Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γράφε εσύ, δεν σε βαριόμαστε!!!!

Οταν λες 4μηνη άδεια...??? με αποδοχές ή άνευ??

2 μηνες ειναι το υπολοιπο του μειωμενου 1 η αδεια μου και 1 ανευ απποδοχων,,,, τωρα αυτο ειναι σχετικο γιατι και τωρα ειμαι ειδη 3 μηνες μεσα...αρα στην ουσια ανευ αποδοχων..... στο περιμενε για λεφτα...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλημερα κοριτσια!

ειμαι σοκαρισμενη με αυτα που συμβαινουν! καθομαστε και παρακολουθουμε,χωρις να μπορουμε να κανουμε κατι!

πηγαμε παιδιατρο και η μικρη εχασε παλι 50 γρ.κοψαμε και το κατσικι αφου εβγαλε εκζεμα.σημερα το απογευμα θα παμε σε αλλεργιολογο.μεχρι τωρα μας παρακολουθουσε γαστρεντερολογος αλλα μαλλον πρεπει να μας δει καποιος πιο ειδικος στο θεμα.

η μικρη αρχισε να μπουσουλαει και ποιος την πιανει τωρα!

λιζακι,μην αγχωνεσαι.ολα καλα θα πανε!

ειρηνες, χρονια σας πολλα!!!!!!!!!!ειρηνη77 να τα εκατοστησεις!!!

στις 11 θα παμε στο θεραπευτηριο χρονιων παθησεων που δουλευει η αδελφη μου.εχουν γιορτη λουλουδιων,ωραια θα'ναι! σας αφηνω!

Καλημέρα τσούπρες!!!

Ειρήνη πολύχρονη!!! Να σαι γερή κ ευτυχισμένη.....κατάλαβα γιατί δεν γιορτάζεις 5/5 για να παίρνεις διπλά δώρα γιατί αν ήταν γιορτή-γενεθλια με μία μέρα διαφορά σίγουρα θα έπαιρνες ένα! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!

Ειρηνη να τα εκατοστησεις και να εισαι γερη!

Τι αλλο θα δουν τα ματια μας? δεν τα πιστευω αυτα που συμβαινουν..Να ξεκινησεις να πας στη δουλεια σου και να σε γυρισουν νεκρη..Ουτε μπορω να σκεφτω τις μανες των ανθρωπων που χαθηκαν η τους συζυγους τους..Απορω βεβαια γιατι οπως και ολος ο κοσμος απλοι ιδιωτικοι υπαλληλοι ηταν και αυτοι..

Κριμα..

CYMFp2.png

Καλημερα μανουλες!!!

χρονια πολλα στις Ειρηνουλες!!!! να χαιρεστε τις οικογενειες σας και οτι επιθυμειτε!!

και η εγκυουλα μας με το καλο να υποδεχτει την δευτερη μπεμπουλα!!!

εχθες ειχαμε το μπανιο του Νικολα μετα την βαπτιση

αφου πρωτα εκανε ολα του τα κολπα στην νονα του και ηταν μεσ την καλη χαρα οταν ειδε το νερο αρχισε να κλαιει και γραπωθηκε πανω στην νονα του να μην τον βαλει μεσα......εκλαιγε οπως στη βαπτιση....:shock::shock:

τελικα τον ηρεμησαμε και εκανε το μπανακι του

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννουλα , μαριλουκακι ,μαριαννακι ,evni ,χριστινακι , μπιζελακι ,φατσακι , πολινακι , μαντινοπακι , λιζακι , μπετουλα ,κρεντουλινι σασ ευχαριστω ολεσ σασ παρα πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε καλα και να χαιρεστε τισ ομορφεσ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αν ξεχασα καμια σορυ ,ειναι και το αλτσχαϊμερ τησ εγκυμοσυνησ:tongue::tongue::tongue:)

καλησπερα κοριτσια...

σας ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση!!! :)

απλα νιωθω... καπως, μονο στην ιδεα της επεμβασης...:-(

Κασσιανη, οντως αυτα τα πυριμαχα ειναι πολυ πρακτικα (περα απο το οτι ειναι και ομορφα) το μονο κακο ειναι, οτι πιανουν ποοοολυ χωρο!!! :confused:

λιζακι ολα θα πανε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!μην στεναχωριεσαι και ο μικροσ Σταυροσ - Μαριοσ ειναι δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θα το παρει καν ειδηση...

οσο για τα πυρημαχα...οντωσ πιανουν πολυ χωρο!!!!!!!!!!!!!δυσκολα χωρανε στα ντουλαπια μου!!!!

Επρεπε να μπουν μεσα στη βουλη...

αχ αυτο ξαναπεσ το!!!!!!μοναχα την πληρωνουν αθωοι ανθρωποι!!!τοσο με την ζωη τουσ (δεν μπορω να διανοηθω σε τι κατασταση ειναι οι οικογενειεσ των θυματων...:-()οσο και με τισ περιουσιεσ τουσ που κανεισ δεν ξερει με τι κοπο αποκτησε ο καθενασ...(για να ελθουν μετα να στα καψουν..).

αλλα το κυριοτερο ειναι τα θυματα....πηγαν μια απλη μερα στην δουλεια τουσ κ τουσ σκοτωσαν...:-(

Ο πατέρας μου πάντως έναν χρόνο κλείνει άνεργος κ σε μια εβδομάδα ξεκινάει κ η δόση του για το σπίτι που είχε 'παγώσει΄το δάνειο σίγουρα αν δεν καταφέρει να βρει δουλειά σε λίγο καιρό κ του πάρουν το σπίτι θα πάει να πετάξει κ μολώτοφ κ ότι άλλο βρει!:rolleyes:

ωχ βρε αννουλα...ευχομαι να φτιαξει γρηγορα η κατασταση με τον μπαμπακα....μακαρι ο ανθρωποσ να βρει μια δουλιτσα!!!!!!!!!

πηγαμε παιδιατρο και η μικρη εχασε παλι 50 γρ.κοψαμε και το κατσικι αφου εβγαλε εκζεμα.σημερα το απογευμα θα παμε σε αλλεργιολογο.μεχρι τωρα μας παρακολουθουσε γαστρεντερολογος αλλα μαλλον πρεπει να μας δει καποιος πιο ειδικος στο θεμα.

η μικρη αρχισε να μπουσουλαει και ποιος την πιανει τωρα!

τι τραβασ κι εσυ βρε κρεντουλινι με το φαγακι σασ...ευχομαι συντομα να φτιαξετε...αντε να φαει επιτελουσ και το μικρο κρεντουλινακι κανενα κοψιδι!!:tongue::tongue:

μπηκα και χτεσ να σασ γραψω ,αλλα τελικα σασ διαβασα για λιγο και δεν εγραψα γιατι ημουν μπουρλωτο!!!!!!!!!!!!ενταξει δεν χρειαζεται να αναφερω με ποιον και τι αλλα ημουν σε κατασταση εξαλλη.

χτεσ εκανα και γιορτη !!!ναι ειμαι αδιορθωτη το ξερω..ετοιμαζα ολη την ημερα συν τισ προηγουμενεσ μερεσ που εκανα προετοιμασιεσ αλλα ολο αυτο ειχε σαν αποτελεσμα λιγο πριν ελθουν οι καλεσμενοι να κοκκαλωσω:(:confused:..με επιασε η μεση και δεν μπορουσα να κανω βημα!!!!!!!ευτυχωσ συνηλθα..μετα πετρωσε η κοιλουμπιτσα...αυτα!!!!!!!!!!!

μαντινοπακι μου ποσο πολυ ευχομαι να γινει καλα ο ξαδελφουλησ σου!!!!!!!!!!υπαρχει τουλαχιστον καποια βελτιωση?εχει γλιτωσει τον κινδυνο για την ζωη του?

ωχ κοριτσια σασ επρηξα..δυο μερεσ ομωσ ειχα να μπω...σασ τα πα μαζεμενα!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα...Τί καλημέρα...μόνο καλή δεν είναι μετά τα χτεσινά επεισόδια...

τί φταίγανε οι 3 αυτοί άνθρωποι??Το μωράκι που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει???Τί να πω...ο κόσμος πλέον πάει από το κακό στο χειρότερο...απορώ πού θα φτάσει όλο αυτό....

Ειρήνη,χρόνια πολλά!!!Υγεία πάνω απ'όλα κι όλα τ'άλλα έρχονται!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

βατραχακι σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1κ εσυ να χαιρεσαι τον Νικολα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α το ξεχασα...ειρηνακι να σε χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!οτι επιθειμεισ να γινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Οχι, δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος, γι αυτο πιο πολυ ανησυχω που δεν ερχεται περιοδος.

Δε θελω να αναγκαστω να παρω τιποτα χαπια.

Βεβαια αντιλαμβανομαι οτι μαλλον ειναι φυσιολογικο λογω θηλασμου, αφου ο μικρος πινει και πολυ γαλα.

Παντως για εμενα, εκτος απο τις φοβερες ευθυνες αυτων που πεταξαν τη μολοτοφ (αραγε πως θα ζησουν με αυτες τις τυψεις?) για μενα εχει φοβερες ευθυνες και η διοικηση της τραπεζας.

Ουτε πυρασφαλεια ειχαν, ουτε εξοδο κινδυνου, για να μη συζητησουμε οτι ενω ξεκινησαν τα επεισοδια δεν τους αφηναν να φυγουν μην τυχον και χαθει καμμια ωρα εργασιας. Απαραδεκτοι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Παντως για εμενα, εκτος απο τις φοβερες ευθυνες αυτων που πεταξαν τη μολοτοφ (αραγε πως θα ζησουν με αυτες τις τυψεις?)
Koίτα, αν δουν και δεν τις αντέχουν, τους έχω λύση... Να πάνε να κρεμαστούνε, να μας αδειάσουν και τον χώρο που καταλαμβάνουν τα βρωμοσκούπιδα! Αν και δε νομίζω να έχουν πρόβλημα συνειδήσεως....

Καλημέρα (λέμε τώρα)

WN6Op3.png

Ουτε πυρασφαλεια ειχαν, ουτε εξοδο κινδυνου, για να μη συζητησουμε οτι ενω ξεκινησαν τα επεισοδια δεν τους αφηναν να φυγουν μην τυχον και χαθει καμμια ωρα εργασιας. Απαραδεκτοι.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::evil:

age.png age.png

Οχι, δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος, γι αυτο πιο πολυ ανησυχω που δεν ερχεται περιοδος.

Δε θελω να αναγκαστω να παρω τιποτα χαπια.

Βεβαια αντιλαμβανομαι οτι μαλλον ειναι φυσιολογικο λογω θηλασμου, αφου ο μικρος πινει και πολυ γαλα.

Παντως για εμενα, εκτος απο τις φοβερες ευθυνες αυτων που πεταξαν τη μολοτοφ (αραγε πως θα ζησουν με αυτες τις τυψεις?) για μενα εχει φοβερες ευθυνες και η διοικηση της τραπεζας.

Aκριβώς ετσι είναι...μιλάω εκ πείρας....αυτό σκεφτόμουν και εγώ...δηλ ο βγενόπουλος πως θα ζήσει με αυτές τις τύψεις??? Μια χαρά νομίζω...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...