Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές....ελπίζω αύριο-μεθαύριο να καταφέρω να βάλω καμιά φώτο....

Όποια ενδιαφέρεται,το περιοδικό "Mommy" έχει μέσα κουπόνι -10 ευρώ για αυτό το παιχνίδι http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=11101&itmid=2129052

εμείς το πήραμε χτες κι η μικρή έχει ξετρελαθεί...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια;)

Μπιζελάκι να σου ζήσει η μικρούλα Ιωάννα:D περιμένουμε φωτογραφίες.

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα...τώρα επιτέλους κοιμάται. Θέλει συνέχεια να είναι στο πάτωμα και να μπουσουλάει:tongue: δεν κάθεται καθόλου στην κούνια ή στο πάρκο. Άρχισε μάλιστα να σηκώνεται στα πόδια του και κάνει μικρά βηματάκια αν βρει κάπου να κρατιέται:D Νωρίτερα κοπανήθηκε και με ένα παιχνίδι του και έκανε το πρώτο παράσημο-γδάρσιμο στην μουσούδα:tongue:

Την Κυριακή το απόγευμα συναντήθηκα με την Νατασσούλα και τον άντρα της και τα περάσαμε τέλεια:D. Ο πιτσιποπάκος έπαθε πλάκα μαζί της (τρελαίνεται για ξανθιές...). Θα βάλω φωτογραφίες στο φατσοβιβλίο μόλις βρω λίγο χρόνο:D ελπίζω κάποτε να συναντήσω και όλες τις υπόλοιπες κοπέλες της παρέας μας...

Αννούλα καλό ταξίδι να έχεις και σου εύχομαι να κάτσεις πολύυυυ στην Γερμανία...το ηφαίστειο κάτι θα κάνει:tongue:. Οι βαλίτσες μόλις βγάλεις τα δώρα θα γεμίσουν με ψώνια...τυχερούλα...

Ειρήνη τι κάνουν οι μικρές πριγκιπέσσες?

Και εγώ έχω αρχίσει να ψάχνομαι για παιδικό κάθισμα μεγαλύτερο και μάλλον θα παραγγείλω το britax...θα δούμε:D

Τα νέα από τον ξαδελφό μου δυστυχώς συνεχίζουν να μην είναι καλά...καμία επαφή με το περιβάλλον.

Απ'ότι βλέπω όλες για το britax ψαχνόμαστε....Α ρε Κασσιανή,μας άνοιξες τα μάτια!!!Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά μεταξύ britax evolva 1-2-3 και britax evolva 1-2-3 plus...φαινομενικά είναι ίδια με ίδια χαρακτηριστικά...το plus είναι πιό εξελιγμένο???Ψάχνω απο'δω,ψάχνω απο'κει,βλέπω διάφορα και μπερδεύομαι...το Britax π.χ. που το βρήκα στο Λητώ,άλλο έχει 240 ευρώ κι άλλο έχει 300 ευρώ και διαφορές από ελάχιτες έως καθόλου στα χαρακτηριστικά....πω πω..μπερδεύτηκα...:rolleyes::rolleyes::shock::shock:

Αααα...πήραμε και καινούριο καρότσι για το καλοκαίρι http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=650&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=240

ανυπομονώ να βγούμε βόλτα με το καινούριο μας όχημα....:D

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, να σας ρωτήσω. Ο μικρός κοντεύει 10 μηνών και δε στέκεται καν στα ποδαράκια του, δε σηκώνεται, δε μπουσουλάει. Όταν τον βάλω να σταθεί όρθιος, κάνει το έλατήριο. Να ανησυχήσω; Δε θα έπρεπε, τουλάχιστον, να στέκεται..?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Όχι,να μην ανησυχήσεις...το κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του...μπορεί να μην μπουσουλήσει καθόλου και να περπατήσει κατευθείαν.....μπορεί να περπατήσει 11 μηνών,μπορεί και 15...μην αγχώνεσαι και μην το πιέζεις...

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο εδώ και 2 μέρες κι όλο το ξεχνάω...η μικρή έχει ένα κενό ανάμεσα στα μπροστινά πάνω δοντάκια περίπου 1-2 χιλιοστά...αυτό θα μείνει έτσι ή θα κλείσει???Η κουμπάρα μου κάτι μου είπε ότι διορθώνεται με εγχείρηση και με τρέλανε!!!Ξέρει καμία τίποτα επ'αυτού???Όταν βγουν τα μόνιμα θα είναι εντάξει ή θα μεγαλώσουν κι αυτά με κενό ανάμεσα???Παιδίατρο έχουμε 7/6 μέχρι τότε αν ξέρει καμία κάτι να μου πει θα σας είμαι ευγνώμων,λίγο να ηρεμήσω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Κοριτσάκια μου, να σας ρωτήσω. Ο μικρός κοντεύει 10 μηνών και δε στέκεται καν στα ποδαράκια του, δε σηκώνεται, δε μπουσουλάει. Όταν τον βάλω να σταθεί όρθιος, κάνει το έλατήριο. Να ανησυχήσω; Δε θα έπρεπε, τουλάχιστον, να στέκεται..?
Οχι τι να ανησυχήσεις, κάθε παιδάκι έχει τους χρόνους του (όπως θα έλεγε κι η Κας). Ξαφνικά θα κάνει το μπαμ και θα στέκεται. Εμένα τώρα στέκεται, σηκώνεται αλλά ούτε μπουσουλάει ούτε περπατάει

WN6Op3.png

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο εδώ και 2 μέρες κι όλο το ξεχνάω...η μικρή έχει ένα κενό ανάμεσα στα μπροστινά πάνω δοντάκια περίπου 1-2 χιλιοστά...αυτό θα μείνει έτσι ή θα κλείσει???Η κουμπάρα μου κάτι μου είπε ότι διορθώνεται με εγχείρηση και με τρέλανε!!!Ξέρει καμία τίποτα επ'αυτού???Όταν βγουν τα μόνιμα θα είναι εντάξει ή θα μεγαλώσουν κι αυτά με κενό ανάμεσα???Παιδίατρο έχουμε 7/6 μέχρι τότε αν ξέρει καμία κάτι να μου πει θα σας είμαι ευγνώμων,λίγο να ηρεμήσω...
Τι εγχείρηση ρε παιδιά, τι λέμε; Κατ'αρχάς αυτά τα δόντια θα αλλάξουν, οπότε ξαναδέστο όταν βγουν τα τελικά δόντια. Επίσης, λένε ότι είναι σημάδι πως θα γίνει πλούσιο και διάσημο το παιδί (βλ. Μαντόνα χαχα). Άκου εγχείρηση!

WN6Op3.png

Απ'ότι βλέπω όλες για το britax ψαχνόμαστε....Α ρε Κασσιανή,μας άνοιξες τα μάτια!!!Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά μεταξύ britax evolva 1-2-3 και britax evolva 1-2-3 plus...φαινομενικά είναι ίδια με ίδια χαρακτηριστικά...το plus είναι πιό εξελιγμένο???Ψάχνω απο'δω,ψάχνω απο'κει,βλέπω διάφορα και μπερδεύομαι...το Britax π.χ. που το βρήκα στο Λητώ,άλλο έχει 240 ευρώ κι άλλο έχει 300 ευρώ και διαφορές από ελάχιτες έως καθόλου στα χαρακτηριστικά....πω πω..μπερδεύτηκα...:rolleyes::rolleyes::shock::shock:

Αααα...πήραμε και καινούριο καρότσι για το καλοκαίρι http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=650&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=240

ανυπομονώ να βγούμε βόλτα με το καινούριο μας όχημα....:D

Καταρχην να σου ζησει η νεοφωτιστη.

Η μονη διαφορα των δυο μοντελων ειναι οτι το δευτερο ειναι λιγο πιο φαρδυ στο πλαι. Εγω πηρα αυτο για τον ντρουλη γιατι μας εχει βγει λιγο "φαρδυς":p

Το πηρα ομως απο αγγλια, οπου με τα μεταφορικα μαζι και παλι γλιτωσα 100 ευρω.

Πριν γινει 15 μηνων τουλαχιστον δεν ανησυχεις.

Περαν ομως αυτου, τα μωρα εχουν πολλες φορες ξαφνικη εξελιξη.

Δηλαδη αυριο μπορει να το δεις ξαφνικα να περπαταει, δεν εχουν ολα τον ιδιο ρυθμο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Όχι,να μην ανησυχήσεις...το κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του...μπορεί να μην μπουσουλήσει καθόλου και να περπατήσει κατευθείαν.....μπορεί να περπατήσει 11 μηνών,μπορεί και 15...μην αγχώνεσαι και μην το πιέζεις...

Πρωτα πρεπει να βγουνε ολα τα κανονικα δοντια του παιδιου και μετα γινονται παρεμβασεις στο στομα του παιδιου, αν χρειαστει.

Φαντασου οτι συνηθως οι οποιες απαραιτητες παρεμβασεις γινονται γυρω στα 12-13, γιατι πιο πριν τιποτα δεν ειναι βεβαιο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μήπως να τον έβαζα στην περπατούρα, να συνηθίσει τη ιδέα της όρθιας στάσης; Δεν τον έχω βάλει καθόλου.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Το προβλημα με την περπατουρα (περαν του οτι καποιοι γιατροι τη θεωρουν επικινδυνη για πτωσεις), ειναι οτι δεν γυμναζει επαρκως, απ' ο,τι λενε οι ειδικοι τουλαχιστον, τους μυες των ποδιων.

Δε χανεις βεβαια τιποτα να τον βαλεις και να εισαι φυσικα διπλα του, αλλα θα βοηθουσε να τον κρατας εσυ απο τα χερακια και να τον βαζεις ορθιο, χωρις βεβαια πιεση.

yey2p2.png BN4cp2.png

kassiani επειδη και εγω ψαχνομαι για αγορα απο το εξωτερικο για πε κανα σαιτ να κοιταξω για καθισματακι.

κλασσικα σημερα θα παμε Λητω να ριξουμε βλεφαρο το καθισμα για να το ψωνισουμε απο εξω.ετσι καναμε και με το travel system της Inglesina και μας βγηκε 230 ευρω φθηνοτερο.

Μπιζελακι εμεις με τα δοντια παθαμε το εξης. μια μερα παιζοντας πατηρ και υιος σε μια αποτομη κινηση του υιου κοπηκε ο χαλινός ( πετσακι αναμεσα στα 2 μπροστινα δοντακια) ο οποιος όπως μας ειπε ο δοκτωρ θα επρεπε αργοτερα να τον κοψουμε γιατι οταν ειναι χαμηλα στα δοντακια προκαλει αραιωση στα 2 μπροστινα και ισως ελεφρυ ψευδισμα. απλα φροντισαν οι λεβεντες μου και γλυτωσαμε την επεμβαση. παντως ο δοκτωρ μου ειπε οτι δεν ειναι κατι το τραγικο.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Μπιζελάκι κ εμείς έχουμε το ίδιο θἐμα με τα πάνω δόντια κ ρώτησα προχθές την παιδίατρο κ μου είπε ότι κατα 99% δεν θα υπάρχει το κενό οταν βγάλει τα μόνιμα δοντάκια!;)

Να ρωτήσω κ εγώ τώρα....θα κάνω για αύριο στη μικρή σκέτα λαχανικά για να φάει στο αεροδρόμιο κατα τις 2:30...αν τα πολτοποιήσω από τις 12:30 που θα φύγω από το σπίτι πειράζει????Φοβάμαι μη δεν μου λιώσουν καλά με το πηρούνι κ δεν μπορέσει να φάει το παιδί!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...