Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας μανουλες...

εχει μαυρισει η ψυχη μου απο το πρωι...

κατι τετοια γεγονοτα σαν και αυτο που εγινε χθες, δεν υπαρχουν λογια να τα χαρακτηρισεις!!!

εχω φρικαρει :-(

κοριτσια, τον μικρο τον εχουν κατασπαραξει τα κουνουπια!!!

χθες εβαλα αυτα τα αυτοκολλητα στην κουνια του και ευτυχως δεν ειδα αλλα τσιμπηματα!

κατοικιδια εχουν γινει τα κwλοκουνουπα πλεον!!!!!!!!!! :mad::-x:-x

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια, τον μικρο τον εχουν κατασπαραξει τα κουνουπια!!!

χθες εβαλα αυτα τα αυτοκολλητα στην κουνια του και ευτυχως δεν ειδα αλλα τσιμπηματα!

κατοικιδια εχουν γινει τα κwλοκουνουπα πλεον!!!!!!!!!! :mad::-x:-x

Έλα να συνασπιστούμε εναντίον τους! Τα μισώ τα μισώ τα μισώ!!!

WN6Op3.png

ε ψιτ!

σε λαθος τοπικ βρισκεσαι κοπελια!:tongue:

Χαχαχαχα άσε μας κάτω κι εσύ (μην της δίνεις σημασία Λιζα, την έχω πρήξει με τα κουνούπια, είναι και τα γατάκια από την άλλη...περνά ένα δράμα)

WN6Op3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? Λέτε για τα χθεσινά βλέπω ε? Δεν μπορώ άλλο έχουμε μαυρίσει με όλα αυτά που γίνονται...δεν θα σχολιάσω τίποτα!

Τα μπουμπούκια σας τι κάνουν? Πείτε κανένα κατόρθωμα τους να γελάσουμε λίγο!Εμείς φοράμε βραχιόλι και το δείχνουμε κιόλας, μας έχει τρελάνει!!!

Καλά αυτό το Σάββατο είναι η συνάντηση? Το είχα ξεχάσει και το είδα πριν στο face. Πως περνάει ο καιρός!

Άσχετο, το απόγευμα εκτός από γιαούρτι τι άλλο τους δίνετε για μαμ?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με τη συνάντηση, μήπως πρέπει να την κάνουμε κάπου πιο απόκεντρα αυτή τη φορά;

Θα ειναι ησυχα το Σαββατο. Ηδη ειναι ηρεμα τα πραγματα στην περιοχη, συν οτι υπαρχει μεγαλη δυναμη της αστυνομιας. Θα εχετε ζωντανα καθημερινη ανταποκριση απο το πρακτορειο Ροιτερ!

age.png age.png

http://www.facebook.com/reqs.php#!/event.php?eid=123988910946569

Σχετικά με τη συνάντηση, οργανώνουν καθιστική διαμαρτυρία το Σάββατο. Δεν ξέρω αν θα γίνει, αλλά ας έχουμε το νου μας

Mήπως να συναντηθούμε κάπου άλλου, να μην έχουμε και άγχος??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

δε σας γράφω αν και το ήθελα να απαντήσω σε μερικά από τα νέα σας καθώς δεν έχω καθολου καλή διάθεση με όσα συμβαίνουν στον τόπο μας.

θα συμφωνούσα να συναντηθούμε σε κάποιο άλλο σημείο. Θα τα πούμε στο fb.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια..

Χρόνια πολλά να ευχηθώ στην εγκυούλα και στην άλλη την Ειρήνη...ήσυχα εμείς εδώ φιλοξενώ την πρώτη ξαδέρφη του άντρα μου που ήρθε για έναν γάμο...τόση διακριτικότητα...σαν να μην υπάρχει βρε παιδί...

αύριο έχουμε εμβόλιο και σήμερα λόγω της απεργίας περιμέναμε στην σειρά να το πάρουμε αλλά μας εξυπηρέτησαν γρήγορα..μας έδωσαν προτεραιότητα

λυπάμαι κι εγώ πολύ με όσα συμβαίνουν εκεί κάτω,δεν έχω λόγια

nAcmp3.png

uZRep2.png

1324452mf9rj38lwe.gif

Kαλημερα! Προτεινα ενα μερος για τη συναντηση, πειτε τη γνωμη σας να αποφασισουμε.

Κασσιανη θα φερεις τα ρουχα τελικα?

Πολυ δυσκολες μερες μας περιμενουν, και πολλες φορες βλεπω τα παιδια μου και αναρωτιεμαι τι μελλον θα εχουν. Αλλα το γεγονος οτι χαθηκαν τοσο αδικα 4 ανθρωποι, ειναι τραγικο και απαραδεκτο. Και το ασχημο ειναι οτι δε θα πιασουν ποτε τους υπευθυνους.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χθες κάναμε την πρώτη μας βόλτα στη νονά μας με το ελαφρύ μας καρότσι....μια χαρά κατεβήκαμε τις σκάλες μια χαρά ανεβήκαμε....πολύ το χάρηκα που βγήκαμε μόνα μας τα κορίτσια!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

σταχυ μου ,σε ευχαριστω πολυ!!κι εσυ οτι επιθειμεισ να γινει!!!!!!

αννα καλοριζικο το <οχημα>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο γι αυτο που αναρρωτιεσαι μαριαννακι,δεν εισαι η μονη...δυστυχωσ οδευουμε προσ το χειροτερο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα μανουλες και ζουζουνια!!!

απο το πρωι εχω πλακωθει στις δουλειες...

ηρθαν πηραν τα χαλιά για καθαρισμο, ηρθε και η παραγγελια απο τo cosycorner (ειχα παραγγειλει τα αυτοκολλητα τοιχου rainforest fisherpice και ξυλινα πορτακια ασφαλειας), παρηγγειλα και χαλι για το δωματιο του μωρου... οποτε τωρα λειπει να παω αυριο να παρω κατι μικροεπιπλακια που θελω... και επιτελους να του φτιαξω το δωματιακι του!!!!!!!!! :D:D:D

κατα τ΄αλλα νιωθω τετοιο ψυχοπλακωμα...

ειχα την τηλεοραση ανοιχτη και μ΄αυτα που ακους... περα απο θλιψη και οργη δεν μπορεις να νιωσεις τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!:-(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...