Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

και ο δικος μου ξυπναει τη νυχτα 2-3 φορες, εχει κανα 2μηνο που το ξεκινησε αυτο... αλλα με την πιπιλα ξανακοιματε!!

το καλο ειναι οτι για την πιπιλα δε χρειαζετε να σηκωθω... τη βρισκει μονος του, τη βαζει στο στομα και νανι!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και ο δικος μου ξυπναει τη νυχτα 2-3 φορες, εχει κανα 2μηνο που το ξεκινησε αυτο... αλλα με την πιπιλα ξανακοιματε!!

το καλο ειναι οτι για την πιπιλα δε χρειαζετε να σηκωθω... τη βρισκει μονος του, τη βαζει στο στομα και νανι!!!!!

Σωπα βρε, τη βαζει μονος του?Μπραβο το παιδι!Θα της αφησω κι εγω μια πιπιλα διπλα αλλα η δικια μου την εχει για παιχνιδι,ασε που τη βαζει μονη της αλλα αναποδα..Για τον υπνο εχουμε το δαχτυλο.Μεχρι και στη βαφτιση ρεζιλι γιναμε.Νυσταζε και σ'ολη τη διαρκεια του μυστηριου ειχε γειρει στον ωμο του νονου με το δαχτυλο στο στομα...

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι έχει πάθει. Ξυπνάει κάνει λίγο γκρίνια και συνέχεια δείχνει τα παιχνίδια της, κάνει παλαμάκια, ζήλεια...με κλειστά μάτια!:confused:

Την πέρνω λίγο αγκαλιά κοιμάται στον ώμο μου σε 20 λεπτά και όταν την αφήνω κάτω ανοίγει τα μάτια. Μάλλον θέλει να είμαι μαζί της. Είναι και καρκινάκι ;)Χαδιάρικο μωρό!!!!!

Για γάλα δεν το σκέφτομαι να της δώσω, γιατί μετά θα το κάνει κάθε βράδυ...άσε καλύτερα. Λίγο νερό ναι έχεις δίκιο Χριστίνα...μπορεί να διψάει! Θα το δοκιμάσω. Πρέπει να έχεις τραβήξει μεγάλο λούκι ε?

Από τα δόντια μπορεί να είναι? Βγάζουμε τα επάνω τώρα.:?:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν ξέρω ρε παιδιά τι έχει πάθει. Ξυπνάει κάνει λίγο γκρίνια και συνέχεια δείχνει τα παιχνίδια της, κάνει παλαμάκια, ζήλεια...με κλειστά μάτια!:confused:

Την πέρνω λίγο αγκαλιά κοιμάται στον ώμο μου σε 20 λεπτά και όταν την αφήνω κάτω ανοίγει τα μάτια. Μάλλον θέλει να είμαι μαζί της. Είναι και καρκινάκι ;)Χαδιάρικο μωρό!!!!!

Για γάλα δεν το σκέφτομαι να της δώσω, γιατί μετά θα το κάνει κάθε βράδυ...άσε καλύτερα. Λίγο νερό ναι έχεις δίκιο Χριστίνα...μπορεί να διψάει! Θα το δοκιμάσω. Πρέπει να έχεις τραβήξει μεγάλο λούκι ε?

Από τα δόντια μπορεί να είναι? Βγάζουμε τα επάνω τώρα.:?:

Ειναι και τα δοντια, ασε τα πανω πονανε περισσοτερο απο τα κατω.Εμεις τα βγαλαμε νωρις ευτυχως τα πρωτα.Τα πανω τα εβγαλε πριν 2 βδομαδες και ακομα κατεβαινουν αλλα οι μερες που σκιζοταν το ουλο ειχαν γκρινια.Παντως απο δοντια δεν μπορω να πω οτι καταλαβα πολλα.Μονο γκρινια τη νυχτα.Η δικια μου δεν ξερω γιατι ξυπναει, μπορει να εχει κανενα ραντεβου, τι να πω...Προσπαθω παντως να μην την αφηνω να κοιμαται πολυ τη μερα αλλα απο κει που λες οτι ειναι πτωμα και θα πεσει ξερη, 4 τη νυχτα ειναι ορθια και προσπαθει να κανει φου να σβησει το φως απο πανω της...

Διαφημίσεις

Καλα τα ταιζετε τη νυχτα?Εγω παρ'οτι θηλαζα αποκλειστικα 6 μηνες και την ξυπνουσα κιολας στο 6ωρο να φαει, μολις το εκοψα ουτε συζητηση να την ταισω νυχτα.Καλο ειναι να μην τα μαθαινεις ετσι.Βεβαια η δικια μου δεν κοιμαται πανω απο 7 ωρες τη νυχτα.
Κάθε μωρό έχει τα δικά του. Εμένα λόγω προωρότητας, χρειαζόταν παραπάνω φαί αλλά μονομιάς δεν μπορούσε να φάει, οπότε ξύπναγε πεινασμένος. Τώρα θέριεψε και πίνει παραπάνω οπότε δεν ξυπνάει το βράδυ. Ε οκ, σήμερα ξύπνησε 3, ήθελε αγκαλιά στο κρεββάτι μου... οπότε πήρε τα μπογαλάκια του ο μπαμπάς και στον καναπέ! Το νερό είναι καλή λύση. Επίσης κοίτα μήπως ζεσταίνεται. Εγώ πια τον έχω με φορμάκι κοντομάνικο κι ένα ελαφρύ πυζαμάκι από κάτω.

WN6Op3.png

Καλημέρα κορίτσια;)

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά, θέλει να μπουσουλάει ελεύθερος σε όλο το σπίτι και όπου βρει στήριγμα σηκώνεται όρθιος...δηλαδή τρεχάτε ποδαράκια μου:tongue:

Τα δόντια βγαίνουν αραιά μου είπε ο παιδίατρος γιατί βγαίνουν ελεύθερα...όταν θα βγουν όλα τότε θα πυκνώσουν μεταξύ τους...για να χωρέσουν;)

Μου την έχει καρφώσει να αγοράσω ένα αγγλικό παραδοσιακό καλάθι για πικ-νικ. Σερφάρω και βρίσκω καταπληκτικά πράγματα...το καλοκαίρι με το μπέμπη στην παραλία πρέπει να έχουμε τις ανέσεις μας και φυσικά και το στυλ μας. Του πιτσιποπάκου θα του αγοράσω παιδικό καλάθι εξοπλισμένο με όλα τα παρελκόμενα:tongue:

Πιστευεις οτι θα ξεχασουμε ποτε???Μακαρι να τα εχουμε αγκαλια συνεχεια κι ας μην κοιμουνται καθολου. Αντε και ειμαι και στη δουλεια και δεν μπορω να βαλω και τα κλαματα....τι μας κανεις τωρα!

Πιστευεις οτι θα ξεχασουμε ποτε???Μακαρι να τα εχουμε αγκαλια συνεχεια κι ας μην κοιμουνται καθολου. Αντε και ειμαι και στη δουλεια και δεν μπορω να βαλω και τα κλαματα....τι μας κανεις τωρα!

Τα δικά μου πάντως μόλις τα τύπωσα, όλο έλεγα να το κάνω και το ξέχναγα. Πάνε στο κουτί με τα ενθύμια του μικρού!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

α ρε Χριστινακι!!!

μ΄επιασε νοσταλγια και συγκινηση...

τα εκτυπωσα και εγω τωρα να τα βαλω μ΄ολα τα υπολοιπα αναμνηστικα του μικρου!!!

συγκινηθηκα ομως ακομα περισσοτερο οταν ειδα οτι μου ειχε ευχηθει και η Αννινα... και εχω στις ευχες τη φωτογραφια απο το αγγελουδακι μας τον Παναγιωτακη!!!!!!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαθηκα...δεν εχω πλεον νετ γιατι μου το εκοψαν ,επειδη εκανα αιτηση για φορθνετ...τωρα κατεβηκα και σασ γραφω απο του αδελφου μου...

αχ χριστινακι...πολυ συγκινηθηκα!!!τα εχω ξαναδιαβασει απο τοτε..

αννουλα δεν ξερω τι ωρα πετασ..σου ευχομαι να εχετε καλο ταξιδι και να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι καλωσ μασ ηλθεσ και παλι!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μπραβο ρε Χριστινακι!μας θυμησες τα καλυτερα!επισης εγω θυμαμαι τετοια εποχη περυσι που δεν αντεχαμε τις πρωτες ζεστες και τα ποδια μας ειχαν γινει αλλα τοσα απο το πρηξιμο...θυμαμαι οτι καποια τα ειχε φωτογραφισει κιολας και γελουσαμε!αν θυμαται ποια το εκανε παρακαλω να το γραψει ....:Dθυμαμαι ακομα την Κασσιανη μας μετραγε μια μια και ελεγε οτι αυτη θα ειναι η τελευταια που θα γεννουσε!ωραια περνουσαμε...αντε και εις αλλα με υγεια!:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Κοριτσάκια καλησπέραααααα!!!!

Να ξέρατε πόοοοοσο μου λείψατε!!!!

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας... :-(

Έπιασα πάλι δουλίτσα και δεν προλαβαίνω καθόλου... Ο μικρός από τότε που ξεκίνησε σταθμό είναι δυο μέρες καλά, μια μέρα άρρωστος... Επίσης έκανε και ωτίτιδα και δεν λέει να ησυχάσει ο κακομοίρης...

Το Σαββάτο έχουμε τη βάπτιση και ελπίζω να είναι καλά μέχρι τότε... Άλλος ένας λόγος που χάθηκα, πολύ τρέξιμο ρε κορίτσια!!! Τουλάχιστον ελπίζω να λασκάρω μετά και να μπορώ να μπαίνω συχνότερα... Αλλιώς λέω να κάνω τα παράπονά μου στο αφεντικό... Μα είναι δυνατόν να μην μας έχει ίντερνετ? Αχ, μιλάμε για πλήρη εξαθλίωση!!! Χαχαχαχαχα....

Ο μικρός λέει συνέχεια μπαμπά, τη μαμά χεσμένη εντελώς.... Κλαψς! Επίσης έχει πάθει μια γενικότερη μπαμπακίαση, μιας και όταν τον παίρνω από την αγκαλιά του Γιάννη σπαράζει στο κλάμα ο αλητάμπουρας...

Άλλα νέα συνταρακτικά δεν έχω... Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια μας!

Ειρηνούλα τι κάνει το μπεμπάκι μας? Έχουμε καμιά καινούρια εγκυούλα????

Σας φιλωωωωωωωώ ρουφηχτά!!!!!!

Υ.Γ.: Γοργονίτσα δεν πιστεύω να ξενοκοιτάς τόσο καιρό μακριά μας.... Γιατί μάτια που δεν βλέπονται.... :tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...