Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια

Λιζακι αντε καλες διακοπες καλα να περασεις , εισαι σιγουρη οτι θες να τον λες Μαριο???? σου μιλαω εκ πειρας οσα παιδακια ξερω με αυτο το ονομα ειναι ζιζανια

Νατασουλα τι λες για συβοτα η παργα

εχω αδυναμια σ΄αυτο τ΄ονομα...

το Μαριος μου κολλαει πιο πολυ στο μπεμπη απ΄οτι το Σταυρος...:-)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα επαθα σοκ!!!!!!!!!

διακοπηκε η απεργια των δημοσιογραφων και εβαλε ειδησεις!!!!!

3 νεκροι μεχρι τωρα απο επεισοδια στη συγκεντρωση στην Αθηνα!!!! :-(:sad:

Τι μας περιμενει αραγε απο δω και περα???

Ο Θεος να βαλει το χερι του...

βλέπω και εγώ τώρα, υπάλληλοι της γενικής τράπεζας...δεν θελω να εκφραστώ για αυτά τα τσογλάνια που τα κάνουν όλα αυτά!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια...

σας ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση!!! :)

απλα νιωθω... καπως, μονο στην ιδεα της επεμβασης...:-(

Λογικο ειναι βρε Λιζακι να νιωθεις ετσι. Απλα να σκεφτεσαι συνεχεια, οτι αντιμετωπιζεται ευκολα με μια επεμβαση ρουτινας. Δεν ειναι σοβαρο ευτυχως, γι αυτο μη στενοχωριεσαι.

Καινε το κεντρο παλι...

age.png age.png

να ΄σαι καλα Μαριαννα μου!!!

και εγω προσπαθω να το αντιμετωπιζω ψυχραιμα (δεν φημιζομαι ιδιαιτερα για την ψυχραιμια μου...)

εδω αιμα του περνανε και δεν βρισκανε ευκολα φλεβα και κοντευα να τους πιασω απο το λαιμο!!!

οσο για τα επεισοδια στο κεντρο...

πολυ φοβαμαι κοριτσια, οτι τετοιες εικονες ισως γινουν η καθημερινοτητα μας πλεον...:-(

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εχω πάθει πλάκα με το τι γίνεται στο κέντρο κ πολύ φοβάμαι ότι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή και θα δούμε κ χειρότερα....μας έχουν κάνει ένα μεγάλο μπου....λο!!!!Κ δεν νομίζω πλέον ότι είναι μόνο οι γνωστοί-άγνωστοι που κάνουν ζημιές αλλά κ απλοί άνθρωποι....:rolleyes:

Ακουσα ότι η μία που κάηκε ίσος να ήταν κ έγκυος!:(:(:(:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εχω πάθει πλάκα με το τι γίνεται στο κέντρο κ πολύ φοβάμαι ότι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή και θα δούμε κ χειρότερα....μας έχουν κάνει ένα μεγάλο μπου....λο!!!!Κ δεν νομίζω πλέον ότι είναι μόνο οι γνωστοί-άγνωστοι που κάνουν ζημιές αλλά κ απλοί άνθρωποι....:rolleyes:

Ακουσα ότι η μία που κάηκε ίσος να ήταν κ έγκυος!:(:(:(:(

Ο κοσμος εχει εξαγριωθει. Λογικο ειναι. Οι απεργοι επιτεθηκαν στη βουλη παντως, δεν πειραξαν καταστηματα.

age.png age.png

Επρεπε να μπουν μεσα στη βουλη...

Αυτή είναι η μεγάλη μου απορία.....με πόσους μπορεί να κυκλοφορεί άραγε ένας πρωθυπουργός,ένας βουλευτής ώστε κανείς ποτέ να μην έχει επιχειρήσει να τον βλάψει????Να του κάψει το άμάξι??Το σπίτι???Κάτι τελοσπάντων.....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

χαρηκα και εγω που εστω μια μερα δεν θ΄ακουσουμε ειδησεις και θα ηρεμησουμε λιγο!!

και τωρα αυτο!!!!!!!!!

ο κοσμος οντως εχει εξαγριωθει... και το κακο ειναι οτι ειμαστε μολις στην αρχη!!!

τι θα γινει σ΄ενα εξαμηνο, σ΄ενα χρονο ?????

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

χαρηκα και εγω που εστω μια μερα δεν θ΄ακουσουμε ειδησεις και θα ηρεμησουμε λιγο!!

και τωρα αυτο!!!!!!!!!

ο κοσμος οντως εχει εξαγριωθει... και το κακο ειναι οτι ειμαστε μολις στην αρχη!!!

τι θα γινει σ΄ενα εξαμηνο, σ΄ενα χρονο ?????

Θα πεινάμε μάλλον κ θα έχουμε βγει κ εμείς στο δρόμο????!!:shock:

Ο πατέρας μου πάντως έναν χρόνο κλείνει άνεργος κ σε μια εβδομάδα ξεκινάει κ η δόση του για το σπίτι που είχε 'παγώσει΄το δάνειο σίγουρα αν δεν καταφέρει να βρει δουλειά σε λίγο καιρό κ του πάρουν το σπίτι θα πάει να πετάξει κ μολώτοφ κ ότι άλλο βρει!:rolleyes:

Κ επειδή το αφεντικό μου είναι άνθρωπος που έχει πολιτικές γνωριμίες οι πηγές του λένε ότι περιμένουν η ανεργία να φτάσει στο 25-30% κ ανάλογα θα αυξηθει κ η εγκληματικότητα...

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπέρα κοριτσάκιααα!!!

Χρόνια πολλά στις Ειρηνούλες μας να χαίρονται τα μωράκια τους!!!

Πολύ ζέστη βρε κορίτσια ο μικρός ιδρώνει και ξειδρώνει εχθές το βράδυ δεν κοιμήθηκε και υποψιάζομαι πως ζεσταινότανε!!!Σήμερα τον έχω με το εσώρουχο μόνο και κοιμήθηκε αρκετά αλλά δεν είναι νωρίς για "ξεβράκωμα";

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

καλησπερα κορισια!

Τραγικη η κατασταση στην Αθηνα!Τι να πω!3 ατομα νεκρα χωρις λογο!:mad:

μπηκα να γραψω και εγω τα νεα μου αλλα μου κοπηκε η ορεξη!Ευχομαι να μην γινει τιποτα χειροτερο!:(

Κασσιανη εμενα μου ηρθε περοδος τον Οκτωβρη και το φεβρουαριο σταματησε!Θηλαζω αποκλειστικα ακομα,δεν ξερω αν παιζει ρολο.Εκει το βασιζω αλλα λεω να παρω και το γιαρο μου τηλ να τον ρωτησω!:?::!:

1v0n7ypa5y9lur77.png

Kοριτσια ευχαριστω για τις ευχες, αλλα θα μου τις πειτε ξανα τον Ιουλιο ειμαι Χρυσοβαλαντου, ασε που ειχα μαθει 30 χρονια να γιορταζω 10 Αυγουστου και τωρα η μονη μπηκε στο ημερολογιο και μετεφεραν την γιορτη τον Ιουλιο, εχω χασει τον μπουσουλα. Παντως αυριο σβηνω 33 κερακια οποτε χαμενες δε πανε οι ευχες σας!!!!!!!!!!!!!

Μαντυ πολυ στεναχωριεμαι για τον ξαδερφο σου, φρικαρω με τους θανατους στο κεντρο, με την κοπελα που πηγε εγκυος στην δουλιτσα της και δε θα παει ξανα στον αντρουλη της , δε τα μπορω αυτα ρε κοριτσια, το λεω και το ξαναλεω δεν την παλευω την ιδεα του θανατου.... οχι σε μενα στους γυρω μου...

Κοριτσια που βαφτισατε να σας ζησουν τα πιτσιρικια ειμαι γαιδουρα που τοσο καιρο δεν γραφω το ξερω... ειχα τα κατω μου...

Πλεον ειμαι σε 4μηνη αδεια.... οποτε πειρα τα πανω μου....

τωρα θα με βαρεθειτε...χεχχε

Κασιανηηηηηηηηηηηηη τι σημαινει αυτο που εγραψες??????? Παιζει να εχουμε την δευτερη εγκυουλα???????

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...