαρα ειναι οταν ειναι μικρουλια!!ασε που δεν κλαινε καθολου κ το ευχαριστιουνται!!κι εμενα 4 ηταν η αγγελικουλα!!την αρχη ομωσ την εκανε η ταρα!!!

Παρούσα! Ξινά μου βγήκαν τα γέλια, πρηζόμουν και δεν καταλάβαινα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έλεγα αφού όλες πρήζεστε, είναι συνηθισμένο. Ευτυχώς που παραπονέθηκα στο γιατρό ότι πόναγαν πια τα πόδια και είδαμε τι γινόταν! Πάντως τα πόδια Φοίβος-Αθηνά τα έχω ακόμα σε φώτο :cool:

καποια πραγματα στην εγκυμοσυνη ,ειδικα οταν ειναι η πρωτη τα θεωρεισ απολυτα φυσιολογικα...ετσι κι εγω στην πρωτη ειχα γινει τουμπανο αλλα ελεγα ετσι ειναι φαινεται οι εγκυμοσυνεσ...που να ξερα?τα ποδια σου μπροσταστα δικα μου ηταν φυσιολογικοτατα...αρα φαντασου πωσ ημουν..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...