Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια..χάνομαι και ξαφνικά τσούπ πάλι..πολύ τρέξιμο τώρα που γύρισα στην δουλειά...

ρε κορίτσια όσες επιστρέψατε στις δουλειές σας κάθεστε το 6ωρο που δικαιούμαστε;;;γιατί εμένα απο 6ωρο γίνετε 10ωρο.

Nαι κανονικά και με το νόμο! Τώρα όμως που είναι δύσκολα τα πράγματα πολλές επιχειρήσεις έχουν βρει πάτημα και εκμεταλλεύνται κάποιους υπάλληλους:?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε δεν το΄λεγες εδω να σου πω εγω τι θα κανεις που το΄χω παθει πολλες φορες? 20 λεπτα ζεστο ντους με το νερο να τρεχει στο στηθος, 10 λεπτα μασαζ με λαδακι με φορα προς τις θηλες, και τελος λιγη πιεση στις θηλες, και θα απελευθερωθει ολο το γαλα, και θα εξαφανιστουν και τα γρομπαλακια.

Μαριάννα μου,έχεις δίκιο απλά μέσα στον πανικό μου και με την μικρή μέσα στα πόδια μου δεν το σκέφτηκα...άλλη φορά (που ελπίζω να μην υπάρξει) θα το θυμηθώ....τώρα αρχίζει να υποχωρεί αλλά αξίζει και τώρα ακόμα να κάνω αυτά που γράφεις??

Απ'οτι βλεπω μονο εγω δεν αντεξα και σταματησα το θηλασμο?Μπιζελακι τωρα πια καθε ποτε θηλάζεις?Πρωι βραδυ?Και εχεις γαλα?Εγω προσπαθησα να το κρατησω πρωι βραδυ αλλα μου σταματησε.Θηλαζα το βραδυ και το πρωι ειχα πολυ λιγο.

Κατερίνα,θηλάζω σχεδόν αποκλειστικά ακόμα μιας κι η μικρή μου αρνείται το φαγητό (πάλι!!)...κι εγώ,μην νομίζεις,έχω απειλήσει πολλές φορές ότι θα το κόψω αλλά δεν μου κάνει καρδιά και η μικρή δεν μπορεί ακόμα να πιεί φρέσκο γάλα λόγω αλλεργίας οπότε μάλλον δεν έχω κι άλλη επιλογή...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Πάω να φτιάξω σπετσοφάι κ ιέρχομαι....έχω και μια στοίβα μέχρι το ταβάνι ασιδέρωτα κι έβαλα κι άλλο πλυντήριο...η έξυπνη!!Μ'αρέσει που χτες η σύμβουλος θηλασμού που μίλησα μου είπε να ξεκουραστώ καλά σήμερα για να υποχωρήσουν τα συμπτώματα κι εγώ ακόμα κώλο δεν έβαλα κάτω...

Τα λέμε αργότερα...φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Πάω να φτιάξω σπετσοφάι κι έρχομαι....έχω και μια στοίβα μέχρι το ταβάνι ασιδέρωτα κι έβαλα κι άλλο πλυντήριο...η έξυπνη!!:rolleyes:Μ'αρέσει που χτες η σύμβουλος θηλασμού που μίλησα μου είπε να ξεκουραστώ καλά σήμερα για να υποχωρήσουν τα συμπτώματα κι εγώ ακόμα κώλο δεν έβαλα κάτω...:|

Τα λέμε αργότερα...φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!!!

είπε η Χριστίνα να'ρθω κ από εδώ κ ήρθα!!

συστάσεις:μαμά μαιου εγώ (προχωρημένο τμήμα)! - Μαρίνα

κορη: Εβελίνι 11,5 μηνών

σύζυγος: Αντώνης

κατοικος Ναούσης... (είδα έχετε κ Καβαλιώτισσα στην παρέα; - μισή καβαλιώτισσα κ εγώ)

να κάτσω ή να φύγω ρεεεεεε;;;;!!!

Mo09p3.png

Κατερίνα,θηλάζω σχεδόν αποκλειστικά ακόμα μιας κι η μικρή μου αρνείται το φαγητό (πάλι!!)...κι εγώ,μην νομίζεις,έχω απειλήσει πολλές φορές ότι θα το κόψω αλλά δεν μου κάνει καρδιά και η μικρή δεν μπορεί ακόμα να πιεί φρέσκο γάλα λόγω αλλεργίας οπότε μάλλον δεν έχω κι άλλη επιλογή...

Κι εμεις υποαλλεργικα γαλατα και κρεμες παιρνουμε αφου η δικια μου εμφανισε αιμα 5 και 35 ημερων.Θερμοκοιτιδες, νοσοκομεια ολα τα εχουμε περασει.Οι εξετασεις βεβαια δεν εδειξαν ποτε τιποτα αλλα εγω αναγκαστικα ημουν σε διατροφη χωρις γαλα κλπ για 6 μηνες.Απο φαι ομως δεν εχω παραπονο.Οσο και να της δωσω θα το φαει, λιγο με τη φρουτοκρεμα παιδευομαστε..

Καλησπέρες!!!

κατοικος Ναούσης... (είδα έχετε κ Καβαλιώτισσα στην παρέα; - μισή καβαλιώτισσα κ εγώ)

Κάτσε ρεεεεε, που θα βρεις χειρότερα; :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα μου,έχεις δίκιο απλά μέσα στον πανικό μου και με την μικρή μέσα στα πόδια μου δεν το σκέφτηκα...άλλη φορά (που ελπίζω να μην υπάρξει) θα το θυμηθώ....τώρα αρχίζει να υποχωρεί αλλά αξίζει και τώρα ακόμα να κάνω αυτά που γράφεις??

Ναι, θα σε βοηθησει πολυ. Εξαφανιζονται ολα τα συμπτωματα.

Καλησπέρες!!!

Και δεν καθεσαι! Θα θαβουμε παρεα τη γραια!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η κορη μου με δουλευει ασυστολα. Οταν ειναι να βαλει στο στομα κατι που δεν πρεπει, με κοιταζει πονηρα και γελαει. Κι εμεις νομιζουμε οτι ειναι μωρα και δεν καταλαβαινουν...!:rolleyes:

age.png age.png

Καλησπέρααα κορίτσια!!!

Χριστινάκι μου τέλειο αυτό που έκανες και θέλω κι εγώ να σε ευχαριστήσω τα διάβαζα εχθές και έβαλα τα κλάμματα ήρθε και ο Γιάννης με βλέπει

-τι έχεις καλέ;

-Κοίτα του λέω οι ευχές των κοριτσιών μόλις γέννησα!!!

Πόσο μακρινά ρε κορίτσια μου φαίνονται!!Ο Γιάννης με ρώτησε αν νοσταλγώ την περίοδο της εγκυμοσύνης,θέλεις λέει να το επαναλάβουμε;

Όχιιιιιιιιιιιι του λέω βρε κορίτσια τι να σας πω δεν προλαβαίνω τίποτα,ο μικρός δεν θέλει κανέναν δεν κάθεται πουθενά με το βυζί έχει γίνει ένα παρεπιμπτώντος κοιμόμαστε μετά τις 2 με 3 τα ξημερώματα αγκαλιά μόνο έτσι δεν ξυπνάει!!

Εχω και το άλλο τον τελευταίο καιρό και υποψιάζομαι πως ακόμα είναι πρησμένη η μήτρα μου μιας και στο παρελθόν έχω κάνει θεραπεία με Feldene και έπαιρνα και eviol,αδιαθέτησα την Πρωτομαγιά είχα με συγχωρείτε τις 3 ημέρες κανονική ροή μετά στα μάτησε και μέχρι σήμερα έχω σκούρα υγρά πρήξιμο και πόνο στην κοιλιά αλλά μπορεί να είναι και τα της ωορρηξίας μιας και σε μένα είναι επώδυνη!!Λέω να ανέβω να με δει ο γιατρός κατά τον Ιούνιο..για να δούμε!!

Το Σάββατο έχουμε βάπτιση και στις 29 βαφτίζει η Μπαλί τη μπέμπα εδώ στην Πάρο και θα πάμε..τη θυμάστε ε;

Σας φίλώ κοριτσάρες!!!

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Ναι, θα σε βοηθησει πολυ. Εξαφανιζονται ολα τα συμπτωματα.

Και δεν καθεσαι! Θα θαβουμε παρεα τη γραια!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η κορη μου με δουλευει ασυστολα. Οταν ειναι να βαλει στο στομα κατι που δεν πρεπει, με κοιταζει πονηρα και γελαει. Κι εμεις νομιζουμε οτι ειναι μωρα και δεν καταλαβαινουν...!:rolleyes:

ποιός δεν καταλαβαίνειιιιι;Εμένα ο δικός μου μόλις πάει να πιάσει κάτι που του έχω πει "μη" με κοιτάζει και φωνάζει:εεεε ντανταααα!!Τρέχει και μαλώνει τα μεγάλα προτάσσοντας και το χέρι του!!Κάνουμε μουου την αγελάδα επειδή του αρέσει το τραγούδι "όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι" το τραγουδάμε συχνά ιδιαίτερα την ώρα του φαγητού!!!:rolleyes:Όταν δει πόρτα ανοιχτή τρέχει-μπουσουλώντας να βγει έξω η όταν τον έχω αγκαλιά με σπρώχνει να βγούμε και θέλει να πάει στα κάγκελα να βλέπει τα αυτοκίνητα αρχίζει να χαιρετάει μέχρι τις γάτες και να στέλνει φιλάκια!!

Α πήγαμε εχθές στον παιδίατρο και είμαστε 10 500 και 75 εκατοστά κάναμε εμβόλιο και ξεσηκώσαμε το Κέντρο Υγείας πριν καν μας αγγίξει ο παιδίτρος κι αυτό γιατί τον άφησα από την αγκαλιά μου!!:rolleyes:

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...