Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

Αννουλα... να περασετε τελεια!!!!!!! και δωσε και χαιρετσιμους στην... πατριδα μου τη Νυρεμβεργη (αχχχ μου εχει λειψει ειναι η αληθεια... :-))

οσο για τις προαισθησεις... απλα οι γονεις σου το εχουν εννοια τωρα μ΄ολα αυτα που ακουγοταν με τη σταχτη, εχετε και τη μικρουλα μαζι... ε, δε θελει και πολυ!!

Φαε και κανα bratwurst για μενα :tongue:

εγω κοριτσια πηρα καθισμα αυτοκινητου της chicco που ειναι μεχρι 36 κιλα αλλα το μετανιωσα λιγο!

οχι οτι δεν ειναι καλο, αλλα δεν εχει ανακλιση ωστε οταν τον παιρνει ο υπνος να του χαμηλωνω λιγο την πλατη... με αποτελεσμα να του πεφτει το κεφαλακι μπροστα!!!

ισως παω να παρω αλλο ενα που ειναι μεχρι 18 κιλα...

καροτσακι βολτας πηρα επισης της chicco το liteway και ειναι μια χαρα!!!

κατα τ΄αλλα... (περα απο την ιγμοριτιδια και την αλλεργια) ολα καλα!

Πολινακι... μην αγχωνεσε και ολα θα γινουν! Οσο για τα γλυκα της βαπτισης... πολλα μου φαινονται!!! Ποσους καλεσμενους θα εχεις ???

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημεραααα!

επιασαν οι ζεστες για τα καλα ε;

Αννα καλο ταξιδι και καλα να περασετε!προσπαθω να μαζεψω χειμωνιατικα και δεν τελειωνω πια!βαρεθηκα!επισης δεν εχω που να φυλαξω τα ρουχα!και δινω και ενα σωρο!

Εχθες πηρα και ενα πιστοποιητικο γεννησης για να γραψω τον Μαριο στο νηπιο!μου κακοφανηκε λιγο που απο Σεπτεμβρη δεν θα τον εχω εδω να τριγυρναει!Κι ας ειναι ολο ζημιες...θα μου λειπει !Το μωρο μου εδω και τρεις μηνες εκοψε την πιπιλα και εδω και ενα μηνα κοιμαται και χωρις pampers!μεγαλωσε το αντρακι μου!σνιφ....!!!!τι καλο θα φτιαξετε σημερα;;;;για δωστε ιδεες παρακαλω!

καλημερααα!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Βλεπω νεες εγκυμοσυνες???Ειρηνη τι γινεται?Σ'αρεσε βλεπω και πας για το επομενο κιολας?Αντε με το καλο!Αχ κι εγω αλλο ενα το ξανακανα και τωρα κοριτσια αλλα με τοσα που περασα...και με την Παναγιωτα την τρελη (την κορη μου) που εχω μπλεξει δε με βλεπω καλα!

Καλημέρα...

Έχω τρελό πονοκέφαλο σήμερα και φυσικά ο λόγος...το φατσόνι που ξυπνάει 2 - 3 φορες το βράδυ! Τι θα κάνω? Δεν ξέρω τι την έπιασε την τελέυταία εβδομάδα.Κι εσας έτσι κάνουν? Για πείτε γιατί θα πέσω κάτω!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα!!!

Πάντως το καρότσι που πήραμε τώρα καμία σχέση με αυτό που είχαμε...πολύ πιο ελαφρύ και πολύ πιο εύκολο στην οδήγηση...αφού στις βόλτες χτες το καμαρώναμε λες κι είναι καινούριο αυτοκίνητο!!Ψώνια!!:cool::cool:

Α δεν σας είπα,τελικά δεν πρόλαβαν να έρθουν να με βάψουν από τον διαγωνισμό που σας έλεγα...με πήραν τηλ την επόμενη της βάφτισης...τέλος πάντων,για να μην τα πολυλογώ,μου πρότειναν ή να με βάψουνε σε κάποια άλλη εκδήλωση (έχω 2 βαπτίσεις κι 1 γάμο) ή να μου στείλουν καλλυντικά...και είπα να μου στείλουν καλλυντικά...το μακιγιάζ κρατάει 1 μέρα τα καλλυντικά όμως θα τα κρατήσω πολύ περισσότερο...;);)

MRIip3.png

xnmwp3.png

Kαλημέρα κοριτσια, καλως την κατερινα

αργ μοσχαρακι κοκκινιστο τωρα με τι θα το κανω περιμενω να τελειωσει και να το αποφασισω μαλλον με μακαρονια η κριθαρακι σα γιουβετσι.

Παιδια χθες πηγαμε στο παιδων και τελικα ο καλως γιατρουλης εδωσε απιστευτα συντομα ημερομηνια για την πλαστικη της μικρης στις 27 του μηνα και η μικρη με το που γυρισαμε αρχισε να βηχειιιιιι

απελπιστικα τι να κανω τωρα για να μην χειροτερεψει και χασουμε την επενβαση?

ασε που εχουμε ταξιδι για τις Σερρες στις 21 αλλο ανχος πως θα βγαλουμε τοσο δρομο με την μικρη?

λεω να φυγουμε βραδυ μηπως και κοιμουνται στο δρομο...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

2266707a77d79krno.gif

Καλημερα κοριτσια!

Αννα καλο ταξιδι!

Μαρια, η μικρη ξυπναει και κλαιει? Θελει να παιξει? Με πιπιλα δεν ξανακοιμαται? Τα δικα μου δεν εχουν περασει τετοια φαση, κοιμουνται κανονικα ολη νυχτα. Δεν παλευεται το ξενυχτι, πολυ δυσκολη κατασταση.

Κι εγω εχω peg perego καροτσι και οντως ειναι πολυ βαρυ και αβολο σε στενους δρομους και πεζοδρομια. Το μονο καλο ειναι οτι ειναι φαρδυ και ψηλο καροτσι, και οταν βγαινουμε για φαγητο, η Μαριαλενα ειναι σα να καθεται σε καρεκλα, ειναι στο υψος του τραπεζιου, οποτε δεν κουβαλαμε και καρεκλακι φορητο. Επισης εχει και μεγαλη κουκουλα για ηλιοπροστασια. Εχω και mac laren, μου το ειχαν δωσει, και το ειχα για τον Αντωνη στις διακοπες περσι το καλοκαιρι. Πολυ ελαφρυ. Τα βαζαμε αργα το βραδυ στα καροτσια τους, κοιμοντουσαν και πηγαιναμε για ποτο!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Ειρήνη χάρηκα για τα καλά νέα. Μέχρι τότε θα της έχει περάσει της μικρής. Γενικά κυκλοφορεί πάλι μια ίωση με πονόλαιμο, καταρροή... Μέχρι τις Σέρρες είναι όντως μεγάλο ταξίδι. Αν κοιμούνται τα παιδιά θα είναι πιο εύκολο για εκείνα και για εσένα, βέβαια πιο κουραστικό για τον οδηγό.

1533445bn8r1mxi4m.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα...

Έχω τρελό πονοκέφαλο σήμερα και φυσικά ο λόγος...το φατσόνι που ξυπνάει 2 - 3 φορες το βράδυ! Τι θα κάνω? Δεν ξέρω τι την έπιασε την τελέυταία εβδομάδα.Κι εσας έτσι κάνουν? Για πείτε γιατί θα πέσω κάτω!

Ρώτα κι εμένα τη μαύρη τι έχω περάσει με ξενύχτια... Ξαφνικά άρχισε η φάση, ξαφνικά και πέρασε. Μάλλον έκανε κάποιο άλμα ανάπτυξης, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τις περισσότερες φορές ηρεμούσε με λίγο γάλα και ξανακοιμόταν. Μάταια παρακαλούσα τον γιατρό να μου βρει κάνα τρικ να κοιμάται το βράδυ. Αφού ζητάει γάλα να μην του το στερείς, μου έλεγε. Κάποια στιγμή (μετά κάνα μήνα+) άρχισε να κοιμάται καλύτερα. Έχε στον θερμαντήρα έτοιμο νερό για μεταμεσονύκτιο γάλα και δοκίμασέ το να δεις αν είναι αυτό.

WN6Op3.png

fatsaki κι η δικια μου ξυπναει και μπορει να φαμε και καμια ωρα ισως και 2 τη νυχτα εγω να προσπαθω να την ξανακοιμησω κι αυτη να με δερνει να την αφησω κατω...αυτο γινεται σιγουρα 1 φορα τη βδομαδα.Καθε βραδυ ομως ξυπναει μπορει και 2-3 φορες μες στη νυχτα και σε κανα 10λεπτο την εχω ξανακοιμησει.Δωστου λιγο νερο μηπως διψαει το μωρο τη νυχτα.Παντως κι εγω εχω το ιδιο προβλημα και ειδικα τωρα που ξεκινησα δουλεια τρεμω καθε βραδυ που δεν ξερω τι με περιμενει...Αποψε για να καταλαβεις δεν ξυπνησε εντελως αλλα εκλαιγε ουρλιαζοντας 3 φορες στον υπνο της.Τι να πω πολλες φορες εχουν αερια, μπορει να βλεπουν ονειρα..

Κοριτσια για το καροτσι εγω εχω το uno της perego και ειδικα οταν το εχω γυρισμενο με το μωρο να κοιταει μπροστα ειναι πανευκολο στη χρηση.

Ρώτα κι εμένα τη μαύρη τι έχω περάσει με ξενύχτια... Ξαφνικά άρχισε η φάση, ξαφνικά και πέρασε. Μάλλον έκανε κάποιο άλμα ανάπτυξης, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τις περισσότερες φορές ηρεμούσε με λίγο γάλα και ξανακοιμόταν. Μάταια παρακαλούσα τον γιατρό να μου βρει κάνα τρικ να κοιμάται το βράδυ. Αφού ζητάει γάλα να μην του το στερείς, μου έλεγε. Κάποια στιγμή (μετά κάνα μήνα+) άρχισε να κοιμάται καλύτερα. Έχε στον θερμαντήρα έτοιμο νερό για μεταμεσονύκτιο γάλα και δοκίμασέ το να δεις αν είναι αυτό.

Καλα τα ταιζετε τη νυχτα?Εγω παρ'οτι θηλαζα αποκλειστικα 6 μηνες και την ξυπνουσα κιολας στο 6ωρο να φαει, μολις το εκοψα ουτε συζητηση να την ταισω νυχτα.Καλο ειναι να μην τα μαθαινεις ετσι.Βεβαια η δικια μου δεν κοιμαται πανω απο 7 ωρες τη νυχτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...