Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!

γεια σας.... εχμ.... εγώ ειμαι μανουλα Μαιου αλλα πηρα ενα κουτι γλυκα και ειπα να ερθω και απο εδω να σας ευχηθω... δεχεστε επισκεψεις???

καλε δεχομαστε!!!!!!!!!!!!καλωσ μασ ηλθεσ!!

ευχαριστουμε για τα γλυκα(βλ.η γκαστρουλα που σου ειπαν...:tongue::tongue::tongue:)αν και εγω μολισ τσακισα ενα στην πραγματικοτητα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σεμνά, έχουμε και γκαστρούδες στο καφέ εδώ!

ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!!:D:Dαν και οπωσ ανεφερα ,μολισ το ταχτοποιησα το γλυκακι!!:tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Μία κ σήμερα κ φύγαμε....αν δεν μας κανει καμμια πλάκα το ηφαίστειο! :tongue:

Η μικρή μου από χθες το μεσημέρι ξυπνάει με σπαρακτικό κλάμα....κ το βράδυ την έβαλα στις 10 για ύπνο κ ενώ ήμασταν στο μπαλκόνι κατα τις 11 ακούμε ένα κλάμα μα ένα κλάμα τρεχαμε σαν τρελοι κ τη βρήκαμε κάθιστή κ να τσιρίζει την ξάπλωσα κ κοιμήθηκε αμέσως:( Κάτι πρέπει να την έχει τρομάξει αλλά τι??? Κ σήμερα ξύπνησε 6:30 με το ίδιο κλάμα.....

με το καλο το ταξιδι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να περασετε φανταστικα!οσο για το ηφαιστειο το καλο που του θελω να κατσει στα αυγα του!!!!:D

μηπωσ βλεπει κανενα κακο ονειρο η Ζωουλα?ή μηπωσ την πονανε τα δοντακια και μεσα στον υπνο τησ τισ δινουν σουβλιεσ?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω να δεισ....αρα δεν φταινε οι δικεσ μου οι ορμονεσ....

Μπα δε φταινε... αχ ρινακι φτανεις στην μεση της εγκυμοσυνης... πωπω πως περναει ο καιρος!!!

τι ωραια!!! θελω και γω και αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο αλλα να μην ξενυχταω αλλο χαχαχαχαχαχαχαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μπα δε φταινε... αχ ρινακι φτανεις στην μεση της εγκυμοσυνης... πωπω πως περναει ο καιρος!!!

τι ωραια!!! θελω και γω και αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο αλλα να μην ξενυχταω αλλο χαχαχαχαχαχαχαχα

ειρηνακι ειμαι στην μεση...αν σκευτεισ οτι θα γεννησω 2 εβδομαδεσ νωριτερα λογω καισαρικησ....

με εχει σκασει ομωσ αυτη η ζουζουνα....δεν την ακουω βρε κοριτσια...η αγγελικη στισ εβδομαδεσ αυτεσ με ξετιναζε!!!!!εχω κατασκασει..

αρα καλα σου ευχηθηκα εγω προχτεσ!!!ε???????:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!!!

Αχ..πάει κι αυτό.....χτες είχαμε την βάπτιση της Ιωάννας μας....Ωραία περάσαμε,η μικρή έκλαψε αρκετά όταν την βουτούσαν και μετά (αν και όλοι μου είπαν πως έκλαψε λίγο),η πεθερά μου έκλαψε όταν άκουσε το όνομα,εγώ κι ο Κώστας είμασταν πολύ συγκινημένοι σε όλη την διάρκεια της βάπτισης...μετά πήγαμε σκάσαμε στο φαί,ήπιαμε κι έναν καφέ και γυρίσαμε σπίτι κατά τις 6...την έκανα κατευθείαν μπάνιο (δεν μπορώ να ακούω για 3 μέρες λαδώματος κλπ κλπ....) και αρχίσαμε να ανοίγουμε τα δώρα..το τί φουστίτσες,σορτσάκια και φορεματάκια μαζέψαμε!!!!!!Κάναμε στοκ για 2 καλοκαίρια!!!!Ποιός τα πλένει όλα αυτά????

Θα έχω δείγματα την Τετάρτη και θα σας βάλω φώτο να δείτε...Αυτά από'μας....Φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

μπιζελακι να σου ζησει η μικρη κουκλιτσα Ιωαννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να σασ χαρισει πολλεσ τετοιεσ υπεροχεσ και συγκινητικεσ στιγμεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα!!!!!!!!χρόνια πολλά....σε όλες μας..

να καλωσορίσω και το νέο μέλος με τα γλυκάκια

Μπιζελάκι να την χαίρεστε τη Ιωάννα σας..

Ειρηνάκι ναι όντως δεν το κατάλαβα,το μυαλό μου ήταν αλλού

σήμερα θα πάμε στο cosmos να δω κι εκεί φορέματα.΄έριξα εδώ μια ματιά αλλά δεν με ταίριαξαν...έχω μέρες μπροστά μου...περνάμε πολύ καλά εδώ,η μικρή έχει ξεσαλώσει..όλο αααααααααα,μαμα μπαμπα λέει..τρελαίνομαι..

evni τι θα γίνει;θα βρεθούμε;άντε να έχουμε κι εμείς οι από δω φωτο!!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Μπιζελάκι να σας ζήσει κ με το όνομα η μικρή Ιωαννα!:D

Ακόμα παιδεύομαι με τις ρημαδοβαλίτσες μιλάμε....πήρα κ ογκώδη δώρα για τις γυναίκες της οικογένειας κ δεν χωράνε άλλα πράγματα τώρα αφου αναγκάστηκα να τιγκαρω την τσάντα αλλαγής της μικρής με ρούχα για να κάνω λίγο χώρο!:shock::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ευχαριστω που με δεχτηκατε στην αγκαλη σας ! ειρηνουλα με το καλο το νεο μελος και μπιζελι να χαιρεσαι την νεοφωτιστη!!

εμεις εκτος τησ γαμοβαφτισεως ( που δεν εχω κανει τιποτα ακομα ) ψαχνουμε και για καθισματακι αυτοκινητου για να περασουμε απο το βρεφικο στο πιο παιδικο και γυρισμενο μπροστα. για ριχτε καμια προταση. βασικα ειμαστε αναμεσα σε μπριταξ και ρεκαρο. εχει καμια σας να μου πει εμπειριες???

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!!!

να ευχηθω και εγω με λιγη καθυστερηση... ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

να εχουμε υγεια να μεγαλωσουμε και να καμαρωσουμε τα αγγελουδια μας υγιη και χαρουμενα!!!! :D

Αννα... εχθες σε σκεφτομουν γιατι ειχε κλεισει τα αεροδρομια στο Μοναχο και στη Φρανκφουρτη απο τις 2 το μεσημερι :shock:

ειχα και εγω το αγχος γιατι σημερα εφευγε η πεθερα μου... και σκεφτομουν... "οχι παλι ρε γμτ" !!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως ολα καλα ομως...

Μπιζελακι να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!!!!!!!!!!!!

εγω συνεχιζω αντιβιωση :mad: αλλα ευτυχως ειμαι καλυτερα... λιγο πονοκεφαλο εχω ακομα... και την αλλεργια που καλα κρατει!!!!!!!!

απο την αλλη εβδομαδα ο μεγαλος ο γιος ξεκιναει εξεταστικη (αααχ το Σεπτεμβριο Λυκειο... πως περνανε τα χρονια... :confused: ) ο μεσαιος ειναι μεσα στη γκρινια γιατι τωρα που σφιξανε οι ζεστες δε θελει ν΄ακουσει ουτε για σχολειο ουτε για διαβασμα... και ο μικρουλης αρχισε να σηκωνεται μονος του, να στεκεται αρκετη ωρα χωρις να κρατιεται ... και καμαρωνει για τα κατορθωματα του!!!!!! :D:D

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

1639139oqe5ye7oku.gif

Καλημερα κοριτσια!

Μπιζελακι να σας ζησει η νεοφωτιστη!

Αννα ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα, να εκραγει ξανα το ηφαιστειο και να μεινετε οσο επιθυμειτε!

Τσικιτα μου δεν εχω υπ΄οψιν αυτα τα καθισματακια. Εχω ενα της chicco, και το αλλο μας το εχουν δωσει και δε θυμαμαι τη μαρκα.

Εμεις καλα ειμαστε, αρχισαν οι ζεστες αλλα λεω να κρατησω ακομη τις μοκετες ως το τελος του μηνα μια και η μικρη ειναι συνεχεια κατω και αλωνιζει σε ολο το σπιτι. Ειναι πολυ κοινωνικη σαν τον αδερφο της, και καθε φορα που συνανταει κοσμο, σκορπαει χαμογελα και χαιρεταει! Εδωσε παρασταση χθες στο σουπερ μαρκετ! Ξεμυτισαν αλλα 3 δοντακια αλλα δεν εχουμε γκρινια ευτυχως.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λίζα δεν έρχεσε κ εσύ καμμιά βόλτα για καμμιά μπύρα ρε παιδί μου?:tongue: Μου το μετέφεραν ότι έκλεισε για λίγο κ του Μοναχου αλλά στη σελίδα της aegean δεν υπήρχε καποια ανακοίνωση...εμείς πετάμε 3:30 το μεσημέρι αύριο ελπίζω να μην έχουμε θέμα ούτε καν καθυστέρησης γιατί η μικρή σίγουρα θα ταλαιπωρηθεί :rolleyes:

chiqui καλώς μας ήρθες! Μπρίταξ νομίζω-μας έχει πείσει η Κασσιανή ότι είναι τα καλύτερα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα,

Κοριτσάκια πως είστε, όλα καλά:D?

Μπιζελάκι να σας ζήσει η Ιωάννα!:D:D:D

Όσο για το καθισματάκι, εγώ έχω πάρει το Britax. Είναι μια χαρά, ευρύχωρο και με ωραίο κάθισμα για το μωρό!Η δικίά μου δεν καθόταν στο μπεμπε, σε αυτό όμως όλα μια χαρά!

Βαριέμαι πολύ σήμερα και στη δουλειά έχουμε όλο γκρίνια. Ε βέβαια, αμα έχει αναδουλειές :(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα.Να μαι κι'εγώ.Χάθηκα αλλά τρέχω αυτές τις μέρες για τη βάπτιση,καταλαβαίνετε όσες το περάσατε.Πλησιάζουν και τα γενέθλεια και πρέπει να οργανωθούμε σιγά-σιγά γιατί οι μέρες περνάνε.Βρήκα ενα ωραίο φόρεμα για τη βάπτιση στη raxevsky αλλά είχε κάποιο ελάτωμμα πίσω στο φερμουάρ και δεν το πήρα.Ρώτησε όμως ο άντρας μου σε ένα άλλο κατάστημα και αφού υπήρχε και εκεί θα πάω τη Δευτέρα να το δοκιμάσω και αν ειναι εντάξει θα το πάρω.Η μικρή τη βλέπω έτοιμη να περπατήσει,πιάνεται απο τα κάγκελα στο μπαλκόνι και πηγαίνει βολτά με τα 2 χέρια βέβαια κρατιέται.Της έχουμε πάρει και αυτή τη στρατούρα και σε αυτή καλά τα πάει αλλά δεν την πολυθέλει.Εβγαλά κι'ενα φρονιμήτη προχθές και με πονάει ακόμα.Αυτά τα νέα μου προς το παρόν.

Κι εγώ εκεί (mini-raxevsky) λέω να πάω το απόγευμα να δω για βαφτιστικά. Έχει στο site κάποιο που μου άρεσε!Για να δούμε!Eσας είναι ok? Πες καμιά πληροφορία, έχει ωραία πράγματα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...