Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια...

Εγώ χτες είχα λαχταρήσει κι έτρεχα να βρω κάποιον να με βοηθήσει μιας κι ήμουν στα πρόθυρα μαστίτιδας!!Δεν την έπαθα 11 μήνες που θηλάζω τώρα θυμήθηκε....Ξύπνησα το πρωί και με πονούσε το αριστερό στήθος από την εξωτερική πλευρά,επειδή το έχω ξαναπάθει δεν έδωσα σημασία,σκέφτηκα ότι θα στραβοκοιμήθηκα....και να μην περνάει μέσα στην ημέρα...προς το μεσημέρι άρχισα να ψηλαφίζομαι...τί το'θελα!!Έπιανα κάτι σκληρό που πονούσε..τρελάθηκα..το μυαλό μου φυσικά πήγε στο κακό...ανοίγω τον οδηγό της mayo clinic (καλά που έκανα την συλλογή το χειμώνα!!) και απο'κει βρήκα τί έχω κατά πάσα πιθανότητα...Η παιδίατρός μας (που είναι και σύμβουλος θηλασμού) είναι στο εξωτερικό και δεν την έβρισκα,εγώ να ανεβάζω δέκατα...τελικά πήρα την μαία που μας έκανε ψυχοπροφυλλακτική,μου έδωσε μερικές συμβουλές....τα δέκατα ανέβαιναν..τελικά φτάνω 38,2...κι ευτυχώς μέσα στον πανικό μου σκέφτηκα και πήρα τηλ. σύμβουλο θηλασμού που έχει στην λίστα στην ενότητα "θηλασμός" στο Parents.gr....η κοπέλα ευγενέστατη,με βοήθησε πολύ και σήμερα ξύπνησα λίγο καλύτερα....ελπίζω να μου περάσει και να μην έχω τίποτα χειρότερα...

Βρε δεν το΄λεγες εδω να σου πω εγω τι θα κανεις που το΄χω παθει πολλες φορες? 20 λεπτα ζεστο ντους με το νερο να τρεχει στο στηθος, 10 λεπτα μασαζ με λαδακι με φορα προς τις θηλες, και τελος λιγη πιεση στις θηλες, και θα απελευθερωθει ολο το γαλα, και θα εξαφανιστουν και τα γρομπαλακια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εβαλε σορτσακι με μακρυμανικη μπλουζα και πεδιλα με καλτσες:confused: Χριστε μου ρεζιλι θα γινω ....
Γερμανικές καταβολές ο νέος :tongue:
Καλημερα!!!!!Μια κουρασμενη καλημερα κι απο μενα αφου το παιδι μου κοιμηθηκε για ενα τεταρτο στις 9 το βραδυ και μετα πηγε 12:30 για να ξανακοιμηθουμε. Αυτο το reset μετα απο 10λεπτο υπνο το κανει κανενα αλλο μωρο η μονο η Παναγιωτα?
Εγώ αν τον βάλω 9 για ύπνο, το alt+ctrl+del είναι στανταράκι!
Καλημέρα κοριτσάκια...

Εγώ χτες είχα λαχταρήσει κι έτρεχα να βρω κάποιον να με βοηθήσει μιας κι ήμουν στα πρόθυρα μαστίτιδας!!

Περαστικά! Καλέ πάρε και τον γιατρό σου ένα τηλ!

WN6Op3.png

Απ'οτι βλεπω μονο εγω δεν αντεξα και σταματησα το θηλασμο?Μπιζελακι τωρα πια καθε ποτε θηλάζεις?Πρωι βραδυ?Και εχεις γαλα?Εγω προσπαθησα να το κρατησω πρωι βραδυ αλλα μου σταματησε.Θηλαζα το βραδυ και το πρωι ειχα πολυ λιγο.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

αχ καταφερα και μπηκα...να ναι καλα το π.σ του αδελφου μου!!!

μπιζελι περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε δεν σασ ειπα.............προχτεσ μπουσουλισαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!επιτελουσ!!!!κοντευαμε να παμε νηπιαγωγιο για να μπουσουλισουμε...

α και το κυριοτερο?????κι εγω απο πισω με την κοιλουμπα να κυνηγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Χριστίνα καλή η σκέψη σου για τα link ...όντως μας συγκίνησες!

Κατερινα κι εγώ σταμάτησα νωρίς το θηλασμό. Μην έχεις τύψεις, ο καθένας έχει τους λόγους του!!!

Credo γρήγορα περαστικα! Ουφ είναι πολύ κουραστικές οι λοιμώξεις...απαίσιες!

Marilu με το καλό η γαμοβάφτιση.Περιμένουμε εντυπώσεις.

Γιατί συννέφιασε έτσι ρε γμτ?:?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερινα κι εγώ σταμάτησα νωρίς το θηλασμό. Μην έχεις τύψεις, ο καθένας έχει τους λόγους του!!!

Κοιτα, θηλασα 6 μηνες αποκλειστικα και ειχα γιατρους, μαιες, γονεις...ολους εκτος απο τον αντρα μου που μου ελεγαν να το κοψω.Τυψεις δεν εχω.

Γιατί συννέφιασε έτσι ρε γμτ?:?

Στην Καβαλας βρεχει...

Καλημέρα κορίτσια;)

συναντήσαμε και την mantinop το σ-κο! καλά, τί να πω?μάνα είμαι και εγώ αλλά αυτός ο πιτσιποπάκος είναι χαρά θεού!πάααααααρα πολύ όμορφος!φτου, φτου.

και η νατάσα σούπερ! αφου ο άντρας μου αγχωνόταν με την διαδρομή αλλά απολάμβανε τη συζήτηση και δεν έλεγε να φύγουμε.γλυκάθηκα με τη συνάντηση.

Ο πιτσιποπάκος και η πιτσιπομαμά σε ευχαριστούν για τα καλά σου λόγια:oops::oops::oops:...και σε περιμένουμε ξανά στην Πάτρα για καφεδάκι:D

Το απόγευμα ο πιτσιποπάκος θα πάει στην γιαγιά να ευχαριστηθεί βόλτες στην εξοχή και εγώ θα πάω στο νοσοκομείο...έχω κανονίσει να μπω μέσα στην εντατική στο επισκεπτήριο...τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για τον ξαδελφό μου, δυστυχώς...

Στο μεταξύ ο άντρας μου δεν θέλει να ακυρώσουμε ακόμα το τραπέζι της βάπτισης και εγώ είμαι σε πολύ δύσκολη θέση:roll: δεν ξέρω τι να κάνω και πως να το οργανώσω...αν μέχρι τότε δεν έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις και εξελίξεις σε σχέση με τον ξαδελφό μου...

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά, τρελαίνεται να μπουσουλάει και να προσπαθεί όπου βρει να στηριχτεί, να σηκωθεί όρθιος...στο μεταξύ τα γόνατά του έχουν γίνει μωβ από τις μελανιές...κοπανιέται στο κάθισμα του φαγητού:cool: μάλλον πρέπει να αφαιρέσω μόνιμα τον δίσκο...

Επιπλέον να σας πω ότι παρείγγειλα 2 καταπληκτικά καλάθια για πικ νικ από αγγλικό site...με πορσελάνινα πιάτα και κούπες, κρυστάλλινα ποτήρια, τραπεζομάντιλο, πετσέτες, μάλλινη κουβέρτα για το γκαζόν, μαχαιροπήρουνα, αλατοπιπεριέρες, θερμός, τάπερ, ανοιχτήρι κλπ...ένα για 4 άτομα και ένα για δύο για τον πιτσιποπάκο...θα τα λάβω σε 5 εργάσιμες μέρες σύμφωνα με το confirmation mail που μου στείλαν.

Ανυπομονώ να αρχίσουμε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις...για να κάνω και απόσβεση...τα χρυσοπλήρωσα αλλά ξετρελάθηκα μαζί τους...:lol::rolleyes::mrgreen:...καιρό είχα να κάνω παραγγελία από Αγγλία και του έδωσα και κατάλαβε...αχ, βρε mothercare τι μας κάνεις:rolleyes:

Εγω παντως πηγα λονδινο μετα το Πασχα, εβλεπα παντου καροτσια απο τα mothercare αλλα δε βρηκα πουθενα καταστημα mothercare.Βρε που στο καλο τα ειχανε κρυμμενα???Παρεπιπτοντως οι μητερες εκει ντυνονται χοντρα και τα μωρακια στο καροτσι με τα καλοκαιρινα και ξεκαλτσωτα κυριολεκτικα, μεσα στο κρυο....Τρελαθηκα!

Διαφημίσεις

Επιπλέον να σας πω ότι παρείγγειλα 2 καταπληκτικά καλάθια για πικ νικ από αγγλικό site...με πορσελάνινα πιάτα και κούπες, κρυστάλλινα ποτήρια, τραπεζομάντιλο, πετσέτες, μάλλινη κουβέρτα για το γκαζόν, μαχαιροπήρουνα, αλατοπιπεριέρες, θερμός, τάπερ, ανοιχτήρι κλπ...
O Mr Bean λείπει από το τοπίο μόνο :D

WN6Op3.png

καλημέρα κοριτσάκια..χάνομαι και ξαφνικά τσούπ πάλι..πολύ τρέξιμο τώρα που γύρισα στην δουλειά...

ρε κορίτσια όσες επιστρέψατε στις δουλειές σας κάθεστε το 6ωρο που δικαιούμαστε;;;γιατί εμένα απο 6ωρο γίνετε 10ωρο.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Κορίτσια καλημέρα,

Τι μου κάνετε ελπίζω να είστε και θα είστε όλες καλά. Από σήμερα θα διαβάζω τα νέα σας γιατί το πρόγραμμά μου (τουλάχιστον στο γραφείο είναι πιο χαλαρό τώρα).

Στο σπίτι ένα θα σας πω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ (θυμάστε την ταινία με τον Βέγγο που έτρεχε στο δρόμο και το φώναζε??) ε έτσι και εγώ, να φανταστείτε χτες φάγαμε για μεσημέρι τις 10 το βράδυ!!

Το σίδερο δεν το συζητώ σε λίγο θα βάζω τα ρούχα κάτω από το στρώμα του κρεβατιού (όπως οι φαντάροι ένα πράγμα) για να «ισιώνουν» για να τα φοράμε.

Ο μπεμπούλης μου κάνει τα πρώτα του βήματα (μετέωρα του πελαργού) το μέγιστο 4 και μετά κολοκάθεται όλο στιλ και όλα χάρη.

Μην σας τρελάνω πολλά φιλιά σε όλες μου λείψατε πολύ (άντε τώρα θα καταφέρω να έρθω και για κανένα καφέ)!!

PS: Από κιλά εγώ καλά κρατώ και τα κρατώ καλά για να μην τα χάσω!!!!! :(

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Kαλημέρα κορίτσια!!

Μπιζέλι να σου ζήσει η Ιωάννα σου!!!

Credo πολλά περαστικά!

Mantinop είχα ένα τέτοιο καλάθι όταν έμενα Σκωτία, αλλά το έδωσα πριν γυρίσω...που να πάω με αυτό στην Αθήνα????

Ηρθαν προχθες και εχθες ένας κηπουρός με εργάτες και συμμάζεψε λίγο τον κήπο που είχε γίνει ζούγκλα και θα έρχεται μία φορά την εβδομάδα να τον περιποιείται...:tongue::tongue:

Το Σάββατο είναι το football πάρτυ του βαγγέλη, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα βρέχει...γμτ!!! :(:(:(

Προσπαθούμε να οργανώσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές...μάλλον για κρήτη προσανατολιζόμαστε (έχει μια προσφορά η ΑΝΕΚ με δωρεάν αυτοκίνητο για τα ημερήσια δρομολόγια). Επίσης, λέμε κατά τον Σεπτέμβριο να πάμε Βερολίνο και με το αυτοκίνητο να φτάσουμε μέχρι Κοπενχάγη.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...