Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μπραβο ρε Χριστινακι!μας θυμησες τα καλυτερα!επισης εγω θυμαμαι τετοια εποχη περυσι που δεν αντεχαμε τις πρωτες ζεστες και τα ποδια μας ειχαν γινει αλλα τοσα απο το πρηξιμο...θυμαμαι οτι καποια τα ειχε φωτογραφισει κιολας και γελουσαμε!αν θυμαται ποια το εκανε παρακαλω να το γραψει ....:Dθυμαμαι ακομα την Κασσιανη μας μετραγε μια μια και ελεγε οτι αυτη θα ειναι η τελευταια που θα γεννουσε!ωραια περνουσαμε...αντε και εις αλλα με υγεια!:cool:

To Χριστινακι ηταν αργ..... χεχεχε λιγο πριν την φωτογραφια τρεχαμε και ψωνιζαμε παπουτσια και φορεματα στην Νεα Ιωνια και μετα βαζει την φωτο με τα ποδια και λιγες μερες μετα γεννησε.....χεχεχε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστινα.ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!:D

Σοφακι με το καλο η βαφτηση!περαστικουλια!

εγω εχω ουρολοιμωξη-κυστιτιδα και θα παρω αντιβιωση...:-(

μπραβο ρε Χριστινακι!μας θυμησες τα καλυτερα!επισης εγω θυμαμαι τετοια εποχη περυσι που δεν αντεχαμε τις πρωτες ζεστες και τα ποδια μας ειχαν γινει αλλα τοσα απο το πρηξιμο...

:confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:;);););) ειπεσ τιποτα κυριακουλα????????:P:tongue::P

ποια το εκανε παρακαλω να το γραψει ....:Dθυμαμαι ακομα την Κασσιανη μας μετραγε μια μια και ελεγε οτι αυτη θα ειναι η τελευταια που θα γεννουσε!ωραια περνουσαμε...αντε και εις αλλα με υγεια!:cool:

ναι ναι το χριστινακι!!!!!

κρεντουλινι περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοφακι μια χαρα ειμαστε!!!περαστικα στον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πού είσαι ρε συμπεθέρα και σε χάσαμε;;;;; Ανησύχησα...... Πώς τα πάει ο Θανούλης μας με το σταθμό πέρα από τις αρρώστιες;;; Γύρισες δουλειά ε;;; Υπομονή κοριτσάκι!!!!! Άντε με το καλό και τα βαφτίσια σας το Σάββατο!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

μπραβο ρε Χριστινακι!μας θυμησες τα καλυτερα!επισης εγω θυμαμαι τετοια εποχη περυσι που δεν αντεχαμε τις πρωτες ζεστες και τα ποδια μας ειχαν γινει αλλα τοσα απο το πρηξιμο...θυμαμαι οτι καποια τα ειχε φωτογραφισει κιολας και γελουσαμε!αν θυμαται ποια το εκανε παρακαλω να το γραψει ....:Dθυμαμαι ακομα την Κασσιανη μας μετραγε μια μια και ελεγε οτι αυτη θα ειναι η τελευταια που θα γεννουσε!ωραια περνουσαμε...αντε και εις αλλα με υγεια!:cool:
Παρούσα! Ξινά μου βγήκαν τα γέλια, πρηζόμουν και δεν καταλάβαινα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έλεγα αφού όλες πρήζεστε, είναι συνηθισμένο. Ευτυχώς που παραπονέθηκα στο γιατρό ότι πόναγαν πια τα πόδια και είδαμε τι γινόταν! Πάντως τα πόδια Φοίβος-Αθηνά τα έχω ακόμα σε φώτο :cool:

Χυμούς χυμούς χυμούς, φραγκοστάφυλο (αυτό δεν είναι το cranberry?). Ribena από το σούπερ!
To Χριστινακι ηταν αργ..... χεχεχε λιγο πριν την φωτογραφια τρεχαμε και ψωνιζαμε παπουτσια και φορεματα στην Νεα Ιωνια και μετα βαζει την φωτο με τα ποδια και λιγες μερες μετα γεννησε.....χεχεχε
Πες κι ότι δεν χώραγαν πουθενά η Αθηνά κι ο Φοίβος και παρ'όλα αυτά εγώ κοίταγα τακούνια η πρησμένη γκας!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

τι λες καλε;περαστικααα!:)
Παρούσα! Ξινά μου βγήκαν τα γέλια, πρηζόμουν και δεν καταλάβαινα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έλεγα αφού όλες πρήζεστε, είναι συνηθισμένο. Ευτυχώς που παραπονέθηκα στο γιατρό ότι πόναγαν πια τα πόδια και είδαμε τι γινόταν! Πάντως τα πόδια Φοίβος-Αθηνά τα έχω ακόμα σε φώτο :cool:να καταχωρηθουν και αυτα στο κουτι αναμνησεων του μπραντζελινο για να δει τι τραβηξες για να τον κανεις!;)

Χυμούς χυμούς χυμούς, φραγκοστάφυλο (αυτό δεν είναι το cranberry?). Ribena από το σούπερ!συμφωνω!και επιπλεον σχολαστικο καθαρισμα!

Πες κι ότι δεν χώραγαν πουθενά η Αθηνά κι ο Φοίβος και παρ'όλα αυτά εγώ κοίταγα τακούνια η πρησμένη γκας!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Καλημερα

Χριστινακι με συγκινησες πρωι πρωι

Ελπιζω να ειστε ολες καλα , εγω τα εχω παιξει το πρωι αρκετη δουλεια και με το που γυρναω σπιτι αρχιζει επιχειρηση πλυσιμο, σιδερωμα και ολα τα καλα ....

Ο μπεμπης μας ειναι πολυ καλα εχει γελιο γιατι σηκωνεται ορθιος και προσπαθει να περπατησει μονος του αφου βαστιεται απο καμμια καρεκλα την οποια σερνει σιγα σιγα για να περπατησει ...

Ο Μαριος τα δικα του ... πρωι πρωι τσακωνομασταν στο τηλεφωνο , με πηρε η πεθερα μου να μου πει οτι δεν βαζει τα ρουχα που του ειχα βγαλει εγω να φορεσει στο σχολειο και εβαλε σορτσακι με μακρυμανικη μπλουζα και πεδιλα με καλτσες:confused: Χριστε μου ρεζιλι θα γινω ....

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ο Μαριος τα δικα του ... πρωι πρωι τσακωνομασταν στο τηλεφωνο , με πηρε η πεθερα μου να μου πει οτι δεν βαζει τα ρουχα που του ειχα βγαλει εγω να φορεσει στο σχολειο και εβαλε σορτσακι με μακρυμανικη μπλουζα και πεδιλα με καλτσες:confused: Χριστε μου ρεζιλι θα γινω ....

Μ΄εκανες και γελασα πρωι πρωι συμπεθερα!:lol:

2450975kh7zcz0ab9.jpg

age.png age.png

καλημέρα!καλημέρα! επιτέλους τελείωσα με τα μαθήματα! άντε να μπούμε και εμείς σε μια σειρά! βέβαια έχω ακόμη κάτι λίγα,αλλά θα είμαι πλέον συνέχεια με το μπεμπέ μου για το καλοκαίρι και έχω ξετρελαθεί! χθες τον γυρνούσα στις παιδικές χαρές, ξεθεώθηκε και κοιμάται ακόμη!

συναντήσαμε και την mantinop το σ-κο! καλά, τί να πω?μάνα είμαι και εγώ αλλά αυτός ο πιτσιποπάκος είναι χαρά θεού!πάααααααρα πολύ όμορφος!φτου, φτου.

και η νατάσα σούπερ! αφου ο άντρας μου αγχωνόταν με την διαδρομή αλλά απολάμβανε τη συζήτηση και δεν έλεγε να φύγουμε.γλυκάθηκα με τη συνάντηση. εμείς οι θεσσαλονικιές να οργανωθούμε, να πάρουμε παραμάσχαλα τα μικρά μας και να ξαμολυθούμε!

HZBPp3.png

ε, πολύ ωραίος ο συνδυασμός. γιατί γκρινιάζεις??δε σε καταλαβαίνω. άσε το παιδί να εκφραστεί!

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

περαστικά κορίτσι! βασικά και εγώ όλο και κάτι θα έχω. την δευτέρα έκλεισα εξετάσεις? τι συμπτώματα έχει η ουρολοίμωξη αν επιτρέπεται?

HZBPp3.png

Καλημερα!!!!!Μια κουρασμενη καλημερα κι απο μενα αφου το παιδι μου κοιμηθηκε για ενα τεταρτο στις 9 το βραδυ και μετα πηγε 12:30 για να ξανακοιμηθουμε. Αυτο το reset μετα απο 10λεπτο υπνο το κανει κανενα αλλο μωρο η μονο η Παναγιωτα?

Όχι μην ανησυχείς και μένα μερικές φορές "ξεκουράζεται" δέκα λεπτάκια που λέω κι εγώ και ξανά προς τη δόξα τραβά :):):):):):):)

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τελευταία μέρα για αυτή τη βδομάδα στο γραφείο σήμερα. Αύριο είναι η γαμοβάφτιση του αδερφού του Βασίλη και εννοείται έχω πάρει άδεια για να πάω το πρωί κομμωτήριο και μετά να πάμε με το γοργονίδιο πρώτα από τη νύφη και μετά από το γαμπρό!!!!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ :):):):):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια...

Εγώ χτες είχα λαχταρήσει κι έτρεχα να βρω κάποιον να με βοηθήσει μιας κι ήμουν στα πρόθυρα μαστίτιδας!!Δεν την έπαθα 11 μήνες που θηλάζω τώρα θυμήθηκε....Ξύπνησα το πρωί και με πονούσε το αριστερό στήθος από την εξωτερική πλευρά,επειδή το έχω ξαναπάθει δεν έδωσα σημασία,σκέφτηκα ότι θα στραβοκοιμήθηκα....και να μην περνάει μέσα στην ημέρα...προς το μεσημέρι άρχισα να ψηλαφίζομαι...τί το'θελα!!Έπιανα κάτι σκληρό που πονούσε..τρελάθηκα..το μυαλό μου φυσικά πήγε στο κακό...ανοίγω τον οδηγό της mayo clinic (καλά που έκανα την συλλογή το χειμώνα!!) και απο'κει βρήκα τί έχω κατά πάσα πιθανότητα...Η παιδίατρός μας (που είναι και σύμβουλος θηλασμού) είναι στο εξωτερικό και δεν την έβρισκα,εγώ να ανεβάζω δέκατα...τελικά πήρα την μαία που μας έκανε ψυχοπροφυλλακτική,μου έδωσε μερικές συμβουλές....τα δέκατα ανέβαιναν..τελικά φτάνω 38,2...κι ευτυχώς μέσα στον πανικό μου σκέφτηκα και πήρα τηλ. σύμβουλο θηλασμού που έχει στην λίστα στην ενότητα "θηλασμός" στο Parents.gr....η κοπέλα ευγενέστατη,με βοήθησε πολύ και σήμερα ξύπνησα λίγο καλύτερα....ελπίζω να μου περάσει και να μην έχω τίποτα χειρότερα...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...