Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τα νεύρα μου πάλι δεν είναι καλά...η μικρή σταμάτησε να τρώει.Πάλι.Ενώ ξεκινήσαμε μια χαρά κι έτρωγε 3 γεύματα κανονικά έχει τώρα 3 μέρες που δεν τρώει με τίποτα...ούτε καν δοκιμάζει...δεν ξέρω πια τί να κάνω.....έχω τώρα 5 μήνες,κάθε μέρα,3 φορές την ημέρα που κάνω τον καραγκιόζη,τραγουδάω,παίζω,κάνω τέλος πάντων οτιδήποτε για να φάει κι ενώ είχα δει πρόοδο ξανά πάλι τα ίδια και χειρότερα!!!!Δεν αντέχω άλλο..πραγματικά με βλέπω ή με ηρεμιστικά χάπια ή σε κανένα ψυχολόγο....μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αλλά δεν είμαι και πολύ υπομονετική κια μετά από όλη αυτήν την προσπάθεια με το φαγητό και με όλη αυτήν την κούραση που έχω δεν είμαι και πολύ καλά..θα σαλτάρω!!

Αυτά τα νέα μας....γειά χαρά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα

Σήμερα εχω ξυπνήσει από τις 5. Το φατσάκι είχε το μάτι γαρίδα και ήθελε παιχνίδια. Τι το έπιασε πρωί πρωί? Ούτε για κυνήγι να πηγαίναμε! Έχει πολύ καιρό να το κάνει αύτό!:-( Νυστάζωωωωω!

Λοιπόν εχθές πήγα για βαφτιστικά και μάλλον έχω κάπου καταλήξει, αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα.Πήρα λοιπόν την πεθερά να της το πω...τι το ήθελα? Με εκνεύρισε :mad: Γιατί δεν πας, μου λέει εκεί που είχε πάρει η ανηψιά μου?Έχει lapin. Nα σημειωθεί ότι είναι γενικώς όλο το σόι ψωνάρες με τις μάρκες! Της απαντώ ότι έχω καταλήξει μάλλον και δεν θέλω να μπερδευτώ περισσότερο. Και μου λέει...και τι είναι αυτό που είδες? Με τρόπο περιφρονητικό. Το προσπέρασα και της περιέγραψα τι είδα. Στο καπάκι αφού κλείσαμε παίρνει η ανηψιά τηλ.και προσπαθούσε να με πείσει να πάω σε αυτό το μαγαζί. Και στο τέλος αφού αρνήθηκα...μου λέει, καλα εγώ θα πάω έτσι κι αλλιώς και θα σε πάρω τηλ. να σου πω τι είδα.Ρε κορίτσια γενικώς είμαι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και δεν δημιουργώ ποτέ προβλήματα, αλλά αυτο πως το καταπίνεις?Τον κουμπάρο στο κάτω κάτω τον ρωτήσανε? Δεν φτάνει που ο χριστιανός μου είπε να διαλέξω ότι θέλω, θα του πω και για μάρκες? Στο φινάλε σκέφτομαι ότι εγώ βαφτίζω όχι αυτές, γιατί μπλέκονται?

Τι έγινε με τη συνάντηση? Αλλάξαμε μέρος? Ενημερώστε. Στο face δεν είδα τίποτα!:rolleyes::confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γεια σας κοριτσακια !Τι μου κανετε;Εμεις εδω ζεσταινομαστε πολυ σημερα!32 βαθμους ειδα σε καποιο φαρμακειο!

Καλημέρα!

Τα νεύρα μου πάλι δεν είναι καλά...η μικρή σταμάτησε να τρώει.Πάλι.Ενώ ξεκινήσαμε μια χαρά κι έτρωγε 3 γεύματα κανονικά έχει τώρα 3 μέρες που δεν τρώει με τίποτα...ούτε καν δοκιμάζει...δεν ξέρω πια τί να κάνω.....έχω τώρα 5 μήνες,κάθε μέρα,3 φορές την ημέρα που κάνω τον καραγκιόζη,τραγουδάω,παίζω,κάνω τέλος πάντων οτιδήποτε για να φάει κι ενώ είχα δει πρόοδο ξανά πάλι τα ίδια και χειρότερα!!!!Δεν αντέχω άλλο..πραγματικά με βλέπω ή με ηρεμιστικά χάπια ή σε κανένα ψυχολόγο....μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό αλλά δεν είμαι και πολύ υπομονετική κια μετά από όλη αυτήν την προσπάθεια με το φαγητό και με όλη αυτήν την κούραση που έχω δεν είμαι και πολύ καλά..θα σαλτάρω!!

Αυτά τα νέα μας....γειά χαρά!!

Μηπως εναι απο δοντακια ;ειναι ενα συμπτωμα αν δεν τρωνε!Υπομονη κοριτσακι!

Φατσακι τι το ηθελες και εσυ να παρεις τη πεθερα;Για να στεναχωρηθεις;Ησουν και ξενυχτισμενη!

Τωρα ακουω στην τηλεοραση οτι κλεβουν καντηλια απο νεκροταφειο.Δεν παμε καλα!Τι θα τα κανουν καλε....Τι αλλο θα ακουσουμε;Παω να φαω την καρμποναρα μου!Τα λεμε....:cool:

1v0n7ypa5y9lur77.png

σασ ανακοινωνω οτι καναμε και την πρωτη μασ ζημια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(εχουμε κανει κ αλλεσ αλλα αυτη μου εμεινε...).ειχα στολισει μπροστα στο τζακι κατι ζωακια απο ονυχα (τα ειχα αγορασει απο το παρισσι).ε πηγε εκει η αγγελικη παιρνει μια παπια και την εριχνε πανω στο χαλι ...εγω εβλεπα.την μαζεψε σε στιγμη που δεν ειδα και την πεταει στα πλακακια και λεει<ατα>την πηγε ατα δηλαδη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εγω ειχα σκασει στα γελια!!επειδη ηταν η πρωτη ζημια η επισημη γι αυτο...στισ υπολοιπεσ θα μαλωσω..;)

α επισησ εμεισ δεν αρκουδιζουμε πολυ ,παρα πολυ λιγο ...μπορει να γυρισει ολο το σπιτι αλλα με τον πισινο τησ!!!!:tongue::tongue::tongue:ειναι καθιστη και παει!!!:tongue:(ο αδελφοσ μου το εκανε αυτο..)

Παω να φαω την καρμποναρα μου!Τα λεμε....:cool:

βρε συ δεν ειπαμε δεν θα λεμε τετοια πραγματα εδω???????:tongue::tongue::tongue:καλα που εφαγα το κοτοπουλακι μου το ξεροψημενο με τισ πατατουλεσ κ δεν θελω την καρμποναρα...αλλιωσ θα σε εβαζα να μου την φερεισ εδω!!!!!!!!ναι εδω!!!!!!!!!!!:tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Fatsaki οι πεθερές είναι οι πεθερές πρέπει να έχουμε άποψη για τα πάντα...απορώ που πήρες κ να συζητήσεις για το θέμα μαζί της αυτά αφορούν εσένα κ τον κουμπάρο!;)

Ειρήνη να τις χιλιάσετε τις ζημιές σας!:lol::lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπιζελάκι δοκίμασες να μην κάνεις τον καραγιόζη κ να σε σοβαρἠ????:confused: Εμείς τρώγαμε στο σαλόνι μπροστά στη τηλεόραση κ ένα διάστημα ξεκίνησε κ την ενοχλούσε που έβαζα το χέρι μου με το κουτάλι μπροστά στη μούρη της κ δεν μπορουσε να δει τη Λαμπίρη:shock: ε την μετακόμισα στη κουζίνα κ τώρα απλά θέλει κάποιο παιχνίδι να απασχολεί τα χέρια της κ ούτε μιλάω ούτε λαλάω τρώει όμορφα κ ήσυχα!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπιζελάκι δοκίμασες να μην κάνεις τον καραγιόζη κ να σε σοβαρἠ????:confused: Εμείς τρώγαμε στο σαλόνι μπροστά στη τηλεόραση κ ένα διάστημα ξεκίνησε κ την ενοχλούσε που έβαζα το χέρι μου με το κουτάλι μπροστά στη μούρη της κ δεν μπορουσε να δει τη Λαμπίρη:shock: ε την μετακόμισα στη κουζίνα κ τώρα απλά θέλει κάποιο παιχνίδι να απασχολεί τα χέρια της κ ούτε μιλάω ούτε λαλάω τρώει όμορφα κ ήσυχα!:D

Αννούλα,έχω δοκιμάσει τα πάντα....τα πάντα όμως...και σοβαρή,και γελοία,και αστεία και οτιδήποτε σας περνάει από το μυαλό....μέχρι που της βάζω τις φωνές,την μαλώνω,την καλοπιάνω...ότι μπορείς να φανταστείς....Δοντάκια δεν νομίζω να είναι,δεν βλέπω φουσκωμένα ούλα...:rolleyes:

Τώρα χαζοέφαγε την σούπα της μετά από πολλές φωνές (όχι ότι είναι σωστός ο τρόπος!)...να δούμε το απόγευμα τί θα κάνει...

MRIip3.png

xnmwp3.png

γεια σας κοριτσάκια! τί κάνετε? τηλεόραση εγώ δεν βλέπω, δεν αντέχω. θυμώνω και με τους δημοσιογράφους, ρε παιδί μου, έτσι που τα λένε!

και εγώ χθες τα πήρα με την πεθερά! είχε τον μικρό, της τηλεφώνησα τρεις φορές γαι να δω τι κάνει και δεν το σήκωνε!!!!το άφηνα και χτυπούσε καμια εικοσαριά φορές κάθε φορά και αυτή λέει κοιμόταν με το μωρό και δεν το άκουγε!πλάκα μας κάνει??για να μου τη σπάσει. μόλις ξύπνησε ο μπεμπούλης.......φιλιά!!!!!

HZBPp3.png

σασ ανακοινωνω οτι καναμε και την πρωτη μασ ζημια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(εχουμε κανει κ αλλεσ αλλα αυτη μου εμεινε...).ειχα στολισει μπροστα στο τζακι κατι ζωακια απο ονυχα (τα ειχα αγορασει απο το παρισσι).ε πηγε εκει η αγγελικη παιρνει μια παπια και την εριχνε πανω στο χαλι ...εγω εβλεπα.την μαζεψε σε στιγμη που δεν ειδα και την πεταει στα πλακακια και λεει<ατα>την πηγε ατα δηλαδη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:εγω ειχα σκασει στα γελια!!επειδη ηταν η πρωτη ζημια η επισημη γι αυτο...στισ υπολοιπεσ θα μαλωσω..;)

α επισησ εμεισ δεν αρκουδιζουμε πολυ ,παρα πολυ λιγο ...μπορει να γυρισει ολο το σπιτι αλλα με τον πισινο τησ!!!!:tongue::tongue::tongue:ειναι καθιστη και παει!!!:tongue:(ο αδελφοσ μου το εκανε αυτο..)

βρε συ δεν ειπαμε δεν θα λεμε τετοια πραγματα εδω???????:tongue::tongue::tongue:καλα που εφαγα το κοτοπουλακι μου το ξεροψημενο με τισ πατατουλεσ κ δεν θελω την καρμποναρα...αλλιωσ θα σε εβαζα να μου την φερεισ εδω!!!!!!!!ναι εδω!!!!!!!!!!!:tongue:

ουπς!!!!!!γραψε λαθος κοριτσακι σε ξεχασα!!!!:confused:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

γειααααα!!!

συμβαινουν ολα αυτα που συμβαινουν και ο καραμανλης απολαμβανει το μπανιο του!:mad:

εμεις χτες πηγαμε θεσ/νικη στην αλλεργιολογο.εκανε τεστ αλλεργιας στο μωρο και βγηκε αρνητικο.ωστοσο η αλλεργια της στην αγγελαδινη πρωτεινη ειναι σιγουρη οπως και η αλλεργια στο αυγο.το εξανθημα ειναι απο το αυγο που εφαγα εγω.κακως το αρχισα μου ειπε.εν ολιγοις καταλαβα οτι αδικα πηγαιναμε στον γαστρεντερολογο τοσους μηνες!μου ειπε οτι εγω μπορω να τρωω ολα τα κρεατα.η μικρη σημερα εφαγε κοτοπουλο και σε 2 μερες θα βαλω κολοκυθακι.κοριτσια ειχα συγχυστει τοοοσο πολυ!αν δεν ρωτας δεν σου λενε τιποτα! πληρωσαμε 100 εουρος + 160 για τις εξετασεις αιματος που καναμε.μας εγραψε και ενα σωρο κρεμες για το εκζεμα.

τουλαχιστον τωρα ξερω τι να μην τρωω.

μπιζελακι υπομονη.θα φαει που θα παει?!

ειρηνη,πολυ πλακα η μικρη!!!:tongue:

φατσακι τι την πηρες τη πεθερα?!να απαντας!με ωραιο τροπο αλλα να απαντας!

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!

Φατσάκι πάντα θέλουν να δείχνουν και να λένε την γνώμη τους μην τρελαίνεσαι!!στα lapin που πήγα εγώ δεν είχε τπτ που να θυμίζει βαπτιστικό.....δεν μου άρεσαν καθόλου

σήμερα κάναμε εμβόλιο,πήραμε 40 γρ μόνο και σε 20 μέρες θα την ξαναπάω για ζύγισμα,οπότε αυξάνω τις μερίδες και το γάλα και θα δείξει..ύψος πήραμε πάντως!!!

Μπιζελάκι μια από τα ίδια με το φαγητό...και χειρότερα,εγώ τον καραγκιόζη έπαψα να τον κάνω γιατί δεν πιάνει πλέον,παίζει με το λαπ τοπ και τρώει,δεν θέλει σαλιάρα και γινόμαστε γουρουνάκια χώνει και τα χέρια στο στόμα της με το φαγητό και όλα χάλια...το σπίτι γίνεται.......π...άνα εντελώς

να σας ρωτήσω βρε παιδιά..μπολερό δεν πήρα για μετά την βάφτιση,λέτενα κρυώσει;η κοπέλα με είπε ότι το καλοκαίρι δεν τ παίρνουμε 6 Ιουνίου είναι η βάφτιση,λέωνα πάρω μια ζακετούλα μαζί...θα είναι κιτς;ντρέπομαι να το πω στην κουμπάρα...εσείς τι λέτε;;

credo μου...έτσι είναι..μερικοί νομίζουν ότι επειδή τα ξέρουν αυτοί εμείς θα τα μαντέψουμε ή απλά αδιαφορούν...

με τον ξάδερφοτης manti τι γίνεται άραγε;χάθηκε κι αυτή..

Ειρήνη ζημιά κάναμε κι εμείς...πέταξε το παπούτσι της και πήγε μέσα στην τουαλέτα...τυχαία δηλ...ετοιμαζόμουν να φύγουμε και το πέταξε και βρήκε στόχο!!!!αύριο πάω στην μαμά μου Θεσ/νικη για 1 βδομάδα..ολε.ολε

nAcmp3.png

uZRep2.png

ουπς!!!!!!γραψε λαθος κοριτσακι σε ξεχασα!!!!:confused:

πλακα κανω ε???δεν εχω τετοια κολληματα..:tongue::tongue::tongue:

νατασσουλα τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:απαιχτο το πεθερικο σου!!!!!!!!!!!φανταζομαι ποσο θα εσκασεσ μεχρι να μαθεισ οτι οντωσ ειναι στο σπιτι κ δεν τρεχει κατι...

σταχυ ειχα δει οτι υπαρχουν κατι ποδιεσ που ειναι σαν μπλουζα!!!!!!!!!!!!!τισ φορασ σαν μπλουζιτσα...για δοκιμασε αυτεσ...δεν θα καταλαβει λεμε τωρα)οτι φοραει ποδια..

καλα να περασετε στην Σαλονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κρεντο τουλαχιστον κανατε ενα βημα μπροστα...αρα τερμα ο γαστρεντερολογοσ και συνεχιζετε με αλλεργιολογο...ευχομαι να βελτιωθειτε συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οντωσ η μαντι δεν φανηκε....μακαρι να εχει καποια θετικη εξελιξη..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ναι ειρηνη μου,τουλαχιστον τρωμε κατι καινουριο! ο μπαμπας σου πως ειναι?

νατασσουλα,δεν της ειπες τιποτα εσυ?

σταχυ,ωραια θα'σαι στη μαμα!χαλαρωσηηηηη:P!

σημερα με πηρε η κοπελα με την οποια γεννησαμε την ιδια μερα και κανουμε παρεα.μου προτεινε να κανουμε τα γενεθλια των κοριτσιων μαζι.ωραια θα ειναι! μαλλον σε παιδοτοπ[ο λεμε.θα ειναι οι γονεις και φιλοι μας.τι δωρο να παρω στη μικρη?πειτε καμια ιδεα.τα γενεθλια ειναι σε ενα μηνα κ εγω απο τωρα το σκεφτομαι!

ναι ειρηνη μου,τουλαχιστον τρωμε κατι καινουριο! ο μπαμπας σου πως ειναι?

νατασσουλα,δεν της ειπες τιποτα εσυ?

σταχυ,ωραια θα'σαι στη μαμα!χαλαρωσηηηηη:P!

σημερα με πηρε η κοπελα με την οποια γεννησαμε την ιδια μερα και κανουμε παρεα.μου προτεινε να κανουμε τα γενεθλια των κοριτσιων μαζι.ωραια θα ειναι! μαλλον σε παιδοτοπ[ο λεμε.θα ειναι οι γονεις και φιλοι μας.τι δωρο να παρω στη μικρη?πειτε καμια ιδεα.τα γενεθλια ειναι σε ενα μηνα κ εγω απο τωρα το σκεφτομαι!

α εγω τα σκευτομαι εδω και 3 μηνεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μια χαρα κρεντουλινι και ο μπαμπασ,αν δεν ειχε την κοιλη που του παρουσιαστηκε στην εγχειρηση θα ηταν σαν να μην εγινε ποτε η εγχειρηση..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...